مشاهده نسخه کامل
: از کجا بفهمم مدل مادربردم چیه کا دانلود کنم؟
omidiyeh
27-07-2010, 02:23
سلام از کجا و چه جوری بفعمم مدل مادربوردم چیه که دانلود کنم آخه کارت صدام گم شده؟؟ با تشکر
edvard_kachal
27-07-2010, 08:34
سلام دوست عزیز...
چند راه داره ... معمولا تو مین های جدید وقتی سیستم بالا میاد یک لوگو داره که میگه مدل مینت چی هستش....
راه دیگش اینکه با برنامه های مثل EVEREST Ultimate Edition یا SiSoftware Sandra Engineer مشخصات کامل سیستمت رو ببینی چیه ...
یا اینکه دره کیست رو باز کنی و ببینی مدل مینت چیه ... روی خود مین نوشته شده
Infernus
31-08-2010, 20:18
سلام از کجا و چه جوری بفعمم مدل مادربوردم چیه که دانلود کنم آخه کارت صدام گم شده؟؟ با تشکر
شما ميتونيد در قسمت ران كامپيوتر dxdiag را تايپ كنيد تا مشخصات كامل سيستم را به شما نشون بده البته اگر ميخاهيد درايور دانلود بكنيد بهترين راه اين است كه مدل دقيق مادر برد را از روي خودش مشاهده بكنيد.
موفق باشيد.
sohrab doaby
26-07-2013, 12:20
بادرود فراوان
آسانترین راهها اینه
1- در منوی ستارت توکادر search بنویس cmd و اینتر بزن پنجره سیاه رنگی میاد توش عبارت WMIC رابنویس و اینتر بزن سپس در جلوی سطر بعدی که میاد بنویس baseboard و بازم اینتر بزن همه مشخصات و وضعیت مادربوردت رو میده.
2– همونطور که دوستمون Infernus گفتن در منوی ستارت توکادر search بنویس dxdiag و اینتر بزن پنجرهای باز میشه که همه مشخصات کامپیوتر رو میده از جمله کارخانه سازنده مادربرد و مدل اونو. اکنون اگه خواستی این مشخصات رو ذخیره کنی تو همون تب اولش اون پایین یه گزینه داره بنام save all information اونو کلیک کن و مسیر ذخیره بده همه مشخصات در یه فایل نوت پد برات ذخیره میشه.
هرچندپاسخ خیلی دیره و بدرد پرسشگر نمیخوره اما ممکنه کس دیگهای همین پرسش رو داشته باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.