مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی برای نصب فن
SA.JJ.AD
25-07-2010, 23:17
سلام
دوستان عزیز من 2 تا فن یکی 12 و یکیم 9 سانتی دارم . انتهای سیم هر کدوم یه سوکتی یا یه همچین چیزی وجود داشت . که اون 9 سانتی راحت سوکتش به یه چیزی شبه خودش در روی مادر بورد نصب میشد و کار میکرد . اما الان به دلایلی دیگه اون چیز شبیه سوکتو نداره فن هام . چجوری باید به مادر برد وصلش کنم ؟ راحی به غیر از لحیم کاری وجود نداره ؟ با چسب بزنم سیستمم طوریش نمیشه ؟ ممنون میشم اگه راهنماهی کنید .
water_lily_2012
25-07-2010, 23:41
درست متوجه منظور شما نشدم ولی
به مادربورد وصل نکن. به خود کابل های پاور وصل کن.
اگه منظورت اینکه فیش های فن خرابه فکر کنم بشه عوض کرد.
SA.JJ.AD
26-07-2010, 15:54
اره همون فیش بقول شما ... چرا به مادر بورد وصل نکنم ؟ کابل های پاور منظورتون کدومه ؟ لطفا کمک کنید دوستان
پاور530 واتت مبارک باشه:31:
اگه بخوای به خود مادربرد وصل کنی باید فنی داشته باشی که سوکت 3سیم داشته باشه.2تاسیم که برای +و - هست و اوون سیم دیگه سرعت فن رو نشون میده.به هرحال اگه بخوای همین فنت که میگی سوکت نداره و احتمالا فقط 2تا سیم داره رو به مادربرد وصل کنی باید از فروشگاه لوازم الکترونیکی سوکت 3سیم مخابراتی بخری و بعد خودت سیما رو به سوکت وصل کنی(البته حتما باید + و - رو درست وصل کنی).به همین دلیل که اینکار یکم مشکل هست پیشنهاد نمیشه. بقول دوستمون water_lily_2012 از کابلهای خود پاور استفاده کنی.مثلا ازکابل آزادی که برای هارد داری 4تاسیم داره به رنگای زرد و 2تاسیاه و قرمز می توننی استفاده کنی و سیمهای فن رو به سیاه و زرد وصل کن تا راه بیفته اگه فن روشن نشد جای سیمها رو عوض کن.موفق باشی
SA.JJ.AD
27-07-2010, 01:58
پاور530 واتت مبارک باشه:31:
اگه بخوای به خود مادربرد وصل کنی باید فنی داشته باشی که سوکت 3سیم داشته باشه.2تاسیم که برای +و - هست و اوون سیم دیگه سرعت فن رو نشون میده.به هرحال اگه بخوای همین فنت که میگی سوکت نداره و احتمالا فقط 2تا سیم داره رو به مادربرد وصل کنی باید از فروشگاه لوازم الکترونیکی سوکت 3سیم مخابراتی بخری و بعد خودت سیما رو به سوکت وصل کنی(البته حتما باید + و - رو درست وصل کنی).به همین دلیل که اینکار یکم مشکل هست پیشنهاد نمیشه. بقول دوستمون water_lily_2012 از کابلهای خود پاور استفاده کنی.مثلا ازکابل آزادی که برای هارد داری 4تاسیم داره به رنگای زرد و 2تاسیاه و قرمز می توننی استفاده کنی و سیمهای فن رو به سیاه و زرد وصل کن تا راه بیفته اگه فن روشن نشد جای سیمها رو عوض کن.موفق باشی
ممنونم دوست عزیز . قابل شمارو نداره ..
بابت راهنماییت هم . فوق العاده ممنونم . یکی از فن هامو راه انداختم . البته به سیم بدون استفاده ی dvd رایتر اینا وصل کردم . مشکلی که نداره ؟
فقط اون فن 12 سانتیو وقتی به همون سیم های زرد و مشکی که فرمودید زدم کار نمیکردن ... احتمال داره فنش سوخته باشه ؟ یا برق کم داشت اون سیم ها . قربون مرامت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.