PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست برنامه ای برای ساخت عکس های متحرک

myusac
26-07-2010, 16:36
از عنوان مشخصه

فقط لطفا برنامش کم حجم باشه

xeNociDe
26-07-2010, 17:08
EximiousSoft GIF Creator 5.76 | 3.03 Mb

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SA3EDLORD
29-10-2010, 23:13
سلام..........دوستان اگه میشه از یه اپلود سنتر دیگه مثه مدیا فایر بذارید ...............از راپیدشیر دان نمیشه:41:
ممنون میشم ازتون:11:

Lt.Ali
29-10-2010, 23:26
EximiousSoft GIF Creator V5 7

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Good Luck
:40:

popowoody
30-10-2010, 16:03
Easy GIF Animator 3.03 | طراحی ساده فایل های Gif ( عکس متحرک )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/B]

Lt.Ali
30-10-2010, 16:40
منم خواستـم Easy GIF Animator رو پیشنهاد کنـم ؛ ایـن برنامه برای ساخت بنـر های مبتـدی فوق العاده هست ؛ از اون گذشتـه افکـت های خوبی داره . من خودم از ایـن برنامه استفاده میکنم .

SA3EDLORD
30-10-2010, 20:02
منم خواستـم Easy GIF Animator رو پیشنهاد کنـم ؛ ایـن برنامه برای ساخت بنـر های مبتـدی فوق العاده هست ؛ از اون گذشتـه افکـت های خوبی داره . من خودم از ایـن برنامه استفاده میکنم .
سلام....اره من دانلودش کردم ولی تا یه عکس درست کردم اعصابم خورد شد...........از تو نت سرچ زدم یکی دیگه پیدا کردم و به کارم اومد:46:
Ulead GIF Animator 5 ساخت تصاویر متحرک و انیمیشن

من با این این عکسو برا امتحان درست کردم............فقط اگه کسی بلده که بگه چطوری یه کاری کنم که به صورت خیلی نرم عکس محو بشه و عکس بعدی بیاد ممنون میشم:11:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

popowoody
30-10-2010, 20:06
منظورتون چیه که عکس نرم بشه و عکس بعدی بیاد ؟؟ منظورتون مکس بین عکس و عکس بعدی هست ؟؟

SA3EDLORD
30-10-2010, 20:13
منظورتون چیه که عکس نرم بشه و عکس بعدی بیاد ؟؟ منظورتون مکس بین عکس و عکس بعدی هست ؟؟

من نوشتم:
به صورت خیلی نرم ، عکس محو بشه:46:
الان عکس بالایی همینطور رد میشه و عکس بعدی میاد........میخوام مثلا عکس اولی محو بشه و عکس بعدی بیاد خیلی نرم

alireza1411
30-10-2010, 21:18
من نوشتم:
به صورت خیلی نرم ، عکس محو بشه:46:
الان عکس بالایی همینطور رد میشه و عکس بعدی میاد........میخوام مثلا عکس اولی محو بشه و عکس بعدی بیاد خیلی نرم

ببینم تو ترنزیشن بین عکس ها افکت ساده گذاشتی ... افکتی به اسم Fade نداره ؟؟؟ من زدم دانلود بشه. 25 مگ هست و نیم ساعت طول میکشه ... وگرنه دقیق نگاه میکدم و سوال نمیپرسیدم. :31:حالا باز بگرد باید یه چیزی باشه ...
:41:

:11::11::11:

SA3EDLORD
30-10-2010, 21:40
ببینم تو ترنزیشن بین عکس ها افکت ساده گذاشتی ... افکتی به اسم Fade نداره ؟؟؟ من زدم دانلود بشه. 25 مگ هست و نیم ساعت طول میکشه ... وگرنه دقیق نگاه میکدم و سوال نمیپرسیدم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حالا باز بگرد باید یه چیزی باشه ...
مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟
ولی مال من 8 مگ بود فک کنم:18:
برو اسان دانلود من از اونجا دان کردم

alireza1411
30-10-2010, 22:13
مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟
ولی مال من 8 مگ بود فک کنم:18:
برو اسان دانلود من از اونجا دان کردم

خب تو کمیاب ورژن 5.05 بود با حجم 25 مگ و تو آسان دنلود هم ورژن 5 یا حجم 8 مگ بود که چون میخوام برنامه ای که دانلود میکنم کامل باشه اون حجیمه رو انتخاب کردم. شاید هم کرکش حجیمه و هیچ فرقی ندارن.:31:

:11::11::11:

فعلا که بیدارم و دانلود بشه نگاه میکنم دقیق بهت خبر میدم دادا. :11:

Lt.Ali
30-10-2010, 23:50
به صورت خیلی نرم ، عکس محو بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منظـور از محـو درصد Blur شدن عکس هست !؟ خب با فتوشاپ هر فریـم رو جداگانـه بسیـازیـد با نـرم افزار بنده یا مال خودتون متصـل کنید همین .

alireza1411
31-10-2010, 00:28
خب اونی که تو کمیاب بود پکیج کامل شامل کدک برای پخش فایل و این چیزا بود که نیازی هم نبود .... جدیداش رو داشتم. خوب شد شما همون 8 مگی رو دان کردی.

ببین من الان تست کردم. شما از انیمیشن ویزد استفاده کردی فکر کنم.
من هم با animation wizar ایمیج ها رو اد کردم ولی تو پیامی که درست بعد از دادن لیست عکس میاد یه علامت قرمز شماره هست هی از یک تا ده میره .... اون رو دقت کن که میتونی سرعتش رو با زدن اون دو تا عدد کم و زیاد کنی. هر دو رو که نباید بزنی ... یکیش رو تغییر بدی سرعت عکس کم و زیاد میشه.

بعد مراحل رو اداه بده تا آخر ...

یه کار دیگه هم میشه کرد که بین عکس ها افکت بیاد. از منوی video FX میتونی افکت انتخاب کنی. اون رو باهاش ور برو .... افکت محو کردن نداشت ولی خب باز شدن جعبه و کنار رفتن یکی و اومدن اون یکی با افکت کنار رفتن و چرخش و نمیدونم ..... کلی داشت.

:11::11::11::11:

SA3EDLORD
31-10-2010, 00:32
خب اونی که تو کمیاب بود پکیج کامل شامل کدک برای پخش فایل و این چیزا بود که نیازی هم نبود .... جدیداش رو داشتم. خوب شد شما همون 8 مگی رو دان کردی.

ببین من الان تست کردم. شما از انیمیشن ویزد استفاده کردی فکر کنم.
من هم با animation wizar ایمیج ها رو اد کردم ولی تو پیامی که درست بعد از دادن لیست عکس میاد یه علامت قرمز شماره هست هی از یک تا ده میره .... اون رو دقت کن که میتونی سرعتش رو با زدن اون دو تا عدد کم و زیاد کنی. هر دو رو که نباید بزنی ... یکیش رو تغییر بدی سرعت عکس کم و زیاد میشه.

بعد مراحل رو اداه بده تا آخر ...

یه کار دیگه هم میشه کرد که بین عکس ها افکت بیاد. از منوی video FX میتونی افکت انتخاب کنی. اون رو باهاش ور برو .... افکت محو کردن نداشت ولی خب باز شدن جعبه و کنار رفتن یکی و اومدن اون یکی با افکت کنار رفتن و چرخش و نمیدونم ..... کلی داشت.
دستت درد نکنه داداش..........میرم دوباره امتحان میکنم:46:
الان سه ساعته دارم باهاش ور میرم:31:

alireza1411
31-10-2010, 00:44
دستت درد نکنه داداش..........میرم دوباره امتحان میکنم:46:
الان سه ساعته دارم باهاش ور میرم:31:

خب الکی نیست که. باز باید ور بری بابا !!!!:10::11::11::11: