ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سامسونگ 40B690 یا ال جی 42LCD660

shadanpoor
27-07-2010, 02:07
دوستان قصد خرید ال سی دی دارم. با توجه به امکانات مشابه این دو کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ وسوال اینکه:
از لحاظ نتوع فورمت ویدئویی و سایز تصاویر کدوم بهترند و آیا 1080p رو از روی فلش پخش میکنن؟
برام بلور نشدن تصویر در حرکات سریع خیلی مهمه (بخصوص فوتبال) آیا واقعا مدل ال جی 200 هرتز هست؟
آیا وایرلس ال جی هم مثل سامسونگ به صورت جدا گانه هست و باید جدا خریداری و به USB نصب بشه یا نه؟
به لحاظ کیفیت رنگ و کنتراست کدوم برترن؟
صدا در کدوم مدل کیفیت بیشتری داره؟
ضمن تشکر از دوستان با تجربه و اساتید محترم لطفا نظرات شخصی خودتونو هم ارائه بدین.
ممنون.

mamadclub
27-07-2010, 07:18
سلام دوست عزیز من هم مثل شما خیلی تحقیق کردم و آخرش b650 را گرفتم و خیلی هم راضی هستم.
تصاویر بلور نمیشند و full hd را هم از usb پخش میکنه.
برای خریدش شک نکن:31:

t_tanhayam
27-07-2010, 09:31
دوستان قصد خرید ال سی دی دارم. با توجه به امکانات مشابه این دو کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ وسوال اینکه:
از لحاظ نتوع فورمت ویدئویی و سایز تصاویر کدوم بهترند و آیا 1080p رو از روی فلش پخش میکنن؟
برام بلور نشدن تصویر در حرکات سریع خیلی مهمه (بخصوص فوتبال) آیا واقعا مدل ال جی 200 هرتز هست؟
آیا وایرلس ال جی هم مثل سامسونگ به صورت جدا گانه هست و باید جدا خریداری و به USB نصب بشه یا نه؟
به لحاظ کیفیت رنگ و کنتراست کدوم برترن؟
صدا در کدوم مدل کیفیت بیشتری داره؟
ضمن تشکر از دوستان با تجربه و اساتید محترم لطفا نظرات شخصی خودتونو هم ارائه بدین.
ممنون.

-در مورد پخش 1080p بله b , c ميتونه بدون مشكل اجرا كنه از روي فلش وهارد اكسترنال
-در مورد بلورشدن خوب قطعا به خوبي پلاسماها عمل نميكنند ولي به نظر من قابل قبول بله 200 هرتز هست اين مدل ال جي
-فكر ميكنم همينطور باشه بايد جدا گونه بخريد هر چند dlna رو داره به صورت معمولي
-از نظر عددي ال جي بيشتر 1.200000 و 1.100000 منتها من از نزديك نديدم قضاوت كنم
ولي پنل b يكي از بهترين كنتراست ها رو در ال سي دي ها داره
- در مورد صا هم احتمال زياد ال جي بهتر هست

shadanpoor
27-07-2010, 11:12
یعنی مدل ال جی فایلهای 1080 رو از روی فلش پخش نمیکنه؟ برام .mp4 خیلی مهمه
توی فرومها دوستان از وجود مشکل در c650 و b650 در حرکات سریع مثل زیر نویس با وجود 100 هرتز بودن این دو خبر دادن در ال جی هم همینطوره؟
تیونر دیجیتال در این مدلها یا مدلهای مشابه وجود داره؟

t_tanhayam
27-07-2010, 14:29
یعنی مدل ال جی فایلهای 1080 رو از روی فلش پخش نمیکنه؟ برام .mp4 خیلی مهمه
توی فرومها دوستان از وجود مشکل در c650 و b650 در حرکات سریع مثل زیر نویس با وجود 100 هرتز بودن این دو خبر دادن در ال جی هم همینطوره؟
تیونر دیجیتال در این مدلها یا مدلهای مشابه وجود داره؟

والا من خودم b دارم و همچين مشكلي نديدم :46:

در مورد تيونر ديجيتال مدلهاي اروپايي اين قابليت رو دارند

در مورد اجراي فيلم از usb در مورد ال جي فكر نميكنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

jabarsink2000
27-07-2010, 15:30
دوست عزیز در مورد USBسا مسونگ تو این مدل حرفی برای گفتن نداره .
یو اس بی این مدل حتی فرمت TS ----- های استرانگ ضبط می کنند را پخش میکنه.:31:
فیلم های 1080 تست شده به راحتی ومثل اب خوردن پخش میکنه.
انگار مطالب پست ال جی را نخوندید که نوشتم قابلیت پخش DIVX HD.
بعضی از دوستان گفتند من خیلی تحقیق کردم بعد رفتم سامسونگ خریدم در زمان تحقیق شما اصلا 660وارد بازار نشده بود.
من 100%پیشنهاد میکنم ال جی را بگیرید کیفیت تصویر ودیزاینش هم حرف نداره.
لوازم جانبیش هم خیلی از سامسونگ بیشتر هست.
در مورد وایرلس هم نه دوست عزیز اصلا مثل سامسونگ نیست و پورت ورودی وایرلس جدا گانه داره.
به علاوه ورودی لن.
تیونر دیجیتال هم درمدل 8600 که ال ای دی هست قرار دارد.
قیمت هم در پست خودم محصولات ال جی قرار دادم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به پورت وایرلس کنترل نگاه کنید.

t_tanhayam
27-07-2010, 15:49
بعضی از دوستان گفتند من خیلی تحقیق کردم بعد رفتم سامسونگ خریدم در زمان تحقیق شما اصلا 660وارد بازار نشده بود.
در مورد وایرلس هم نه دوست عزیز اصلا مثل سامسونگ نیست و پورت ورودی وایرلس جدا گانه داره.
به علاوه ورودی لن.

البته در مورد فرمت ts سام هم مشكلي نداره دوست عزيز
دوست گلم ميتونيد فرمت هايي كه پخش ميكنه رو محض اطلاع من وبقيه دوستان ليست كنيد؟
با تشكر :10:

jabarsink2000
27-07-2010, 15:51
البته در مورد فرمت ts سام هم مشكلي نداره دوست عزيز
دوست گلم ميتونيد فرمت هايي كه پخش ميكنه رو محض اطلاع من وبقيه دوستان ليست كنيد؟
با تشكر :10:
حتما فردا نگاه به دفترچش میکنم و همه اطلاعات در مورد فرمت ها را قرار میدهم .
پورت وایرلس این مدل را هم در عکس بالا نگاه کنید.

shadanpoor
27-07-2010, 23:19
به علاوه ورودی لن.

به پورت وایرلس کنترل نگاه کنید.

ممنون دوست من از اطلاعات خوبتون فقط این وایرلس در جعبه موجوده یا باید خریداری بشه و اگر باید بخرم قیمتش و این که موجود باشه رو لطف کنید بگید.
مورد دیگه که برام سواله و هیچ کجا ندیدم اینه که پنل شفافه یا مات؟

jabarsink2000
28-07-2010, 18:53
ممنون دوست من از اطلاعات خوبتون فقط این وایرلس در جعبه موجوده یا باید خریداری بشه و اگر باید بخرم قیمتش و این که موجود باشه رو لطف کنید بگید.

دوست عزیز این مدل را من از جعبه بیرون نیاوردم وهمکارم این مدل را از جعبه بیرون اورد حتما در کمترین زمان پیگیر سوال های شما دوستان می شوم.

shadanpoor
29-07-2010, 10:19
این هم فورمتهای تحت ساپورت این پنل

تصویر این مدل ال جی رو هم دیدم. پنل مات هست و در مورد 200 هرتز میتونم بگم از طرف ال جی کاملا اغراق شده البته در مورد کنتراست هم همینطور. جالب بود که مدل سامسونگ هم به نظر من 100 هرتز نیست! چون اگه b690 رو بگیم 100 هرتز پس ex500 سونی چند هرتزه؟! به لحاظ هرتز میتونم بگم این مدل سونی و ال جی نزدیک به هم بودن البته روی تصاویر HD دیدم و SD رو نمیدونم. کنتراست ال جی تو چشم تر بود چون به نظرم سونی تو سفید هاله آبی داشت و لی ال جی کمی سفیدش خالص تر بود! اما اختلاف مشکی و سفید رو نمیتونم نظر بدم چون شرایط دو مغازه متفاوت بود و تصاویر هم همینطور. ولی با توجه به 2 اینچ بزرگتر و وایرلس و DNLA و لیست بلند بالای ال جی در ساپورت فورمت فیلم ها به نظرم ال جی به صرف تره! موقع خرید حتما باید سونی تصویرش به اندازه کمی امکاناتش منو راضی کنه تا گزینه من بشه در غیر این صورت ال جی رو انتخاب میکنم چون سامسونگ برتری خاصی در برابر این پنل الی جی نداشت!
نظرات دوستان واقعا منو کمک میکنه از من دریغشون نکنید.:40:

t_tanhayam
29-07-2010, 10:39
ممنون در مورد ليست مثل b , c 650 هست تقريبا
در مورد Ex 500 بله باز هم مثل b , c 120 هرتز هست

ولي در مورد كنتراست با توجه به اينكه ex رو هم ديدم ميگم پنل b كنتراست خيلي بالاتري داره
يا شايد هم من اشتباه ميكنم به هر صورت نظر شخصي من بود
اميدوارم تصميم خوبي بگيريد :10:

prince3-love
29-07-2010, 10:55
پنل شفاف با مات تو کیفیت تصویر تاثیر دارن؟اگر دارن چرا و کدوم بهتره؟
t_tanhayam
29-07-2010, 14:09
پنل شفاف با مات تو کیفیت تصویر تاثیر دارن؟اگر دارن چرا و کدوم بهتره؟
پنل هاي شفاف يا همون حالت گلاسي معروف كمي رفلكس نور دارند شايد بعضي دوستان نپسندند ولي من ميپسندم چون جذاب تر ميشه تصوير
پنل هاي مات ديگه اين مشكل رو ندارند توي محيط هاي پر نور هم رفلكسي نداريم واز اين جهت بهتره :46:

*Alucard*
29-07-2010, 14:20
پنلهای شیشه ای تو نور خیلی زیاد کمی رفلکس دارن ولی در عوض زاویه دید عریضتری نسبت به پنلهای مات ارائه میدن(البته این قیاس بین دو تکنولوژی یکسان در LCD ـها معتبر هست چون به صورت کلی پنلهایی که از تکنولوژی IPS استفاده میکنن زاویه دید عریضتری نسبت به بقیه دارن)

jabarsink2000
29-07-2010, 14:29
این هم فورمتهای تحت ساپورت این پنل

تصویر این مدل ال جی رو هم دیدم. پنل مات هست و در مورد 200 هرتز میتونم بگم از طرف ال جی کاملا اغراق شده البته در مورد کنتراست هم همینطور. جالب بود که مدل سامسونگ هم به نظر من 100 هرتز نیست! چون اگه b690 رو بگیم 100 هرتز پس ex500 سونی چند هرتزه؟! به لحاظ هرتز میتونم بگم این مدل سونی و ال جی نزدیک به هم بودن البته روی تصاویر HD دیدم و SD رو نمیدونم. کنتراست ال جی تو چشم تر بود چون به نظرم سونی تو سفید هاله آبی داشت و لی ال جی کمی سفیدش خالص تر بود! اما اختلاف مشکی و سفید رو نمیتونم نظر بدم چون شرایط دو مغازه متفاوت بود و تصاویر هم همینطور. ولی با توجه به 2 اینچ بزرگتر و وایرلس و DNLA و لیست بلند بالای ال جی در ساپورت فورمت فیلم ها به نظرم ال جی به صرف تره! موقع خرید حتما باید سونی تصویرش به اندازه کمی امکاناتش منو راضی کنه تا گزینه من بشه در غیر این صورت ال جی رو انتخاب میکنم چون سامسونگ برتری خاصی در برابر این پنل الی جی نداشت!
نظرات دوستان واقعا منو کمک میکنه از من دریغشون نکنید.:40:
دوست عزیز من که به شما گفتم تو این رنج قیمت هیچ lcdبه پای این مدل نمیرسه شما هم شک نکن در خرید ال جی اگر ال جی بخرید من به شما یقین میدهم که هیچ وقت ناراضی نمی شوید.