مشاهده نسخه کامل
: سوال 5010
سلام بر دوستان :)
من vostro 1510 سری N خریدم ...
اما نمیدونم چرا یهو هنگ میکنه ؟ صفحه فریز میشه....
فک کنم باید ورژن بایوس را به روز رسانی کنم ( اگه ممکنه یه لینک مستقیم برای بروز رسانی بایوس بدید )
+ اینکه من بلوتوث شو پیدا نمیکنم ( ویندوز سون ) تو دیوایس منیجر هم چیزی نصب نشده...
سرچ هم میکنم چیزی پیدا نمیکنم
ممنون میشم کمکم کنید.... :11:
majid_3ma
28-07-2010, 02:48
فکر نمیکنم از بایوس باشه
گرافیک و آپدیت کن اگه نشد گرافیکت مشکل داره
شاید بلوتوث خاموش باشه
فکر نمیکنم از بایوس باشه
گرافیک و آپدیت کن اگه نشد گرافیکت مشکل داره
شاید بلوتوث خاموش باشه
سلام
گرافیک درایورشو آپ کنم ؟
از همین لینک :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دکمه وایرلس که میزنم باید - بلوتوث هم فعال بشه - اما نمیشه...
majid_3ma
28-07-2010, 07:24
بله از همین لینک استفاده کنید.
اصلا دستگاه بلوتوث داره؟
سلام
تو بایوس ( ستاپ ) میرم بلوتوث هست.... این رو هم دانلود کردم R228749.exe
اما برای بایوس چیزی پیدا نکردم ( یعنی برای 1540 ) دانلود کردم اما بهش نخورد...
موقع نصب درایور بلوتوث میگه " بلوتوث تونو روشن کنید " !!! از کجا ؟ وایر لس روشن کنیم مگه بلوتوث هم روشن نمیشه ؟!!
مرتضی nvcd
28-07-2010, 12:05
موقع نصب درایور بلوتوث میگه " بلوتوث تونو روشن کنید " !!! از کجا ؟ وایر لس روشن کنیم مگه بلوتوث هم روشن نمیشه ؟!!
اقا لینک درایو بلوتوث رو به ما هم بده ... منم نمی دونم چجوری بلوتوث دستگاه فعال می شه ... یکی نیست بیاد درست و درمون توضیح بده ما هم روشن بشیم .[COLOR="Silver"]
مرتضی داداشی درایوراش برای 64 بیتی ویستا / سون هست فقط :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نیست راهنمایی بکنه که بلوتوث شو چی طوری روشن میشه ( وایر لس که روشن میشه بلوتوث هم روشن میشه ؟ )
همه دوستان که 5010 N دارم 64 بیتی ریختن ؟
کسی مشکل خاصی باهاش نداشته....
من یه راه حل برای برجا ماندن اثر انگشت روی بدنش پیدا کردم که خیلی خوبه...
من یه گ.شی شاین ال جی دارم خیلی شبیه 5010 ( از لحاظ قیافه ) دقیقان اون هم اثر انگشت روش می موند من رفتم بازار به محافظ ضد خش ( یه عایق پلاستیکی مثل شیشه اما چسب ناک ) گرفتم چسبوندم بهش درست شد...
حالا در این اندازه همچین محافظی هست ؟
ممنون
سلام
رفتم ویندوز نصب کنم موقع نصب ویندوز تو 83 درصد دوباره فریز شد... یهو هنگ میکنه....
مرتضی nvcd
29-07-2010, 07:02
همه دوستان که 5010 N دارم 64 بیتی ریختن ؟
نه مال من 32 بیتیه ... فروشنده می گفت موقع نصب بطور خودکار درایو ها رو می شناسه !!!! ... فقط درایو گرافیک رو داد ...
اقایان من و دوستان هنوز چندین مشکلمون پا برجاست ... یکی بیاد جواب بده :
بلوتوث چجوری فعال می شه ، پس چرا نمیاد ؟
چرا ویندوزم (7)می گه از 4 گیگ رم 2 گیگ Usable ?
ویندوز 64 بیتی با نرم افزار ها می خونه و مشکلی نیست ؟
majid_3ma
29-07-2010, 14:24
شاید بلوتوث نداره
خیلی عجیبه ویندوز 7 نهایتا 1024 رم مصرف میکنه
با بعضی از نرم افزار ها مشکل داره
mosilovesyou
02-08-2010, 17:40
سلام
بلوتوث و وایرلس 5010 بعد از نصب درایور وایرلس با کلید fn+f2 روشن و خاموش میشه .
من توی یه پست جداگونه براتون تمام درایوراشو میزنم
سلام خواهش میکنم کمک کنید....
لپ تاپ هنگ میکرد برم تو مغاره ( تو پایتخت ) خریده بودم... بعد از 3 روز گفتن بیا درست شده... ( رمشو عوض کرده بودن )
تو مغازه همیچی درست بود اما بخدا پا مو گذاشتم بیرون مغازه سوار ماشین شدم گفتم یه تستی بزنم دوباره خراب شد...
دوباره بروم پیش مغاره دارم گفت خب کوش هنگ میکنه من یه نیم ساعتی ور رفتم تاهنگش بیاد اما نیومد...
تو مغازه هنگ نمیکرد
اوردم خونه دوباره همین داستانو دارم... هنگ میکنه
کسی نمیدونه چه طوری باید بفهم از کدوم قطعه شه چه کار کنم یکی راهنمایی کنه
ممنون
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
الان هم یه نیم ساعتی باهاش دارم کار میکنم اما هنگ نمیکنه از ویندوزش هم نیست چون من بار ها عوض کردم تو مغازه هم بار ها عوض شد...
دوستان خواهش میکنم کمک کنید.....
دوستان نرم افزاری هست که بگه فلان قطعه مشکل داره من EVEREST ، SiSoftware Sandra Professional Business
تست کردم جواب نگرفتم متاسفانه...
REGISTERED-USER
03-08-2010, 23:13
هی برید دل بخرید ... بیا اینم از مشکلاتش ... لاقل برید توی نوت بوک ریوو بخونید که دل سر قطعات جدیدش چه گندی بالا آورده ... از 1564 شروع شد رسید به این ! :27:
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
کسی نیست کمک کنه ؟
سیستم رو خاموش کن باتری رو برای 5 دقیقه در بیار دوباره جا بزن و شروع به نصب ویندوز بکن ...
در حال نصب ویندوز که هستی وقتی به نقظه فریز میرسه سعی کن کمی با کلیدها و تاچ پد کار کنی ... اگه رد شد از این مرحله مشکل مچ نبودن ویندوز با قطعاتت هست .... واگه رد نشد متاسفانه بایوسه .... باید ریورژن کنی بایوس رو از خود سایت دل
هی برید دل بخرید ... بیا اینم از مشکلاتش ... لاقل برید توی نوت بوک ریوو بخونید که دل سر قطعات جدیدش چه گندی بالا آورده ... از 1564 شروع شد رسید به این ! :27:
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
سیستم رو خاموش کن باتری رو برای 5 دقیقه در بیار دوباره جا بزن و شروع به نصب ویندوز بکن ...
در حال نصب ویندوز که هستی وقتی به نقظه فریز میرسه سعی کن کمی با کلیدها و تاچ پد کار کنی ... اگه رد شد از این مرحله مشکل مچ نبودن ویندوز با قطعاتت هست .... واگه رد نشد متاسفانه بایوسه .... باید ریورژن کنی بایوس رو از خود سایت دل
ممنون از راهنمایی شما...
کلا فریز که میشه هیچ کاری نمیشه کرد...
ممکنه 1 ساعت کار کنه فریز نیشه اما ممکنه 1 مین کار کنه فریز بشه...
من بایوس از A2 به A6 ارتقا دادم اما باز هم مشکلش سر جاش بود حل نشد که نشد...
بردمش گارانتی...
اونجا هم میگه هنگ نمیکنه...
باز هم اوردم خونه هنگ میکنه.... مشکل چیه ممکنه در اثر ضربه یا خود اداپتور باشه ؟
یکی خواهش میکنم کمک کنه...
هی برید دل بخرید ... بیا اینم از مشکلاتش ... لاقل برید توی نوت بوک ریوو بخونید که دل سر قطعات جدیدش چه گندی بالا آورده ... از 1564 شروع شد رسید به این !
از وقتی که سعی کرد قیمتهاشو به ایسر برسونه ( از همون 1564 شروع شد که رقیب 5738 بود) این گند بالا اومد.:27:
مرتضی nvcd
04-08-2010, 17:24
هی برید دل بخرید ... بیا اینم از مشکلاتش ... لاقل برید توی نوت بوک ریوو بخونید که دل سر قطعات جدیدش چه گندی بالا آورده ... از 1564 شروع شد رسید به این !
ولا من یه ماهی دارم دنبال لپ تاپ می گردم ... تو فروم و کلوب و سایت های زیادی هم دنبال لپ تاپ خودم بودم ... همه مدل هم مشکل داشت و هم سوال های زیاد ... همه چیزش هم مشکل داشت از هارد گرفته تا ال سی دی .... همه برند ها ...
اخرش بعد از این همه پرس و جو و تحقیق رفتم 5010 خریدم ... تاحالا هم اخ نگفته ... از این به بعد هم ایشالله نمی گه ...
مشکل از لپ تاپ و این مدل نیست .... بین این همه مدل فروخته شده دو سه تا نخاله که دست دوستان بیچاره من افتاده دلیل بر خوب نبودن این برند نیست !!!!!!!!!!!!
اگه همه می اومدن شاکی بودن یا حداقل بیشترشون مشکل داشتن می گفتیم افتضاح شده ... تازه شما می گی این همه مشکل ... اخه اینجا میان مشکل ها رو می گن ... کسی نمیاد بگه لپ تاپم خوب خوبه !!! ...
نمیدونم باید چه کار کنم
لطفا راهی معرفی کنید... همش هنگ میکنه ممکنه 2 ساعت کار کنه هنگ نکنه اما یهو هنگ میکنه تازه روش هیچی نیست فقط ویندوز خالی...
اخه اینجا میان مشکل ها رو می گن ... کسی نمیاد بگه لپ تاپم خوب خوبه !!! ...
منطقیه ولی خب این یه حالت کلی واسه دله.!
نمیدونم باید چه کار کنم
لطفا راهی معرفی کنید... همش هنگ میکنه ممکنه 2 ساعت کار کنه هنگ نکنه اما یهو هنگ میکنه تازه روش هیچی نیست فقط ویندوز خالی...
چه کاری؟
نباید اینطور شه1
سر انجام هیچ کی به داد ما نرسید.....:41:
هیچ کی نمیدونه مشکل از کجاست... ؟
با استفاده از نرم افزار تست قطعات به نتیجه میرسم ؟
مشکل از CPU بود
یه لپ تاپ نو بهم دادن ( خود گارانتی :دی )
فقط یه نرم افزار تست خیلی قوی بود اسمش یادم رفته...
توش عدد داشت یه اسم عجق وجقی بود....
dandy405
24-08-2010, 17:56
نه مال من 32 بیتیه ... فروشنده می گفت موقع نصب بطور خودکار درایو ها رو می شناسه !!!! ... فقط درایو گرافیک رو داد ...
اقایان من و دوستان هنوز چندین مشکلمون پا برجاست ... یکی بیاد جواب بده :
بلوتوث چجوری فعال می شه ، پس چرا نمیاد ؟
چرا ویندوزم (7)می گه از 4 گیگ رم 2 گیگ Usable ?
ویندوز 64 بیتی با نرم افزار ها می خونه و مشکلی نیست ؟
ویندوز 7 (32 بیتی) فقط تا 3 گیگ رم رو پشنیبانی می کنه 65 بیتی نصب کن درست می شه.
بلونوث با همون کلید F2 همزمان با وایر لس فعال می شه احتمالا درایورشو درست نصب نکردی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.