مشاهده نسخه کامل
: معرفی اسکنر : فیلم 35 میلیمتری (لطفاً)
سلام .
تعداد زیادی فیلم 35 میلیمتری ( بیشتر هم سیاه و سفید) دارم.
با هزینه حدود 250 تومن لطفاً اسکنری معرفی کنید که : بعد از اسکن بتونم پرینتهای 40×30 بگیرم .
تا جایی که ممکنه اسکنر مخصوص فیلم نباشه (قابلیت اسکن تخت هم داشته باشه)
اگه موردی که معرفی میکنید اسکنر مخصوص فیلمه یا قیمتش بالاتره لطفاً حدود قیمتشو هم بگید .
payam hero
31-07-2010, 13:25
دوست عزيز
اسكنر اپسون مدل v350 كيفيت خوبي داره و فيلم 35 ميليمتري هم ميتوني باهاش اسكن كني.
قيمتش هم 210000 تومان هست.
اگر مدل ديگه اي هم خواستي بگو قيمتش رو برات در بيارم.
payam hero عزیز : منم با یه کم جستجو به مدلهایی مثل canon 5600f و canon 8800f و همونطوری که شما زحمت کشیدید و معرفی کردید سری vی اپسون رسیدم (با قیمتاشون) .
اما دقیقاً مشکلم با اندازهی پرینت بعد از اسکنه . جالبه که خیلی از فروشندهها هم از این اندازهی پرینت چیزی نمیدونن .
مدت زیادیه که یه hp G3010 دارم . با اینکه تو اسکن تخت خوبه اما با وجود داشتن film holder حد اکثر اندازه اسکن روی مونیتور 18*13 سانتیمتره. برای پرینت که دیگه تکلیف معلومه .
برای اسکنرای تخت هم اون 9600*4800 هم که مینویسن ظاهراً ربطی به دقت اسکن فیلم نداره .
از شما و دوستان دیگهای که تجربهی گرفتن پرینتهای بزرگ دارن خواهش میکنم در این مورد کمی توضیح بدن .
payam hero
31-07-2010, 15:19
دوست عزيز.
من درست متوجه خواسته شما نشدم. شما ميخواي نگاتيو اسكن كني و بعد اسكن خودتونو بزرگ كنيد و پرينت بگيريد؟
حالا مشكلتون بي كيفيت شدن اسكن هست؟
منظورم اینه که اگه به فرض اون 4800 در 9600 مربوط به اسکن خود نگاتیو بود که عالی بود و همچین فایلی رو با 300 دی پی آی شما میتونید در اندازهی 16 در 32 اینچ چاپ کنید . (هر اینچ هم که دو و نیم سانته) اما متاسفانه در اسکنرای تخت اون دقتی که مینویسن (مثلاً همون 4800در9600) مربوط به فیلم نیست (یا من نمیتونم ارتباطشونو بفهمم)
( راستی برای محاسبه و رابطهی پیکسل و دی پی ای و اندازهی پرینت که آسون هم هست میتونید از سایت زیر هم استفاده کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.