مشاهده نسخه کامل
: در خواست اموزش کرک وقتی که برنامه خطا نمیدهد
rezahacker3020
28-07-2010, 14:48
با سلام
من تو یه جایی دیده بودم که اموزش گذاشته بود فکنم تو همین سایت بود.
این اموزش جوری بود که اموزش میداد که وقتی به یه برنامه ای شماره سریال میدی و در صورت نا صحیح بودن پیغام خطا نمیداد و در صورت صحیح بودن کد وارد برنامه میشد.
از دوستان درخواست دارم لینکی یا اموزشی برای برنامه هایی که در هنگام وارد کردن کد خطا نمیدهند.
این گونه نرم افزارها چطوری کرک میشن.
خیلی ساده با API . شما لینک یکی از همین برنامهها رو بده تا من برات آموزششو بسازم
rezahacker3020
28-07-2010, 15:42
خیلی ساده با API . شما لینک یکی از همین برنامهها رو بده تا من برات آموزششو بسازم
ممنون دوست عزیز که بهم جواب دادی
مثلا این برنامه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم که کامل توضیح بدی اگه اموزش شبیه این جور برنامهها هست بی زحمت لینک بده ببینم ممنون.
این نرمافزار که ایرانیه :13:من نرمافزار ایرانی کرک نمیکنم
rezahacker3020
29-07-2010, 16:14
این نرمافزار که ایرانیه :13:من نرمافزار ایرانی کرک نمیکنم
منم نگفتم که اینو کرک کنین شما گفتین یه نمونه بزار منم اینو گذاشتم.
من فقط منظورم این بود که چطوری اینگونه برنامه ها کرک میشن؟
لطفا جواب منو بدین خیلی کنجکاوم:21:
خب همینم بر خلاف قوانین سایته . شما خودتون یه کرکمی بسازید تا من توضیح بدم . ضمنا" خواهشا" اگه خواستید این کارو بکنید با ویژوال بیسیک و زبانهای داتنت ننویسید چون براحتی کرک میشن .
rezahacker3020
30-07-2010, 00:26
دوست عزیز من که بلد نیستم کرک می بسازم.
خواهش میکنم با من تماس بگیر
اینم ای دی من
یاهو
rezateknek
rezahacker3020
31-07-2010, 12:30
دوست عزیز چون گفتی که برنامه ایرانی کرک نمیکنی با هزار مصیبت رفتم یدونی خارجی پیدا کردم دیگه نمیتونی از زیرش در بری:21:
خواهش میکنم اموزش کرک کردنش رو به من یاد بده.:20::31:
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
دوست عزیز چون گفتی که برنامه ایرانی کرک نمیکنی با هزار مصیبت رفتم یدونی خارجی پیدا کردم دیگه نمیتونی از زیرش در بری:21:
خواهش میکنم اموزش کرک کردنش رو به من یاد بده.:20::31:
اینم لینک
من قبلا" یه اموزش ساخته بودم واسه کرک Auto hide Ip . از روشی که در اون استفاده کردم استفاده کن .:20:
rezahacker3020
01-08-2010, 02:41
میشه لینک اموزش مربوطا رو بزاری؟
:46:
rezahacker3020
03-08-2010, 14:08
دوست مناین اموزش هیچ ربطی نداشت شماتو این اموزش از روی خطایی که برنامه داد اون رو کرک کردی من میگم اگه یه برنامه هنگام وارد کردن شماره خطا نداد چطوری کرک میشه؟
این که آموزش ربطی به این نرمافزار نداشت مشکل خودتونه چون ربطشو پیدا نکردین :31: من توی آموزش از DEDE استفاده کردم اگه یکم فکر کنید ربطشو میفهمید :2:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.