مشاهده نسخه کامل
: Interior Design
سلام
دوستان این اولین کاره نما داخلی من هست
این کارو با maya - mentalray و با استفاده از FG و GI نورپردازی کردم
چون اولین کار دیزاین داخلیم هست از دوستان خواهش میکنم نظر بدن تا من ایرادای کارمو بگیرم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایر فریم
mortezaon
27-07-2010, 01:50
سلام قشنگ شده
اگر می خواین ریز تر نگاه کنیم
چند تا نکته برای قشنگتر شدنش
1 شکل مبلها خیلی سادست
2 گذاشتن 2 تا گلدون بغل تلوزیون تو طراحی داخلی عرف نیست به جاش از بلندگوهای سینمای خانواده استفاده بکن
3 - اون تابلویی که بالای تلوزیون هست جاش مناسب نیست
در کل برای کار اول عالیه
.
آفرین بهزاد جان
کاره خوبی شده
فقط چنتا مشکل داره که قبلا هم بهت گفته بودم...
1:کل کار به نظرم انگار Noise داره
2:خط بین دیوار ها چرا سیاه شده؟تو حالت معمولی سیاه نیست
3: مبل ها به نظرم خیلی بزرگه و متریالش جای کار داره
نکاتی که پست بالایی (Mortezaon) هم دادن به نظرم درسته....(مخصوصا جای تابلو)
به به آقا بهزاد چه شروع خوبی داشتی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نورت به نظرم خیلی خوب شده،آفتاب و قشنگ در آوردی
مبلاتو حتما عوض کن
میزت چرا انقدر پایه داره!!!
اگه یه قالی بندازی هم جالب می شه
حتما یه رندر دیگه بزار از اتاقت
از اون کار خوشگلاتم بزار تو گالری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
mortezaon جان ممنونم از نظرت یکی از گلدون هارو برداشتم یه سینما خانواده جاش گذاشتم راستش مدل اماده مبل زیاد نداشتم وقتم اصلا ندارم که طراحی کنم اگه سایتی داری که مدل اماده داره ممنون میشم برام بزاری
بهزاد جان ممنونم از راهنماییت من فقط روی خط سایه ی بالای پرده ها نویز میبنم اگه جای دیگه ای هم نویز هست تو تصویر مشخص کن که تو رندر نهایی همرو رفع کنم خط بین دیوارها رو هم خودم گذاشتم برای اینکه یه حالت سایه ایجاد بشه تو رندر بعدی با اکلوژن درستش میکنم
ضحی خانوم ممنونم از اینکه نظر دادی مبلارو عوض کردم بازم اگه بد بود حتما نظرتو بگو راستش میزشم ضده زلزلست برا همین پایه زیاد داره بازم ممنون از نظرت
اینم یه رندر دیگه فقط با کیفیت پایین دوستان چیدمانو عوض کردم فعلا رو متریال ها زیاد کار نکردم تا ببینم فرم کدومشون بهتره
mortezaon
28-07-2010, 22:30
سلام
mortezaon جان ممنونم از نظرت یکی از گلدون هارو برداشتم یه سینما خانواده جاش گذاشتم راستش مدل اماده مبل زیاد نداشتم وقتم اصلا ندارم که طراحی کنم اگه سایتی داری که مدل اماده داره ممنون میشم برام بزاری
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
esfehanei
29-07-2010, 23:30
واقعا قشنگ شده
فقط توی تصویر دوم اون پره ها هیچ نوری رو عبور نمیدن حد اقل یه کم باید نور ر بشه فک کنم
با وی ری مایا میساختی میگن توی این کار ها شنگتر میشه
البته من شنیدم خودم هنوز خیلی مایا کار نکردم
سلام بهزاد جان
من رندر جدیدو دیدم -به نظرم این مشکلاتو بر طرف کنی کارت خیلی قشنگ تر میشه...
این مشکلاتش
1: اون سفیدی که افتاده روی تلوزیون یا با Photoshop یا با خوده مایا محو ترش کن...یه حالتی گوشه هاش نویز داره و کارو غیر طبیعی کرده...
2:این قسمت نویز داره- و به نظر من اگه اون خط مشکی از بین بره و خط بین دیوار ها معلوم باشه خیلی بهتره( البته نظر من اینه)
3:Bump روی مبل ها زیاده -حالتش چوبی شده--چون مبل روش از چرمه به نظرم Bump ریز تر کن و یه مقدار Reflect هم بیشتر کن...
4: فکر کن Texture که دادی به کف خونه فیلتر داره( یه چک بکن..چون به نظرم تاره - اگه فیلتر داره اونو برش دار)
5:reflect کف زمین بیشتر کن --تو این عکس به نظرم میاد که reflect کف زمین خیلی کمه...چون کف زمین حالت چوبی داره و اگه یه مقدار reflect بیشتر کنی که مدل ها روی زمین بازتاب پیدا کنن کار خیلی جذاب تر و قشنگ تر میشه...
6:همونطور که یکی از دوستان گفت اگه یه مقدار پرده نازک تر باشه و نور ازش عبور کنه یه جلوه ی خاصی به کار میده( البته برای نوع پرده شما به نسبت کمتر باید باشه)
----------------------------
بهزاد همونطور که قبلا هم بهت گفته بودم کارت خیلی عالی و شیک شده و دکوراسیون خونه خوبه
فقط برای کاره Final توی Photoshop وقتی که occlusion انداختی روی کار و عکس save کردی دوباره بیارش تو Photoshop و Contras کارو ببر بالا و سعی کن کارت زنده و شفاف بشه...
---------------------------
منتظر کار Final هستم...
رندر جدیدت خیلی بهتر شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه من جای تو بودم به پرده یه متریال یکدست شکلاتی می دادم که با مبلام ست بشه و یکمم حالت حریر داشته باشه و نور روز بیاد تو اتاق.
مشکلات کوچیک دیگم که بچه ها گفتن
رندر بعدیت حتما از اینم بهتره منتظریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.