مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد نحوه آپدیت رام گرافیک
با سلام.گرافیک من geforce 9600gt مال شرکت گیگابایت هست.
الان میخوام رام گرافیک رو آپدیت کنم.باید برم داخل سایت nvidia آپدیت رو بگیرم یا سایت گیگابایت؟
در ضمن ورژن رام گرافیک چه جوری بفهمم چنده و ورژن الان رو چه جوری پاک کنم؟
ورژن جدید رو روی همین نصب کنم یا اول اینو پاک کنم؟
ممنون.
salarhiv
08-08-2010, 14:42
دوست عزیز منظورتو از ram گرافیک نمی فهمم. اگه منظورت بایوس کارت گرافیکه که ظرورتی نداره فعلا اپدیتش کنی.اگر هم منظورت درایور کارته که چون از کارت انویدیا استفاد میکنی بهتره از خود انویدیا بگیری.ولی برای ATi چون شرکتها با کارت خودشون بهره وریش میکنن و برنامه های جانبیش رو هم بهش اضافه میکنن بهتره از شرکت ها بگیری.
بهتره قبلی رو به طور کامل پاک کنی و درایور جدید رو نصب کنی.
mohammadmatrix
14-08-2010, 10:40
هر گرافيكي يه رم داره يعني اينكه شما ميگي گرافيكم مثلا 256 است يعني رم گرافيكه شما 256 خود گرافيك كه از خودش گنجايش نداره. آپديتشو از سايت ان وي ديا ميگيري نصبش ميكني خودش خود به خود ورژن قبلي رو پاك ميكنه.
هر گرافيكي يه رم داره يعني اينكه شما ميگي گرافيكم مثلا 256 است يعني رم گرافيكه شما 256 خود گرافيك كه از خودش گنجايش نداره. آپديتشو از سايت ان وي ديا ميگيري نصبش ميكني خودش خود به خود ورژن قبلي رو پاك ميكنه.
جملتون ایشون رو به اشتباه میاندازه.اینطوری طوری از جمله برداشت میشه که آپدیت مربوط به رم کارت گرافیکه دوست عزیز...
kourosh_sos
14-08-2010, 11:42
دوست عزیز کارت گرافیکها همگی دارای GPU حالا یا بصورت single ( تکی) یا multi (چندتایی) هستند تمام این GPU هارو دو شرکت بزرگ بنام های ATI , NvidiA تولید میکنن هر کارت گرافیکی هم دارای چیپستی بنام BIOS میباشد که داخل اون حافظه ای بنام ROM داره مثل مادربرد حالا شما باید این حافظه رو به اصطلاح آپدیت کنی که باید از سازنده کارت گرافیکیت تهیش کنی که برای شما گیگا هستش
salarhiv
14-08-2010, 18:16
ممنون از راهنماییتون .فهمیدیم رم چیه!!
ایشون جملشون رو اشتباه نوشتن که به عرضشون رسوندم. احتمالا منظورشون همون بایوس کارت بوده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.