مشاهده نسخه کامل
: تماس های تلفنی را فیلتر کنید!!!!
mehdi_vsgh
24-04-2006, 06:54
به شما امكان ----- نمودن تماسهاي تلفني را مي دهد ! اين نرم افزار قادر است از راههاي مختلف مانع زنگ خوردن شماره هاي تعيين شده ي شما شود , براي مثال به محض ايجاد تماس خود به خود گوشي را بر دارد تا شما متوجه تماس آن شخص نشويد , و يا اينكه پيام ضبط شده ي شما را براي شخص تماس گيرنده پخش كند و او را غافل گير نمايد ! قادر هستيد براي هر شخص تماس گيرنده پيام مخصوصي ضبط كنيد
توانايي پشتيباني شماره هاي out of area و نا شناخته را نيز داراست. مجهز به Caller ID و بخشي براي ذخيره ي تمامي جزييات است . شما قادريد تصوير اشخاص تماس گيرنده را به نرم افزار دهيد تا هنگام تماس براي شما نشان دهد ! Answering هوشمند نيز ويژگي خوب ديگر اين نرم افزار است كه براي هر يك از افراد ميتواند Answering مخصوصي تعيين كند و صداي مخصوص همان شخص را برايش پخش نمايد . Phone Calls Filter قادر به تبديل به تلفن را نيز داراست تا توسط اين نرم افزار به شماره گيري بپردازيد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Dash Ashki
24-04-2006, 08:07
دمت گرم داش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
armin_goooodboy
24-04-2006, 09:42
سلام
آقا مهدی
لینک خرابه
Dash Ashki
24-04-2006, 10:24
سلام
آقا مهدی
لینک خرابه
داش لینک سالمه ;)
Behroooz
24-04-2006, 10:38
ممنون مرسي
ولي لطفا لينك را درست كن خرابه
armin_goooodboy
24-04-2006, 11:05
الان امتحان کردم دیدم سالمه
baba barghi
24-04-2006, 11:15
سلام دوستان
آرمين جان
شما چه جوري از كامپيوتر به عنوان تلفن استفاده مي كنيد در ضمن مگه مي شه كامپيوتر مثل تلفن 24 ساعت روشن باشه؟؟؟حجم برنامه چقدره؟؟؟طريقه ي استفاده از كامپيوتر به عنوان تلفن وقتي كامپيوتر خاموش هست چه جوري هست؟؟؟
ممنون
باي
armin_goooodboy
24-04-2006, 11:34
سلام ولیزاده عزیز
من تا حالا نتونستم به صورت کامل از کامپیوتر به عنوان تلفن استفاده کنم
با هر نرم افزاری آزمایش کردم که بتونم با کامپیوتر با یکی تماس تلفنی داشته باشم یا نشد یا صدا دیر به طرف میرسید
درضمن اگه این برنامه درست عمل کنه فکر کنم بتونه این کارو به راحتی بکنی
اگه مودمت کالر آی دی رو ساپورت کنه این نرم افزار شماره کسی که زنگ میزنه رو با شماره ای که شما تو لیست سیاهش اد کردی مطابقت میده
اگه شماره همون باشه فکر میکنم یک بار تلفن رو بر میداره و دوباره تماسو قطع میکنه
البته فکر میکنم اینطور باشه
چون من دانلود نکردم
حجمش هم 2.1 مگ هست
موفق باشی
Lord_theOne
24-04-2006, 12:36
بابا تو ديگه كي هستي
به شما امكان ----- نمودن تماسهاي تلفني را مي دهد ! اين نرم افزار قادر است از راههاي مختلف مانع زنگ خوردن شماره هاي تعيين شده ي شما شود , براي مثال به محض ايجاد تماس خود به خود گوشي را بر دارد تا شما متوجه تماس آن شخص نشويد , و يا اينكه پيام ضبط شده ي شما را براي شخص تماس گيرنده پخش كند و او را غافل گير نمايد ! قادر هستيد براي هر شخص تماس گيرنده پيام مخصوصي ضبط كنيد
توانايي پشتيباني شماره هاي out of area و نا شناخته را نيز داراست. مجهز به Caller ID و بخشي براي ذخيره ي تمامي جزييات است . شما قادريد تصوير اشخاص تماس گيرنده را به نرم افزار دهيد تا هنگام تماس براي شما نشان دهد ! Answering هوشمند نيز ويژگي خوب ديگر اين نرم افزار است كه براي هر يك از افراد ميتواند Answering مخصوصي تعيين كند و صداي مخصوص همان شخص را برايش پخش نمايد . Phone Calls Filter قادر به تبديل به تلفن را نيز داراست تا توسط اين نرم افزار به شماره گيري بپردازيد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام
آیا این برنامه کالر ایدی رو جواب میدهد و شماره طرف مقابل را نشان میدهد
مودم من HI-TEC V.92 است لطفا راهنمایی فرمایید :)
دستت درد نکنه
ولی فکر نکنم که کسی حوصله این رو که کامپیوتر رو به تلفن تبدیل کنه رو داشته باشه
لینک تست شده سالمه و هیچ اشکالی نداره
mehdi_vsgh
24-04-2006, 15:12
لینک کاملا سالمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
satttanism
07-03-2010, 19:57
Phone Calls Filter 1.1 | 7.46 MB
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.