ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست چند فایل ستاپ نرم‌افزارهای انتخاب رشته کنکور سراسری

realty
27-07-2010, 16:07
گرامیان مستحضرید که تا چند روز دیگه (طبق آخرین اعلام 15 مرداد ماه) نتایج اولیه‌ی کنکور سراسری از طریق سایت سازمان سنجش اعلام می‌شه و یک هفته بعد از اون، داوطلبان می‌تونند انتخاب رشته کنند.
در همین زمینه نرم‌افزارهای انتخاب رشته‌ای وجود دارن که البته بیش‌تر اونام به روز نیستن. اما من می‌خواستم اینا رو آزمایش کنم که ببینم براساس چه محدودیتا، اولویتا و ساز و کاری درست شدن.
نرم‌افزارهایی که از گذشته تا حالا طراحی شدن به شرح زیر هستن: (بر اساس آخرین نسخه)

سرنوشت‌سازان 89: قیمت این نرم‌افزار 140 هزار تومنه و تا به حال نسخه‌ی آزمایشی آن بر روی اینترنت قرار نگرفته. وب‌سایت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید (اخیراً اعلام شده که 121 مرکز انتخاب رشته نسخه‌ی 89 این نرم‌افزار را خریداری کرده‌اند.)
گزینشگر 89: فایل ستاپ نسخه‌ی آزمایشی این نرم‌افزار بر روی اینترنت موجود است. وب‌سایت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید (فایل نصب به وسیله‌ی شماره‌ی مشتری از طریق وب‌سایت مربوطه قابل دریافت است، اما اعلام شده که اطلاعات بر اساس سال 88 است (شایدم 87!))
شریف 89: به نظر می‌رسد فایل ستاپ شریف 86 و 87 و آپدیت 88 بر روی اینترنت موجود باشد. اما شریف 89 تا کنون نسخه‌ی آزمایشی منتشر نکرده است. وب‌سایت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشاور 87 با آپدیت 88: فایل ستاپ 87 و آپدیت 88 بر روی اینترنت موجود است؛ اما نرم‌افزار قفل است. وب‌سایت:
همکاران آموزش 86 (و شاید 87): فایل ستاپ بر روی اینترنت پیدا می‌شود.
سرکان 86: فایل ستاپ بر روی اینترنت تقریباً پیدا نمی‌شود.
نرم‌افزار آنلاین پیشنهاد رشته بر اساس رتبه‌ی سازمان سنجش: این نرم‌افزار در زمان انتخاب رشته بر روی سایت سازمان سنجش فعال می‌شود.

از تمامی دوستان خواهشمند است به روش‌هایی که مقتضی است فایل‌های این نرم‌افزارها را در همین تاپیک قرار بدهند.
با سپاس!

mohammadds
27-07-2010, 16:18
سلام دوست عزیز .من متوجه نشدم منظورتون چیه.این نرم افزارها قفل هستند و هرسال کرک میشن و ما باید دنبال کرکشون باشیم.منظورتون همین بود؟
ممنون

realty
27-07-2010, 17:13
ما باید دنبال کرکشون باشیم.منظورتون همین بود؟

تأکید من بر نسخه‌های آزمایشی است. بالاخره هر نرم‌افزاری باید یه نسخه‌ی trial داشته باشه که مردم تصمیم به خریدنش بگیرن.

realty
29-07-2010, 12:37
این نرم‌افزارم تازه پیدا کردم:
رایان‌رشته 89: قیمت این نرم‌افزار 95 هزار تومنه. وب‌سایت:
کسی نبود این تاپیک رو رونقی بده؟

masud-000000
29-07-2010, 13:28
حالا این نرم افزار ها تا چه حد قابل اعتمادن؟

dehtoday
29-07-2010, 13:36
حالا این نرم افزار ها تا چه حد قابل اعتمادن؟

كلا هيچكدوم تاييد نميشه ! حتي نرم افزار خود سازمان سنجش كه پارسال اين همه تعريفش دادن هم هيچوقت نتونست اعتماد داوطلبا رو جلب كنه ! ( به دليل اشتباهاتي كه داشت!)
حالا شما حساب كن اون نرم افزار خود سازمان سنجشه كه خودش متولي اينكاره اشتباه ميكنه ! حالا ميخواي بقيه بتونن درست بگن ؟!! :13:

realty
29-07-2010, 14:19
كلا هيچكدوم تاييد نميشه ! حتي نرم افزار خود سازمان سنجش كه پارسال اين همه تعريفش دادن هم هيچوقت نتونست اعتماد داوطلبا رو جلب كنه ! ( به دليل اشتباهاتي كه داشت!)
حالا شما حساب كن اون نرم افزار خود سازمان سنجشه كه خودش متولي اينكاره اشتباه ميكنه ! حالا ميخواي بقيه بتونن درست بگن ؟!! :13:
نمی‌تونیم بگیم همه‌ی نرم‌افزارهای انتخاب رشته مطلقاً تأیید نمی‌شن.
اینیم که نرم‌افزار سازمان سنجش اشتباه داشته و علایق داوطلب رو مورد نظر قرار نداده، معیاری برای تأیید نشدن نرم‌افزارهای دیگه نیست.
یک نرم‌افزار انتخاب رشته‌ی خوب باید ویژگی‌های زیر رو داشته باشه:

در بانک اطلاعاتیش همه‌ی کد رشته‌ها رو با همه‌ی پارامتراشون و آخرین تغییرات داشته باشه. (به شکل کاملی آپدیت باشه؛ در واقع، عدم وجود یا ناقص بودن یک کد رشته به طوری کلی کارآیی نرم‌افزار رو زیر سؤال می‌بره)
قابلیت محدود کردن انتخاب رو داشته باشه (یعنی داوطلب اگر یک شهر یا رشته رو به طور مطلق نخواست، حذفش کنه)
قابلیت رجحان دادن به انتخاب رو داشته باشه (یعنی اگر داوطلبی بر حسب علاقه یا نیازش رشته‌ای یا شهری رو اولویت داد، نرم‌افزار این برتری رو در انتخاب اعمال کنه)
رشته‌هایی رو که داوطلب احتمال قبولی نزدیک به صفر یا بیش از صد رو در اونا داره از انتخاب حذف کنه.

ویژگی اول برمی‌گرده به وارد کردن صحیح اطلاعات توسط سازنده‌ی نرم‌افزار.
ویژگی دوم هم خیلی حساس نیست و اعمال کردنش راحته
اما ویژگی سوم بسیار مهم است. ابتدا باید به علایق و نیازهای داوطلب توجه شود، یعنی ریش و قیچی دست خود داوطلبه. البته در اون شرایط استرس‌زا و حساس وجود یک مشاور خوب و آشنایی با رشته‌ها، بازار کار و هزینه‌های تحصیل در هر رشته‌شهر خیلی مهمه. البته چون این رجحان چند عاملی است (نوع رشته (روزانه، شبانه و ...) عنوان رشته، گرایش، دانشگاه و شهر) باید به شکل نسبی تعیین بشود و خب این کار سختی است.
در مورد ویژگی آخر هم متأسفانه اکثر نرم‌افزارهای موجود ایراد دارند، به طوری که به جای حذف رشته‌هایی که با توجه به تراز داوطلب امکان قبولی در آن‌ها نزدیک صفر یا بیش از صد است، رشته‌هایی رو که داوطلب امکان قبولی بیش‌تری دارد را تأیید می‌کند و این به طور عمیقی شانس و علایق داوطلب را نفی می‌کند. در حقیقت این که به نرم‌افزارهای رایج نمی‌شود اطمینان کرد به همین دلیل است.
البته مغز انسان خود بهترین نرم‌افزار است. شایدم یه روزی با این الگوریتم کسی توانست نرم‌افزاری بسازد.
از بحث اصلی تاپیک منحرف نشیم!

dehtoday
29-07-2010, 20:09
ببخشيد فايل ستاپ اين نرم افزارا به چه درد شما مي خوره ؟!! اگه منظورتون استفاده از نسخه trial هستش كه خيالتون راحت نرم افزار هايي كه تو ايران ساخته ميشن هيچكدوم اين قابليتو ندارن ... !

realty
29-07-2010, 21:31
ببخشيد فايل ستاپ اين نرم افزارا به چه درد شما مي خوره ؟!! اگه منظورتون استفاده از نسخه trial هستش كه خيالتون راحت نرم افزار هايي كه تو ايران ساخته ميشن هيچكدوم اين قابليتو ندارن ... !
خب می‌خواستم یک جوری اینا رو تست کنم. حالا شما مگه فایل ستاپ رو داری؟ اگه داری آدرس دانلودش رو بده.

dehtoday
31-07-2010, 10:06
خب می‌خواستم یک جوری اینا رو تست کنم. حالا شما مگه فایل ستاپ رو داری؟ اگه داری آدرس دانلودش رو بده.

اصلا نميشه هيچكدومو تست كرد چون همشون نياز به كد فعالسازي دارن !
من فايل ستاپ بعضي ها رو دارم ولي حجمشون زياده و با اين اينترنت .... نميشه :31:

realty
31-07-2010, 12:03
اصلا نميشه هيچكدومو تست كرد چون همشون نياز به كد فعالسازي دارن !
من بعضی جاها دیدم برخی از این نرم‌افزارا نسخه‌ی آزمایشی هم دارن.

من آدرس ستاپ دارم
خب اگه آدرس ستاپ داری دیگه نیازی به آپلود نیست. آدرس سالم ستاپ رو اینجا بذار که دانلود کنیم.
ممنون.

dehtoday
31-07-2010, 20:51
خب اگه آدرس ستاپ داری دیگه نیازی به آپلود نیست. آدرس سالم ستاپ رو اینجا بذار که دانلود کنیم.

نه عزيز حواسم نبود تو پست قبلي نوشتم آدرس كه بعدش تصحيح كردم ! من فايل ستاپ بعضي ها رو دارم و با سرعت كم نميتونم آپلودشون كنم !!!

realty
01-08-2010, 08:31
من فايل ستاپ بعضي ها رو دارم
می‌شه بگی فایل ستاپ کدوما رو داری؟

با سرعت كم نميتونم آپلودشون كنم !!!
نمی‌شه یه اینترنت پرسرعتی گیر بیاری آپلود کنی؟

dehtoday
01-08-2010, 08:48
فقط گزينشگر رو بصوت كامل دارم و بقيشون ناقص هستن !
كلا حجمشون در حدود 30 مگابايت به بالاس ! نه بابا اينترنت پر سرعت از كجا گير بيارم !!!
شما از همين سيستم رايگان گزينه 2 استفاده كن باور كن از همشون بهتره !

mohammadds
01-08-2010, 09:20
هیچ کدوم از این نرم افزارا به درد نمیخورند.چون مثلا 1 رشته فقط استانی میگره واسه تو که 2000کیلومتر اونطرف تری میزنه به احتمال 100% قبولی

realty
01-08-2010, 12:48
گزينشگر رو بصوت كامل دارم
کامل؟ یعنی با آپدیت و مخلفات؟ یه لطفی کن اگه می‌تونی اینو آپلود کن.

هیچ کدوم از این نرم افزارا به درد نمیخورند.چون مثلا 1 رشته فقط استانی میگره واسه تو که 2000کیلومتر اونطرف تری میزنه به احتمال 100% قبولی
قرار نیست که شما 100 تا رشته با این نرم‌افزارا انتخاب کنی و تموم؟ اول علاقمندیا و نیازای خودتو در نظر بگیر، بعدشم خودت یه زحمتی بکش یه بار بررسیشون کن! :46:

hrh_fourtyseven
01-08-2010, 18:04
سلام
ببخشید بچه ها بهترین و جدیدترین نرم افزار انتخاب رشته ی کرک شده ای که وجود داره چیه؟
اگه مال 88 هم باشه مهم نیست فقط کرک داشته باشه و قابل اعتماد باشه.

dehtoday
01-08-2010, 18:06
كاملشو نميدونم ... يعني نسخه 88 اشه و اگه صبر كني شايد نسخه 89 اش گيرم اومد ...

---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------

حالا صبر كنيد اگه 89 اش گيرم نيومد شايد تونستم 88 رو آپلود كنم ... (گفتم شايدا !!!)

---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------

حالا صبر كنيد اگه 89 اش گيرم نيومد شايد تونستم 88 رو آپلود كنم ... (گفتم شايدا !!!)

mohammadds
01-08-2010, 18:29
هیچ کدوم قابل اعتماد نیست

realty
01-08-2010, 19:35
كاملشو نميدونم ... يعني نسخه 88 اشه و اگه صبر كني شايد نسخه 89 اش گيرم اومد ...

ببین یه گزینشگر 88 هست که تو انتخاب رشته‌ش می‌نویسه بر اساس اطلاعات سال 87 است و گفته نسخه‌ی آزمایشیه ... شما 88 آپدیت شده‌شو اگه داری آپلود کن، دیره :46:

hamidras
02-08-2010, 12:02
ویرایش 88 گزینشگر رو آپلود کردم اینجا ببینید

pooyahacker
02-08-2010, 13:49
ویرایش 88 رو آپلود کردم اینجا ببینید

من دوبار خواستم دانلود کنم هر دو بار رو 88٪ قطع شد ... !

hamidras
02-08-2010, 15:15
از سایتایی مثل رپید باز یا رپید گیگ برای دانلود استفاده کنید.

pooyahacker
02-08-2010, 15:29
از سایتایی مثل رپید باز یا رپید گیگ برای دانلود استفاده کنید.

اتفاقا وقتی از رپیدباز استفاده کردم قطع شد ! همینجوری عادی که رفتم شد ...

hamidras
02-08-2010, 15:32
رپید باز زیاد قاطی میکنه !

خدا رو شکر که شد:دی