مشاهده نسخه کامل
: آیا این مشکل میتواند از رم باشد؟
lebesgue
28-07-2010, 11:45
سلام دوستان
امروز سیستم رو روشن کردم تا از حالت Sleep در بیاد، هنوز یک ثانیه نگذشته بود و تصویر هنوز نیومده کامپیوتر یکدفعه خاموش شد.
کامپیوتر رو که روشن کردم، یه صفحه اومده بود که BIOS Auto-Recovering نوشته بود.
مثل اینکه بایوس خراب شده بود و داشت بازیابی می کرد.
بعد این صفحه اومد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا ویندوز بدون هیچ مشکلی بالا میاد، اما بایوس به ورژن اولیه اش برگشته.
من قبلا با تست +Memtest86 متوجه شده بودم که رمم مشکل داره.
آیا این مشکل هم میتونه از رم بوده باشه؟
مین شما احتمالا dual bios هست که داره از بایوس back up استفاده میکنه
بایوس سیستم رو آپدیت کنید و بعد از آپدیت دیفالت کنید
اگر هم چیپ مربوط به بایوس خراب شده باشه باید ببرید تعمرگاه تا براتون درست کنن ولی معمولا وقتی بایوس ایراد های
نرم افزاری داشته باشه خودش اتوماتیک ریکاوری میکنه
اگر ویندوز بدون هیچ مشکلی بالا میاد و مشکلی مثل هنگ کردن blue screen و ....
نداریئ پس رم ایراد نداره
حالا شما بایوس رو آپدیت کنید و دیفالت نتیجرو بگید
lebesgue
28-07-2010, 18:47
ورژن بایوس F7 بود که بعد از ریکاوری به F2 تبدیل شد، بعدش به F8a آپدیت کردم و الان هیچ مشکلی نداره.
سیستم من قبلا یکسری مشکلات داشت که دو تا تست از رم گرفتم و متوجه شدم رم مشکل داره، حدس زدم که احتمالا اون مشکلها از رم بوده.
اما الان میخوام ببینم این اتفاق هم بخاطر رم بوده، یا اینکه یک عامل دیگه بوده (که مشکلات قبلی هم میتونه از اون بوده باشه).
پس سوال من اینه که آیا چنین اتفاقی میتونه از رم بوده باشه؟
نه این اتفاق ربطی به رم نداره
Mehrdadtk
29-07-2010, 13:10
در مادربرد ها 2 بایوس وجود دارد یکی اصلی و دیگری ریکاوری، وقتی بایوس اصلی به مشکل بر می خوره بایوس ریکاوری ورژن اونو به ورژن کارخانه بر می گرداند و بصورت اتوماتیک خودش جای بایوس اصلی را می گیرد، وقتی شما کامپیوتر خود را خاموش می کنید و مجددا روشن می کنید بایوس اصلی شروع به کار می کند.
lebesgue
08-09-2010, 18:52
از اون روز تا حالا 2-3 بار دیگه این مشکل عینا پیش اومد، اما امروز به شکلی حادتر، به طوریکه هر دفعه روشن می کردم، یک ثانیه بیشتر روشن نمی موند و سریع خاموش می شد.
بالاخره متوجه شدم که گویا مشکل از دگمه پاور کیسم هست که گاهی وقتی فشار می دم، به شکل نامحسوسی دگمه تو می مونه.
ولی برام جالبه که اگر مشکل از دگمه کیس باشه، این هر دفعه باعث خراب شدن بایوس میشه؟ یعنی اگر همینطوری به صورتی دستی این کار رو انجام بدم، بایوس حتما خراب میشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.