ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : =>تصاویر و ویدئو های جالب از بازی ها<=

صفحه ها : 1 [2] 3 4

SA.JJ.AD
14-09-2010, 19:48
زامبی کشی در غروب افتاب !!!
.
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aha2012
14-09-2010, 20:42
اینم از عکس kestler تو بازیه conviction که البته دیروز تو بازیه h.a.w.x 2 دیدمش.اینم عکسش:
اون که محیطش سبزرنگه

mohammadaliarmin
15-09-2010, 12:59
زامبی کشی در غروب افتاب !!!
.
.

چه گرافیکی داره :18: این رو بالاترین تنظیماته ؟
منم رو بالاترین تنظیمات بازی میکردم ولی همچین گرافیکی نداشت:13:

djmd
15-09-2010, 14:42
چه گرافیکی داره :18: این رو بالاترین تنظیماته ؟
منم رو بالاترین تنظیمات بازی میکردم ولی همچین گرافیکی نداشت:13:
یه افکت ساده نور خورشید که از هیچ نوع شیدری به وجود نیومده اینقدر چشم نواز هست برای شما ؟ چطور گرافیکی داره که نورخورشیدش هیچ سایه ای ایجاد نکرده ؟ مگر نباید حفاظهای چوبی کنار پرتگاه سایه داشته باشند ! بقیه جزئیات چرا سایه ندارند ؟ سایه که دیگه جزو اولیه ترین نکات هست ...

MobinS
15-09-2010, 14:59
راست میگه ، نور خورشید مستقیم افتاده توی دوربین ، گول زده ، وگرنه گرافیک بازی اونقدر بالا نیست .همیشه نور خورشید گول زنه ، مخصوصا توی غروب ، و دابل مخصوصا تو بازی red dead redemption :دی

saeed_cpu_full
15-09-2010, 15:04
یه عکس از بازی در حال ساخت توسط خودم : دی ( برای تبلیغ ) // توش از این افکت ها که از نظر بعضی دوستان گرافیک رو خارق العاده میکنه هم داره ! :31:

برای بقیش برید به لینک توی امضام ...

bahador2009
15-09-2010, 15:13
یه عکس از بازی در حال ساخت توسط خودم : دی ( برای تبلیغ ) // توش از این افکت ها که از نظر بعضی دوستان گرافیک رو خارق العاده میکنه هم داره ! :31:

برای بقیش برید به لینک توی امضام ...
بازیه خوبی به نظر میاد .
ولی تکسچر کمی توش دیده میشه .

saeed_cpu_full
15-09-2010, 15:16
بازیه خوبی به نظر میاد .
ولی تکسچر کمی توش دیده میشه .

این برای زمانیه که بازی ناقص بود ... فقط خواستم لنز افکتش رو نشون بدم که بگم هر بازی که از این افکت ها داره خیلی گرافیک شاخی نداره .
الان کلا محیط رو عوض کردم و 180 درجه با اینی که توی عکس میبینی فرق داره

mohammadaliarmin
15-09-2010, 15:16
یه افکت ساده نور خورشید که از هیچ نوع شیدری به وجود نیومده اینقدر چشم نواز هست برای شما ؟ چطور گرافیکی داره که نورخورشیدش هیچ سایه ای ایجاد نکرده ؟ مگر نباید حفاظهای چوبی کنار پرتگاه سایه داشته باشند ! بقیه جزئیات چرا سایه ندارند ؟ سایه که دیگه جزو اولیه ترین نکات هست ...
غلط کردم:31:

SA.JJ.AD
15-09-2010, 16:11
راست میگه ، نور خورشید مستقیم افتاده توی دوربین ، گول زده ، وگرنه گرافیک بازی اونقدر بالا نیست .همیشه نور خورشید گول زنه ، مخصوصا توی غروب ، و دابل مخصوصا تو بازی red dead redemption :دی

چه کنیم عکس های ما هنریه دیگه ...:31:حالا این دوستمون خوشش اومده اینقدر نکوبینش . من خودم از زیباییه گرافیک یه بازیه ps1 هنوزم خوشم میاد . سلیقه اییه . حالا شما نمیخاد کار شناسی کنی بگی فلان جا باید سایه داشته باشه و فلان جا نباید....من که تو عنوان ننوشتم غروب افتاب با گرافیک فوق العاده :13: راستی رزولیشن بازی هم رو 1280.960 هستش.:27:.
.
.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه عکس از pop برای در اوردن حرص دوستان گرافیک شناس :31:
.

:10:

Arrowtic
15-09-2010, 17:57
سليقه بود منظورت ديگه؟!:31:
ايول عكس پرنس خيلي باحال بود!:10:

SA.JJ.AD
15-09-2010, 21:24
سليقه بود منظورت ديگه؟!:31:
ايول عكس پرنس خيلي باحال بود!:10:

اره همون سلیقه ... اشتباه تایپی بود:31:مرسی قابل شمارو نداشت:10:

B.3.S.T
15-09-2010, 23:43
راستی رزولیشن بازی هم رو 1280.960 هستش

پس من که رو 1920x1080 اکثر بازیها رو اجرا می کنم باید یک عکس از re5 بزارم تو همچین محیطی ببینم باز هم سایه ها رو دقیقتر نشون میده یا نه!:13:

SA.JJ.AD
16-09-2010, 00:05
پس من که رو 1920x1080 اکثر بازیها رو اجرا می کنم باید یک عکس از re5 بزارم تو همچین محیطی ببینم باز هم سایه ها رو دقیقتر نشون میده یا نه!:13:

چه ربطی داره :13:؟ربطی به مانیتور و کارت گرافیک بالا و قدرتمند نداره ... بازی همینجوری ساخته شده...

B.3.S.T
16-09-2010, 00:41
ربطی به مانیتور و کارت گرافیک بالا و قدرتمند نداره ... بازی همینجوری ساخته شده...

:18:یعنی شما میگی کارت گرافیک تآثیری روی کیفیت بازی نداره ؟؟؟!!!شما اطلاع داری همین بازیها رو با چه سیستمهای قدرتمندی میسازن تا جزئیات رو به بهترین شکل بتونن نشون بدن و همینطور روش کار کنن؟!جالبه واقعآ...گرافیک هر بازی مطابق با سیستم مورد نظرش مچ میشه و باید دید گرافیک تا چه حد قابلیت اینو داره که جزئیات بهتر و دقیقتر رو به تصویر بکشه

MobinS
16-09-2010, 01:40
حالا از بحث خارج نشین، یک عکس دیگه از red dead redemption در حال سفر به مکزیک با قایق( ایندفعه با دوربین گرفتم ، کیفیتشو کم کردم ) :

SA.JJ.AD
16-09-2010, 01:51
:18:یعنی شما میگی کارت گرافیک تآثیری روی کیفیت بازی نداره ؟؟؟!!!شما اطلاع داری همین بازیها رو با چه سیستمهای قدرتمندی میسازن تا جزئیات رو به بهترین شکل بتونن نشون بدن و همینطور روش کار کنن؟!جالبه واقعآ...گرافیک هر بازی مطابق با سیستم مورد نظرش مچ میشه و باید دید گرافیک تا چه حد قابلیت اینو داره که جزئیات بهتر و دقیقتر رو به تصویر بکشه

شما منظورمو متوجه نشدی ... من نگفتم کارت گرافیک تاثیر نداره رو بازی . اصلا مگه میشه نداشته باشه ؟ :13:راجب این که گفتید . این بازی ها با سیستم های قدرتمند باید ساخته بشن هم عرض کنم که اون یه بحث جداست و بایدم سیستم قوی باشه . اما وقتی طراح بازی فلان جارو سایه زنی نکرده شما سیستم 10 تومنیم که داشته باشی نمیتونی سایه به وجود بیاری:31: ... غیر از اینه ؟ مثه این میمونه که بازی سال 1990 رو روی سیستمت نصب کنی بگی من گرافیکم قویه الان گرافیک این بازی میشه خدا ....:27::18:
.
با سیستم قوی شما میتونید بازی رو با نهایت تنظیمات گرافیکی و با فریم مناسب بازی کنید نه اینکه گرافیک بیاد براتون سایه بزنه .:38:
.
لطفا دیگه اینجا ادامه ندید /// سوالی . مطلبی بود در پ.خ در خدمتیم:11:

SA.JJ.AD
16-09-2010, 13:38
ایران در MW2

.
.

Gregar
16-09-2010, 16:36
چه ربطی داره :13:؟ربطی به مانیتور و کارت گرافیک بالا و قدرتمند نداره ... بازی همینجوری ساخته شده...

کی گفته ؟ الان شما همه تنظیمات روی High هستش ؟ خوب ماله منم روی High هستش ولی چرا گرافیکش بهتره از مال شما . تازه سایه هم داره :31: و Shader هم در حد عالی . تازه رزولیشن هم 1920*1080

MobinS
16-09-2010, 17:47
چه کنیم عکس های ما هنریه دیگه ...:31:حالا این دوستمون خوشش اومده اینقدر نکوبینش . من خودم از زیباییه گرافیک یه بازیه ps1 هنوزم خوشم میاد . سلیقه اییه . حالا شما نمیخاد کار شناسی کنی بگی فلان جا باید سایه داشته باشه و فلان جا نباید....من که تو عنوان ننوشتم غروب افتاب با گرافیک فوق العاده :13: راستی رزولیشن بازی هم رو 1280.960 هستش.:27:.
.
.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه عکس از pop برای در اوردن حرص دوستان گرافیک شناس :31:
.

:10:

این دیگه واقعا افکتش باحال هست ، اینقدر نور و افکت نور خورشید رو بالا بردن که اصلا چیزی دیده نمیشه و نمیشه در مورد گرافیکش کارشناسی کرد :دی

SA.JJ.AD
16-09-2010, 19:33
کی گفته ؟ الان شما همه تنظیمات روی High هستش ؟ خوب ماله منم روی High هستش ولی چرا گرافیکش بهتره از مال شما . تازه سایه هم داره :31: و Shader هم در حد عالی . تازه رزولیشن هم 1920*1080

بله رو high هستن . فقط گزینه ی motion blur رو off و رزولیشن هم 1280در960 ... چون بیشتر از این گرافیکم کشش نداره و دچار افت فریم میشم :13:... راستی واقعا شما تو اون محیطی که من ازش عکس گرفتم . جاهاییو که دوستان گفتند مثه نرده ها و غیره رو با سایه میبینید ؟:13:دقیقا برید همون قسمت یه عکس بندازید . بزارید اینجا تا ثابت شه ... :21:من که حتی تو ps3 هم اون مرحلشو که داشتم میرفتم اون قسمت ها سایه ای ندیدم .:18:راستی رزولیشن 1920د1080 ربطی به سایه زنی بازی نداره و فقطجزئیات تصویرو بهتر نشون میده :5:

B.3.S.T
17-09-2010, 00:20
فقطجزئیات تصویرو بهتر نشون میده

خب این یعنی چی به نظر خود شما؟!!!:31:یعنی نشون دادن سایه نرده ها جزئیات دقیق به حساب نمیاد!

تاپیک از موضوع خودش خارج شد...بهتره این بحث رو تموم کنیم:13:

SA.JJ.AD
17-09-2010, 02:52
خب این یعنی چی به نظر خود شما؟!!!:31:یعنی نشون دادن سایه نرده ها جزئیات دقیق به حساب نمیاد!

تاپیک از موضوع خودش خارج شد...بهتره این بحث رو تموم کنیم:13:
.
.
دوست عزیز برای بار چندم میگم رزولیشن ربطی به وجود سایه نداره /// درسته که سایه ها هم تو این امر قشنگ تر نشون داده میشن (منظورم واضح تر است) اما قسمتی از بازی که کلا توسط بازی ساز درش سایه ای قرار داده نشده شما رزولیشن 9999999999 هم که داشته باشی سایه رو نمیبینی .... خودتون امتحان کنید و به مرحله ای که ازش عکس گذاشتم برید . یه شات بگیرید ... به حرفم میرسید. شما چرا منظورمو نمیفهمی:41:... پ.خ:5: ... بازم میگم لطفا بحثو بیخودی ادامه ندید ...خیلی واضحه

MobinS
17-09-2010, 12:19
اصلا ریزولوشین چه ربطی داره به جزئیات گرافیک؟ ریزولوشین میشه اندازه تصویر که بهتره با اندازه مانیتورت یک اندازه باشه ، تا کم تر وسط بازی شاهد لگ باشیم .

popowoody
17-09-2010, 12:47
شما رلوش بیاری پایین رو گرافیک هم تاثیر می زاره و فرق می کنه

Hamid Hamid
17-09-2010, 13:16
ممنون اين صفحه از تاپيك عكسهاش خيلي عاليه!!
دوستان عكس بزاريد بيخيال گرافيك:11:

MobinS
17-09-2010, 13:36
یک عکس از بازی ارباب حلقه ها :

popowoody
17-09-2010, 13:39
من که عکسی نمی بینم

popowoody
17-09-2010, 15:09
هیچکدوم از عکس ها نمیان که !!!!!!

B.3.S.T
17-09-2010, 15:14
شما چرا منظورمو نمیفهمی

داداش من منظورتو خوبم فهمیدم ولی فکر کنم سوء تفاهم شده شما منظور منو متوجه نمیشی...من دارم واسه کارت گرافیک میگم باز شما میگی رزولیشن و مانیتور .....

راستی رزولیشن 1920د1080 ربطی به سایه زنی بازی نداره و فقطجزئیات تصویرو بهتر نشون میده

ببین خب برادر من...:31:من از اول فقط دارم میگم کارت گرافیک خوب رو جزئیات بازی خیلی تآثیر داره ولی شما گفتی نداره که تعجب کردم!مسلمآ سیستمی که بتونه رو رزولیشنهای بالا بازیو اجرا کنه از گرافیک بالایی هم برخورداره...غیر از اینه؟!بعد منظور از فقط جزئیات رو بهتر نشون میده یعنی چی خب ؟؟؟یعنی سایه ها جزئی از جزئیات نیستن؟!!!!

MobinS
17-09-2010, 16:36
عکسا چرا نیان؟ واسه هیپ کی عکسا نمیان؟؟؟؟

درضمن خب اگه بازی این جاش سایه نداشته باشه یعنی این که سازنده های بازی خوب نساختن صحنه رو و به جزئیات بازی توجه نداشتن . گرافیک بالا سیستم صددرصد گرافیک بازیو بیشتر نشون میده ولی نه دیگه بهتر از اونی که خودشون ساختن ، یعنی تو اگه مثلا بازی resident evil 5 رو با گرافیک 256 بازی کنی گرافیکی متوسط داری ، 512 بازیکنی گرافیکش خوب میشه ، 1 گیگ بازی کنی گرافیک خیلی خیلی عالی میشه ( بهترین حالت ) حالا شما اگه بری با گرافیک 16 گیگ ( هنوز نیومده ، مثال هست فقط) هم بازی رو بازی کنی دیگه گرافیک بیشتر نمیشه !!!

SA.JJ.AD
17-09-2010, 23:27
داداش من منظورتو خوبم فهمیدم ولی فکر کنم سوء تفاهم شده شما منظور منو متوجه نمیشی...من دارم واسه کارت گرافیک میگم باز شما میگی رزولیشن و مانیتور .....

ببین خب برادر من...:31:من از اول فقط دارم میگم کارت گرافیک خوب رو جزئیات بازی خیلی تآثیر داره ولی شما گفتی نداره که تعجب کردم!مسلمآ سیستمی که بتونه رو رزولیشنهای بالا بازیو اجرا کنه از گرافیک بالایی هم برخورداره...غیر از اینه؟!بعد منظور از فقط جزئیات رو بهتر نشون میده یعنی چی خب ؟؟؟یعنی سایه ها جزئی از جزئیات نیستن؟!!!!

شما اصلا پست های بنده رو می خونید ؟:2:دقیقا حرف خودمو دارید بهم میزنید یه جورایی ... داداش . رفیق . عزیز . چه جوری حالیت کنم ...؟ من فقط حرفم اینه که بازی که سایه نداشته باشه شما نمیتونید با کارت گرافیک و رزولیشن بالا سایه دارش کنید ... دوستان شما به این رفیقمون توضیح بدید من خسته شدم:41:
.
.
من دیگه اسپم نمیدم. شما هم به جای اذیت کردن من:41:برید تو تو اون مرحله از re5 ببینید سایه ای میبینید یا نه ... اونوقته که حساب کار دستتون میاد . من 10 تا مثال زدم اما شما ...:41:بیخیال لطفا به سوالام در پ.خ جواب بدید

A.M.D.D.E.V.I.L
17-09-2010, 23:31

درضمن خب اگه بازی این جاش سایه نداشته باشه یعنی این که سازنده های بازی خوب نساختن صحنه رو و به جزئیات بازی توجه نداشتن . گرافیک بالا سیستم صددرصد گرافیک بازیو بیشتر نشون میده ولی نه دیگه بهتر از اونی که خودشون ساختن ، یعنی تو اگه مثلا بازی resident evil 5 رو با گرافیک 256 بازی کنی گرافیکی متوسط داری ، 512 بازیکنی گرافیکش خوب میشه ، 1 گیگ بازی کنی گرافیک خیلی خیلی عالی میشه ( بهترین حالت ) حالا شما اگه بری با گرافیک 16 گیگ ( هنوز نیومده ، مثال هست فقط) هم بازی رو بازی کنی دیگه گرافیک بیشتر نمیشه !!!

با منی؟ عکسای من که سیاه نیست؟!

SA.JJ.AD
17-09-2010, 23:33

خدا هر چی میخای بهت بده :10:. ا باریکلا .:10: منم دهنم کف کرد همینو داشتم میگفتم:2: اما گمونم دوستمون یا اطلاعاتش پایین بود و یا هم خواست مارو اذیت کنه:41:

SA.JJ.AD
18-09-2010, 04:54

Arrowtic
18-09-2010, 06:04
بابا هنرمند!!!!

B.3.S.T
18-09-2010, 15:57

دقیقآ...(یعنی سیستم این دوستمون نمیکشه جزئیات(سایه ها) رو خوب نشون نداده در حالی که مطمئنن سایه ها خیلی واضحتر هستن تو اون صحنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](با سیستم خودم از همینجا عکس میگیرم بزودی)

شما اصلا پست های بنده رو می خونید ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif

شما چطور ؟:31:

من فقط حرفم اینه که بازی که سایه نداشته باشه شما نمیتونید با کارت گرافیک و رزولیشن بالا سایه دارش کنید

این خیلی جالبه!اگر سایه داشت چی؟!:20:شاید سیستم شما توان نداشته...درسته؟شما نباید همه جوانب رو به یک چشم ببینید...بحث من این بود که گرافیک بالاتر سیستم میتونه جزئیات رو دقیقتر نشون بده ولی شما باز حرف خودت رو میزنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Arrowtic
18-09-2010, 16:32
هنوز درباره سایه بحث میکنید؟همون طور که دوستمون viperm جان گفتن تو پ.خ ادامه بدید.
ممنون

SA.JJ.AD
18-09-2010, 17:56
دقیقآ...(یعنی سیستم این دوستمون نمیکشه جزئیات(سایه ها) رو خوب نشون نداده در حالی که مطمئنن سایه ها خیلی واضحتر هستن تو اون صحنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](با سیستم خودم از همینجا عکس میگیرم بزودی)

دوستمون چی گفتن شما چی برداشت کردی:18: ... واقعا که ... یه متخصصی چیزی بیاد بیاد اینو توجیح کنه . حرف مارو که حالیشون نمیشه . پ.خ

Hamid Hamid
18-09-2010, 18:11
دوستان اين يه خط رو بخونيد:
سايه ها معمولا تو قسمت گرافيك بازي هاي كامپيوتري يا جزو قسمت Details هستند كه 3 درجه داره Low.normal.Hight ويا بخشي جدا داره يه اسم Shadows كه گزينه هاي On .Off داره و ربطي به رزولوشن ندارند!
خواهشآ بيخيال اين بحث بشيد.نرود ميخ آهنين در سنگ!.نام تاپيك:عكس هاي زيبا حين بازي!
ممنون:11:

SA.JJ.AD
18-09-2010, 18:29
MW2
.
.
.

MobinS
18-09-2010, 20:59
احتمالا رونالدو به درجه عرفان بالا رسیده که تونسته از توی دروازهبان رد شه :دی

B.3.S.T
19-09-2010, 00:41
حرف مارو که حالیشون نمیشه

کاملآ مشخصه چرا اینجا واسه این حرفها از هم تشکر می کنن!بیشتر اینجا شده بچه بازیو اسپمدون
واقعآ جای بسی تاثف ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MobinS
19-09-2010, 00:50
بسه دیگه ! هیچ کدوم منظور همدیگه رو نمی فهمین ، B3st1 می گه که viperm وقتی که resident evil 5 رو بازی می کرده ، گرافیکشو رو حداکثر نذاشته یا این که گرافیک خود کامپیوترش پایینه ، viperm میگه من گرافیک رو تا ته گذاشتم بالا ، خود بازی گرافیکش کمه و بد ساختن ! تمام !! سوال دیگه ای بود برین از شرکت سازنده resident evil 5 بپرسید :دی
:46:

B.3.S.T
19-09-2010, 23:29
امیدوارم یکی از مدیران این اسپمهای بنده و ایشون رو حذف کنن که تاپیک منظم شه دوباره....منم دیگه بحثی در این مورد نمیکنم و از همگی عذر می خوام....با تشکر
:11:

h-s-game
20-09-2010, 00:03
سلام من اومدم با بازی megaman x8
هه هه شبیه گوزیلاست:31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعجب عکسی شد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمعمولی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداسلحه رو حال میکنین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SA.JJ.AD
20-09-2010, 19:03
MW1 .. ONLINE

mohammadaliarmin
20-09-2010, 21:58
ASSASSINS CREED 2 هنر رو حال میکنی:5:

مافیا 2 : زاویه دوربین طوری شده که هرکی ندونه فکر میکنه بازیش اول شخصه:31:

خب فرهنگ ایرانی به کشور های دیگه هم رسید (مترو 2033) انشالله در بازیهای دیگه بافور هم روئیت بشه:31::31:

Arrowtic
20-09-2010, 22:24
این قلیونه فوتو شاپه دیگه؟!
تو این AC2 اون دوتا سرباز دیگه بوقن چرا!یکیشون با چنان لبخندی نیگا میکنه انگاری دوستشو داری قلقلک میدی!

SA.JJ.AD
20-09-2010, 22:30
این قلیونه فوتو شاپه دیگه؟!
تو این AC2 اون دوتا سرباز دیگه بوقن چرا!یکیشون با چنان لبخندی نیگا میکنه انگاری دوستشو داری قلقلک میدی!

اره جدی جدی داره لبخند میزنه دقت نکرده بودم:16: --- منتظر نسل بعدی بازی های رایانه ای باشید :31:. اینگونه مشکلات تو اکثر بازی ها هستند (البته فکر نکنم بشه اسمشونو مشکل گذاشت):10:

h-s-game
21-09-2010, 08:56
سلام بازم من با بازی های قدیمی و جدید وامروز پلنگ صورتی.

به صورت لینک گذاشتم که همه بتونن ببینن اگه خواستین بگین به صورت لینک نذارم.

پرش پلنگ صورتی:18:

آلبوم عکس پلنگ صورتی:31:

قایم شدن پلنگ صورتی

با عکسهای جدید دوباره میبینمتون

به امید دیدار:11:

popowoody
21-09-2010, 11:53
General Shephrd در چی تی ای سان اندریاس چه کار می کند ؟؟ !!

منبع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/B]

اونجا شخصیت های دیگه ای هم گذاشته مخصوصا از mw 1

MobinS
21-09-2010, 15:48
به به پلنگ صورتی ! چه حالی میداد این پلنگ صورتی ! یک عمر سپری کردیم ! خیلی بازیش توپه ، اگه بازی نکردین توصیه می کنم بازی کنید. یکی از سخت ترین و دلهره آور ترین بازی ها هم میباشد!

َalireza
22-09-2010, 17:59
با عکس هایی از عشق من transformers war of cybertron در خدمت شما هستیم:5:
One Shall Stand...One Shall Fall
پیشنهاد میکنم جتما ببینید
خیانت استار اسکریم به اتوبات ها

چوب خوردنش:5:

too many brothers we have lost today
وسط آپتیموس پرایم.راستش راتچت.چپش بامبلومبی(که اینجا شبیه دلقک شده)پشت بامبلومبی جتفایر.بعدش اون نقره ایه اون ته سیلوربولت کنارش فکر کنم ایرونهاید هست.اون یکی هم آیر رید

مگاترون

تروپتیکان

اینجا آپتیموس پرایم داره موشک های استاراسکریم رو منحرف میکنه:دی

سلاح نابود کننده مگاترون

اینجاش خیلی قشنگ بود.بامبلومبی هست

اینم سفینه مگاترون هست:دی

MobinS
22-09-2010, 18:09
مطمئنی این عکسا رو خودت از بازی گرفتی؟

َalireza
22-09-2010, 19:41
خودم گرفتم ولی از صحنه های میون بازیه نه خود بازی

SA33D_GT
22-09-2010, 20:04
ماشین های کم ارتفاع :31:

GAM3-OV3R
23-09-2010, 16:21
این SHELBY GT نیست یحتمل!!!قدرت خدا..تو gta iv چکار می کنه؟!:31:کاش منم حوصله داشتم از این پچها می گرفتم واسش
خوشبحالتون:20:

tommy vercetti
23-09-2010, 23:40
این SHELBY GT نیست یحتمل!!!قدرت خدا..تو gta iv چکار می کنه؟!:31:کاش منم حوصله داشتم از این پچها می گرفتم واسش
خوشبحالتون:20:
ببخشید بحث تاپیک رو منحرف می کنم.
اما اصلا کاری نداره،
فقط باید چندتا برنامه رو نصب و اجرا کنید و چند تا جایگزینی،
امتحانش هم ضرری نداره:46:

A.M.D.D.E.V.I.L
23-09-2010, 23:49
البته مثل اینکه رم شما هم مثل رم من جلو ی IV کم میاره وقتی چند تا ماشین جدید وارد بازی میکنیم به خاطر رم ضعیف توی شهر اکثرا فقط تاکسی و ماشینی که خودمون داریم میرونیم میچرخن

h-s-game
24-09-2010, 19:07
سلام علکیم من اومدم با nfs:underground

پژو رو حال میکنید

جلوزدن از ماشین

drift و حال کردید

به امید دیدار:11:

Gregar
24-09-2010, 23:05
خوب چند روز پیش یه چیزی گفتم و مثل اینکه یه نفر حرف منو باور نکرد . هیچ دلیلی واسه دروغ گفتن نیست . حالا عکس هم میزارم که باور کنی که وقتی کارت گرافیک قویتر باشه خود به خود توی بازی بعضی جزییات بیشتر میشه . البته از DirectX هم فکر کنم باشه که من از DirextX 10 استفاده میکنم و کارت گرافیکم ATI 5670 1GB هستش .

اینم پشتش واسه سایه خودم

B.3.S.T
24-09-2010, 23:34
خوب چند روز یه چیزی گفتم و مثل اینکه یه نفر حرف منو باور نکرد . هیچ دلیلی واسه دروغ گفتن نیست . حالا عکس هم میزارم که باور کنی که وقتی کارت گرافیک قویتر باشه خود به خود توی بازی بعضی جزییات بیشتر میشه . البته از DirectX هم فکر کنم باشه که من از DirextX 10 استفاده میکنم و کارت گرافیکم ATI 5670 1GB هستش

دوست عزیز اون بحث تموم شد ولی به هر حال مرسی واسه گذاشتن تصاویر. و امیدوارم دیگه بعضی از دوستان با دیدن این تصاویر نادیده قضاوت و پافشاری رو حرفشون نکنن.

با تشکر

amin 2010
24-09-2010, 23:39
وقتی کارت گرافیک قویتر باشه خود به خود توی بازی بعضی جزییات بیشتر میشه

!!! جان ؟؟ دوست عزیز خودبخود گرافیک که بهتر نمیشه !!خوب یه سیستم بکشه رو حداکثر بازیی رو اجرا کنه یه PC صد برابر قوی تر نمی تونه حتی یک اپسیلون اون بازی رو بهتر اجرا کنه !
حرف شما مثله اینه که بگی اگه ماریو رو روی ابررایانه اجرا کنی گرافیکی به مراتب بهتر از کرایسیس بدست میاری !!

B.3.S.T
24-09-2010, 23:47
دوستان عزیز خواهشآ بحث در مورد گرافیک رو تموم کنید...اسم تاپیک نه کارت گرافیک قوی هست نه ابر رایانه و از اینجور چیزها...
الان باز یکی در میون اسپم وار میشه تاپیک...
ما یک کلام گفتیم مثلآ کارت گرافیک 512 مطمئنن چیزهایی که یک کارت گرافیک 1گیگ نشون میده را با کیفیت پایینتر نمایش میده...(البته در صورتی که بازی توانش رو داشته باشه)ولی دوستان قبول نکردن.
بعدشم که من کلآ دیگه سپردمتون به خدا....:31:(راستی عذرخواهی هم کردم)
همین

SA.JJ.AD
25-09-2010, 05:38
!!! جان ؟؟ دوست عزیز خودبخود گرافیک که بهتر نمیشه !!خوب یه سیستم بکشه رو حداکثر بازیی رو اجرا کنه یه PC صد برابر قوی تر نمی تونه حتی یک اپسیلون اون بازی رو بهتر اجرا کنه !
حرف شما مثله اینه که بگی اگه ماریو رو روی ابررایانه اجرا کنی گرافیکی به مراتب بهتر از کرایسیس بدست میاری !!

کاملا تایید میشه ...

اولا اینکه منظورم فقط این بازی نبود بعدشم دوستی که عکس انداختی حالا که زحمتشو کشیدی برو دقیقا همونجایی که من عکس گرفتم واسا یه شات بگیر اونوقت اگه سایه داشت منم با اینکه رو سیستمم نصب نیست نصب میکنم و تنظیماتو تا ته زیاد میکنمو با دایرکس 10 بازیه شروع میکنم و افت فریم رو به جون میخرم اما اگه سایه ای باشه باید واسه منم نشون بده . حالا واسه شما هم سایه ی انچنانی نداره عکس اولتونو ببینید:27:
. فکر کنم شما از جایی یا فروشنده ای چیزی که بلا نصبت احمق بوده شنیدید که کارت گرافیکتون میتونه بازی های شمارو از سیستم های دیگه بهتر نشون بده و جدی جدی باورتون شده. در صورتی که یه سیستم نرمال یا معمولی هم میتونه همون کیفیت شمارو داشته باشه منتها افت فریماگه بزاره . (یه سری چیز ها مثله عمق سایه ها و ... هم برمیگرده به مانیتورتون و میزان کنتراستش.یکم مطالعه کنید عزیزان:10:

B.3.S.T
25-09-2010, 12:12
یکم مطالعه کنید عزیزان

:31:
جالبه

STARCRAFT II
COD6:MW2
COD6:MW2----یک باگ!
COD6:MW2----ناراحت کننده ترین صحنه بازی مطمئنن این صحنه هست!!
COD6:MW2-----بابا حرفه ای!!!:31:
COD6:MW2
....

djmd
25-09-2010, 20:17

البته نکته ای که میشه در مورد گرافیک ها و اونم خانواده Nvidia گفت اینه که در بعضی از بازی ها کارتهای جیفورس یه قابلیتی دارن که بازی رو از چیزی که سازنده ساخته فراتر ببرن !!! ولی فقط و فقط در سایه زنی جزئیات ریز ... اسم این قابلیت Ambient Occlusion هست و می تونید از nvidia control panel فعالش کنید ...

دوستانی که Half Life 2 رو بازی کردن حتما می دونن این چنین سایه زنی در خود بازی وجود نداره و فقط توسط کارتهای geforce اونم با تنظیم گزینه زیر فعال میشه :

-- شرمنده بابت اینکه این پست زیاد ربطی به مطلب تاپیک نداشت :20:

B.3.S.T
25-09-2010, 23:04
البته نکته ای که میشه در مورد گرافیک ها و اونم خانواده Nvidia گفت اینه که در بعضی از بازی ها کارتهای جیفورس یه قابلیتی دارن که بازی رو از چیزی که سازنده ساخته فراتر ببرن !!! ولی فقط و فقط در سایه زنی جزئیات ریز ... اسم این قابلیت Ambient Occlusion هست و می تونید از nvidia control panel فعالش کنید ...

کاملآ آموزنده بود این مطلب....مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin 2010
25-09-2010, 23:10

مجید فرق داره ای با او !!!اینکه یه بازی سایه هاش بهبود جزئی پیدا کنه با این که بازی از یه بازی بدون شیدر یا سایه زنی به یه بازی در سطح کرایسیس برسه فرق می کنه بحث سر RE5 بود یسری می گفتن یه بخشی سایه زنی درستی نداره بازی بقیه می گفتن ما با گرافیک بالاتر رفتیم داشت در حالی که دوستمون می گفت در بالاترین شرایط این مشکل کیفیت کم سایه بوده !!

-- شرمنده بابت اینکه این پست زیاد ربطی به مطلب تاپیک نداشت :20:

خوب نده !!! مگه مجبورت کردن !!دی: + منم TOO !!شرمنده !!

SA.JJ.AD
25-09-2010, 23:16
کاملآ آموزنده بود این مطلب....مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس بالاخره شما اموختید دوست عزیز:10::31:

B.3.S.T
26-09-2010, 14:34
پس بالاخره شما اموختید دوست عزیز:10::31:

آره عزیز...
از آدم با سوادش در این زمینه یاد گرفتم....مشکلی هست؟!

MobinS
26-09-2010, 15:21
بسه دیگه ! اگه حتی تو بحث کم هم اوردین دیگه ادامه ندین و جواب ندین ! از این به بعد دیگه گزارش میشه :دی

بازی World Of Goo حرف "ک"

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SA.JJ.AD
26-09-2010, 17:36
:31: بدون شرح :31:
.
.

َalireza
26-09-2010, 17:47
:31: بدون شرح :31:
.
.

اسم بازیش چیه؟:19:

popowoody
26-09-2010, 18:21
Plants VS. Zombies

MobinS
26-09-2010, 21:01
بهترین بازی سال رو شما نمیشناسید؟؟؟؟؟؟
تازه اولای بازی هم هستی که!

SA.JJ.AD
26-09-2010, 22:05
بهترین بازی سال رو شما نمیشناسید؟؟؟؟؟؟
تازه اولای بازی هم هستی که!

با منی رفیق ؟:20: اگه اره باید عرض کنم که اسمشو واسه این نزاشتم اون اول واسه اینکه فکر کردم دیگه همه به قول شما بهترین مینی گیم سالو میشناسنش . در مورد مرحله هم باید بگم که این عکسو چندین ماه پیش گرفتم:20:

MobinS
26-09-2010, 22:26
نه این که چرا بازیو نمیشناسیو با alireza بودم
اینی که چرا اینقدر عقبی رو با شما بودم :دی

اینم یک عکس از بازی محبود بی دل :دی

کیف کنید هیچی دل ندارم ! :دی

َalireza
26-09-2010, 23:24
بهترین بازی سال؟:دی
من چقدر عقب موندم:دی
بحثو از تاپیک خارج نکنید:دی

h-s-game
28-09-2010, 18:09
robin hood

خفش وکردم:31:

بپا نیفتی

نگاه کنید من چقدر مهربونم

این جارو براتون توضیح میدم(عکس پایینی)
من زنبور انداختم اونجا بعد همه حواسشون پرت شد من باجان رفتم یه چرخشی زدم همشون بیهوش شدن:21:

sirchicco
28-09-2010, 19:00
NFS : Shift

SA.JJ.AD
28-09-2010, 21:47
یه عکس یادگاری از MAFIA2 (در کنار مرد ماهیگیر:15:)
.
.
.

SA.JJ.AD
29-09-2010, 05:35
احترام بزرگتر واجبه ...:27::21:
.
.

kortol
29-09-2010, 10:08
یه عکس یادگاری از MAFIA2 (در کنار مرد ماهیگیر:15:)
.
.
.

اگه بالاش ننوشته بودی مرد ماهیگیر من فکر می کردم داره توی رود خونه خودش رو خالی می کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31:
استایل ایستادنش که اونجوریه............آخه ماهی گیرها معمولا می شینن تا سایشون و تکون های اضافیشون ماهی هارو نترسونه!!!!!!!!!!!!

popowoody
29-09-2010, 13:20
robin hood

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخفش وکردم:31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبپا نیفتی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنگاه کنید من چقدر مهربونم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین جارو براتون توضیح میدم(عکس پایینی)
من زنبور انداختم اونجا بعد همه حواسشون پرت شد من باجان رفتم یه چرخشی زدم همشون بیهوش شدن:21:

این چه بازیه ؟؟

h-s-game
29-09-2010, 13:50
این چه بازیه ؟؟

ROBIN HOOD

MobinS
29-09-2010, 15:19
به به رابین هود ، عکسا رو که دیدم باد قدیم کردم ، رفتم دوباره بازیو دانلود کردم ، ایندفعه خوشم نیومد ! ولی قدیما خیلی حال می داد!

SA.JJ.AD
29-09-2010, 16:23
اگه بالاش ننوشته بودی مرد ماهیگیر من فکر می کردم داره توی رود خونه خودش رو خالی می کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31:
استایل ایستادنش که اونجوریه............آخه ماهی گیرها معمولا می شینن تا سایشون و تکون های اضافیشون ماهی هارو نترسونه!!!!!!!!!!!!

اره راست میگی ... اما چوب ماهیگیری داره که :27: در ضمن یارو مثه شما ماهیگیر حرفه ای نیست که :31:... اگه الان ماهی گیرش بیاد باید بندازه داخل جیبش .:27: (تفریحیه دیگه):31:

SA.JJ.AD
30-09-2010, 20:33
نمایی زیبا از بازیه SNIPER
.
.
.
:31:(تا حدودی هنری):31:
.
:5:

B.3.S.T
01-10-2010, 04:03
DarkSiders:این تصویر مربوط به دموی آغازین بازی هست و شخصیت اصلیه بازی رو نشون میده(فیگورش زیباست..نه؟)
DarkSiders:یک دوست که تو بازی کمکتون می کنه پیشرفت کنید!(به این میگن عظیم الجثه)
DarkSiders:در حال سلاخی کردن یکی از دشمنان سر سخت
COD6:MW2:این تصویر جالب رو شاید اکثرآ دیده باشید تو بازی و خیلی جالبه که اوایل مرحله 2 فکر کنم که دشمنان شما اینگونه به شما و گروهتون زل زدن!
COD6 MW2:بدون شرح
COD6 MW2:general shepherd is DEAD
...

aha2012
01-10-2010, 12:13
darksiders گرافیکش در این حده؟؟؟چرا تو عکس سوم پایین عکس،یه عکس دیگه قاتی عکس اصلی شده؟

REGISTERED-USER
01-10-2010, 12:15
این صحنه اخر COD6 جدا قشنگ بود ... کل داستان رو میشه همونجا خلاصه کرد

kiuq
01-10-2010, 14:31
پس10...
Torres , Ronaldo
.

B.3.S.T
01-10-2010, 15:05
darksiders گرافیکش در این حده؟؟؟
آره .. گرافیکش در همین حد بیشتر نیست ولی بازی اینقدر داستان و گیم پلی خوبی داره که گرافیکش زیاد به چشم نمیاد.

چرا تو عکس سوم پایین عکس،یه عکس دیگه قاتی عکس اصلی شده؟
امیدجان کجاش رو میگی؟واسه من که سالمه!

aha2012
01-10-2010, 15:41
امیدجان کجاش رو میگی؟واسه من که سالمه!
eeee.عجیبه.درست شد.آقا هیچی درست شد.دمت گرم امیر خان-محمد جان-جواد -حسین-علی-مرتضی-فرسام-اشکان........بابا اسمتو بگو دیگه:31:

Amir Hossein
01-10-2010, 19:23
عکس هایی از بازی FALLOUT 3:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
غروب در WESTLAND

REAL SIZE:

------------------------------------
تنها و خسته

REAL SIZE:

بازم غروب در WESTLAND

REAL SIZE:

SA.JJ.AD
03-10-2010, 17:41
mw2

Amir Hossein
04-10-2010, 01:19
ASSASSINS:سقوت

REAL SIZE:

----------------------------
FALLOUT:مجددآ غروب:31:

REAL SIZE:

----------------------------
NFS SHIFT:بی ام و

REAL SIZE:

a.g g.a
04-10-2010, 21:42
سلام
این جور چیزا هم میشه گذاشت؟

اینم گل کاملش(replay pes 2010):

MobinS
04-10-2010, 22:38
آره میشه ، چرا نشه. فقط چون تعداد زیاده لینک بده ، یا اندازه رو کوچیک کن و کنارش لینک تصویر اصلی رو بزار تا خیلی حجم دار نشه صفحه.

sirchicco
05-10-2010, 13:52
NFS SHIFT

aha2012
05-10-2010, 18:05
کدوم شخصیت استیل باهالتر و قیافه ی قشنگتری داره؟

MobinS
05-10-2010, 18:14
اون چپیه ، ( فکر کنم castevila باشه )

aha2012
05-10-2010, 19:37
اون چپیه ، ( فکر کنم castevila باشه )
castevila نه ...castlevania:20:
آره خودشه.حالا کدومش قشنگتره؟

SA.JJ.AD
05-10-2010, 22:26
اسمشو نمیدونم اما او سمت چپیه ...

BMW.M3_E46
05-10-2010, 23:57
:5:BMW M3 E46

a.g g.a
06-10-2010, 14:56
کدوم شخصیت استیل باهالتر و قیافه ی قشنگتری داره؟

سلام
اونی که طرف چپه.

MobinS
06-10-2010, 15:25
همه می گن چپیه دیگه ! معلومه دیگه ! اون دوتا غول بی شاخ و دم از کجاا اومدن دیگه :دی

BMW.M3_E46
06-10-2010, 21:37
Aston Martin DB9[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad_twe
06-10-2010, 22:03
اون دوتا غول بی شاخ و دم از کجاا اومدن دیگه
اون 2تا غول یکیشون گرشاسب خودمونه که ایرانیه ! تازه از گابریل ( شخصیت castlevania ) هم قشنگتره :دی

Arrowtic
06-10-2010, 22:10
وسطیه که WAR هستو از دوتای دیگه قشنگ تر و با ابهت تر!(نظر شخصی)

B.3.S.T
06-10-2010, 23:30
فقط WAR .... و بس

kortol
07-10-2010, 00:06
فقط گرشاسب خودمون.... خداییش گرزش می ارزه به همه اینها از همه بیشتر اون خنجریکه روی دستش هست دیگه آخر سلاحه ....کلی کمبو با اون میشه اجرا کرد روی گردن هیولاها.............................گاب یل با اون فرقه روشنایی و اون جنا ب War با اون اسبش که کمتر از اژدها نیست باید برن جلو بوق بزنند......اگه تیم گرشاسب امکانات اونها رو داشت تا الان ترکونده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

B.3.S.T
07-10-2010, 00:28
دوستان تاپیک کاملا منحرف شد بحث رو عوض کنید:31:(الان دعوا میشه)

SA.JJ.AD
07-10-2010, 06:11
:5:یه عکس سفارشی از مافیا 2 و ماشینی که روش خیلی خرج کردم:5:
.
(پلاکشو هم یه نگاه بندازید)

:5:واسه سایز بزرگ برید اینجا:5:

MobinS
07-10-2010, 15:00
چقدر مگه روش کار کردی؟ حداکثر سرعتش الان چنده؟

Amir Hossein
07-10-2010, 15:38
سلام
چند تا دیگه عکس از مافیا میذارین من تاحالا بازی نکردم

BMW.M3_E46
07-10-2010, 17:12
Ford GT500

SA.JJ.AD
07-10-2010, 17:45
Ford GT500

دوست عزیز لطفا اسم بازی رو هم بنویسید در کنار عکس هایی که میزارید

SA.JJ.AD
07-10-2010, 18:00
MAFIA 2 و ماشین مورد علاقم
.
.
یه خاطره ...
بعد از یه مرحله بود خسیس گیریو کنار گذاشتم و باهاش (این ماشین) رفتم ماموریت . از شانس من همون مرحله بود که هنری شهید میشه:41:بعد باید ماشین اون چشم بادومی هارو دنبال میکردم . اقا سوار ماشین شدم گاز دادم موتورش یکک صدایی میداد:8: . منم بد جور جو گیر شدم و رفتم تو حس .و به خودم گفتم روز مبادا رسیده:31:خلاصه خیلی خاطره انگیز بود برام.خیلی فاز داد

sirchicco
09-10-2010, 14:44
NFS SHIFT

Milad4171
10-10-2010, 01:43
آرزویی که واقعا در فوتبال به دنبالش بودم!!!

PES 2011

AlexMercer
10-10-2010, 01:53
دوست عزیز لطفا اسم بازی رو هم بنویسید در کنار عکس هایی که میزارید

اسم بازش grid هست:46:

SA.JJ.AD
10-10-2010, 06:08
آرزویی که واقعا در فوتبال به دنبالش بودم!!!

PES 2011

دوست عزیز ببخشیدا . .اما من که نگرفتم منظورت چی بود :31:؟ دنبال کدوم ارزو بودی ؟!!!:31::27:

hoomi_gta
10-10-2010, 11:51
بیاد پیکان...

چقدر پیکان به نیکو میاد :27::27: خیلی باحال بود ، :31:

Milad4171
10-10-2010, 14:32
اینکه بازیکن ها مثل قبل همه دنبال توپ نیستن!!!

SA.JJ.AD
11-10-2010, 11:19
SNIPER
:27::31::27:
.

BMW.M3_E46
11-10-2010, 21:44
Need For Speed Shift
BMW M3 GT2

SA.JJ.AD
11-10-2010, 22:15
Need For Speed Shift
BMW M3 GT2

دوست عزیز لطف کن عکس هاتونو با سایز کوچیک بزارید و اگه فکر میکنید از جزئیاتش کم میشه سایز بزرگو لینک گذاری کنید . راستی معلومه عشق بازی های ریسینگ هستیا:11::31:

Mehdi.ss
13-10-2010, 14:49
سلام
چه موقعی عکس گرفتم:
بازی کانتر:HeadShot

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدa

SA.JJ.AD
14-10-2010, 02:14
سلام
چه موقعی عکس گرفتم:
بازی کانتر:HeadShot

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدa

جالب بود ... ( به جای خون ... جرقه زد کله ی یارو:16: )

SA.JJ.AD
14-10-2010, 11:27
MAFIA2
.
این چه طرز ساندویچ خوردنه اخه ...:31:بد جوری گشنشه:27:
.

---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------

راستی دوستان میخواستم یه پکیج عکس از اسکرین شات هام از مافیا 2 بزارم . چجوری بزارم بهتره به نظرتون ؟ مدیر این بخش کیه ؟ اجازه هست ؟ عکس هاش خوبه و میشه به عنوان البوم خاطرات مافیا 2 استفاده کرد:27:

kortol
14-10-2010, 13:07
.
این چه طرز ساندویچ خوردنه اخه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بد جوری گشنشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یاد فیلم باغ مظفر افتادم................ به سبک قل مراد ساندویچ دوست داره هستش.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

این رستورانه ......عجب عکس هایی داره!!!! خوشمان آمد!!!!

MobinS
14-10-2010, 13:26
تازه بعدش باحال میشه ، می گیره یک گاز دیگه میزنه ، بعدش حدود 60% ساندویچ باقی مونده ، همه رو یک راست می کنه تو حلقش :دی ، اون زمانا همه جا از این عکسا بوده!

SA.JJ.AD
14-10-2010, 19:05
:16::16:اره با دو تا گاز زدن غیب میشه ساندویچ ........راستی چی شد بزارم اون مجموعه اسکرین شاتهای MAFIA2 رو ؟ هیشکی دوست نداره ؟:41:

MobinS
14-10-2010, 19:29
بزار بزار!

Arrowtic
14-10-2010, 19:48
خودم حمایتت میکنم بذار!:31:

Mohammadkiller
16-10-2010, 12:37
چرا نزاشتی اون عکس های مافیا رو
ما منتظریم

Mohammadkiller
16-10-2010, 12:43
اینم یه باگ تو بازی Pes2011
باگ که زیاد داره ولی خوب این یکیشه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammadkiller
16-10-2010, 14:55
آقا من عکس از بازی ها زیاد میگیرم و تازه تو این تالار ثبت نام کردم
با اجازه میخوام عکس هامو بزارم
اینم اولیش:
CallOfDuty4
من این نسخه از کال آفو بیشتر از شماره های دیگش دوست دارم حتی Call of 6

1-چه مشتی!!!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- بدون شرح !!!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3- بدون شرح !!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4-قتل عام !!!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید5-دستا بالا !!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید6- بای بای !!!

Stronghold Legends

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNFS Carbon

Mohammadkiller
16-10-2010, 15:08
اینم از بازی GTA5 یا همون سن آندرس:

ماشینه رو آسمونه !

اینم سقوط آزاد با ماشین :دی

اینم بدون شرح

موفق باشید - بازم میزارم

kortol
16-10-2010, 15:18
NFS Carbon

دوست عزیز این عکس مربوط به NFS MW هستش نهNFS Carbon ................. نسخه کربن همش در شب انجام می شد!!!!!!!!!!!!!!!!!

می تونید به پلاک همین ماشینی که عکسش رو در زیر گذاشتم هم دقت کنید نوشته NFS MW ( همون عکس بالایی هستش )

Mohammadkiller
16-10-2010, 15:22
اینم از بازی ند فور اسپید پرو استریت ----> NFS Pro Street
من خیلی این بازی رو دوست دارم و داشتم و خواهم داشت ، نمیدونم چرا ولی خیلی بهم چسبید ،2 بار تمومش کردم.:5:

1- یه ماشین خوشمل

2-تک چرخ با ماشین :31::27:

3-تک چرخ با ماشین (2) :21:

4- اینم یه عکس هنری به قول خودم:5:

یه نظر هم بدین البته این عکس ها رو خیلی وقت پیش گرفتم اگه بد گرفتم ببخشید آخه اون موقع noob بودم:20:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------

دوست عزیز این عکس مربوط به NFS MW هستش نسخه کربن همش در شب انجام می شد!!!!!!!!!!!!!!!!!

نمیدونم گفتم که خیلی وقت پیش گرفتم
خلاصه ببخشید
آخه من همه ی نسخه های NFS رو بازی کردم و قاطی کردم:41:
Sry

Mohammadkiller
16-10-2010, 15:33
اینم 2 تا عکس از آندر کاور البته اگه اشتباه نکنم!:23::43:

1.

2.

SA.JJ.AD
16-10-2010, 15:50
:31:...الوعده وفا...:31:

.
:26:اینم از گلچین مجموعه اسکرین شاتهایی که از مافیا 2 گرفتم:26:
.
:46:این مجموعه 20 تاست و با حجم کم 2 مگابایت:46:
.
بعضی از عکس ها bmp بودن که هر یکی میشد 3 مگ . واسه همون تبدیلشون کردم به jpeg و متاسفانه واسه اینکه کانورترم ریجستر شده نبود از کیفیت کمی کم شدو یه چیزایی هم به بالای عکس ها اضافه شد (البته تعداد کمی اینطورین)
.
:20:امیدوارم خوشتون بیاد:20:
.

:31:برای دانلود صفحه رو refresh کنید:31:

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ............................................

ARASH66
16-10-2010, 15:51
این تاپیک رو دیدم یاد قدیما افتادم، یه زمانی هی ....

بازی WOW

کارکتر من در سردر فضا

در حال زدن یک boss، (کارکتر من arashcraft بود)

SA.JJ.AD
16-10-2010, 16:01
:31:...الوعده وفا...:31:

.
:26:اینم از گلچین مجموعه اسکرین شاتهایی که از مافیا 2 گرفتم:26:
.
:46:این مجموعه 20 تاست و با حجم کم 2 مگابایت:46:
.
بعضی از عکس ها bmp بودن که هر یکی میشد 3 مگ . واسه همون تبدیلشون کردم به jpeg و متاسفانه واسه اینکه کانورترم ریجستر شده نبود از کیفیت کمی کم شدو یه چیزایی هم به بالای عکس ها اضافه شد (البته تعداد کمی اینطورین)
.
:20:امیدوارم خوشتون بیاد:20:
.

:31:برای دانلود صفحه رو refresh کنید:31:

...اگه نتونستید اونجوری دانلود کنین ....

BMW.M3_E46
16-10-2010, 16:16
NFS Underground 2

MobinS
16-10-2010, 17:05
...اگه نتونستید اونجوری دانلود کنین ....

دیدم ، قشنگ بود ! چطوری این لباسا + عینک رو خریدی؟

SA.JJ.AD
16-10-2010, 17:21
دیدم ، قشنگ بود ! چطوری این لباسا + عینک رو خریدی؟

ممنون از لطفت :11:... عینک رو هم بعضی لباس هارو که میپوشی میزنه ...لباس هم ...:5: شما به همه ی فروشگاهای شهر سر بزن:31::10:

SA.JJ.AD
17-10-2010, 19:23
MAFIA 2
.
این یکی ماشینو حال کنید . :5:فول اپشنه:5:
.
:27:

MobinS
17-10-2010, 19:45
نه مثل این که مافیا شما با ما فرق می کنه. شما dlc چیزی دانلود کردین؟

vegas
17-10-2010, 19:47
dlc Jimmy's Vendetta هست !:46:

SA.JJ.AD
17-10-2010, 22:33

:31:قبلیا از محتویات خود بازی بود - فقط این عکس از DLC هستش که رفیقمون نام بردن . تازه ایینو نصب کردم :31::10:

kortol
17-10-2010, 23:41
از مافیا خسته شدیم بازیها ی دیگه بزارید!!!!!!!!!!!!!!!! کسی از بازی ماریو عکسی نداره بزاره!!!!!!!!!!!

Milad4171
17-10-2010, 23:53
به یاد گذشته:
چقدر زود میگذره

NFS 1

من یه صحنه ای که در حین این بازی توی خاطرم هست اینه که ولوم رو آف میکردم و آلبم اسیر مهستی رو میگذاشتم و بازی میکردم::8:
زیاد احساسی شد :31:

فقط جهت تجدید خاطره:46:

SA.JJ.AD
18-10-2010, 11:21
به یاد گذشته:
چقدر زود میگذره

NFS 1

من یه صحنه ای که در حین این بازی توی خاطرم هست اینه که ولوم رو آف میکردم و آلبم اسیر مهستی رو میگذاشتم و بازی میکردم::8:
زیاد احساسی شد :31:

فقط جهت تجدید خاطره:46:
دمت گرم ... واقعا برا من که بدجوری خاطره زنده کردی ... یادش بخیر ... اتفاقا منم ولوم اف میکردم و سیاوش قمیشی میزاشتم :10:چه شباهتی:10::40:

SA.JJ.AD
18-10-2010, 11:27
از مافیا خسته شدیم بازیها ی دیگه بزارید!!!!!!!!!!!!!!!! کسی از بازی ماریو عکسی نداره بزاره!!!!!!!!!!!

:37: :45::37: - باشه دیگه مافیا نمیزارم - دلمو شکوندی:16:

Saeed System
18-10-2010, 11:38
خوشحالی بعد از گل

Size = 572 * 431

virus2009
18-10-2010, 13:16
سلام دوستان
منم به جمعتون پیوستم
اینم اولین عکس من :

سایز بزرگ 800*600

منتظر عکس های بعدی باشید

به یاد گذشته:
چقدر زود میگذره

NFS 1

من یه صحنه ای که در حین این بازی توی خاطرم هست اینه که ولوم رو آف میکردم و آلبم اسیر مهستی رو میگذاشتم و بازی میکردم:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد احساسی شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط جهت تجدید خاطره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هـــــــــــــــــــــــی یادش بخیر:41:
اولین بازی بود که با کامپیوتر بازی می کردم.
دستت درد نکنه

virus2009
18-10-2010, 13:28
اینم عکس های بعدی :

Need For Speed Most Wanted :

BMW :

large :

Gallardo 1

large :

Gallardo 2 :

large :

large :

SA.JJ.AD
18-10-2010, 13:54
سلام دوستان
منم به جمعتون پیوستم
اینم اولین عکس من :

سایز بزرگ 800*600

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنتظر عکس های بعدی باشید

خوش اومدی عزیز . فقط از این به بعد اسم بازی رو هم بالاش بنویسید.ممنون:11:

---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RE5
.

Milad4171
18-10-2010, 22:41
Pes 2011

پویول کبیر ( چه میکنه این مدافع ژولی پولی بارسا ) :31:

SA.JJ.AD
18-10-2010, 22:57
خوشحالی بعد از گل

Size = 572 * 431

.

:19:دوستان عزیزی که عکس میزارید لطف کنید اسم بازی رو هم بالاش بنویسید تا ادم بدونه چه بازییه خوب !!!:19:

Saeed System
19-10-2010, 10:12
.

:19:دوستان عزیزی که عکس میزارید لطف کنید اسم بازی رو هم بالاش بنویسید تا ادم بدونه چه بازییه خوب !!!:19:

بله چشم :11:

SFG Soccer بود..

================================================== ===========

Dirt 2

مسابقه نفس گیر

590 * 450

40 kb

لحظات پایانی همون مسابقه نفس گیر ( رد شدن ماشین از رو کله تماشاچی)

Mohammadkiller
19-10-2010, 12:47
سلام
اینم 8 تا عکس از بازی Flatout

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

ببخشید که یوخده عکسا زیاده

SA.JJ.AD
19-10-2010, 13:01
POP-TFS
.

Mohammadkiller
19-10-2010, 13:05
عکس ها داغ اوردم
Medal Of Honor

1-

2-

3-

4-

Mohammadkiller
19-10-2010, 13:19
اینم 8 تا عکس pes2011
نبینی از دستت رفته
خیلی عکس های با گرافیکی شده
اگه عکس ها رو با سایز واقعی خواستید بگین آپلود کنم.

1-

2-

3-

4- اگه مسی همین طور پیش بره 100 درصد پیشرفت میکنه

5- اینم یه عکس هنری

6-

7-

8-

بازم ببخشید

Mohammadkiller
19-10-2010, 15:07
بازم سلام
بازم عکس های مدال
Medal of Honor

1- این سجاده رو نگاه کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2-

3-این بز ها رو نگاه!!!

4-

B.3.S.T
24-10-2010, 00:55
یک سری عکس از Lost Planet 2 و Medal Of Honor

Lost Planet 2
Lost Planet 2 : آرامش قبل از جنگ با ....(عکس بعدی)!
Lost Planet 2: از دور به نظر زیاد بزرگ نمیاد...!
Lost Planet 2: کلآ به کسانی که از مبارزه با مانسترها و هیولاهای غول پیکر علاقه دارن این بازی رو پیشنهاد می کنم...(تو این صحنه فکر کنم فقط باد یکی از مژه هاش گرفت به کل هیبت قطار این بلا سرش اومد!!! : دی

Medal Of Honor : عکسش شما رو یاد چیزی نمیندازه ؟! :31:
Medal Of Honor: آش و پاش که میگن اینه هاااا...!
Medal Of Honor: اینم از اون شکار لحظه هاست..!

SA.JJ.AD
24-10-2010, 20:55
یک سری عکس از Lost Planet 2

Lost Planet 2 : آرامش قبل از جنگ با ....(عکس بعدی)!

Lost Planet 2: از دور به نظر زیاد بزرگ نمیاد...!

Lost Planet 2: کلآ به کسانی که از مبارزه با مانسترها و هیولاهای غول پیکر علاقه دارن این بازی رو پیشنهاد می کنم...(تو این صحنه فکر کنم فقط باد یکی از مژه هاش گرفت به کل هیبت قطار این بلا سرش اومد!!! : دی

دمت گرم خیلی زیبا و با حال بودن:24: - من عاشق این Lost Planet 2 شدم !!!:18:عجب هیولای گنده ای ...:18:فقط یکیه یا کلا ازین سوپر هیولاها تو بازی زیاده.؟!!!:18:

Arrowtic
24-10-2010, 21:10
LostPlanet برا PC تبديلي Xbox هستش؟(پورت شده؟)
منظورم اينه دكمه ها Xbox رو نيشون ميده و ميگه؟

B.3.S.T
25-10-2010, 01:14
فقط یکیه یا کلا ازین سوپر هیولاها تو بازی زیاده.؟!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
یکی؟!!!!!نه بابا...هر مرحله یکی از این گودزیلاها داره(البته گودزیلا خدابیامرز یک انگشت اینا هم نمیشه): دی

LostPlanet برا PC تبديلي Xbox هستش؟(پورت شده؟)
نه داداش...واسه خوده خوده pc پورت شده..اورجینال
برو بگیر حالشو ببر

Milad4171
25-10-2010, 02:45
وقتی داور هم به کمک دیوار دفاعی میاد :18:!.!.!.!.!!!! :31:

sirchicco
29-10-2010, 16:19
NFS : SHIFT

Arrowtic
29-10-2010, 16:21
عكس هايي از MOH:
بدون شرح

لحظه ي هجوم دشمن!

اينم شهادت در راه خدا!!
اين يكي يه ذره شبيه اون عكسي كه اون يكي دوستمون گذاشتن نيست؟!(چند ثانيه فرقشونه!)
موندم اين جا داريم دست اونو ميگيريم يا فحش ميديم؟!:31:

SA.JJ.AD
29-10-2010, 22:30
:40:یه عکس از بهترین و کاملترین بازیه نسل حاضر بازی های رایانه ای (نظر شخصی):40:
.

Arrowtic
30-10-2010, 15:57
امروز دوباره مافيا 2 رو شروع كردم از اول پس چندتا عكس ميذارم:(اگه خوب نيستن ببخشيد)

aha2012
30-10-2010, 17:33
گرشاسپ

کمبوی گرشاسپ:

سیو گرشاسپ:

زل زدن تو چشمای غوله:

هیتاسپ:

پرش گرشاسپ:

شوت گرشاسپ:31::

Masoud King
31-10-2010, 02:11
این عکس نیست ولی یه ویدئوی بسیار حیرت انگیز از PES 2010 :

SA.JJ.AD
31-10-2010, 14:35
این عکس نیست ولی یه ویدئوی بسیار حیرت انگیز از PES 2010 :

سلام . دوست عزیز شما که خودت استادی:11: اما اینجا تاپیک عکس های زیبا در حین بازیه و همچنین y o u t u b e هم که خودتون میدونید ف ی ل ت ره !!

Masoud King
01-11-2010, 00:03
سلام . دوست عزیز شما که خودت استادی اما اینجا تاپیک عکس های زیبا در حین بازیه و همچنین y o u t u b e هم که خودتون میدونید ف ی ل ت ره !!
آره
دیشب به ذهنم رسید اسم تاپیک عوض بشه به تصاویر و ویدئوهای جالب از بازیها
چون بعضی چیزا تو عکس نمیگنجه!

حلا تا مدیریت ( هومان ) چی بگه.... نظر با اونه

SA.JJ.AD
01-11-2010, 01:01
آره
دیشب به ذهنم رسید اسم تاپیک عوض بشه به تصاویر و ویدئوهای جالب از بازیها
چون بعضی چیزا تو عکس نمیگنجه!

حلا تا مدیریت ( هومان ) چی بگه.... نظر با اونه

اره اما بالای 400 تا پست عکس تو این تاپیک گذاشته شده اینجوری بی نظم میشه که از این به بعد 4 تا کلیپم توشون باشه. مشکل دیگه هم اینه که با این وضع سرعت اینترنت کمتر کسی پیدا میشه فایل های ویدیویی خودشو اینجا اپ کنه و بنابراین با این کار اسم تاپیک فقط خراب میشه . حالا هر جور صلاح میدونید . یا هم یه تاپیک یکی بزنه مخصوص کلیپهای تصویری که از بازی تهیه میشه که اونم گمون نکنم استقبالی ازش بشه ...

Masoud King
01-11-2010, 01:26
اره اما بالای 400 تا پست عکس تو این تاپیک گذاشته شده اینجوری بی نظم میشه که از این به بعد 4 تا کلیپم توشون باشه. مشکل دیگه هم اینه که با این وضع سرعت اینترنت کمتر کسی پیدا میشه فایل های ویدیویی خودشو اینجا اپ کنه و بنابراین با این کار اسم تاپیک فقط خراب میشه . حالا هر جور صلاح میدونید . یا هم یه تاپیک یکی بزنه مخصوص کلیپهای تصویری که از بازی تهیه میشه که اونم گمون نکنم استقبالی ازش بشه ...
چرا بی نظم بشه... کاربر جای اینکه لینک عکس بزاره لینک ویدئو میزاره و یه توضیح هم در موردش میده قضیه از چه قراره.

تازه این ویدئو های جالب رو آدم می تونه از جاهای دیگه ببینه و اینجا بزاره... لازم نیست خودش تو بازی دیده باشه.

مثلا پست #431 ایجاد بی نظمی میکنه چون عکس گذاشته با حجم بالا!

دوستان رعایت کنن بی نظم نمیشه

aha2012
01-11-2010, 01:45
این همه پست.حالا اومدی گیر دادی به پست من:31:
راست میگه،شما سرعت اینترنتت خوبه.برای ما که نفتیه چی؟:41:

SA.JJ.AD
01-11-2010, 03:39
چرا بی نظم بشه... کاربر جای اینکه لینک عکس بزاره لینک ویدئو میزاره و یه توضیح هم در موردش میده قضیه از چه قراره.

تازه این ویدئو های جالب رو آدم می تونه از جاهای دیگه ببینه و اینجا بزاره... لازم نیست خودش تو بازی دیده باشه.

مثلا پست #431 ایجاد بی نظمی میکنه چون عکس گذاشته با حجم بالا!

دوستان رعایت کنن بی نظم نمیشه

خوب دیگه بدتر ... بزارید یه تاپیک مستقل برای تجربه های شخصی و عکس های در حین بازی باشه . چرا تریلر و کلیپ بازی ها رو مخلوطش کنیم .؟ بازم میگم تصمیم با شماست که با تجربه تری . اما بهتره 2 تاپیک که ربطی بهم ندارند رو با هم مخلوط نکنیم و براش یه تاپیک جداگانه باز کنیم.با تشکر:10:(حیفه این تاپیک خراب شه):10:

SA.JJ.AD
01-11-2010, 03:54
یه عکس از Counter Strike Source که به دو تا از دوستان گفتم برن رو درخت تا در حال تیر اندازی من یه عکس بندازم ازشون :31: نتیجشم شد این :31:
.

Arrowtic
01-11-2010, 10:35
اگه ويدئو ميخوايد تاپيك جديد بزنيد تا اين تاپيك خراب نشه لطفا.حيفه مخلوط بشن.اين تاپيك خيلي با ارزشه!

Masoud King
01-11-2010, 10:56
این همه پست.حالا اومدی گیر دادی به پست من
راست میگه،شما سرعت اینترنتت خوبه.برای ما که نفتیه چی؟
خوب شما نگاه نکن ویدئو ها رو

خوب دیگه بدتر ... بزارید یه تاپیک مستقل برای تجربه های شخصی و عکس های در حین بازی باشه . چرا تریلر و کلیپ بازی ها رو مخلوطش کنیم .؟ بازم میگم تصمیم با شماست که با تجربه تری .
اینجا قرار نیست تریلری از بازیا قرار بگیره چون اونا تاپیک دارن... اون ویدئو ها هم تجربه ی شخصی هست از درون بازی

اگه ويدئو ميخوايد تاپيك جديد بزنيد تا اين تاپيك خراب نشه لطفا.حيفه مخلوط بشن.اين تاپيك خيلي با ارزشه!

اما بهتره 2 تاپیک که ربطی بهم ندارند رو با هم مخلوط نکنیم و براش یه تاپیک جداگانه باز کنیم.با تشکر(حیفه این تاپیک خراب شه)
نه من قول میدم تاپیک مشکلی براش پیش نیاد... شما کار خودتون رو بکیند و نگران تاپیک نباشید :46:
اگه قرار باشه تاپیک زده بشه فردا میبینی برای هر چیزی تاپیک زده میشه... کلا این ویدئو و عکس مکمل هم هستن.

سوالی چیزی هم دارین تو پیغام خصوصی یا پروفایلی یا کلا جایی غیر اینجا مطرح کنید تا تاپیک منحرف نشه

ممنون :)

Milad4171
01-11-2010, 11:19
نه بابا سخت نگیرین!
خود منم خیلی وقتا پیش اومده که بخوام یه ویدیو ی باحال بگذارم از بازیم!

فقط قانون بگذارین ویدیو ها بیشتر از 5 ،6 مگابایت نشه دیگه!! اینطوری دوستان دیال آپ دار هم راضی هستن!!!!یه عکس هم مربوطه به اون قرار داده بشه چه بهتر!!

َalireza
03-11-2010, 17:14
سایز کامل:

Arrowtic
03-11-2010, 18:11
اسم بازي ها رو هم بگيد.

B.3.S.T
04-11-2010, 01:02
FALLOUT:NEW VEGAS
چشمای سگ بیچاره رو ببینید کجاست!!!(باگ)
MOH:اینم به خاطر باگ ایستاده جنازه شد..!
MOH:فرغون...!و فرغون اینجا متولد شد...!!!:31:
MOH:اینم از اون شکار لحظه هاست تو بازی
MOH:اینم یک تصویر از فشفشه آدم!(رو هوا دارن مثل نقل پرتاب میشن اینور اونور بعد از انفجار)
MOH:بدون شرح

hadi h
04-11-2010, 17:30
اینم از خلاقین بازی PES 2011
(که البته زیاد هم جدید نیست)
:

MobinS
04-11-2010, 18:01
تصاویر و ویدئو ها ؟ چرا؟

popowoody
04-11-2010, 18:36
دلیلش این هست که یک ویدیو گذاشتن بعد گفتن که یا جاش نیست یا تاپیک جدید بهمین خاطر از 2 روز پیش اسم تاپیک تغییر کرد !

SA.JJ.AD
04-11-2010, 21:06
دلیلش این هست که یک ویدیو گذاشتن بعد گفتن که یا جاش نیست یا تاپیک جدید بهمین خاطر از 2 روز پیش اسم تاپیک تغییر کرد !

بازم میگم الکی اسم تاپیک خراب شد . ادم بیکاره مگه بیاد اینجا فیلم اپ کنه !:2:.بخاطر 1 فیلم بین 100 تا عکس که اسم تاپیکو خراب نمیکنن:13:

Arrowtic
04-11-2010, 21:46
سجاد جان منم راضي نيستم ولي چه ميشه كرد!دست ما كه نيست...
آدم به خاطر تك و توك بين چند صد تا نمياد اسمو تاپيكو عوض كنه كه ولي در هر صورت ...

---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------

اون عكس فشفشه آدم باحال بود!خيلي جالب بود!
دستت درد نكنه!(تو اين تاپيك خدايي شما و سجاد جان عكس هاي ناب ميذاريد!)

َalireza
04-11-2010, 23:29
tekken 3 :دی

S A M S U N G
04-11-2010, 23:52
سلام .

عکس بیاد ماندنی از صحنه ائی بیاد ماندنی :

عحب :دی

مخلصیم .

َalireza
04-11-2010, 23:57
از چه بازی به یاد ماندنی هست این عکس؟:دی

SA.JJ.AD
05-11-2010, 00:11
اسم بازیو لطفا بنویسید دیگه ... :46:...راستی جناب ALIREZA بازیه MW1 هستش (بخش انلاین)

SA.JJ.AD
10-11-2010, 01:55
:31:این تاپیک هم خوب چرت میزنه ها:31:
.
:21::31:... بیدار شو ...:31::21:
.
:5:یه سری عکس از بازی جدید و بسیار زیبای SHANK:5:
(اولشه)
.
.
.

mohammadaliarmin
10-11-2010, 19:42
سلام اینم سری بعدی عکس ( از دوست عزیزم viperm تشکر می کنم که این تاپیک رو زنده نگه میداره )

مدرن ترین وسیله حمل و نقل:31:( medal of honor )

وقتی میگن یه بازی فیزیکش ضعیفه یعنی این(just cause 2)

این عکس کلا همه قوانین فیزیک رو برده زیر سوال ( گرشاسپ )

نمایی زیبا

یکی از بهترین و طولانی ترین بازی ها (darksiders ):18:

aha2012
10-11-2010, 20:27
بابا کار درست:31:

الطایر

fatality

---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

sam fisher

punisher

بابا چند نفر به یه نفر؟

---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------

چتر سم باز نمیشه.یکی کمکش کنه

صورتو پیاده کرد

یه عکس یادگاری ولی ............

یه پرش موفقیت آمیز

---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------

بمیر..........

تو هم بمیر....

---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------

و تو هم بمیر......

SA.JJ.AD
10-11-2010, 22:09
بابا کار درست:31:

الطایر

fatality

---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

sam fisher

punisher

بابا چند نفر به یه نفر؟

---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------

چتر سم باز نمیشه.یکی کمکش کنه

صورتو پیاده کرد

یه عکس یادگاری ولی ............

یه پرش موفقیت آمیز

---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------

بمیر..........

تو هم بمیر....

---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------

و تو هم بمیر......

با تشکر از شما از دوست عزیز اما لطف کنید قوانین تاپیکو رعایت کنین ( پست اول)و 13 تا عکس رو مثله الان یهو تو یه پست نزارید تا باعث سنگین شدن صفحه نشه . مخصوصا به این قسمتو توجه کنید : در هر پست حد اکثر 5 عکس قرار دهید .

با تشکر

aha2012
10-11-2010, 22:19
میدونم داداش
ولی من چند دقیقه یک بار گذاشتم خود سایت همرو تپوند تو هم و کرد یه پست
آخر پستمو ببین نوشته last edit.من ادیت نکردم تو یه پست دیگه زدم ولی خود سایت همرو چسبوند به هم
ولی در کل باشه:46:

َalireza
12-11-2010, 12:43
Over Speed
چندان بازی بدرد بخوری نیستش فقط توش داغون کردن ماشینای دیگه کیف میده!:31:

اگه شما جای راننده بودید زهر ترک نمیشدید؟:41:
عقاب:31:
این دیگه شاهکار بود!چند بار مسیرشو منحرف کردم تا رفت تو خاکی اینجوری شد!:10:

یه نمای دیگه!:8:

بقیه رو لینک میزارم

عقاب وارد میشود:21:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلحظه شکار!:27:

SA.JJ.AD
12-11-2010, 14:26
:18::18: پیش به سوی باگ :18::18:
.

:5:اینم یه باگ هنریه :5:

َalireza
12-11-2010, 16:33

بدلکاری بودیم خودمون خبر نداشتیم!

B.3.S.T
13-11-2010, 16:40
تصاویری برای دوستداران COD:Black Ops
...
تا بحال کسی واستون احترام نظامی گذاشته!!!: دی
قدرت نظامی ایالت متحده...
این تصویر رو که مشاهده می کنید....هیچی فقط میتونم بگم خیلی حال کردم با گرافیک بازی! : دی
بدون شرح
فکر کنم ایشون هادسن بود.! : دی ولی بخاطر باگ....!:18:
گرافیک بالای یک بازی یعنی این...
مردن افراد دشمن...!(تو خیلی از صحنه های بازی همچین بلایی سرشون اومد)
...

Arrowtic
17-11-2010, 00:45
بدون شرح
شكار لحظه ي 1
اين Nova 6 با مردم چه كارا كه ميكنه!
شكار لحظه رو حال كن!
اينم سومين شكار لحظه!سايزشو كوچيك كردم كامل خوب معلوم نيست بزرگش خيلي باحال شده!

Milad4171
17-11-2010, 13:06
بازم فوتبال ولی اینبار فیفا 11

این کار رافائل باعث شد که برای همیشه تو ترکیب اصلی قرار بگیره!!:31:

شاید خیلی جالب نباشه ولی در حین بازی که سرعت بازی خیلی زیاده یکی بیاد همچین حرکتی انجام بده واقعا جای تشکر و قدردانی داره:8:

در یک موقعیت خطرناک با پشت پا مسیر توپ رو عوض کرد!:18::31:
در دقیقا 90 بازی 1-0 بودم!!! :13:
همین دفع توپ باعث شد توپ به اوت بره و بعد از شروع بازی و دفع کردن توپشون داور سوت رو بزنه!!!!
برد شیرینی بود!:27:

(اگر حجمش زیاده ببخشید-160kb)

SA33D_GT
17-11-2010, 13:54
با این اسلحه دست بدبخت رو قطع کردم

این سرباز تو فکره چیه ؟

این سرباز از من ترسیده فرار کرد :31:

آقای Woods بدون اسلحه میتونه شلیک کنه :18:

Woods از جنگ برگشته

foxyjanam
17-11-2010, 16:40
یه کمبو از Howarang ، تکن 6

من زدم دوستم فیلم گرفت . 2 مگ , MP4

20 mb

SA.JJ.AD
18-11-2010, 18:52
:20:یه سری عکس از Lost planet 2:20:
.
:18:الفرار:18:

:21:به این میگن یه شاتگانه درستو حسابی:21:

:18:جهنم:18:

mohammadaliarmin
19-11-2010, 13:10
برا اینکه بحث عوض بشه:31:

کله پا که میگن یعنی این ( گرشاسپ )

هیتاسپ البته به صورت جنازه

همه جیز دیده بودیم الا موتور بدون راننده ( just cause )

شیرجه تو آب البته با موتور

بعد از اینکه مشت زدم زمین با این صحنه مواجه شدم ( بازی آشغال spider man web of shadow)

Ar@m
19-11-2010, 13:57
شما بحثتون ميشه انگار موي منو آتيش ميزن :27:
تهمت ممنوع
توهين به شعور طرف مقابلم ممنوع
خودتون ديگه با خودتون كنار بياين
تشكرات

vahidgame
19-11-2010, 14:57
دوستان از این سایت عکسارو آپلود کنید بهتره چون می تونید سایز عکسارو تغییر هم بدید:

خب چند تا عکس جالب از PES 2011 می خوام بذارم که این چیزارو فقط در این بازی می تونید ببینید! : دی

این عکسی که می بینید ترکیب میلانه! جالبه فقط در عرض یک فصل و نیم تونستم همچین تیمی جم کنم :18: به هر کی پیشنهاد می دادم نه نمی گفت. خجالت می کشیدن پیشنهاد رو رد کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه از رونی هم راضی نیستم می خوام آخر فصل مسی رو بخرم بعد احتمالا کاسیاس رو هم می خرم. خلاصه رئال و بارسا رو دارم کلا خالی می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این دو تا عکس هم که می بینید از رونی و توز هستش :18: نمی دونم اینا چه فکری می کنن:27: این مدل مویی که برای توز گذاشتم رو واقعا دلیلشو نمی دونم چیه که توی این فوتبال گذاشته شده!! آخه کدوم بازیکنی رو دیدین که مدل موی اون اینجوری باشه؟! فکر کنم می خواستن فوتبال بانوان هم توی بازی بذارن بعد پشیمون شدن :27: از این چیزا توی این بازی زیاد پیدا میشه. شما فقط تریپ این دو تا بازیکن رو ببینید و بخندید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MobinS
19-11-2010, 15:01
یه کمبو از Howarang ، تکن 6

من زدم دوستم فیلم گرفت . 2 مگ , MP4

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید20 mb

کمبو رو خودت رفتی یا زدی خودش بره؟ آخه یک گزینه داره که خودش کمبو رو یک بار اجرا کنه! ای کلک :دی

HoJJaT_007
19-11-2010, 15:07
این واقعیه ؟:دی
بیشتر شبیه کلاه گلادیاتور های روم هست تا مدل مو !

vahidgame
19-11-2010, 15:20
این واقعیه ؟:دی
بیشتر شبیه کلاه گلادیاتور های روم هست تا مدل مو !

آره واقعیه. شبیه اون نیست خودشه :31:
توی منوی اصلی بازی قسمت Extra Content برید می تونید اونارو بخرید
تازه این دو تا هم هست که هنوز قسمت نشده اونارو بخرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

smallfrank
19-11-2010, 15:24
FIFA 11 PC Version :

کی توپ میخاد ؟

من من من......:31::31:

Arrowtic
19-11-2010, 18:10
ايول آقا!هر دوتون عكس باحال گذاشتيد!!(از اين فيفا 11 و اون گلادياتوره خيلي خوشم اومد!)

smallfrank
19-11-2010, 20:39
سلام........

آرایش نظامی:

نتیجه رو عشقه....:

aha2012
19-11-2010, 21:18

---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------

matrix_3s
19-11-2010, 21:28
تصاویری از Call of Duty - Black Ops
این یارو معلوم نیست مرده یا داره کتاب میخونه

MobinS
19-11-2010, 23:08
سلام........

آرایش نظامی:

نتیجه رو عشقه....:

زشته جلوی کارآگاه پوارو این عکسا رو مذاری! خیلی مشخصه این 37 ساختگیه!

foxyjanam
20-11-2010, 00:42
کمبو رو خودت رفتی یا زدی خودش بره؟ آخه یک گزینه داره که خودش کمبو رو یک بار اجرا کنه! ای کلک :دی
هر کاراکتر 7 تا Sample Combo داره ، هوارانگ هم نهایتا Damage - ی که ازش دیدم از 80 بیشتر نبوده ، اینی که من زدم ( که هیچی هم نیس ) 143 تا Damage میده و جز هیچکدوم از نمونه ها هم نیس .:20:
من تا حالا 170 ساعت تکن 6 بازی کردم . دیگه یه کمبو هم نتونم بزنم که ... .

MobinS
20-11-2010, 16:12
با ایکس باکس زدی؟ می تونی به ما هم یاد بدی؟ 1 پیغامی چیزی بده اگه می تونی!

SA.JJ.AD
20-11-2010, 18:39
شما بحثتون ميشه انگار موي منو آتيش ميزن :27:
تهمت ممنوع
توهين به شعور طرف مقابلم ممنوع
خودتون ديگه با خودتون كنار بياين
تشكرات

در تکمیل صحبت های شما ... تصمیم گرفتم از اون صحنه ای که عکس گرفته بودم و دوستمون تهمت فتوشاپی زده بودن یه فیلم کوتاه تهیه کنم تا هم ایشون به اشتباهشون پی ببرن و هم دوستانی که شک کرده بودند ... شکشون برطرف شه !!
..

:20:با حجم بسیار کمه 1MB:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز مدیران عزیز هم تقاضا دارم فعلا این پست رو پاک نکنند تا اون دوستمون ببینند و از این به بعد بدون اطمینان به کسی تهمت نزنند .:11:

B.3.S.T
21-11-2010, 01:37
3 تا عکس از NFS:Hot Pursuit

دوربین پلیس!
فحش!
اینم یکی از امکانات جالب تو بازی که ما خیلی ازش خوشمان آمدی_است!(امکان خاموش و روشن کردن چراغهای ماشین)

GAM3-OV3R
21-11-2010, 02:21
در تکمیل صحبت های شما ... تصمیم گرفتم از اون صحنه ای که عکس گرفته بودم و دوستمون تهمت فتوشاپی زده بودن یه فیلم کوتاه تهیه کنم تا هم ایشون به اشتباهشون پی ببرن و هم دوستانی که شک کرده بودند ... شکشون برطرف شه !!

..

:20:با حجم بسیار کمه 1MB:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز مدیران عزیز هم تقاضا دارم فعلا این پست رو پاک نکنند تا اون دوستمون ببینند و از این به بعد بدون اطمینان به کسی تهمت نزنند .:11:

آقا من عذر می خوام همش تقصیر اون یکی یارت بود که پشت همین شخصیت داشت میدوید که شما هم دقیقآ طوری عکس گرفتی که اون بیوفته پشت این یکم رو سایه و حاشیه دور طرف تاثیر بزاره منم اشتباه قضاوت کردم.ولی خوب شد کلیپش رو گذاشتین ما هم به اشتباه خودمون پی بردیم.از سایر دوستان هم عذر می خوام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

S A M S U N G
21-11-2010, 20:53
سلام .

نمیدونم سربازه داره چیکارش میکنه که این شکلی شد :دی :دی

فول سایز :

مخلصیم .

SA33D_GT
22-11-2010, 01:59
Call Of Duty Black Ops عجب گرافیکی ... :18:

چقدر هلیکوپتر ... !؟

:weird: مواظب باش ..... آدم کشتی

یکی نارنجک پرت کرد طرف این بدبخت

سرباز تازه کار بلد نیست شلیک کنه :31:

B.3.S.T
22-11-2010, 02:25
یک سری تصویر از محیط های بازی های نامدار که تو این 1 سال عرضه شدن رو کنار هم گذاشتم(لطفآ کسی از این تصاویر برداشت مقایسه ای نکنه تا تاپیک منحرف نشه)مرسی
1...
2.نوع مردن افراد دشمن
3.افکت شعله های آتش

اگر خوب نبود به بزرگیه خودتون ببخشید:40:

matrix_3s
22-11-2010, 19:44
قاتل....!!!

چه ژستی گرفتن اینا::::..

SA.JJ.AD
23-11-2010, 08:27
عاقبت رانندگی تو بازی های اشغال !!:16:
.

popowoody
23-11-2010, 15:31
عاقبت رانندگی تو بازی های اشغال !!:16:
.

چه بازی هستش ؟

MobinS
23-11-2010, 18:50
چه بازی هستش ؟

گمون کنم 18 wheels of steel , over america باشه!

matrix_3s
23-11-2010, 19:16
Call of Duty - Black Ops

َalireza
23-11-2010, 21:48
سایز بزرگ(تو سایز کوچیک معلوم نیست قضیه چیه:دی):

SA.JJ.AD
24-11-2010, 03:42
چه بازی هستش ؟

درسته همین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش که جناب Mobinoo بهش اشاره کردن ... دوستان اینقد عکس گذاشتن اسم بازیو ننوشتن منم فراموش کردم ببخشید:11::13:

B.3.S.T
24-11-2010, 14:49
COD:MW2
بیاد ghost مرحوم(فعلآ محبوبترین و خوش استایلترین شخصیت سری بازیهای cod بوده از نظر من)
به نظرتون کدام یک از کشورهای دیگه چنین جرآتی به خودشون میدن که راحت با مسائل سیاسیشون بازی کنن!!(this is U S A)
COD:BO
ضمیمه حوادث!
اینم یک باگ خیلی جالب:این تصویر قبل از اون صحنه هست که شما داخل اتاق گاز گرفتار میشید!نکتش اینجاست که روی بدنه موشک دینامیتی هست که در هنگام فرار باید قرار بدید!!!
تصویر 1
حالا هنگام فرار
تصویر 2

SA33D_GT
25-11-2010, 00:38
یه کلیپ خیلی جالب از CoD Black Ops

حجم 1.95Mb

SA.JJ.AD
25-11-2010, 05:40
یه کلیپ خیلی جالب از CoD Black Ops

حجم 1.95Mb

:18:ببخشید دوستان اما من نگرفتم :31:موضوع چیه ؟!:19:صدای زامبی میاد اما هیشکی هیشکیو گاز نمیگیره:27:کارشون شبیه تجسس هم نیست:31:دارن چیکار میکنن ؟:31:

MobinS
25-11-2010, 10:22
:18:ببخشید دوستان اما من نگرفتم :31:موضوع چیه ؟!:19:صدای زامبی میاد اما هیشکی هیشکیو گاز نمیگیره:27:کارشون شبیه تجسس هم نیست:31:دارن چیکار میکنن ؟:31:

داشت یارو تشنج می کرد ، با آهنگ بالا و پایین میومد!

matrix_3s
25-11-2010, 10:30
Need for Speed - Hot Pursuit
بازی بازیه زیبایی هست .....برخلاف بعضی دوستان که میگن بازی جالب نیست من به شخصه ازش لذت بردم
گرافیکش از نسخه های قبلی پیشرفت کرده.....و دیگه اون کنترل های سخت و مسخره pro street و shift در اون دیده نمیشه

تصاویری از محیط بعد از بارون و منعکس شدن نور خورشید روی زمین و ماشین

-* - * - * - * -

خرابی ماشین ها هم بسیار روش کار شده ......واقعا حس تصادف هنگام برخورد با ماشینهای دیگه القا میشه