مشاهده نسخه کامل
: ویندوز ویستا بهتر است یا سون
معصومه123
27-07-2010, 11:52
سلام ویندوز ویستا بهتر است یا ویدوز سون ؟ و مزایای ویندوز سون به ویستا چیست؟برای کار میکس و مونتاژ و گرافیک کدام سریعتر و با امنیت تر است ؟ویندوز سون نسخه 64 بیتی هم دارد یا نه؟
درضمن چند روزی است نرم افزار افترافکت موقع اجرا پیغام error parsing properties list می دهد و اجرا نمی شود علت چیست ؟ نرم افزار را آنیستال کردم دوباره نصب کردم اما نشد خودم حدس می زنم باید دوباره ویندوز نصب کنم نظرشما چیست؟
image369
27-07-2010, 13:38
اکثرا کاربران و همچنین نرم افزار ها داره میره سمت سون
من با هر دو تاش کار کردم از نظر کاربر ساده زیاد فرقی برام نداشت از نظر سرعت سون یکم بیشتر بود ولی زیاد محسوس نبود ماکروسافت ویستا را خیلی امنیتی نوشته بود همون طور که میبینید برای نصب هر چیزی سوال میکرد که اعصاب خود کنه ولی به هر حال حفره امنیتی داشت و همچنین سون نسخه بعدی اونه چه از نظر امنیت و کلا نباید بد تر شده باشه
با اینکه سرعت پردازش و همچنین استفاده از رم در سون بهتره ولی من با ویستا راحت ترم هنوز از ویستا استفاده میکنم
برای شما هم که کار گرافیک میکنید سون بهتر به نظر میرسه
من با نرم افزار فوق کار نکردم ولی راهش میتونه این باشه یا اگه عوض کردن ویندوز براتون مشکله میتونید ریستور کنید به زمان قبل از مشکلتون
موفق باشد
soccer2008
27-07-2010, 13:55
این ریستور کردن سیستم روی فایل ها تاثیر نمیزاره
منظورم اینه که چند فایل الان در
My Documents
دارم حالا سیستم رو Restore میکنم
فایل ها پاک میشن یا نه
Amin.P30
27-07-2010, 14:11
ویستا بدترین.
7 بهترین.
A.M.D.D.E.V.I.L
27-07-2010, 14:14
ویستا سرعت خیلی پایینی داره
بله 64 بیت هم داره
ویندوز 7 خیلی بهتر هست
.:DJ HADI:.
27-07-2010, 14:18
بارها و بارها واسه این سوال بحث شده اما بازم دوستان ول کن نیستن!
تو همه سایتها و فرومها و... هم به چنین سوالهایی پاسخ داده شده اما باز ول کن نیستن!
ویندوز 7 برتر از ویستا
دلیل: از همه لحاظ!!!!!!
بستگی داره شما کارتون چیه.. و لی در کل 7 بهتر و گسترده تره..
sasan816
27-07-2010, 14:35
اگر جه سرعت ویستا کمی پایین تر هست ولی به دلیل شیر زیاد رم برای کارت گرافیک اون رو به 7 ترجیح
SiyahVash
27-07-2010, 15:46
درضمن چند روزی است نرم افزار افترافکت موقع اجرا پیغام error parsing properties list می دهد و اجرا نمی شود علت چیست ؟ نرم افزار را آنیستال کردم دوباره نصب کردم اما نشد خودم حدس می زنم باید دوباره ویندوز نصب کنم نظرشما چیست؟
سلام؛
این که با هر مشکلی به فکر نصب مجدد ویندوز باشیم درست نیست، معمولا راه های بهتری هم هست! حتی احتیاجی نبود برنامه رو دوباره نصب کنید؛ این یکی از مشکلات معمول در After Effects هستش که معمولا بخاطر خارج نشدن صحیح از برنامه اتفاق میفته؛ راه حلش هم اینه که اگه از ویندوز XP و نسخه 9 برنامه استفاده می کنین، به مسیر زیر برین:
C:\Documents and Settings\[UserName]\Application Data\Adobe\After Effects\9.0
(می دونید که پوشه Application Data مخفی هست و [UserName] هم پوشه ای با نام کاربر سیستم)
حالا تمام محتویات این پوشه رو به یک پوشه کمکی (Temporary) هر جای دیگه ای منتقل کنید (Cut) تا این پوشه خالی بشه.
(اگه مشکل خاصی پیش بیاد می تونید محتویات رو برگردونید سر جاش)
حالا می تونید واسه محکم کاری Restart کنید (نکنید هم فکر نکنم مشکلی باشه) و برنامه رو اجرا کنید، اگه درست اجرا شه، خودش مجددا محتویات اون پوشه رو میسازه.
و اما فایل هایی که بیشتر احتمال می ره ایراد از اونا بوده باشه:
AfterFX9.ini، Prefs.txt، AIFEffectCache.xml و همینطور باقی فایل های xml که تو اون پوشه هستند.
لطفا اطلاع بدین که این راه حل مشکل رو برطرف می کنه یا نه.
image369
27-07-2010, 17:14
این ریستور کردن سیستم روی فایل ها تاثیر نمیزاره
منظورم اینه که چند فایل الان در
My Documents
دارم حالا سیستم رو Restore میکنم
فایل ها پاک میشن یا نه
وقتی ریستور میکنید زمان اجرایی برنامه ها ویندوز به زمانی برمیگرده که ریستور میکنید یعنی اینکه برنامه های اجرایی که بعد از زمان ریستور باشن پاک میشن ولی فایل هایی مثل موزیک نه ولی به هر حال خود ماکروسافت توصیه کرده که نسخه پشتیبان از فایل هاتون بگیرید
بهتره یک بگ اپ بگیرید
ehsan_1987
27-07-2010, 17:34
مسلما ویندوز 7
ویستا پروژه شکست خورده است!!
معصومه123
28-07-2010, 10:32
باسلام و تشکر از آقا سیاوش بله من در ویندوز ویستا این کار را کردم و مشکل حل شد اما با این حال دوست دارم اگر همه دوستان نظرشان این است که ویندوز سون برای کار گرافیک و میکس و مونتاژ بهتر و سریعتر و امنیت دار تر است آنرا نصب کنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.