ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرتون در مورد مادربردهای msi چیه؟

ali4561m
28-07-2010, 00:11
سلام به نظرتون Msi واسه کار چطوره گرانتیش خوبه خرابی زیاد نداره؟الان چندتا elit gruopبستم با گرانتی 6ماه تعویض درجا سازگار خوب بودن

B.J.U
28-07-2010, 10:41
بستگی داره شما چه سیستمی داشته باشید
بهتره بقیه ی قطعات رو هم بگید

TREASURES
28-07-2010, 10:50
سلام به نظرتون Msi واسه کار چطوره گرانتیش خوبه خرابی زیاد نداره
مادربرد های خوبی هستن گارانتی شونم ماتریکس هست خرابیشون ناچیزه
رو پلتفرم اینتل بهتر کار کردن تا ای ام دی

ali4561m
28-07-2010, 10:54
مرسی دوست عزیز منظور من واسه یک سیستم یکسان مادربرد msi چطور جواب پس داده خرابیاش و برگشت به گارنتیش چقدره چون میخوام برم تو کار بستن این برند الایت گروپو کار کردم خیلی خوبه
مصلا همین چیپ g31 برند msi 51 تومنه با گارانتی ماتریکس.الایتش 47 تئمن و ایسوزش 55 تومن که پشیمون شدم نه واسه خرابیش چون ایسوز حرف نداره به خاطر امکانتش دوتا بیشتر جای کابل ساتا نداره و یدونه هم جای اسلت واسه کارتهای جانبی یعنی با زدن مودم دیگه بیخیال کارت های دیگه مثل کارت تی وی شی .
حالا به خاطر این کمبودا میخوام msi یا االایت کار کنم واسه پرسیدم msi چطور جواب پس داده؟الایت چطور؟

mohsenslr
28-07-2010, 10:58
مادربورد های خیلی خوبی هستند.هم برای AMD و هم برای اینتل.

TREASURES
28-07-2010, 11:06
مرسی دوست عزیز منظور من واسه یک سیستم یکسان مادربرد msi چطور جواب پس داده خرابیاش و برگشت به گارنتیش چقدره چون میخوام برم تو کار بستن این برند الایت گروپو کار کردم خیلی خوبه
مصلا همین چیپ g31 برند msi 51 تومنه با گارانتی ماتریکس.الایتش 47 تئمن و ایسوزش 55 تومن که پشیمون شدم نه واسه خرابیش چون ایسوز حرف نداره به خاطر امکانتش دوتا بیشتر جای کابل ساتا نداره و یدونه هم جای اسلت واسه کارتهای جانبی یعنی با زدن مودم دیگه بیخیال کارت های دیگه مثل کارت تی وی شی .
حالا به خاطر این کمبودا میخوام msi یا االایت کار کنم واسه پرسیدم msi چطور جواب پس داده؟الایت چطور؟

منم بهتون گفتم خودم که فروشنده نیستم ولی یکی دو تا از آشناها MSI کار میکنن میگن خیلی خرابیش کمه البته فکر کنم گارانتیش 2 یا 3 سال باشه .....
در کل برند خوبیه اگه میخای با این برند کار کنی ضرر نمیکنی .....

asad1360
28-07-2010, 22:34
مادربرد های خوبی هستن گارانتی شونم ماتریکس هست خرابیشون ناچیزه
رو پلتفرم اینتل بهتر کار کردن تا ای ام دی

دقیقا برعکس نظر شما رو دارم بخصوص تو رنج 50 تا 150 تومن. تو پلت amd بسیار بهتر کار کردن

amin_caragt2
29-07-2010, 13:47
msi تو چند سال اخیر واقعا متحول شده و بسیار بوردهای خوبی برای اینتل و amd ساخته

HardWare Professor
29-07-2010, 13:53
سلام به نظرتون Msi واسه کار چطوره گرانتیش خوبه خرابی زیاد نداره؟الان چندتا elit gruopبستم با گرانتی 6ماه تعویض درجا سازگار خوب بودن

برای اینتل و amd مین های خوبی تولید کرده که قابلیت اورکلاکشون هم عالیه////