مشاهده نسخه کامل
: مناطق آنتن دهی تصاویر دیجیتال
salehvasaleh
28-07-2010, 12:12
دوستان این بحث تلویزیون دیجیتال که مطرح شده فقط برای تهرانه یا مخصوص شهرستان ها هم هست؟ اگه توی شهرستان ها هم هست و شما تست کردید بگید تا بدونیم. ممنون
دوستان این بحث تلویزیون دیجیتال که مطرح شده فقط برای تهرانه یا مخصوص شهرستان ها هم هست؟ اگه توی شهرستان ها هم هست و شما تست کردید بگید تا بدونیم. ممنون
سلام دوست عزیز!
تا جایی که من اطلاع دارم گیرنده دیجیتال تلویزیون فعلاً در شهرهای تهران، کرج، قزوین، اصفهان و شایدم قم جواب میده
خود من در کرج هستم و از گیرنده دیجیتال xvision usb برای کامپیوتر استفاده میکنم و می تونم کانال های 1 تا 8 رو بگیرم و چند تا کانال رادیویی. البته در تهران میشه کانال های بیشتری هم گرفت مثل press tv, jamejam, kowsar و ...
موفق باشید
در يزد هم كانال هاي 1-2-3 به علاوه پرس تي وي و شبكه استاني يزد و تهران قابل دريافت هست...
salehvasaleh
31-07-2010, 23:36
سلام دوست عزیز!
تا جایی که من اطلاع دارم گیرنده دیجیتال تلویزیون فعلاً در شهرهای تهران، کرج، قزوین، اصفهان و شایدم قم جواب میده
خود من در کرج هستم و از گیرنده دیجیتال xvision usb برای کامپیوتر استفاده میکنم و می تونم کانال های 1 تا 8 رو بگیرم و چند تا کانال رادیویی. البته در تهران میشه کانال های بیشتری هم گرفت مثل press tv, jamejam, kowsar و ...
موفق باشید
چه مارکی خوب هست؟ شما خبر نداری؟
من خودم این مدل رو گرفتم چون هم قیمت مناسبی داره (30 تومن) و هم مورد تایید صدا و سیما هست. شما توی بازار اگه بری میتونی برند های مختلفی رو پیدا کنی که قیمتشون از 35 تومن هست تا 45 تومن. مثل FMA و Aver Media و ... اما از کیفیتشون اطلاعی ندارم
من از همین ایکس ویژن ساخت مادیران راضیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم این مدل رو گرفتم چون هم قیمت مناسبی داره (30 تومن) و هم مورد تایید صدا و سیما هست. شما توی بازار اگه بری میتونی برند های مختلفی رو پیدا کنی که قیمتشون از 35 تومن هست تا 45 تومن. مثل FMA و Aver Media و ... اما از کیفیتشون اطلاعی ندارم
من از همین ایکس ویژن ساخت مادیران راضیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز تصاویرو صاف صاف دریافت میکنه ؟
دردسر نصب نداره ؟
pooriya_hp
01-08-2010, 13:57
Kworld در زمینه ----T بهرتین هست.
رنج قیمت هم 30 - 80 هست
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
دردسر نصب نداره ؟
بله تصاویر رو صاف دریافت میکنه (( البته در اکثر نقاط ))
نه اصلا شما با یه آنتن معمولی هم می تونید تصاویر دیجیتال دریافت کنید.
دردسر نصب نداره ؟
بله کیفیت تصاویر خوبه و مشکلی نداره . برای نصبش هم کافیه که از روی سیدی که همراهش هست درایور و نرم افزارش رو نصب کنی و اجرا کنی. درد سری هم نداره ، من روی ویندوز سون 64 بیتی هم نصب کردم
میتونی با آنتن خودش کار کنی یا حتی میتونی به آنتنی که به تلویزیون وصل کردی وصل کنی...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.