ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کرک یا سریال یا پچ برای replay media Catcher 4

ramshad
27-07-2010, 08:50
سلام. برای این نرم افزار replay media Catcher 4
سریال نامبر؛ کرک یا پچ می خواستم. خودش از اینجا قابل دانلوده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نرم افزار آهنگ و ویدئوی استریم رو دانلود می کنه و هنوز رو دستش نرم افزار ندیدم. لطفا یکی کمک کنه!:8:

ramshad
29-07-2010, 08:55
رفقا هیچی سراغ ندارن؟

payan_zaman
29-07-2010, 18:53
لینک دانلود نرم افزار با کرک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته اگر hotfile در ایران فیلتر هست و باید از فیلتر شکن استفاده کنی . اگه نتونستی این برنامه تو مجموعه نرم افزاری کینگ پرند هم هست من از اونجا نصب کردم

ramshad
29-07-2010, 19:02
لینک دانلود نرم افزار با کرک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته اگر hotfile در ایران فیلتر هست و باید از فیلتر شکن استفاده کنی . اگه نتونستی این برنامه تو مجموعه نرم افزاری کینگ پرند هم هست من از اونجا نصب کردم

ممنون. دارم دانلود می کنم. البته هات فایل را ظاهرا نمیشه با دانلود منیجر دانلود کردم. با خود فایرفوکس دارم دان می کنم. شما اینو از پرند گذاشتی اینجا یا تو اینترنت سراغ داشتی؟

payan_zaman
04-08-2010, 09:50
ممنون. دارم دانلود می کنم. البته هات فایل را ظاهرا نمیشه با دانلود منیجر دانلود کردم. با خود فایرفوکس دارم دان می کنم. شما اینو از پرند گذاشتی اینجا یا تو اینترنت سراغ داشتی؟

لینکشو از اینترنت برات گذاشتم .خودم از مجموعه پرند استفاده می کنم چون هزینش هم از نظر زمان و هم از نظر دردسر دانلود برام خیلی کمتره . این برنامه هم خیلی برنامه جالبی هست خودم قبلا نمی شناختمش . خیلی بهتر از Saveflash و از اینجرو برنامه ها کار میکنه