ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقایسه وایمکس ایرانسل با مبین نت

saman_dolore
27-07-2010, 02:05
میخواهیم در این تاپیک دو سرویس وایمکس ایرانسل و مبین نت را از نظر کیفیت و قیمت با یکدیگر مقایسه کنیم. از همه شما دوستانی که از هر یک از دو شرکت فوق از سرویس وایمکس استفاده کردین یا می کنین، دعوت به همکاری می کنم.:5:

saman54
27-07-2010, 14:08
باید بگم در این چندوقت که از سرویس وایمکس ایرانسل استفاده کردم چند نکته برام وجود داشت:

- اول پشتیبانیشون بد نبود و به تلفنها جواب می دادند و از لحاظ پیگیری امور مشترکین خوب بودند و تنها مشکل این تلفنها بود که باید نیم ساعت پشت خط میماندی تا به اپراتور وصل بشی. البته این که دزد هستند را قبول ندارم . یک اشکال فنی است که باید برطرف شود.

- از لحاظ سرعت اینترنت و دونلود نسبت به نوع درخواست تعرفه من که 128 . 3 گیگ بود خوب بود و چراغهای مودم هم همیشه روشن بودند . البته سرعت دونلود من بین 14 تا 16 می گشت که من سرعت adsl یکی از این شرکتها رو که در منزل یکی از دوستان امتحان کردم با سرعت 128 سرعت دونلودش 50 تا 60 بود و این خیلی برام جالب بود . البته اسم اون شرکت رو نمیگم که تبلیغ نشه. با این حال فکر می کنم همین هم خوب باشه.

- مزیت این سرویس راحتی راهاندازی و استفاده است و نکته منفی عدم پوشش برخی نقاط شهر و خارج از شهر است که امیدوارم پوشش بیشتری داده شود چون در همین تهران بعضی مناطق هستند که فقط یک یا دو چراغ مودم وایمکس روشن می شوند و باعث کمبود سرعت می گردند.

- نکته بعدی در مورد قیمت ها است که کمی گران هستند و مخصوصا بسته های افزایشی که بسیار گرانند. باید ارزانتر شوند.

30J
28-07-2010, 11:05
با سلام:
راستش خیلی دنباله همچین تاپیکی بودم ایول.
من قبلا از وایمکس ایرانسل استفاده میکردم که خوب بود بد نبود امروز میخواستم برم تویه سابته مبین نت امّا سایتش که ترکیده.
با تشکر.

hesam 63
28-07-2010, 16:23
شرایط مبین نت با توجه به طرح های ویژه خیلی بهتر از ایرانسله ... شاید رقابت این دو شرکت باعث پائین اومدن قیمت ها بشه.

=CYBER=
28-07-2010, 16:29
با سلام:
راستش خیلی دنباله همچین تاپیکی بودم ایول.
من قبلا از وایمکس ایرانسل استفاده میکردم که خوب بود بد نبود امروز میخواستم برم تویه سابته مبین نت امّا سایتش که ترکیده.
با تشکر.
سایت مبین نت مشکلی نداره :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Milad4171
28-07-2010, 17:21
مهم ترین تفاوت سیاستی هست که مبین نت به کار برده
با اینه هم جا سقف کارکرد خانگی 128 هست گفته ما نمیخوایم کسی از سرعت کم رنج ببره و اینا.
محدودیت سرعت رو برداشته یعنی خانگی هم میتونه سرعت 1 مگ رو داشته باشه
همین!!!
من من شدیدا تحریمش میکنم.
که چرا این سیستم باید از مبین نت که مال مخابراته شروع بشه!!؟

این آشغال ترین کاری هست که یک دولت میتونه بکنه! واسه خراب کردن بخش های خصوصی!!!!

parsa205
28-07-2010, 19:27
مبین نت کدوم استانها رو پوشش میده؟؟؟

dsa dsa
28-07-2010, 19:31
ایران ول می گه زیاد دانلود کنی از ماه دسترسی بسته می شم ای ... دهنت ایرانسل..
همشون دزدن.

masud-000000
28-07-2010, 20:34
مبین نت کدوم استانها رو پوشش میده؟؟؟
مبین نت اپراتور سراسری وایمکس هست و قراره سراسر کشور رو تحت پوشش قرار بده.
فاز اولش قراره مال مراکز استان ها باشه و مراحل بعدی هم برای بقیه شهرها.

HardWare Professor
28-07-2010, 20:45
به نظر من برای مقایسه کلی سرویس ها هنوز زوده/////

parsa205
29-07-2010, 17:27
تایید میشه مقایسه یکم زوده....

KING_DESIGNER
29-07-2010, 17:38
بعد از 3 ماه کارکرد باید نتیجه رو ببینید نه اول بسم الله هنوز کسی مبین نت نگرفته که بیاد نظرشو بده...
حالا هی بگین مبین نت و ایرانسل کدوم بهتره فقط کاربرای ایرانسل نظر میدن مثل اون دوستمون :31:

ali_gh1771
30-07-2010, 03:29
30j راست میگه,سایتش ایراد داره...
کسی تعرفه هاشو میدونه؟

حسين 1966
30-07-2010, 11:33
مقايسه تعرفه ها

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

petr-cech
30-07-2010, 14:16
بله دوستان هنوز مبين نت پوشش سراسري نداده و اگر پوشش سراسري بده رقبابت خيلي خوبي رو مي تونه با ايرانسل داشته باشه.

از مزاياي مبين نت داشتن ترافيك رايگان شبانه هست(البته اين رو من از يكي از دوستام شنيدم مطمئن نيستم)

ghasem13
30-07-2010, 14:54
اینم تعرفه یکی ازطرح های تابستانی مبین نت

جالبه!ترافیک رایگان از دو تا هشت صبح و جمعه ها ...در کل وصوصه کننده به نظر میرسه.

armanleila
30-07-2010, 15:20
تجربه من نشون داده که ایرانسل همیشه بدترین کیفیت را ارایه کرده است

KING_DESIGNER
30-07-2010, 16:08
وایمکس ایرانسل بد هست ولی دلیل زیبایی برای خرید مبین نت نیست

masud-000000
30-07-2010, 16:51
هر گیگ اضافه 5 تومن گرونه...اینجا ADSL هر گیگ اضافه میدن 3 تومن...کسی از ایرانسل خبر داره؟

حسين 1966
30-07-2010, 18:19
ايرانسل هر گيگ اضافه 10 هزار تومنه

razmjoo
30-07-2010, 18:22
به نظرم اسم این تاپیک غلطه . بهتر بود می نوشتین مقایسه ی قیمت مبین نت با قیمت ایرانسل . چون العان کسی تو این فروم نیست که از مبین نت سرویس گرفته باشه .

ghasem13
31-07-2010, 07:24
فعلا تعرفه های هیچ کدوم به پای adsl نمیرسه!

KING_DESIGNER
31-07-2010, 07:50
اصل ارتباط هم بر کم بودن پینگ + سریعتر بودن+ در دسترس بودن + ارزان بودن هست
اگر ADSL این مشخصات رو در منطقه شما داره وایمکس رو بزارید کنار مطمئن باشید هیچ ارتباطی به ارتباط مبتنی بر کابل نمیرسه:20:

sei_pm
31-07-2010, 18:00

ببخشید تاپیک مقایسه مبین نت با ایرانسل هست نه وایمکس و Adsl.
اگر اینها بخوان کاری نداره براشون که تعرفه ها رو بشکنند و فعلا هم دنبال مشتری ها پر پول مثل شرکتها هستن مثلا شما سرویس 1024/512 رو از شاتل میگیرید 400,000 تومان یا از پارس آنلاین میخرید 200,000 تومان حالا مبین نت داره فقط 80,000 تومان میفروشه. حالا اگر مبین نت بخواد می تونه 256 رو به قیمت 20,000 تومن بده چون 4 برابرش همون 1 مگه ولی نمیکنه چون اول اینکه از پول بیشتر بدش نمی یاد دوم اینکه فضا رقابتی نیست. از اینها بگذریم میرسیم به مقایسه این دو اپراتور:
کوچکترین تفاوت اینه که سرویس 1 مگ مبین نت 1000 تومن بیشتر از ایرانسله :27: اما بزرگترین تفاوت ضعف ایرانسل روی سیاستی که شاشتل برای اولین بار تو ایران اون رو به کار گرفت به نام قانون Fair Use Policy که سر یکی از کاربران شاشتل اومده می تونید برید بپرسید جناب m_pixel . اگر به سایت ایرانسل برید با همچین چیزی مواجه می شوید:

- به منظور تضمین کیفیت سرویس‌های ارائه شده، ایرانسل در مورد طرح‌های نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.

پس دانلودرها به گوش باشند ایرانسل بدردشون نمی خوره مخصوصا که آدم سرویس نامحدود گرفته و دوست داره یکسره دانلود کنه . در صورتی که مبین نت چنین قانون مزخرفی نداره.

Electronic-Arts
31-07-2010, 19:13
اگر ADSL این مشخصات رو در منطقه شما داره وایمکس رو بزارید کنار مطمئن باشید هیچ ارتباطی به ارتباط مبتنی بر کابل نمیرسه:20:
دقیقا درست گفتی مخصوصا که وایمکس تو کشور ما انقدر کیفیت آشغالی داره یه باد و بارون میاد امواجش فرتی قطع میشه در حالی که من یه دوستی دارم تو سوئد و اون از اونجا وایمکس گرفته و میگه وقتی بارون میاد سرعتش بالاتر هم میشه در کل در همه جای دنیا انتخاب اول برای سرعت و پبنگ Cable و بعدش اگر نبود ADSL

Exir
31-07-2010, 19:25
دقیقا درست گفتی مخصوصا که وایمکس تو کشور ما انقدر کیفیت آشغالی داره یه باد و بارون میاد امواجش فرتی قطع میشه در حالی که من یه دوستی دارم تو سوئد و اون از اونجا وایمکس گرفته و میگه وقتی بارون میاد سرعتش بالاتر هم میشه در کل در همه جای دنیا انتخاب اول برای سرعت و پبنگ Cable و بعدش اگر نبود ADSL

کیبل قدیمی شد ! البته هیچ وقت ایران نه اومد نه خواهد امد !

KING_DESIGNER
31-07-2010, 19:51
کیبل قدیمی شد ! البته هیچ وقت ایران نه اومد نه خواهد امد !
جدیدش چیه مهندس ؟ :27:

sei_pm
31-07-2010, 19:55

شبکه کابلی که دیگه داره از بین میره بجاش سرویسهای Fios یا فیبرنوری داره جایگزین میشه تو ایران هم اومدن بعد از چند سال به جای کبل ----T راه اندختند اوند هم تازه SD نه HD. با این وضعی که من میبینم تو زیرساختهای مخابراتی رو وایمکس کار کنند پینگش بهتر از Adsl میشه این تجهیزاتی که اینها گذاشتند و سیمهایی که کاربردن و فاصله زیاد از مرکز همش عامل بالا رفتن پینگه . شما از DNS خود شرکت پینگ بگیری باید زیر 20 ms باشه دیگه این رو که قبول داری ولی برو بگیز ببین عمرا زیر 60 باشه. ولی وایمکس هم فعلا رو پرتوکل 802.16d هست مال سال 2004 حالا تا بخواد به 802.16e برسه ما پیر شدیم.

hamijoon
31-07-2010, 21:13
بابا بد بختيو ببينا . من مبين نت گرفتم 3 روز پيش . سرعتش بد نبود دانلودم رو 170 اينا ثابت بود . رفتم تو اين 192.168.0.10 واسه مبين نته . تنظيماتشو زدم تركوندم . الان ديگه سيگنال ندارم .

نيدونم بايد چيكار كنم .

razmjoo
31-07-2010, 21:21
بابا بد بختيو ببينا . من مبين نت گرفتم 3 روز پيش . سرعتش بد نبود دانلودم رو 170 اينا ثابت بود . رفتم تو اين 192.168.0.10 واسه مبين نته . تنظيماتشو زدم تركوندم . الان ديگه سيگنال ندارم .

نيدونم بايد چيكار كنم .
کدوم سرویس رو گرفتی رو 170 ثابته . مگه تو همون نیستی که برادرش تو مبین نت بود و رایگان بهت دادن ؟

hamijoon
31-07-2010, 23:25
چرا همونم .:31: اما نيدونم كدوم سرويسو گرفته واسم . حالا كه اصلا نميتونم وصل شم وگرنه يه عكسي چيزي ميزاشتم .

sei_pm
31-07-2010, 23:35
چرا همونم .:31: اما نيدونم كدوم سرويسو گرفته واسم . حالا كه اصلا نميتونم وصل شم وگرنه يه عكسي چيزي ميزاشتم .

خوب چرا به همون برادرت نمیگی درست کنه یا اگر خودش تو بخش فنی نیست بالاخره همکارش. مگه پشتیبانی نداره. نکنه مثل ایرانسل باشه که پشتیبانی هیچی نمیدونه و یکی بود 1 هفته سر ریست کردن مودم اینترنت نداشت تا یکی براش عکس صفحه کانفیگ رو گذاشت و توانست وصل بشه. کلا ایرانسل پشتیبانی نداره حالا مبین نت هم به زودی مشخص میشه .

hamijoon
31-07-2010, 23:41
بهش گفتم ميگم برو به پشتيبانيتون بگو مودمم اينجوري شده من بايد چيكار كنم . نميگه كه . 2 روزه ميخواد بگه . :دي
خودمم زنگ ميزنم ميگه منتظر بمانيد تا به اپراتور وصل شيد . بعدش ميگه همه خطها اشغاله .

مودمو ريست كردم اين بلا سرم اومد ديگه . الان نميدونم تنظيماتش چي بود

maasen
01-08-2010, 00:28
بهش گفتم ميگم برو به پشتيبانيتون بگو مودمم اينجوري شده من بايد چيكار كنم . نميگه كه . 2 روزه ميخواد بگه . :دي
خودمم زنگ ميزنم ميگه منتظر بمانيد تا به اپراتور وصل شيد . بعدش ميگه همه خطها اشغاله .

مودمو ريست كردم اين بلا سرم اومد ديگه . الان نميدونم تنظيماتش چي بود

نتیجه می گیریم که مبین نت هم مثل ایرانسله ! :41:

ghasem13
01-08-2010, 08:08

ببخشید تاپیک مقایسه مبین نت با ایرانسل هست نه وایمکس و Adsl.
اگر اینها بخوان کاری نداره براشون که تعرفه ها رو بشکنند و فعلا هم دنبال مشتری ها پر پول مثل شرکتها هستن مثلا شما سرویس 1024/512 رو از شاتل میگیرید 400,000 تومان یا از پارس آنلاین میخرید 200,000 تومان حالا مبین نت داره فقط 80,000 تومان میفروشه. حالا اگر مبین نت بخواد می تونه 256 رو به قیمت 20,000 تومن بده چون 4 برابرش همون 1 مگه ولی نمیکنه چون اول اینکه از پول بیشتر بدش نمی یاد دوم اینکه فضا رقابتی نیست. از اینها بگذریم میرسیم به مقایسه این دو اپراتور:
کوچکترین تفاوت اینه که سرویس 1 مگ مبین نت 1000 تومن بیشتر از ایرانسله :27: اما بزرگترین تفاوت ضعف ایرانسل روی سیاستی که شاشتل برای اولین بار تو ایران اون رو به کار گرفت به نام قانون Fair Use Policy که سر یکی از کاربران شاشتل اومده می تونید برید بپرسید جناب m_pixel . اگر به سایت ایرانسل برید با همچین چیزی مواجه می شوید:

- به منظور تضمین کیفیت سرویس‌های ارائه شده، ایرانسل در مورد طرح‌های نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.

پس دانلودرها به گوش باشند ایرانسل بدردشون نمی خوره مخصوصا که آدم سرویس نامحدود گرفته و دوست داره یکسره دانلود کنه . در صورتی که مبین نت چنین قانون مزخرفی نداره.
منم که همین رو می گم .با توجه به این که بیشتر کاربرایی که تو این انجمن تردد دارن هم همین آدمای معمولی هستن و اکثرا هیچ شرکتی ندارن!:31: خوب معلومه که بحث ها هم در مورد مشکلات و طرز تفکرر همین قشر هست و اولین نکته ای که همه بهش توجه دارن همین قیمته البته با امکانات هر چه بیشتر:31:

razmjoo
02-08-2010, 12:09
چی شد ؟ درست شد ؟ در ضمن از برادرت بپرس کدوم سرویس رو دادن با 170 ثابته .

hamijoon
02-08-2010, 12:38
تاحالا بيخود تر از اين پشتيباني نديده بودم ... چرا اينجوريه ؟؟ زنگ ميزنم تلفن گويا بعد ميگه صبر كنيد به اپراتور وصل شيد . بعدش ميگه همه خطها مشغوله . الان 2 روزه همينو ميگه . خسته شدم ...

اين صبا نت هم كه گند زده با اين ADSL ش . خستم كرده ميخوام سريع مبين رو رديف كنم . كسي تنظيمات رو نميدونه؟؟

razmjoo
02-08-2010, 13:07
تاحالا بيخود تر از اين پشتيباني نديده بودم ... چرا اينجوريه ؟؟ زنگ ميزنم تلفن گويا بعد ميگه صبر كنيد به اپراتور وصل شيد . بعدش ميگه همه خطها مشغوله . الان 2 روزه همينو ميگه . خسته شدم ...

اين صبا نت هم كه گند زده با اين ADSL ش . خستم كرده ميخوام سريع مبين رو رديف كنم . كسي تنظيمات رو نميدونه؟؟
دوست عزیز به برادرت بگو به صورت حضوری بره قسمت پشتیبانی و مشکل رو حل کنه .

saman_dolore
05-08-2010, 12:01
خوب من خودم یه مقایسه برای قیمتهای مبین نت و ایرانسل کردم. جالبه که بدونین ایرانسل سرویس 2مگ داره، ولی مبین نت نداره و فقط تا 1مگ داره، ولی از این طرف، مبین نت برای سرویس 1مگ هم برای اشتراک 6ماهه و 1ساله ، تخفیف داره، ولی ایرانسل فقط تا 512 رو تخفیف داره!
حالا مقایسه قیمت ها برای اشتراک 1ساله.
اگه بخواین از شرکت مبین نت سرویس 128 1ساله بگیرین( با توجه به این مطلب که خود سایت مبین نت نوشته ، شما برای این اشتراک فقط 9ماه رو پرداخت میکنید و 3ماه بعدی رو هیدیه می گیرین) ==>
( امتیاز پیش پرداخت چند ماهه برای شرکت مبین نت:
- در صورت پیش پرداخت پنج ماه، ماه ششم را بصورت رایگان و در صورت پیش پرداخت نه ماه، سه ماه دیگر را بصورت رایگان از مبین نت هدیه دریافت نمایید. ) با احتساب قیمت مودم وایرلس (110هزار تومان) برای سرویس 128 میشه 460هزار تومان و برای سرویس 512 میشه 650هزار تومان و برای سرویس 1مگ (1024) میشه 830هزار تومان که به کلیه این مبالغ 3% مالیات بر ارزش افزوده اضافه میشه.
برای سرویس ایرانسل:
128 یکساله میشه 495،900تومان، 512 میشه 687،540تومان و 1مگ(1024) میشه 1،047،900تومان که با احتساب مودم 99،900تومان شرکت ایرانسل می باشد. که لازم ب ذکر است که طرح 6 ماه اشتراک بگیرین مودم معمولی ،یعنی مودم 69،900تومانی رایگان بگیرین رو ایرانسل برداشته!و به کلیه قیمتهای این شرکت هم 3% مالیات بر ارزش افزوده اضافه میشه.( یعنی هر قیمت رو به 3 ضرب کنید و به 100 تقسیم و جواب بدست آمده را با قیمت اولیه جمع کنید.)
لازم به ذکر است که کلیه قیمت ها برای سرویسهای نامحدود می باشند.

saman_dolore
05-08-2010, 12:18
چی شد ؟ درست شد ؟ در ضمن از برادرت بپرس کدوم سرویس رو دادن با 170 ثابته .
آره منم برام سوال که کدوم سرویس 170کیلو بایت در ثانیه دانلود داره!
یه محاسبه برای بدست آوردن سرعت دانلود با توجه به نوع سرویس:
برای مثال اگه سرویس 512 رو دارین، این سرعت یعنی 512 کیلو بیت در ثانیهنه کیلو بایت!
برای تبدیلش به کیلو بایت باید به 8 تقسیمش کنین!
من براتون اینجا برای همه سرعت هارو قرار میدم:
64 کیلو بیت بر ثانیه میشه 8 کیلو بایت بر ثانیه
128 کیلو بیت بر ثانیه میشه 16 کیلو بایت بر ثانیه
256 کیلو بیت بر ثانیه میشه 32 کیلو بایت بر ثانیه
512 کیلو بیت بر ثانیه میشه 64 کیلو بایت بر ثانیه
1مگ یا همون 1024 کیلو بیت بر ثانیه میشه 128 کیلو بایت بر ثانیه
و بالاخره 2مگ یا همون 2048 کیلو بیت بر ثانیه میشه 256 کیلو بایت بر ثانیه و با توجه به این که شرکت مبین نت فقط تا 1مگ رو داره و 2مگ رو نداره اصلا ، چطوری 170 کیلو بایت بر ثانیه دانلود داری!!! ؟؟؟
این رو هم بگم که باید وایسی تا سرعت دانلودت ثابت بشه( حدودا ثابت) بعد بگی عدد رو .
:5:

saman_dolore
05-08-2010, 13:58
خوب برای سوالات و صحبت های متعدد انجام شده در مورد پشتیبانی دو شرکت.
من مطالب زیادی از مشکلات و بدی پشتیبانی دو شرکت شنیده بوم، برای همین تصمیم گرفتم که خودم پیگیر بشم. نتیجه بدست آمده بسیار جالب بود!
اول با اوپراتور مبین نت تماس گرفتم. یعنی این شماره 83869999 - 021
زمان لازم برای برقراری ارتباط و پاسخ صحیح به تمامی سوالاتم با احتساب زمان مورد نیاز تا بر قراری ارتباط با اوپراطور 4 دقیقه و 23 ثانیه می باشد. :40:
حالا براتون از اوپراطور ایرانسل بگم که فقط تبلیغات دروغین است! برای حرفم دلیلم دارم، یه دروغ کامل که در سایت ایرانسل آمده و خود پشتیبانیش شدیدا تکزیب کرد اونو. برای اینکار به این لینک برین خودتون میبینین. :27: =>
یا می تونین به سایت ایرانسل برین ، بعد به صفحه وایمکس برین، بعد خدمات ارزش افزوده و بعد آن روی اشتراک مودم کلیک کنید! بعد با این حرف ایرانسل که در این لینک گفته ، مقایسه کنین! اینو گفته => درستی/ صداقت :18:

تو لینک اول نوشته شده که اگه مودم رو یکی بخریند و همزمان 4 تا کامپیوتر از اینترنت استفاده کنند ، پهنای باند شما کاهش نداره! اینم تیترش => اشتراک مودم بدون کاهش پهنای باند (برای اولین بار در ایران) :27:
حالا پشتیبانی ایرانسل رو بگم براتون، :27: اول به فروشندگان فروش تلفنی که به منطقمون مربوط می شد زنگ زدم، جالب بود که هر سوالی که پرسیدم گفتش برای اطلاعات بیشتر به شماره 707 با خط ایرانسل یا با شماره 09377070000 بوسیله سایر خطوط تماس بگیرین. :19:
اول با همون 707 با خط ایرانسلم زنگ زدم، جالب بود، بیشتر از 21بار اینکارو تکرار کردم و هر بار هم پس از انتخاب زیان، میگفت تماس شما با اوپراطور وصل شده است و همون موقع قطع میشدم!!!!! :18:
بعد با تلفن خونه زنگ زدم به همون شماره 0937070000 جالب بود که وصل شد! بعد اوپراطور که صداشم خش خش داشت جواب داد، با حالتی عجولانه که عجله داره خداحافظی کنه! بعد ازش پرسیدم برای منطقه ما باید مودم اکسترنال وصل کنم یا می شه 2 مودم دیگه وصل شه! گفت فعلا مشکل دارم با سرویسم، نمی تونم ببینم که برای منطقه شما کدام مودم مناسب ، فردا زنگ بزن!!!!! این شرکت به کارمندای خودشم مشکل داره برای سرویس دادن، وای به حال مشتریان!! بعد هر سوال دیگه ای که می پرسیدم، یکم فکر می کرد بعد هی میگفت صداتون قطع و وصل میشه!!! جالب بود برام که من با تلفن خونه زنگ زده بودم نه مبایل که اینو می گفت!!! :18:
بعدش که حدودا 10دقیقه ای گذشت و هیچ سوالی رو جواب ندادو همش میگفت صداتون نمیاد یا الان سایتم قطع نمی تونم چک کنم قطع شدم! البته بگم اینم که برای صحبت کردن با همین کارشناس فروششونم حدود 7دقیقه ای پشت خط بودم!! :41:
نتیجه گیری اینکه آقا مبین نت به نظرم بهتر و قابل اطمینان تر اومد! چون از اول وقتی پرسیدم اگه سرویسو shairesh کنم سرعت پایین میاد یا نه و راستش رو گفت و تو سایت هم دروغی در این باره نوشته نشده بود، بعدم اینکه خیلی با سرعت و خوب و کامل تمامی سوالات من رو جواب داد.
همیشه میگن سالی که نکوست از بهارست پیداست! حکایت همینه، برای همین من مبین نت رو ترجیح میدم. البته فعلا اطلاعات دقیقی از خود سرویس ندارم که سرعت آن چطوریه.

saman_dolore
05-08-2010, 14:37
بعد از 3 ماه کارکرد باید نتیجه رو ببینید نه اول بسم الله هنوز کسی مبین نت نگرفته که بیاد نظرشو بده...
حالا هی بگین مبین نت و ایرانسل کدوم بهتره فقط کاربرای ایرانسل نظر میدن مثل اون دوستمون :31:

خوب در جوابت این دوست خوبم باید بگم که نه! اتفاقا دیر هم شده، شما باید این رو هم در نظر بگیرین که ایرانسل با انیکه زودتر شروع کرده، تونسته رضایت مشتریانشو به دست بیاره یا نه!!! :10:
چرا اول باید جیب شرکتها رو با کیفیت پایین پر کنیم و بعد تازه بیایم بگیم، وای این بد بود و ... بهتر نیست قبل گرقتن سرویس یه نظرسنجی و کمی تحقیق بشه؟!! همیشه باید بیوفتیم تو چاه بعد بگیم ای وای حالا چیکار کنیم؟ بهتر نیست قبل از اون از تو چاه افتادن جلو گیری کنیم؟ :11:
بعد هم اینکه اینجا برای نظر سنجی هستش، اینطوری میشه به دوستانی که تصمیم به گرفتن وایمکس دارند، کمک میکنه که بهتر تصمیم بگیرند. :5:

J.F.K
05-08-2010, 14:45
سرعت کدو بهترخ؟؟؟

͏ Mehran ͏
08-08-2010, 18:58
سلام.

دوستان مبین نت محدودیت سرویس داره برای کاربر های خونگی ؟
مثلآ 512 رو به یوزر های خونگی میدن ؟
آخه تو سایتش نگفته بود که یوزر های خونگی فقط 128 میتونن دریافت کنن !

saman_dolore
15-08-2010, 18:12
سلام.

دوستان مبین نت محدودیت سرویس داره برای کاربر های خونگی ؟
مثلآ 512 رو به یوزر های خونگی میدن ؟
آخه تو سایتش نگفته بود که یوزر های خونگی فقط 128 میتونن دریافت کنن !
خوب دوست عزیزم، من در این باره با پشتیبانی فروش صحبت کردم، بله اینم محدودیت داره، برای سرعت بالای 128 باید از دانشگاه یا اورگان یا شرکتی چیزی نامه ببری.

water_lily_2012
27-08-2010, 10:23
اونهایی که می خواند از وایمکس استفاده کنند یه نگاهی هم به این صفحات بندازند.

saman_dolore
01-09-2010, 17:22
خوب من یکسری تحقیقات کردم، فعلا با اختلاف زیاد مبین نت از ایرانسل پیشی گرفته، هم از نظر قیمتی و هم کیفیت و پشتیبانی.

sydsina
01-09-2010, 21:52
من کاربر 512 مبین نت هستم

متاسفانه نوسان فوق العاده بالاست
من تو این تقریبا یک هفته ای که سرویسم فعال شده شاید 2 بار تونسته باشم به سرعته 60 برسم اون هم شاید سرجمع 1 ساعت نشد ! در یک هفته من 1 ساعت سرعت درست داشتم که نصفش 2 شب به بعد بود !!

در طول روز بعضا سرعت به 2 و 3 (!!) KB میرسید ! یعنی دایال آپ هم بیشتر از من میشد ! گاها روی 8-11 ثابت میموند و در بهترین شرایطش ثابت روی 18 - 20 !!

متاسفانه ثبات فوق العاده پایین هست
نمره تا الان 2/5 من بهش میدم !

فوق العاده ضعیف تر از اون چیزی که بود عمل کرد

حتی این دوستمون که 1 مگ گرفته و مودم خارجی هم داره با اطمینان از ثبات حرف نمیزنه
من که خیلی تو ذوقم خورد ، فکر میکردم مبین نت با بقیه فرق داره

اگر قرار بود من با سرعت 18-19 به عرش برسم برای چی ماهی 40 هزارتومن باید بدم که به سرعت 50-60 برسم ؟!

اصلا جالب عمل نکردن ، تازه این در صورتی هست که سیگنال من 100% هست ، اگر سیگنال اینقدر نبود معلوم نبود چه بلایی سر سرعت میومد !!

خط ثباتش در قسمت Network روی هرچی نمودار سینوسی هست رو کم کرد !!

خوب من یکسری تحقیقات کردم، فعلا با اختلاف زیاد مبین نت از ایرانسل پیشی گرفته، هم از نظر قیمتی و هم کیفیت و پشتیبانی. من اصلا ب ایرانسل کاری ندارم
از نظر کیفیت که بالا گفتم
از نظر پشتیبانی اگر کسی تونسته تا حالا با بخش پشتیبانی یک دقیقه هم صحبت کنه بیاد منم روشن کنه !

tabrevent
02-09-2010, 09:57
مبين نت اونقدرها فراگير نشده،حتي همون ايرانسل،بايد صبر كرد

saman_dolore
02-09-2010, 20:20
من کاربر 512 مبین نت هستم

متاسفانه نوسان فوق العاده بالاست
من تو این تقریبا یک هفته ای که سرویسم فعال شده شاید 2 بار تونسته باشم به سرعته 60 برسم اون هم شاید سرجمع 1 ساعت نشد ! در یک هفته من 1 ساعت سرعت درست داشتم که نصفش 2 شب به بعد بود !!

در طول روز بعضا سرعت به 2 و 3 (!!) KB میرسید ! یعنی دایال آپ هم بیشتر از من میشد ! گاها روی 8-11 ثابت میموند و در بهترین شرایطش ثابت روی 18 - 20 !!

متاسفانه ثبات فوق العاده پایین هست
نمره تا الان 2/5 من بهش میدم !

فوق العاده ضعیف تر از اون چیزی که بود عمل کرد

حتی این دوستمون که 1 مگ گرفته و مودم خارجی هم داره با اطمینان از ثبات حرف نمیزنه
من که خیلی تو ذوقم خورد ، فکر میکردم مبین نت با بقیه فرق داره

اگر قرار بود من با سرعت 18-19 به عرش برسم برای چی ماهی 40 هزارتومن باید بدم که به سرعت 50-60 برسم ؟!

اصلا جالب عمل نکردن ، تازه این در صورتی هست که سیگنال من 100% هست ، اگر سیگنال اینقدر نبود معلوم نبود چه بلایی سر سرعت میومد !!

خط ثباتش در قسمت Network روی هرچی نمودار سینوسی هست رو کم کرد !!

من اصلا ب ایرانسل کاری ندارم
از نظر کیفیت که بالا گفتم
از نظر پشتیبانی اگر کسی تونسته تا حالا با بخش پشتیبانی یک دقیقه هم صحبت کنه بیاد منم روشن کنه !

مرسی از راهنماییت دوست عزیز، ببینم تو کدوم شهر هستی که مبین نت سرویس گرفتی؟ من دوستم 512 ایرانسل رو گرفته، از تهران، اونم میگفت اصلا کلا قطع میشه ، مخصوصا وقتی که تو یاهو مسنجر هستش! بعد اگه زحمتی نیست ، ببین میتونی از skype استفاده کنی؟ من با ای دی اس الم که 512 هستش میتونم بازش کنم، دوستامم توش می تونم ببینم، ولی نه ویدیو کال میشه کرد، نه پمام میره.
با تشکر

saman_dolore
09-09-2010, 10:56
خوب تا الان که کاربرای مبین نت راضی تر بودند، :31:
کاربرای ایرانسل من با چندتاشون که از تهران سرویس داشتند، و سرویسشون 512 نامحدود بوده، صحبت کردم، از قطع شدنهای متداوم و وقتی که از یاهو استفاده میکنند هم سریع قطع میشن، از این مشکلات گلایه داشتند. :5:

sorena_ir
11-09-2010, 00:29
hi,
hope you all fine plese send me your question regarding MOBINNNET WiMAX technical problems ;)
take care

kamran987456
12-09-2010, 19:33
hi,
hope you all fine plese send me your question regarding MOBINNNET WiMAX technical problems ;)
take care

:18::18:
what the hell ?????????
:18::18::18:

jomong666
14-09-2010, 16:12
مبین نت حجم شبانه اش رایگانه یا نه .

مودم رو چند میده

gtairani
14-09-2010, 18:07
مبین نت حجم شبانه اش رایگانه یا نه .

مودم رو چند میده
از ۲ تا ۸ صبح و جمعه ها رایگان هست.
مودم هم ۳ نوع هست.
به قیمت های ۸۰ و ۱۲۰ و ۲۰۰ هست.
موفق باشید :11:

d.b23
14-09-2010, 22:07
بچه ها من می خوام از مبین نت سرویس بگیرم.
کسی اینجا داره؟
راشضی هستید؟
افت سرعت؟قعطی داره؟
به من گفتند باید مودم outdoor استفاده کنم.
بگیرم یا برم سراغ ADSL?

saman_dolore
19-09-2010, 22:45
بچه ها من می خوام از مبین نت سرویس بگیرم.
کسی اینجا داره؟
راشضی هستید؟
افت سرعت؟قعطی داره؟
به من گفتند باید مودم outdoor استفاده کنم.
بگیرم یا برم سراغ ADSL?

خوب تا اونجایی که من تحقیق کردم، مبین نت سرویس وایمکسش بهتر بوده از ایرانسل، ولی کاربرای adsl راضی تر هستن، البته اگه بخوای 1مگ نامحدود بگیری یا 512 نامحدود، وایمکس از ADSL ارزونتر هستش.

saman_dolore
19-09-2010, 22:55
hi,
take care

دوست عزیز فارسی بنویس ! ! !:5:

---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------

:18::18:
what the hell ?????????
:18::18::18:

دوست عزیز فارسی بنویس ! ! !:5:

shahramcat
21-09-2010, 13:46
سلام

یک سوال کلی در مورد PING سرویسهای وایمکس دارم اونم اینکه پینگ وایمکس از ADSL بالاتره ؟

چون میدونم وارلس معمولی چون بی سیم هست پینگ بالاتری نسبت به هم رده خودش تو ADSL داره

karbist
21-09-2010, 15:59
بله بالاتره ولی همون ADSL هم بستگی داره از کدوم ISP سرویس بگیری. بعضی از این ISP ها اینقدر پینگشون بالاست که وایمکس پیشش پادشاهه!
این پینگ مبین نت تا tehran.ir هست که بین 50 تا 80 متغیره:

این هم پینگ ADSL داتک تا همون سایت که بطور متوسط 15 میلی ثانیه است:

alpha007
22-09-2010, 21:30
خوب تا الان که کاربرای مبین نت راضی تر بودند، :31:
کاربرای ایرانسل من با چندتاشون که از تهران سرویس داشتند، و سرویسشون 512 نامحدود بوده، صحبت کردم، از قطع شدنهای متداوم و وقتی که از یاهو استفاده میکنند هم سریع قطع میشن، از این مشکلات گلایه داشتند. :5:

خوب تا اونجایی که من تحقیق کردم، مبین نت سرویس وایمکسش بهتر بوده از ایرانسل، ولی کاربرای adsl راضی تر هستن، البته اگه بخوای 1مگ نامحدود بگیری یا 512 نامحدود، وایمکس از ADSL ارزونتر هستش.

برادر من یه سری به تاپیک مبین نت بزن متوجه میشی کاربرای مبین نت راضی ترن یا نه؟!
چرا تبلیغ متعصبانه میکنی!!!
چیزی که کیفیت نداره یعنی نداره
همین

saman_dolore
03-10-2010, 11:30
برادر من یه سری به تاپیک مبین نت بزن متوجه میشی کاربرای مبین نت راضی ترن یا نه؟!
چرا تبلیغ متعصبانه میکنی!!!
چیزی که کیفیت نداره یعنی نداره
همین
دوست عزیز، من تبلیغ متعصبانه نمیکنم! من خودم کاربر ADSL هستم، و کاملا راضی هستم، تنها مشکل اینجاست که من با مبلغی که پرداخت می کنم ، 3گیگ در ماه دارم، برای همین خواستم وایمکس بگیرم، در ضمن من کلی در باره هر دو سرور ایرانسل و مبینت تحقیق کردم، تمامی چیزهایی هم که نوشتم بر اساس همون تاپیک مبین نت و ایرانسل نوشتم، در ضمن، اگه بالای تاپیک من رو ببنین متوجه میشه که 52 نفر گفتن مبین نت از ایرانسل بهتره، و بجز اون، من 2تا از صمیمی ترین دوستانم، از ایرانسل سرویس گرفتن، هم 100% ناراضی هستند از پشتیبانی اسمی ایرانسل، هم اینکه از قطع شدنهای متوالی و بی مورد اون شاکیند! ! جالبب که بدونی، حتی بعد از 5روز که سرویسشون قطع بود، کسی جواب گو نشده بود! ! ! ضمنا اگه اطلاعات ندارین، خواهشن چیزی ننویسین، اینطوری خیلی بهتره دوست عزیز! :11: اگه حرفی می نویسی با مدرک بنویس! ! ! نه اینکه هرچی که فکر می کنی بنویسی،کاشکی خودت به تاپیک مبین نت و ایرانسل یه سری می زدی یا حداقل برو تو همین تاپیک من صفحات قبلی رو بخون، من یه توضیحات کاملی از تماس تلفنی خودم با هر دوی آنها داشتم، مبین نت بهتر و کاملتر هم جواب داد، هم تونستم راحتر با اونها تماس بگیرم، ایرانسل هم پشتیبانیش قطع میکرد بدون جواب دادن، هم اینکه به سختی اصلا جواب میداد، اگه بیشتر می خوای بدونی یه سری به صفحه 5 همین تاپیک بزن، بعد متوجه می شدی خودت! !

---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------

بله بالاتره ولی همون ADSL هم بستگی داره از کدوم ISP سرویس بگیری. بعضی از این ISP ها اینقدر پینگشون بالاست که وایمکس پیشش پادشاهه!
این پینگ مبین نت تا tehran.ir هست که بین 50 تا 80 متغیره:

این هم پینگ ADSL داتک تا همون سایت که بطور متوسط 15 میلی ثانیه است:

مرسی دوست عزیز، من ADSl دارم از شرکت شاتل و پینگم بین 40 تا 50 نوسان داره، ولی بیشتر روی 48 هستش.

Milad4171
03-10-2010, 15:02
یک ساله که مبین نت داره تبلیغ میکنه
ولی به نظر میرسیه همچین آش دهن سوزی هم نیست!!
اینطروی که من متوجه شده ایرانسل داره خدماتش رو بهتر میکنه
الان دیگه مثل قبلا شاکی کمتر داره. سرعت ها متعادلتره!! گیرندگی بهتر شده!!
در کل به نظرم هنوز هم بهترین گزینه ایرانسل هست!!

m64m64
03-10-2010, 16:04
آقا تا وقتی که بخوان با این قیمت و کیفیت سرویس رارئه بدن، ندن خیلی بهتره! کجای دنیا 128کیلوبیت نامحدود رو میدن 45 تومن اونوقت 256کیلوبیت نامحدود رو میدن 49 تومن!!!!
خداییش ظلمه!

123sat2
03-10-2010, 17:16
من که عملا با خرید اشتراک وایمکس ایرانسل کلاه گشادی سرم رفت

هیچی ا دی اس ال نمیشه شک نکنید

zed2
03-10-2010, 19:27
بر اساس قوانین جدید بخش و همچنین پایدار نبودن سرویس دهی بیشتر شرکت های سرویس دهنده ها و عدم امکان تغییر در نظر سنجی توسط رای دهندگان در جهت کاهش یا افزایش خدمات و همچنین جلوگیری از درگیری بین کاربران تاپیک های نظر سنجی عمومی بین چند شرکت و تاپیک هایی که در اینده بدون هماهنگی نظر سنجی برای شرکت گذاشته بشود پاک خواهد شد.

این تاپیک هم به همین خاطر بسته شده است و بزودی به ترش منتقل خواهد شد.
با احترام:11: