مشاهده نسخه کامل
: علت قیمت بالای بعضی کیسها چیست؟
programmer 1
28-07-2010, 06:15
سلام ،
بعضي از كيس هاي بازار داراي قيمت هاي زيادي هستند مثلا 25000 تومان ( مخصوصا مارك كولر مستر) ، دليل اين همه گروني چيه ؟ مگر چه ويژگي هايي نسبت به ديگر كيس ها دارند كه اين چنين قيمتهاشون رفته بالا ، لطفا ويژگي ها رو بيان كنيد و يك نمونه هم در صورت امكان ذكر كنيد ضمنا آيا به نظرتون لازمه يك كيس گرون خريد ، اين كه فقط يك محفظه است براي باقي قطعات ! ؟ و به جاي خريد كيس گرون قيمت بهتر نيست مثلا قطعات اصلي مثل مادربرد را پيشرفته تر انتخاب كنيم تا بعدا مشكل ارتقا پيش نياد ؟ .
با تشكر /.
علل
1جنس بدنه مثلا کیس های رده پائین gecc رده متوسط secc هستن و رده بالا معمولا آلومینیوم
2شکل ظاهری
3نوع خنک کنندگی مثلا کیس هاف از کولر مستر با وجود اینکه جنس بدنه اش secc هست اما قیمتی برابر کیسهایی از جنس آلومینیوم داره چون تا دلت بخواد فن 20 سانت گذاشته برای خنک کنندگی
4 شرکت تولید کننده ( بستگی داره چقدر بخواد از نام خودش استفاده کنه همانند کولر مستر)
مهمترین ها اینها هست
در مورد ارزش باید بگم بستگی داره چه قطعاتی داشته باشید و چی بخواهید بگیرید
مثلا اگر شما بخواهید تنها یک کارت گرافیک رده بالا بگیرید کیس در محدوده قیمتی 100 مناسب هست اما اگر بخواهید از چند کارت رده بالا استفاده کنید کیسهای آلومینیومی رده بالا مناسب هست البته باز باید تحقیق کرد به عنوان مثال یکی از دوستان کیس cosmos s که تقریبا 270 قیمت داره از پس خنک کردن کارتهایشان بر نیومدن ( 5970) اما با عوض کردن کیسشون با چلنجر با قیمت حدودی 370 از خنک کنندگی کیسشون راضی بودن یا یه بنده خدایی ( تا جایی که یادم میاد ) با داشتن 3 کارت 260 کیس اینفینیتی از گرین از پس خنک کنندگی کارتهاش بر نمیومد ولی با تعویض کیس با ونگارد از خنک کنندگی کارتهاش راضی بود
موفق باشید
amd>intel
28-07-2010, 23:19
چون شما كارمند گرين هستيد دليل نميشه بدون مدرك به كيسهاي كولر مستر تو تمام دنيا و تو تمام سايتهاي سخت افزاري REVIEW ميگيرند چيزي بگيريد . لطفا شفاف سازي كنيد با مدرك !!!!!
armin_punisher6
28-07-2010, 23:26
کسی که اون کیس رو میگیره حتما سیستمش اونقدر بالا هست که نیاز به ارتقا مادربورد و چیزای دیگه نداشته باشه.
amd>intel
28-07-2010, 23:30
اگر تو سايت كولر مستر نگاه كنيد از ورق خاصي استفاده ميكنه كه تو كشتي سازي هم اتفاده ميشه
harrypotter
29-07-2010, 18:53
البته این که Cosmos نتونه از پس دو تا 5970 بر میاد کمی اغراق هست. این کیس هم از آلومینیوم هست و نسبت به چلنجر از کولینگ بهتری نداشته باشه بدتر هم نیست. منتها احتمالن از اونجا که روی این کیس بعضی جاها فن نداره و به صورت آپشنال هست اون دوستتون نتونسته خوب خنکی ازش بگیره.
ضمنن من خودم ونگارد داشتم توی لود کامل 4870X2 کناره کیس بعضی وقتا داغ میشد اونوقت وای به حال سه تا 260
چون شما كارمند گرين هستيد دليل نميشه بدون مدرك به كيسهاي كولر مستر تو تمام دنيا و تو تمام سايتهاي سخت افزاري REVIEW ميگيرند چيزي بگيريد . لطفا شفاف سازي كنيد با مدرك !!!!!
بهادر امید گرامی واقعا بی انصافی هست که من رو متهم به کارمند بودن گرین میکنید واقعا بی انصافی هست
در ضمن شما اون مطالب رو کنار گذاشتین گیر دادین به این چند خط توضیح هر چند من کیس اینفینیتی از گرین رو در خنک کردن 3 کارت زیر سوال بردم اونوقت شما میگین کارمند گرین هستم
در ضمن به اندازه کافی کیس مود کردم و ساختم که بتونم تشخیص بدم چه کیس چه کارایی داره
حداقل بسیاری از دوستان این رو میدونن که شما کارمند کولر مستر ( نماینده دریا ) توی ایران هستید
البته این که Cosmos نتونه از پس دو تا 5970 بر میاد کمی اغراق هست. این کیس هم از آلومینیوم هست و نسبت به چلنجر از کولینگ بهتری نداشته باشه بدتر هم نیست. منتها احتمالن از اونجا که روی این کیس بعضی جاها فن نداره و به صورت آپشنال هست اون دوستتون نتونسته خوب خنکی ازش بگیره.
ضمنن من خودم ونگارد داشتم توی لود کامل 4870X2 کناره کیس بعضی وقتا داغ میشد اونوقت وای به حال سه تا 260
اول از همه من خودم یکی از طرفدارن کیس cosmos s هستم چون زیبایی این کیس واقعا عالیست
امیدوارم بتونم از اون دوست که گفتن این داستانها رو تعریف کرده عکس یا مدرکی بگیرم برای اثبات حرفهام چون دست رسی به ایشون ندارم ( در واقع یکی از دوستان به نقل از دوست خودشون به بنده منتقل کردن)
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.