مشاهده نسخه کامل
: چیکار کنم؟
سلام
من قصد خرید یه رم دارم
الان یه Patriot DDR2 2gb 667 دارم و مال 1 سال پیشه
الانم میخوام عین همون رو بگیرم
1-بهتره 2 تا نو بگیرم یا اگه فقط یهدونه بگیرم بسه؟
2-دوستان میگن این رم با باس 667 پیدا نمیشه! میشه یه رم بگید که پیدا بشه؟مارکش هم خوب باشه
Mehrdadtk
28-07-2010, 12:07
سلام دوست عزیز، شما میتوانید از همان برند Patriot بخری، اما من پیشنهاد می کنم اگه مادربرد باس 800 یا 1066 رو می کشه دو تا 2 گیگ نو بخر با یک باس، از دو باس بالا.
salarhiv
28-07-2010, 20:27
برای خرید 2ddr باس 667 باید بری سراغ دست دوم ها.تو بازار پیدا میشه ولی 100% گرونتر از قیمت واقعی.واسه همین اگه مادر بردت از باس 800 پشتیبانی میکنه برو سراغ باس بالا و قید ماژولهای قبلیت رو بزن.اگر هم پشتیبانی نکرد همون 800 رو بگیر ولی حتما قبلش از پشتیبانیش مطمئن شو چو اغلب دچار ریستارتهای بی وقت و یا هنگهای اتفاقی و حتی عدم بالا اومدن سیستم میشه!!
نمیشه این رم رو بفروشم و به جاش یه برند نو بگیرم؟
B.J.U جان " چیکار کنم؟ " که نشد عنوان تاپیک، یه عنوانی بذار که محتوای پستت توش مشخص باشه.
نمیشه این رم رو بفروشم و به جاش یه برند نو بگیرم؟
بهترین کار همینه، اگه بتونی به دوست و آشنا بفروشی کمتر ضرر میکنی و به نفع اونم هست. گارانتی هم که احتمالا داره هنوز.
amd>intel
28-07-2010, 23:21
شما بهتره رم فعلي رو بفروشيد و 2 گيگ رم بگيريد من GSKILL رو بهت پيشنهاد ميدم
B.J.U جان " چیکار کنم؟ " که نشد عنوان تاپیک، یه عنوانی بذار که محتوای پستت توش مشخص باشه.
بله میدونم یه خورده بد انتخاب کردم
ب
هترین کار همینه، اگه بتونی به دوست و آشنا بفروشی کمتر ضرر میکنی و به نفع اونم هست. گارانتی هم که احتمالا داره هنوز.
آشنا ندارم
ولی شاید یکی پیدا کنم که خوب بخره
شما بهتره رم فعلي رو بفروشيد و 2 گيگ رم بگيريد من GSKILL رو بهت پيشنهاد ميدم
یعنی 4 گیگ نداشته باشم؟(2x2)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.