ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دلفی و طراحی سایت

CPUSatan
27-07-2010, 21:40
سلام بچه ها، سوالی که می پرسم نمی دونم اینجا باید بپرسم یا نه. سرچ هم کردم نتایج بدردبخوری نگرفتم.
خیلی وقته دارم دلفی کار می کنم کلا هم تو کار برنامه های دسکتاپم.... ولی می خوام سایت بنویسم، ولی می خوام حتی الامکان از محیط دلفی دور نشم.
چه راهی رو پیشنهاد می کنید؟
مرسی

CPUSatan
29-07-2010, 17:11
راهنمایی نبود؟؟!!

مرد مباح
29-07-2010, 20:25
اتفاقا منم چند وقته افتادم دنیالش.
مباحثی پیدا کردم. ولی نمیدونم نتیجه میده یا نه.
تا جایی که من فهمیدم با WebBroker و IntraWeb که توی دلفی هست یک کارایی میشه کرد. ولی چون خودمم اول کارم چیز بیشتری نمیدونم که بگم.

ضمنا اینا رو گفتم که شما هم پیش رو بگیری و اگه به چیزی خوردی و نتیجه ای گرفتی ما رو هم در جریان بزاری.
IntraWeb خیلی قوی و راحت و سریع هستش. ولی نمیدونم چطور باید ازش خروجی سایتی گرفت.
یک جورایی برنامه رو روی Explorer ازجرا میکنه و خیلی راحته و از Ajax پشتیبانی میکنه.
ولی خروجیش فایل exe هست. نه xml,php و یا Html.

CPUSatan
30-07-2010, 16:00
تا اونجایی که من فهمیدم IbtraWeb برای طراحی Application های تحت وب هستش و چیزایی برای شبکه های محلی، ازش خروجی سایت نمیشه گرفت. مثل اینکه بهترین گزینه ها Delphi .Net و Delphi Prism که یه جورایی همون Delphi .Net هستش هستند که مشکل اینه که اونا جدا از محیط هاشون از نظر اسکریپت نویسی هاشون هم فاصله هایی با Delphi7ی که تا الان روش کار می کردیم دارند (دلفی 7 و بقیه دلفی های Native جدا از .Netها). یه چیزهایی هم در مورد چیزی به اسم Delphi for PHP که مال خود CodeGear هستش هم پیدا کردم همینطور Morfix که چیز زیادی ازش نتونستم بفهمم.
کم کم دارم به این نتیجه می رسم که باید بارهارو بست. باید اسباب کشی کنم سمت Delphi .Netها

مرد مباح
31-07-2010, 20:46
من Delphi 2010 رو گرفتم.
فکر کنم جز .Netها باشه.
ولی هنوز نصبش نکردم. اصلا خاطره خوبی از نصب دلفی 8 ندارم.
این Prism قضیش چیه؟

ضمنا من Delphi for php رو دارم. تا حالا امتحانش نکردم. فکر میکنی بتونه کمکی بهم بکنه. مال من 2007 هستش

M.Hashemi
01-08-2010, 16:53
با سلام
تا جایی که من اطلاع دارم delphi prism یک نوع دلفی تحت سکوی .net است که ساخته ی embarcadero است.
اما این نوع دلفی در IDE زبان های ماکروسافت یعنی همان Visual Studio نصب می شود.
تا جایی که من دیدم Syntax این نوع دلفی تا delphi win32 کاملا متفاوت است مثلا به جای کلمه ی function و procedure از کلمه ی class method استفاده می شود.
نوشتن برنامه ها در این نوع دلفی بسیار شبیه c# است و از اخرین تکنولوژی .net یعنی همان .net frame work 4 پشتیبانی میکند و می توان با این نوع دلفی صفحات وب asp.net را نوشت یعنی این نوع دلفی asp.net را ساپورت می کند.
و تا جای که من میدانم delphi prism تحت rem object Oxygen می باشد
با تشکر

CPUSatan
16-08-2010, 23:46
ببخشید دیر جواب می ذارم (جوابی که بدرد کسی نمی خوره فقط واسه بی ادب نبودنه!!!)
در مورد دلفی پریسم چیزایی که M.Hashemi نوشته درسته و فکر نکنم اطلاعات تکمیل کننده ی دیگه ای باشه، Delphi for PHP رو هم گیر نیاوردم نصب کنم ببینم چیه، اگر بتونی بذاری ممنون می شم.

samirparsa
25-04-2011, 15:18
با دلفی 2010 شما میتونید برنامه وب و اینترا نت بنویسید. مانند دلفی هم هست فقط متغیر دهی و نحوه صدا کردن صفحات فرق می کنه. به اون اینتراوب میگن. البته بسیار سریع و امن هست. اما کامپوننت فارسی براش کم پیدا می شه. (اصلا نیست) و هرکسی باید خودش زحمتشو بکشه. از 4 html و soap / xml/service/file /ftp/ajax/... و برنامه نویسی pda و موبایل پشتیبانی کامل میکند.اما و اما اگه حوصله کنید و این لینک رو دانلود و مطالعه نمایید دیگر احتیاجی به انواع و اقسام دات نت و پی اچ پی و ... ندارید و هنوز با دلفی سروری می کنید.
اینم بگم که با این تکنولوژی لازم نیست طراحی وب بدونید که البته بدونید بهتر و کار نهایی زیباتر می شه. برای دوستان دات نت کارم بگم اینتراوب دات نت هم وارد بازار شده.
فایل کتاب اینتراوب:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمثالها:

CPUSatan
26-04-2011, 14:09
البته تا اونجایی که من می دونم اینتراوب برای طراحی برنامه های تحت وب هستش برای شبکه های داخلی و برای طراحی سایت نمیشه ازش استفاده کرد. درسته جناب Samirparsa؟
طبق توضیحات شما می شه باهاش طراحی سایت کرد در حالی که اینطور نیست!!! درسته یا اشتباه می کنم. شما خودتون تا حالا باهاش سایت آپ کردین؟

samirparsa
27-04-2011, 21:42
با سلام و تشکر.بله دوست عزیز می توان با این شیوه سایت هم طراحی کرد. ما استانداردهای زیادی داریم برای طراحی سایت مانند asp.net,php,jsp,... و همه آنها بسته به اینکه از چه تکنولوژی شبکه ای استفاده کنند به برنامه اینترانت یا اینترنت تبدیل می شوند. شما در زمانی که مشغول به طراحی وب اپلیکیشن می شوید باید انتخاب کنید که از چه تکنولوژی استفاده می کنید . اگر کمی تکنولوژی های مختلف مثل webbroker , datasnap یا ajax را مطالعه کنید در میابید که کامپوننت ها و نوع فرمی که انتخاب می کند قالب اینترنت یا اینترانت شما را می سازد. برای نمونه سایت قبلی سازمان سنجش با دلفی 7 و اینتراوب آن طراحی شده بود. ضمنا دلفی یک توسعه دهنده اپلیکشنی می باشد اما بعد از بدنیا آمدن دات نت و بوجود آمدن بازاری بنام وب کمبود این نحوه برنامه سازی نمایان شد. در ابتدا دلفی عنوان کرد که برنامه وب را با توسعه دهنده های خودش بنویسید. اما با قوی شدن دات نت و ظهور asp.net در عرصه بازار وب تکاپو برای عقب نماندن آغاز شد. اکنون دو راهکار برای ساخت وب اپلیکیشن وجود دارد 1- دلفی پریزم برای دات نت 2- استفاده از اینتراوب و ایندی (که اکنون یک تکنولوژی بحساب می آید و حتی شما با سی شارپ هم می توانید از آن استفاده کنید).
از مزایای این تکنولوژی عبارت است:
سرعت بالا
سادگی اجرا
پشتیبانی از ajax
html4
web application 2.0
ssl
socket/service programming (soap,tcp,utp,ftp,...)
html procedure - 2 layer design/programming
crf 2
multi layer 2,3,4
Multi threat
include flash/pdf/java/active x/...
web vcl programming
اما متاسفانه اکثر جستوها نهایتن به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید می رسد و بیشتر مثالهایی که می یابید برای اینتراوب جدید نیست و اکثرا دلفی 7 یا 2007 می باشد و واقعا اکثر افراد بیخیال دلفی با وب شده بودند اما شما با تهیه دلفی 2010 و بررسی امکاناتش پی به قدرت در حال ظهور آن می برید. ورژن جدید آن XI می باشد. ولی در دلفی 2010 از ورژن 10 استفاده شده که به جرات می گویم تمام نیازهای شمارا براورده می کند.
در زیر چند لینک هم می گذارم تا با مثالها و تکنولوژی آن بیشتر آشنا شوید.

پیروز باشید

samirparsa
28-04-2011, 13:21
اتفاقا منم چند وقته افتادم دنیالش.
مباحثی پیدا کردم. ولی نمیدونم نتیجه میده یا نه.
تا جایی که من فهمیدم با WebBroker و IntraWeb که توی دلفی هست یک کارایی میشه کرد. ولی چون خودمم اول کارم چیز بیشتری نمیدونم که بگم.

ضمنا اینا رو گفتم که شما هم پیش رو بگیری و اگه به چیزی خوردی و نتیجه ای گرفتی ما رو هم در جریان بزاری.
IntraWeb خیلی قوی و راحت و سریع هستش. ولی نمیدونم چطور باید ازش خروجی سایتی گرفت.
یک جورایی برنامه رو روی Explorer ازجرا میکنه و خیلی راحته و از Ajax پشتیبانی میکنه.
ولی خروجیش فایل exe هست. نه xml,php و یا Html.
سلام
سایت یک مجموعه از ابزارها می باشد. یک سایت می تواند از یک برنامه ساخته شود یا ترکیبی از چند برنامه باشد. زمانی که شما شروع به طراحی وب اپلیکیشن می کنید باید بدانید که برای چه سروری برنامه می سازید.
با intraweb شما برای سرور ویندوز (البته با تغییرات و نصب یک پک لینوکس) برنامه تولید میکنید. برنامه exe شما برای تست قبل از بارگذاری نهایی می باشد. بعد از اینکه از صحت اجرای برنامه خود اطمینان حاصل کردید، برنامه را به DLL - ISAPI تغییر می دهید و در iis جاگذاری می کنید. از اینجا به بعد می توانید آنرا از بروزر اجرا کنید. کار سختی نیست فقط باید چند عنوان یونیت را تغییر دهید و برنامه را مجددا کامپایل کنید. در زیر نحوه کار توضیح داده شده:

و نحوه قراردادن و تنظیمات iis:

samirparsa
28-04-2011, 14:02
من Delphi 2010 رو گرفتم.
فکر کنم جز .Netها باشه.
ولی هنوز نصبش نکردم. اصلا خاطره خوبی از نصب دلفی 8 ندارم.
این Prism قضیش چیه؟

ضمنا من Delphi for php رو دارم. تا حالا امتحانش نکردم. فکر میکنی بتونه کمکی بهم بکنه. مال من 2007 هستش
دلفی 2010 رو حتما امتحان کنید. از نظر استحکام و نوآوری مثل 7 می ماند. اصلا با دلفی 8 که یه دلفی شتابزده و فقط برای خالی نبودن جای بورلند در بازار ارائه شد نیست. ولی سیستم کامپایلش عوض شده فایل ها بزرگتر شدن RTTI. برای همین ممکن روی متغیرهاتون در برنامه هایی که با دلفی 7 نوشتید و به این دلفی منتقل می کنید تغییرتی اعمال کنید. یه نکته مهم هم هست و اینکه از پروژه ای که به دلفی 2010 میارید حتما پشتیبان بگیرید زیرا بعد از باز کردن با دلفی 2010 با زحمت می شود در دلفی 7 بازش کرد. امان از تجربه ;)

samirparsa
04-05-2011, 16:29
دوستان یک گروه جدید ایجاد کردم تا انشاالله یک مرجع جامع از این مبحث ایجاد کنیم.
لطفا کمک کنید. ممنون

کد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

meek553
04-06-2011, 15:18
جالب بود . استفاده کردیم

ahmadalli
12-06-2011, 13:08
یه سوال
خروجی اینترا وب چیه؟
روی سرور های asp هم اجرا میشه یا سرور های خاص خودش رو داره؟
چون واقعا نسبت به aspx مزیت های جالبی داره.
و میتونه خیلی به آدم کمک کنه.

ahmadalli
12-06-2011, 21:45
سلام
سایت یک مجموعه از ابزارها می باشد. یک سایت می تواند از یک برنامه ساخته شود یا ترکیبی از چند برنامه باشد. زمانی که شما شروع به طراحی وب اپلیکیشن می کنید باید بدانید که برای چه سروری برنامه می سازید.
با intraweb شما برای سرور ویندوز (البته با تغییرات و نصب یک پک لینوکس) برنامه تولید میکنید. برنامه exe شما برای تست قبل از بارگذاری نهایی می باشد. بعد از اینکه از صحت اجرای برنامه خود اطمینان حاصل کردید، برنامه را به DLL - ISAPI تغییر می دهید و در iis جاگذاری می کنید. از اینجا به بعد می توانید آنرا از بروزر اجرا کنید. کار سختی نیست فقط باید چند عنوان یونیت را تغییر دهید و برنامه را مجددا کامپایل کنید. در زیر نحوه کار توضیح داده شده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو نحوه قراردادن و تنظیمات iis:

یه سوال داشتم و یه مشکل:
مشکل اینه که این چیزایی که توی این سایته گفته با اون چیزایی که من میبینم فرق میکنه اول اینکه من vcl for web ساختم و با Delphi XE هم کار میکنم.
و سوال اینکه
ما چجوری میتونیم او exe هه رو به فرمت aspx تبدیل کنیم؟
و اینکه بدون IIS نمیشه؟

samirparsa
28-06-2011, 20:17
اینتراوب خروجی .dll یا .exe داره بله از ASP 2.0 به بالا اجرا می شه. البته اینم بگم برای استفاده از CAsh در مسیر سرور باید دسترسی کامل داشته باشه که اکثر هاست ها این امکان رو از شما می گیرند در اینباره باید با Host provider خودتون یا ساپورت هاست به توافق برسید. چون اکثرا به dll ها اجازه اجرا نمی دهند تا خودشان تستش کنند و از بار اضافه نگرفتن آن از سرور خودشون مطمئن بشن.

samirparsa
28-06-2011, 20:22
یه سوال داشتم و یه مشکل:
مشکل اینه که این چیزایی که توی این سایته گفته با اون چیزایی که من میبینم فرق میکنه اول اینکه من vcl for web ساختم و با Delphi XE هم کار میکنم.
و سوال اینکه
ما چجوری میتونیم او exe هه رو به فرمت aspx تبدیل کنیم؟
و اینکه بدون IIS نمیشه؟
delphi xe آخرین ورژن دلفی هست و با دلفی 2010 فرقی نداره فقط در اینتراوب ورژن های مختلف برای پروتکل ها بروز تر شده که پشت کار هست و ازلحاظ کاری اگر شما استاندارد کار کرده باشید مشکلی نیست.
شما نمی تونید ASPX بگیرید و اون روش کار رو فراموش کنید. این یک چیز است و ان چیز دیگر.
مدل اجرا ASP با این استاندارد تفاوت دارد.
بدون IIS کلا نمی شه:41: