مشاهده نسخه کامل
: ویندوزم اتوماتیک ری استارت میشه
باسلام چند وقته ویندوزم (xp)خود به خود بعد از این که چند دقیقه بهش دست نزنم ری استارت میشه در قسمت power همه چیز روی never تنظیم کردم ولی بازم فایده ای نداشت چی کار کنم؟ :41:
djsystem
27-07-2010, 23:47
از my computer یه properties بگیر تب advanced روی دکمه setting سومی کلیک کن در پنجره ای که باز میشه تیک این گزینه رو بردار ببی درست میشه
automatically resart
سلام
از سلامت کامل فن سی پی یو ، سی پی یو و کلا سخت افزار مطمئنید ؟
موفق باشید :40:
از my computer یه properties بگیر تب advanced روی دکمه setting سومی کلیک کن در پنجره ای که باز میشه تیک این گزینه رو بردار ببی درست میشه
automatically resart
من در my computer کلیک راست کردم زدم properties و بعد رفتم قسمت advanced ولی اون چیزایی رو که شما گفتی رو ندیدم لطفا بهتر توضیح بدید.:41:
Farjameh
28-07-2010, 10:09
ریست شدن دستگاه مربوط به مشکل در RAM میشه که باید بررسی کنین و RAM معیوب رو از سیستم جدا کنین.
هیچ ربطی به تنظیمات Power یا جای دیگه تو ویندوز نداره و ممکن هست ویروس باشه که باید کل هارد رو فرمت کنین یا با یک دیسک Bootable که آنتی ویروس داشته باشه، کل هارد رو اسکن کنین تا اگه ویروسیداره از بین ببرتش.
ریست شدن دستگاه مربوط به مشکل در RAM میشه که باید بررسی کنین و RAM معیوب رو از سیستم جدا کنین.
هیچ ربطی به تنظیمات Power یا جای دیگه تو ویندوز نداره و ممکن هست ویروس باشه که باید کل هارد رو فرمت کنین یا با یک دیسک Bootable که آنتی ویروس داشته باشه، کل هارد رو اسکن کنین تا اگه ویروسیداره از بین ببرتش.
خب.1-مشکل از RAM نیست چون سالمه2-ویروسی نمیتونه شده باشه چون Deep Freeze دارم.
باید مشکل از یک جایی توی تنظیمات باشه چون بعد از یه مدتی ری استارت میشه.
Mohammad King
28-07-2010, 12:44
سلام سخت افزار جدید نصب نکردید؟
میتونه مشکل از کمبود برق (پاور)باشه
سلام سخت افزار جدید نصب نکردید؟
میتونه مشکل از کمبود برق (پاور)باشه
نه.سخت افزار جدیدی نصب نکردم.فکر نکنم پاورش مشکل داشته باشه.
داره کم کم به بیست سوالی تبدیل میشه.:31:
SiyahVash
28-07-2010, 14:32
من در my computer کلیک راست کردم زدم properties و بعد رفتم قسمت advanced ولی اون چیزایی رو که شما گفتی رو ندیدم لطفا بهتر توضیح بدید.:41:
در برگه Advanced، قسمت Startup & Recovery دکمه Settings، تیک گزینه Automatically Restart؛
البته من مطمئن نیستم به اون ربطی داشته باشه؛
شما چک کنید که اسکرین سیور خاصی برای سیستمتون تنظیم کردین؟
بعد هم اینکه میتونید از Event Viewer کمک بگیرین؛ در Run بنویسید eventvwr، ببینید چه مشکلی باعث شده ریست شه.
در برگه Advanced، قسمت Startup & Recovery دکمه Settings، تیک گزینه Automatically Restart؛
البته من مطمئن نیستم به اون ربطی داشته باشه؛
شما چک کنید که اسکرین سیور خاصی برای سیستمتون تنظیم کردین؟
بعد هم اینکه میتونید از Event Viewer کمک بگیرین؛ در Run بنویسید eventvwr، ببینید چه مشکلی باعث شده ریست شه.
در قسمت run چیزی دست گیرم نشد.جان من یکی به من درست توضیح بده که من باید کجای تنظیمات رو چک کنم.:9:
در ضمن این مشکل همیشه برای من پیش نمیاد
*Batman*
28-07-2010, 20:12
اگر براتون امکان داره یه ویندوز دیگه نصب کنید و مدتی با اون کار کنید.ببینید بازم Restart میکنه یا نه؟
چون به سیستم شما دسترسی نداریم اینطوری بهتر معلوم میشه که مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری!
ویندوزم رو عوض کردم مثل این که درست شد.
mohammadmatrix
18-08-2010, 17:50
دماي گرافيك چنده؟يه نگاهي بكن چون ممكنه حالا درست شه ولي بعد به مشكل بر ميخوري.
tanha2354
26-08-2010, 23:18
bit defenderزیا مطمئن نیست از نود 32 اسفاده کن
bit defenderزیا مطمئن نیست از نود 32 اسفاده کن
جان من اسم هر چی رو می خوای بیاری بیار ولی اسم نود رو نیار.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.