مشاهده نسخه کامل
: یه سوال فوری - کیس برق داره به یه صورت عجیب
omid.7128
27-07-2010, 16:53
همه ی سیم هایی که به مادر بورد و اجزای تو کیسه قطع کردم، کیس برق نداره، الان سیم برق دی وی دی رام رو وصل میکنم ، اون کابلی که دی وی دی رام رو به کیس وصل میکنه هم کشیدم ، کل کیس برق داره. اصلا باید همچین چیزی وجود داشته باشه؟ کجای دی وی دی رام میتونه هم به پاور و هم به کیس وصل شده باشه:18:؟
حالا این مشکل مخصوص دی وی دی نیست ؛ اگر فقط برق هارد یا مادر بورد هم وصل باشه همینجوریه! علت چیه؟
TREASURES
27-07-2010, 17:05
سیستم من هم همین طور هست اومدم یه سیم لخت آوردم یه سرشو وصل کردم به قسمت فلزی کیس و یه سر دیگه شو زدم به قسمت آهنی پنجره ی اتاقم مشکل حل شد:31:
omid.7128
27-07-2010, 17:16
سیستم من هم همین طور هست اومدم یه سیم لخت آوردم یه سرشو وصل کردم به قسمت فلزی کیس و یه سر دیگه شو زدم به قسمت آهنی پنجره ی اتاقم مشکل حل شد:31:
میدونم اینجوری دیگه برق نداره ولی برام عجیبه که هر قطعه ای که برق رو بهش وصل میکنم اونو به کیس انتقال میده . پاور رو کامل از کیس جدا کرم، ال سی دی و کلا همه چیز رو، ( کیس و پاورم هر دو مارک گرین هستند،) چراااا؟ کل کیس رو باز کردم گذاشتم جلو هنوز نبستمش ، اگر کسی چیزی میدونه دریغ نکنه
beckham7
27-07-2010, 19:17
اتفاقا من چند روز پیش یه مشتری داشتم کلی رو این موضوع برق حساس شده بود دوست عزیز مشکلی نیست تقریبا تمام کیسا برق دارن که بخاطر پاور سیستمه بخصوص اگه پاور گرین باشه که کمی بیشتر احساس میشه مشکلی برای سیستم پیش نمیاد اگه هم خیلی حساسید پاور رو عایق بندی کنید و مادربرد رو با واشر به کیس ببندید
omid.7128
27-07-2010, 21:22
اتفاقا من چند روز پیش یه مشتری داشتم کلی رو این موضوع برق حساس شده بود دوست عزیز مشکلی نیست تقریبا تمام کیسا برق دارن که بخاطر پاور سیستمه بخصوص اگه پاور گرین باشه که کمی بیشتر احساس میشه مشکلی برای سیستم پیش نمیاد اگه هم خیلی حساسید پاور رو عایق بندی کنید و مادربرد رو با واشر به کیس ببندید
حالا عایق بندی رو که ازش بگذریم یه چیزی هست که نمیتونم بفهمم، این شرایط رو فرض کنید : پاور از کیس جداست تمام کابل های خروجی از پاور رو از برد جدا کردم، کابل هارد رو از برد جدا کردم ، الان یه هارد دارم که فقط با پیچ به کیس وصله ، کابل برقش رو از پاور وصل میکنم بهش ، الان تنها فیشی که به هارد وصله برق پاوره و پاور رو به وسیله ی چوب از کیس جدا کردم ، الان کیس برقدار میشه! قبل از اینکه این کابل رو وصل کنم برق نداره
احتملا یه پیچ افتاده توی کیس یا یه پیچی شله این ها هم باعث برق دار شدن کیس میشه
omid.7128
27-07-2010, 22:57
احتملا یه پیچ افتاده توی کیس یا یه پیچی شله این ها هم باعث برق دار شدن کیس میشه
منظورتون و نمی فهمم پیچ هارد؟ چه حور پیچی؟
beckham7
28-07-2010, 10:49
منظور دوستمون اینه که شاید پیچی بین مادربرد و کیس افتاده باشه که باعث اتصالی میشه که بعید نیست
شما یه کار دیگه بکنید کلا سیستم رو بیرون از کیس ببندید ببنید بازم قطعات برق دارن؟
یا اینکه اصلا با یه پاور دیگه سیستم رو ببندید با این روشها حتما مشکل پیدا میشه
omid.7128
28-07-2010, 13:11
منظور دوستمون اینه که شاید پیچی بین مادربرد و کیس افتاده باشه که باعث اتصالی میشه که بعید نیست
شما یه کار دیگه بکنید کلا سیستم رو بیرون از کیس ببندید ببنید بازم قطعات برق دارن؟
یا اینکه اصلا با یه پاور دیگه سیستم رو ببندید با این روشها حتما مشکل پیدا میشه
اصلا مشکل پاور و اتصال مادر بورد به کیس رو کنا ر بذارید، یه دی وی دی رام وقتی برق رو بهش وصل میکنم برق رو به کل کیس انتقال میده! (در مورد هارد و هر قطعه ی دیگه ای هم صدق میکنه)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.