ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سفر به گذشته امکانپذير است

saeeddz
27-07-2010, 10:14
فيزيکدانان کوانتوم در موسسه تکنولوژي ماساچوست MIT معتقدند امکان خلق ماشين زماني که بتواند بدون ايجاد اثر «پارادوکس پدربزرگ» بر روي گذشته تاثير بگذارد وجود دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانشمندان براي سال ها توانسته بودند حالت کوانتومي را از جايي به جايي ديگر تله پورت (انتقال ماده يا انرژي با سرعتي بالاتر از سرعت نور) کنند.
اکنون «سث لويد» و گروهي از محققان MIT اعلام کردند با استفاده از چنين اصولي و با کمک گرفتن از ديگر تاثيرات قدرتمند کوانتومي که به Postselection شهرت دارند امکان بازگشت به گذشته وجود خواهد داشت. به گفته «لويد» امکان کانال زدن از آينده به گذشته براي ذرات و براي انسانها وجود دارد.
Postselection بخشي حياتي از دانش در حال تکامل محاسبات رايانه اي کوانتومي به شمار مي رود. در محاسبات سنتي در صورتي که يک کاربر نياز داشت بداند کدام يک از متغيرها در يک معادله منجر به پاسخ درست خواهد شد رايانه بايد تمامي ترکيب ها را مورد آزمايش قرار مي داد تا ترکيب درست را کشف کند. در رايانه هاي کوانتومي طبق رفتارهاي عجيب و موازي ذرات تحت اتمي، به نظر مي آيد امکان ساده سازي اين روند به واسطه اجرا کردن همزمان تمامي متغييرهاي ممکن و انتخاب ترکيبي که به پاسخ درست منجر مي شود وجود دارد.
پروفسور لويد و تيمش اعلام کردند با ترکيب تله پورت کردن و Postselection مي توان فرايند تله پورت کردن را به صورت وارونه عملي کرد. به اين شکل که Postselection به کاربر امکان مي دهد حالت کوانتومي قابل انتقال را تعيين کرده و قبل از آغاز تله پورت کردن حالت هاي کوانتومي درست را مشخص کند.
بر خلاف ديگر نظريه هاي تله پورت کردن ، اين نظريه از مواجهه با پارادوکس پدربزرگ و يا پارادوکس سفر به گذشته جلوگيري مي کند. (درصورتي که بتوانيد به گذشته سفر کنيد و به صورت تصادفي پدربزرگ خود را بکشيد، تضاد يا پارادوکسي را ايجاد کرده ايد زيرا در آينده هرگز متولد نخواهيد شد پس نمي توانيد به گذشته بازگشته و بر روي آن تاثير بگذاريد.) اين نظريه در حالت هاي ذره اي نيز مشکل آفرين است زيرا ذرات نيز مي توانند به گونه اي گذشته خود را نابود کرده و يا آن را تغيير دهند.
با اين حال به دليل طبيعت احتمالي دستگاه هاي کوانتومي به نظر مي رسد روش هاي «لويد» از بروز اين پارادوکس جلوگيري مي کند. هر آنچه به واسطه سفر در زمان به وجود مي آيد بايد از احتمال محدود رخ دادن برخوردار باشد.
نظريه لويد بسيار بحث برانگيز است. برخي از فيزيکدانان از آن به عنوان نظريه اي غير عملي و امکان ناپذير ياد کرده اند اما لويد معتقد است اين نظريه مي تواند درک انسان را از فيزيک بهبود دهد و اميدوار است نظريه اش بتواند در ارائه فرمولي از نظريه کوانتوم گرانشي موثر واقع شود.

amin666
27-07-2010, 15:27
"دانشمندان براي سال ها توانسته بودند حالت کوانتومي را از جايي به جايي ديگر تله پورت (انتقال ماده يا انرژي با سرعتي بالاتر از سرعت نور) کنند."
اقا این تیکه رو کسی می تونه ترجمه کنه؟منظور از انتقال حالت کوانتومی دقیقا چیه؟

Alireza_SA
27-07-2010, 15:56
عجب!!!!!!!!!!!!!!!!

Haj_Amoo
27-07-2010, 16:21
خواستم به بعضي جاهاي خبر ايراد بگيرم، ديدم بهتره ازتون منبع خبر رو بخوام!! (يه منبع خارجي باشه چون توي گوگل كه گشتم پر بود از كپي برداري هاي اين خبر توي سايت ها و وبلاگ هاي فارسي!!!)

compund security
07-09-2010, 19:34
بله امکان پذیر است و به نظریات انیشتین تفاوت زمان و فضا و مسائل دیگر بر میگردد که متاسفانه الان حوصله نوشتن ان را ندارم

tired friend
08-09-2010, 08:40
یعنی اینکه می تونیم به گذشته برگردیم چقدر؟

IMAN SD
08-09-2010, 09:36
به آينده نميشه رفت مثل فيلما؟:-/

shifter
08-09-2010, 09:46
يعني مثل restore كامپيوتر ؟:31:

F l o w e r
08-09-2010, 16:33
:18::18::18:....................

amin666
08-09-2010, 23:35
نه.خیالتن راحت.فعلا نمی شه سفر درزمان کرد

f-secure
10-09-2010, 13:15
قطع و یقین همه چیز با فیزیک کلاسیک قابل توجیه نیست. یکی از دانشمندان فیزیک آمریکایی چند سال قبل ادعا شایدم اعتراف کرد دولت آمریکا بوسیله ی مءوسسات پیشرفته ی تحقیقاتی به سفر در زمان و مکان دست پیدا کرده و....
ما نه اصلاً میتونیم ردش کنیم نه تآیید.65 سال قبل که Sir Arthur C. Clarke حرف از ماهواره و.. زد از نظر خیلیها مضحک و باورنکردنی بود

f-secure
10-09-2010, 13:20
خواستم به بعضي جاهاي خبر ايراد بگيرم، ديدم بهتره ازتون منبع خبر رو بخوام!! (يه منبع خارجي باشه چون توي گوگل كه گشتم پر بود از كپي برداري هاي اين خبر توي سايت ها و وبلاگ هاي فارسي!!!)
عجیبه! خوب اگه کسی بدبینه باید جستجوی انگلیسی کنه نه فارسی!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع زیاده.

saeeddz
11-09-2010, 13:57
عجیبه! خوب اگه کسی بدبینه باید جستجوی انگلیسی کنه نه فارسی!

منبع زیاده.
درسته
"دانشمندان براي سال ها توانسته بودند حالت کوانتومي را از جايي به جايي ديگر تله پورت (انتقال ماده يا انرژي با سرعتي بالاتر از سرعت نور) کنند."
اقا این تیکه رو کسی می تونه ترجمه کنه؟منظور از انتقال حالت کوانتومی دقیقا چیه؟
تله پورت یک روش برای انتقال سیع هست که در مورد اشیا زنده جواب نمیده ولی برای چیزایی مثل میز و... که مرده خونده میشن امکان پذیر شده
موجودات زنده میسوزن وقتی تله پورت میشن

با یک سرچ ساده میتونید 10 ها منبع پیدا کنید

بله امکان پذیر است و به نظریات انیشتین تفاوت زمان و فضا و مسائل دیگر بر میگردد که متاسفانه الان حوصله نوشتن ان را ندارم
الان دیگه تغریبآ عنصر زمان حذف شده و گفته میشه زمان وجود نداره و یک حسه که واقعی نیست
در فیزیک هم سفر در زمان اثبات شده ولی تا حالا موفق نشیدیم یا اینکه شدیم و نگفتن!

یعنی اینکه می تونیم به گذشته برگردیم چقدر؟
بله
میشه گذشته رو هم تغییر داد حتی بدون ماشین زمان:46:
اگر کلاسهای فیزیک نوین رو وقت کنم و راه اندازی کنم
توضیح کامل میدم

يعني مثل restore كامپيوتر ؟:31:
جالب بود:31:
مرسی

نه.خیالتن راحت.فعلا نمی شه سفر درزمان کرد
اثبات شده ولی گفته شده که تا حالا نتونسته انسان این کار رو بکنه
البته درحال ساخت ماشینی برای این کار هستن(یادم رفته کجا بود)
فکر میکنم تا سال 2050 کامل بشه

قطع و یقین همه چیز با فیزیک کلاسیک قابل توجیه نیست. یکی از دانشمندان فیزیک آمریکایی چند سال قبل ادعا شایدم اعتراف کرد دولت آمریکا بوسیله ی مءوسسات پیشرفته ی تحقیقاتی به سفر در زمان و مکان دست پیدا کرده و....
ما نه اصلاً میتونیم ردش کنیم نه تآیید.65 سال قبل که Sir Arthur C. Clarke حرف از ماهواره و.. زد از نظر خیلیها مضحک و باورنکردنی بود
درسته:20:

amin666
11-09-2010, 23:18
من نمی دونم چرا هر کاری می کنم نمی تونم قبول کنم زمان به عقب بر گرده!اخه شما فرض کن یه نفر بر گرده به گذشته.خب مسلما کل کاءنات باید برگرده.چون مسلا من که اینجا نشتم که تو زمان سفر نکردم.اگه اون طرف مثلا 2 سالگی من رو ببینه من هم که الان دارم تو زمان حال زندگی می کنم.خب دو نسخه از من هم که موجود نیست.با جهانهای موازی هم که گویا مشکل حل نمی شه.من نمی دونم پس زندگی این همه موجود می خواد واسه یه نفر به هم بریزه!اینکه زمان واسه یه نفر ساکن بشه قابل درکه.ولی سفر به گذشته بقیه رو هم باید در بر بگیرهبه سرعت نور که نمی تونه برسه هیچ ماده ای.با سیاهچاله هم که نمی شه رفت.کرم چاله هم که شرایط خاصی داره و ما نمی تونیم تولید کنیم.باید خودش شرایط رو به ما تحمیل کنه که چه قدر فضا-زمان رو می تونه به هم بچسبونه(یعنی در واقع تونل درست کنه)ولی من شخصا فکر نمی کنم ب هطور قابل توجهی بشه با کرم چاله ب هعقب بر گشت.نمی دونم دانشمندها تونستن تخمین بزنن مثلا با فلان کرم چاله می شه چقدر تو بعد زمان(یا بهتر فضا-زمان)سفر کرد؟کسی تو این زمینه اطلاعاتی داره؟من می گم سفر در زمان نمیشه ها.ولی به قول معروف ته دلم راضی نمی شه این چیز تو دنیای ما بتونه اتفاق بیفته.حتی اگه با تئوری امکان پذیر باشه!

saeeddz
12-09-2010, 13:21
من نمی دونم چرا هر کاری می کنم نمی تونم قبول کنم زمان به عقب بر گرده!اخه شما فرض کن یه نفر بر گرده به گذشته.خب مسلما کل کاءنات باید برگرده.چون مسلا من که اینجا نشتم که تو زمان سفر نکردم.اگه اون طرف مثلا 2 سالگی من رو ببینه من هم که الان دارم تو زمان حال زندگی می کنم.خب دو نسخه از من هم که موجود نیست.با جهانهای موازی هم که گویا مشکل حل نمی شه.من نمی دونم پس زندگی این همه موجود می خواد واسه یه نفر به هم بریزه!اینکه زمان واسه یه نفر ساکن بشه قابل درکه.ولی سفر به گذشته بقیه رو هم باید در بر بگیرهبه سرعت نور که نمی تونه برسه هیچ ماده ای.با سیاهچاله هم که نمی شه رفت.کرم چاله هم که شرایط خاصی داره و ما نمی تونیم تولید کنیم.باید خودش شرایط رو به ما تحمیل کنه که چه قدر فضا-زمان رو می تونه به هم بچسبونه(یعنی در واقع تونل درست کنه)ولی من شخصا فکر نمی کنم ب هطور قابل توجهی بشه با کرم چاله ب هعقب بر گشت.نمی دونم دانشمندها تونستن تخمین بزنن مثلا با فلان کرم چاله می شه چقدر تو بعد زمان(یا بهتر فضا-زمان)سفر کرد؟کسی تو این زمینه اطلاعاتی داره؟من می گم سفر در زمان نمیشه ها.ولی به قول معروف ته دلم راضی نمی شه این چیز تو دنیای ما بتونه اتفاق بیفته.حتی اگه با تئوری امکان پذیر باشه!
ببینید دوست عزیز شما فقط باید قبول کنید که زمانی وجود نداره!
زمان یک حقیقت نیست بلکه یک حسه
اگر زمان وجود نداره پس ما به چی میگیم زمان و درواقع چی رو حس میکنیم؟
ما الگوها و پورسه ها رو حس میکنیم
برای مثال خورشید طلوع میکنه و غروب میکنه
ما از روی همین الگو ساعت رو ساختیم نه اینکه زمان وجود داشته باشه!
نوزاد و کودک و نوجوان و جوان و کهن سال و مرگ
این یک الگو هست
دورو ور ما پر از این الگو ها هست که باعث میشه حس کنیم زمان وجود داره ولی نداره
در واقع شما همیشه توو یک زمانی و گذشته و حال و آینده وجود نداره!:20:

New Ray
12-09-2010, 14:51
حس زمان : بهترينش فكر كنم ضربان قلب انسان باشه .

فکر میکنم تا سال 2050 کامل بشه
يادم باشه توي وصيت نامم بنويسم : لطفا در گذسته ي من كنكاش نكنيد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من به سعيد : :31:
قسمت مربوط به زمان و ميخواي همينجا بنويس كه بقيه هم ببينن.

ahmad_babol
12-09-2010, 15:04
من تو کتاب" نامه هایی به گیل" نوشته پال توئیچل یه چیزایی در این مورد خوندم
البته اون یه بحث دیگه میکنه در واقع معتقد هست که آدم نباید اسیر زمان و مکان
باشه چون وجود زمان و مکان ساخته ذهن ماست و وجودش یه نوع توهمه
حالا نمیدونم چقدر حرفاش واقعیه

Babak
12-09-2010, 15:24
اینجا رو درباره زمان بد نیست ببنید :

دو دیدگاه گوناگون در تعریف زمان وجود دارد. دیدگاه نخست بیان می‌کند که زمان قسمتی از ساختارهای اساسی جهان است، بعدی است که اتفاقات پشت سر هم در آن رخ می‌دهند. همچنین این دیدگاه بیان می‌کند که زمان قابل اندازه گیری است. این یک نوع دیدگاه واقع گرایانه‌است که آیزاک نیوتن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D9%86) بیان می‌کند و از این رو گاهی با نام زمان نیوتونی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %8C%D9%88%D8%AA%D9%88%D9%86%DB%8C&action=edit&redlink=1) شناخته می‌شود.
در مقابل، دیدگاه دیگری چنین بیان می‌کند که زمان قسمتی از ساختارهای ذهنی انسان است (همراه فضا و عدد) آن چنان که ما در ذهن خود رشته‌ٔ رویدادها را دنبال می‌کنیم همچنین در ذهن خود برای طول آن اتفاقات کمیت‌هایی را از قبیل ثانیه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و دقیقه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تعریف می‌کنیم.
تعریف دوم به هیچ هویت مستقلی برای زمان اشاره نمی‌کند که اتفاقات درون آن رخ دهد. این دیدگاه حاصل کار گوتفرید لایبنیتس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%DB%8C%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%AA%D8%B3) و امانوئل کانت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D9%86%D8%AA) می‌باشد که زمان را قابل اندازه‌گیری نمی‌داند و می‌گوید تمام اندازه‌ها در سیستم ذهنی بشر رخ می‌دهد.
به طور کلی در فیزیک زمان و فضا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به عنوان کمیت‌های بنیادی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D B%8C&action=edit&redlink=1) به‌شمار می‌آیند و امکان بیان تعریفی دقیق برای آن‌ها در غالب دیگر کمیت‌ها نیست به این خاطر که بقیه کمیت‌ها هم‌چون سرعت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، نیرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و انرژی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همگی به وسیله این دو کمیت تعریف شده‌اند.

online_amin
13-09-2010, 14:16
نفهمیدم! دستگاه تله پورت مگر ساخته شده؟ مگر قرار نبود که من بسازم؟ ای نامردا...

نه جدا؟ مگر ساخته شده؟ یعنی تونستن ذره ای رو از یه جا به جای دیگه بفرستن؟ توضیح داره کسی؟

amin666
13-09-2010, 14:46
خب اینکه ثانیه و ساعت و ... قرار داده سکی درش نیست.تمام کمیتهای بنیادی فیزیکی همینطورن.اینکه فکانس اتم سزیم مثلا در واحد زمان فلان قدره و این زمان هم یکی ثانیه است می تونس طور دیگه ای تعریف شه.ولی خود زمان که واقعا وجود داره!اگه ساخته ذهنیه پس آینشتین چی گفت؟!یعنی ساخته ذهنی ما منقبض میشه و الان تو فکر سفر تو این ساخته ذهنی هستند دانشمندا!فض و زمان و ... وجود دارن و ما تعریف خاصی ازشون واسه خودمون درست کردیم.لابنیتس هم دانشمند بزرگی بود(گذشته از اینکه نیوتون چه قدر به بیچاره فحش می داد که انتگرال رو تو از من دزدیدی!)ولی اون هم قبل از این بود که آینشتین تعریف زمان و حتی فضا رو دگزگون کنه.ممکنه الان از یه آدم عادی بپرسی زمان چیه بگه یه چیز قرار دادیهکه خودمون درست کردیم.ولی تو فیزیک به عنوان بعد چهارم شناخته میشه که اثبات شده.یعنی واقعا می تونه فرضی باشه؟!

online_amin
15-09-2010, 21:18
نفهمیدم! دستگاه تله پورت مگر ساخته شده؟ مگر قرار نبود که من بسازم؟ ای نامردا...

نه جدا؟ مگر ساخته شده؟ یعنی تونستن ذره ای رو از یه جا به جای دیگه بفرستن؟ توضیح داره کسی؟

کسی نگفت؟ میشه راهنمایی کنید؟

amin666
16-09-2010, 16:03
گویا تو آزمایشگاه کردن.اونم فقط یه ذره کوانتومی.حالا نمی دونم چی.نوترینو یا ... .منبع ندارم و اطلاعات دقیق تر رو خودتون تو نت سرچ کنید