ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در هنگام استفاده از ADSL

SnoWall
27-07-2010, 23:14
با سلام خدمت تمامی دوستان و استادان گرامی ؛
من مدتی است که به هنگام استفاده از مودم اکسترنال (ADSL) به مشکلی برخورد میکنم. من برای استفاده از مودم ADSL و اتصال به کامپیوتر از کابل Ethernet یا همان LAN استفاده میکنم(PPOE). بعضی اوقات پسا از مدتی استفاده از اینترنت...به طور ناگهانی اتصالم با اینترنت قطع میشود، در حالی که چراغ (Link) مربوط به ADSL میباشد و نارنجی هست، همچنان روشن است و همه چیز به نضر درست کار مینکد ولی دیگر نه صفحه های IE (Internet Explorer) رفرش میشوند و تمامی ارتباطات من با اینترنت قطع میشوند. گاهی اوقات هم ممکن است لینک نارنجی رنگ قطع و دوباره شروع به چشمک زدن و دوباره کار کردن بشود که فکر کنم در ماه خیلی کم این اتفاق بیفتد و عمدتا مشکل قطع بی مورد و ناگهانی اینترنت میباشد.
نمی دانم مشکل از کجاست، کارت LAN / شبکه، سرور اصلی که ساپورت میکند و یا ... چون حداقل 5 ماه از مدت استفاده من از اینترنت میگذشت که این اتفاق افتاد.

منتظر پاسخ شما هستم ، با تشکر...سینا :11:

mortezaon
27-07-2010, 23:18
مدل مودم چیه ؟

.

SnoWall
28-07-2010, 00:00
External Modem : Pikatel COMBOMAX

SnoWall
28-07-2010, 22:55
دوستان کسی راه حل رو نمیدونه ؟ :41::41::13::19::19:

na balad
21-09-2010, 02:22
دوستان کسی راه حل رو نمیدونه ؟ :41::41::13::19::19:

من مودم smc داشتم همین مشکلا رو داشت چون میگن به نویز حساسه ولی وقتی با pikatel combomax امتحان کردم مشکل حل شد حالا شاید شما نویزت خیلی بالاست که با این مودم هم قطعی داری یه نگاهی بکن یا با ispتماس بگیر.