ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با 4850

siavashjal
27-07-2010, 01:13
کارت گرافیک من 4850 نسخه اور شده است. اخیرا وقتی وارد محیط بازی می شم بعد از حدود 10-15 دقیقه یه هو کامپیوتر خاموش می شه. تا همین چند وقت پیش هم این جوری نبود مثلا بازی assassin2 رو باهاش به راحتی بازی کردم ولی الان یه مدتی که این جوری شده.
یه چیزی دیگه اینه که من درایور کارت گرافیک رو تا حالا نصب نکردم. امروز بعد از این که رفتم تو بازی و کامپیوتر خاموش شد گفتم شاید مربوط به نداشتن درایور هست. می خواستم نرم افزار ATI رو نصب کنم که در وسطای نصب این error رو داد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کسی می دونه مشکل از کجاست؟ می تونه مشکل به خاطر نصب نکردن درایور کارت باشه؟

ممکنه قطعات دیگه مشکل داشته باشن؟

اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

EXTREME
27-07-2010, 08:21
من که پیغامی ندیدم لطفا اگه میخواین عکس بزارین آپلودش کنید بزارید
خاموش شدن ناگهانی شما ویندوز رو عوض کنید و اسکن ویروس بکنید و آخرین ورژن درایور نه catalyst رو دانلود کرده و نصب کنید
اگه بازم این اتفاق افتاد مشکل سخت افزاری است
علت اصلی این مشکل به خاطر فن cpu هست سیستم رو یه خاک گیری کنید اگه فن ایراد داره عوض کنید و خمیر سیلیکون
به cpu بزنید
اگه مشکل حل نشد دمای گرافیک رو وسط بازی ببینید چنده ممکنه از دمای بالای گرافیک باشه
درغیر اینصورت یا پاور ایراد داره یا مین که مین احتمالش خیلی ضعیفه

siavashjal
27-07-2010, 15:22
من امروز در کیس رو باز کردم و توشو کاملا تمیز کردم. بعد که کامپیوتر رو روشن کردم دیدم که فن کارت گرافیک کار نمی کنه. الان هم تو ویندوز هر کاری می کنم نمی تونم درایور کارت گرافیک رو نصب کنم. می خواستم ببینم که کار نکردن فن کارت مربوط به نصب نبودن درایور ati هستش یا مشکل سخت افزاریه و باید ببرمش تعمیرگاه؟

cyber861
27-07-2010, 15:35
من امروز در کیس رو باز کردم و توشو کاملا تمیز کردم. بعد که کامپیوتر رو روشن کردم دیدم که فن کارت گرافیک کار نمی کنه. الان هم تو ویندوز هر کاری می کنم نمی تونم درایور کارت گرافیک رو نصب کنم. می خواستم ببینم که کار نکردن فن کارت مربوط به نصب نبودن درایور ati هستش یا مشکل سخت افزاریه و باید ببرمش تعمیرگاه؟

همه مشکلات از همون فنه گرافیکه که مشکل داره.
گرافیک رو در بیار ببرش بده فنش رو تعمیرکار یه نگاه بندازه ببینه تعمیر میشه!؟

EXTREME
27-07-2010, 20:28
فنش رو عوض کن احتمالا روغنش خشک شده

enriquefk2
28-07-2010, 10:21
کارت گرافیک من 4850 نسخه اور شده است. اخیرا وقتی وارد محیط بازی می شم بعد از حدود 10-15 دقیقه یه هو کامپیوتر خاموش می شه. تا همین چند وقت پیش هم این جوری نبود مثلا بازی assassin2 رو باهاش به راحتی بازی کردم ولی الان یه مدتی که این جوری شده.
یه چیزی دیگه اینه که من درایور کارت گرافیک رو تا حالا نصب نکردم. امروز بعد از این که رفتم تو بازی و کامپیوتر خاموش شد گفتم شاید مربوط به نداشتن درایور هست. می خواستم نرم افزار ATI رو نصب کنم که در وسطای نصب این error رو داد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکسی می دونه مشکل از کجاست؟ می تونه مشکل به خاطر نصب نکردن درایور کارت باشه؟

ممکنه قطعات دیگه مشکل داشته باشن؟

اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
این مشکل ربطی به درایور نداره چون تجربه کردم مشکل گرما هست دمای بالا من با تعویض فن cpu درستش کردم

TREASURES
28-07-2010, 11:00
مشکل همون فن گرافیک بوده وقتی دماش از یه حدی بالاتر میره خود بخود سیستم خاموش میشه باید فن رو عوض کنید.....