مشاهده نسخه کامل
: دو تا سوال مهم
سلام یک سوال داشتم این که مگه تو حافظه گوشی هم ویروس auto run می افته که هر وقت گوشی رو تو
کامپیوتر وصل می کنم بهم می گه که این ویروس رو پیدا کرده
و این که چه فرقی بین اسکن از طریق کمپیوتر با اسکن از طریق خود آنتی ویروس موبایل هست؟
wordship
27-07-2010, 13:07
تویه حافظه گوشی های ویندوز موبایل وسیمبین
ویروس اتوران نفوذ میکنه +گوشی های جاوا تو
ولی گوشی های جاوا ویروس کامپیوتر توش تاثیری نمیزاره
مگرکه گوشی به کامپیوترت وصل شه ویروس بگیره نه درصورتی که ار طریق بلوتوث باشه
اسکن از طریق انتی ویروس خود گوشی بهتره در صورت اپدیت بودن البته
چون که سیستم عامل گوشی ها پالم....جاوا...سیمبین و...
هست
ولی انتی ویروس مخصوص اون طراحی شده
ولی انتی ویروس کامپیوتر هم مخصوص کامپیوتر هست
مدتی پیش تویه سایت اویرا یکی از ورژن هاش رو دیدم که رویه کامپیئتر نصب میشه
و میتونی هم موبایل و هم کامپیوتر رو اسکن کنه البته مطمئن نیستم الان
BATMAN-LOVE
27-07-2010, 18:02
سلام دوستان---من 1 ساله يه مشكل بزرگ دارم--- دارم ديوونه ميشم چي كار كنم ---وقتي از فيل شكن (صافي) استفاده ميكنم اين پيغام پايين مياد---ويروس كش هم نصب كردم و حتي ويندوز فرمت كردم جواب نميده!!!در كل اينكه نميتونم به هيچ وجه از ويروس كش استفاده كنم---
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shayan999
27-07-2010, 18:37
سلام یک سوال داشتم این که مگه تو حافظه گوشی هم ویروس auto run می افته که هر وقت گوشی رو تو
کامپیوتر وصل می کنم بهم می گه که این ویروس رو پیدا کرده
و این که چه فرقی بین اسکن از طریق کمپیوتر با اسکن از طریق خود آنتی ویروس موبایل هست؟
حافظه ی گوشی هم مثل حافظه ی فلش می مونه و با اتصال به کامپیوتری که این ویروس رو داشته باشه ویروسی میشه.
یه اسکن حافظه داریم یه اسکن سیستم عامل گوشی که هر کدوم سیستم مجزایی هستند.
سلام دوستان---من 1 ساله يه مشكل بزرگ دارم--- دارم ديوونه ميشم چي كار كنم ---وقتي از فيل شكن (صافي) استفاده ميكنم اين پيغام پايين مياد---ويروس كش هم نصب كردم و حتي ويندوز فرمت كردم جواب نميده!!!در كل اينكه نميتونم به هيچ وجه از ويروس كش استفاده كنم---
اولا که از فیل شکن قابل اعتماد استفاده کنید.
ثانیا دیسک نجات (Rescue disk) آویرا یا کسپر رو دانلود کنید و باهاش از طریق بوت سیستمتون رو ویروس کشی کنید بعد از اون یه آنتی ویروس خوب انتخاب کنید و نصب و آپدیت کنید تا دیگه دچار این مشکل نشید.
بله متاسفانه این یه ویروسه به نامه کضم غیظ که خیلی نا فرمم هست اگر با انتی ویروسهای nod kasperپاک نشد از انتی ویروسه سیمرغ استفاده کنید
wordship
27-07-2010, 22:25
انتی ویروس مخصوص خودش رو تویه گوگل سرچ کنین
پیدا میشه
با وجود اینکه حدود 2 سال از پخشش میگزره
هنوز خیلی از انتی ویروس ها کلا پاکش نمیکنن
پس شما مالور بایت رو از لینک امضای من دانلود کن
و اپدیت و فول اسکن
و نرم افزار هایی مثله ریجستری میکانیک و..
استفاده کنید تا مشکلات ریجستری هم بر طرف شه:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.