PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خطا در attach کردن بانک اطلاعاتی

aliaghaaaaa
26-07-2010, 10:12
سلام.
وقتی می خوام بانک اطلاعاتی attach کنم ارور زیر رو میده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می خواستم ببینم کار smo چیه؟
چجور خطا رو رفع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون.:19:

mahdi7s
26-07-2010, 11:07
smo یه چندتا کلاس هست که بعضی کارهای sql رو در دات نت انجام می ده (مثل attach / restore /backup /detach )

چه ارور عجیبی! احتمالا این dll رو refrence نکردین یا نام فضای نامش را برای استفاده درج نکرده اید

tavakolian
27-07-2010, 09:33
سلام دوست عزیز من هم همین مشکل را داشتم میشه در مورد
((((احتمالا این dll رو refrence نکردین یا نام فضای نامش را برای استفاده درج نکرده اید ))))
بیشتر توضیح بدید که چکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

سونیا88
07-09-2010, 17:49
من restore کردم connection string رو هم تغییر دادم این ارورو می ده

Data Source=localhost;Initial Catalog=Database;Persist Security Info=True;Connect Timeout=45;User ID=sonia;Password=84342146;

من همین کارایی که گفتید کردم این ارورو می ده از چیه؟

Cannot open database "Database" requested by the login. The login failed.
Login failed for user 'sonia'.

L u K e !
08-09-2010, 08:41
خوب این که اشکال از user pass ه شه
اشتباه وارد می کنید

mahdi7s
08-09-2010, 16:00
... میشه در مورد
((((احتمالا این dll رو refrence نکردین یا نام فضای نامش را برای استفاده درج نکرده اید ))))
بیشتر توضیح بدید که چکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
یعنی اگر اسمبلی های SMO را رفرنس نکردید اینکارو انجام بدید(روی پروژه در solution explorer راست کلیک و add reference )
و برای استفاده از کلاس های اسمبلی های رفرنس شده آن ها را در بالای کدتان using کنید
مثلا :

من restore کردم connection string رو هم تغییر دادم این ارورو می ده

Data Source=localhost;Initial Catalog=Database;Persist Security Info=True;Connect Timeout=45;User ID=sonia;Password=84342146;

من همین کارایی که گفتید کردم این ارورو می ده از چیه؟

Cannot open database "Database" requested by the login. The login failed.
Login failed for user 'sonia'.

مطمئن شوید که لوگینی با این آیدی و پسورد ساخته اید(کارهای زیرو انجام بدید اگر Login موجود نبود یعنی Login رو نساختید و ...) که احتمالا هم ساخته اید!

اما در مورد این خطا که بارها من هم گرفته ام !

باید Login و دیتابیس همو بشناسن! (برای مثال اگر قبل از restore کردن لوگینی داشتید که الان می خواین تغییرش بدید یا اصلا نداشتید )
باید یه دستور sql این جوری:

که بجای mary باید نام لوگین و بجای B3r12-3x$098f6

پسورد خودتون را بذارید
توضیحات بیشتر در مورد پروسیجر sp_change_users_login در :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید

5farvardin
01-08-2011, 18:35
سلام .من همه این مطالب رو انجام دادم فقط میخواستم برای یک بانک اطلاعاتی که به صورت شبکه استفاده میشه برنامه نویسی کنم اما این برنامه روی سیستم های مختلف به صورت EXE نصب میکنم و هر بار باید مسیر بانک رو بهش بدم چون بانکم SQL . حالا برای شبکه شدن هم باید یه LOG IN و یه USER توی بانک ایجاد کنم که البته باید کد نویسی شود البته این کارو با Storprocedure میشه انجام داد. من فقط مشکلم تو همین کپی کردن بانکه و اسم کامپیوتر مورد نظر در کانکشن استرینگه.
میشه در این مورد یه کدی به من معرفی کنید که کار کنه.مرسی دوستان.

Payman_62
02-08-2011, 12:33
سلام.
بانکت رو سیستم کلاینته یه رو سرور قرار داره؟
اگه رو کلاینت ها هست از . (دات) به جای اسم سیستم استفاده کن. اگرم رو سرور هست اسم سرور رو یه بار در برنامه در connection string قرار بده و نرم افزار رو کامپایل کن و رو کلاینت ها نصب کن.