مشاهده نسخه کامل
: کلوپ ستاره وایو z112 gds
سلام من قصد خرید این لپ تاپ رو دارم ولی هنوز اطلاعات کافی در مورد خصوصیات ن این لپ تاپ و کاربردهای آن در عمل و کارهای سنگین گرافیکی و بازی ذ ندارم و کسی نمی شناسم که این لپ تاپ رو داشته باشه
برای همین از تمام دوستان و اساتیدی که این لپ تاپ رو دارن یا با اون آشنایی دارن خواهش می کنم تا در این رابطه توضیح بدن و بحث کنن تا من و تمام دوستانی که قصد خرید دارن ، بتونیم با خیال راحت تصمیم گیری کنیم
ممنون
majid_3ma
29-07-2010, 10:12
اصلا راجع به سری Z فکر بد نکن
اصلا دستگاه بهتر از این نمیشه
حرف شما درسته ولی من دوست دارم عزیزانی که با این لپ تاپ کار کردن نظر خودشون رو بگن
یعنی هیچ کی نیست که این لپ تاپ رو داشته باشه؟:41:
majid_3ma
31-07-2010, 11:37
من نداشتم ولی کلی باهاش کار کردم و اینکه دیدم چه کیفیتی داره که میگم چیزی که دیدم میگم نه اونی که روی کاغذ هست نشون میده
مثلا سری X رو خود سونی خیلی تعریف کرده ولی وقتی باهاش کار بکنی میبینی که حالت تحوع داری
سری z واقعا اعجوبه ای هستش ..
yavar-mc
31-07-2010, 17:15
به نظر من جای سرس z اپل بگیری خیلی برندهای میدونی سری z جز سری های سبک سونی هستش ولی باطریش زود توم میشه
اپل 10 ساعت باطری نگه میداره مال من که خدایش نگه میداره من اول z داشت ازش راضی بودم ولی اپل یک سرو گردن از سونی سرتره
شاید کانگ پایین باشه ولی خیلی سریع تر از سونی کار میکنه قول مید از خریدت پشیمون نمیشییی
در ضمن بقل ویندوز مکینتاش رو هم یاد میگسیریی که جون میده واسه کاره گرافیکیی
عزیزم سری z باتریش 5 ساعت کار می کنه بعد جنابعالی میگی زود تموم میشه
حرف شما درست که میگین اپل خوبه من قصدشو داشتم بگیرم ولی به چند دلیل نگرفتم
1-فرضا من می خوام یه بازی بگیرم بازی کنم برای مک از کجا بازی بگیرم تو ایران؟
2-برنامه هاش همه رو باید بگردی دانلو کنی
3 گرافیکشم بیشتر 512 نیست
4-قیمتشم زیاده مثلا سری mac pro 373 la قیمتش 2.5 هست خیلی زیاده
پس بهتر نیست که من بجای این کار یه وایو z112 بگیرم بعد یه mac snow leopard روش نصب کنم حالشو ببرم؟:27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.