مشاهده نسخه کامل
: درخواست - ارتباط دو کیت به صورت بی سیم
coder1984
25-07-2010, 22:35
ا سلام خدمت دوستان
من میخام دو تا کیت درست کنم که به صورت بی سیم با هم کار کنند
کیت اولی فرستنده و دومی گیرنده
به این صورت که با فشار یک شاسی از روی کیت اول ، کیت دوم که در فاصله ای مثلا 10 متری از این وسیله قرار دارد شروع به زدن یک آلارم کند
کسی میتونه در این مورد کمکم کنه مرسی ...
Peji2010
25-07-2010, 23:28
میخاید رادیویی باشه یا مادون قرمز؟
من میخوام رادیویی باشه
دوستمون رو نمیدونم
یا هوووووووووووو
شمایه مدار فرستنده/گیرنده احتیاج دارین،که وقتی فرستنده یه پالس میفرسته گیرنده تحریک بشه ویه آژیر رو به کار بندازه!
بعضی از دزدگیرای ماشین یه کلید روش هست وقتی میزنی آژیر رو فعال میکنه!
coder1984
26-07-2010, 12:37
بله میخام رادیویی باشه
یه چیزی مثه همون ریموت دزدگیر و دزد گیر
کی میتونه تو ساختش کمکم کنهههههه
Peji2010
26-07-2010, 19:30
خب اگه نخاید از ماژولهای فرستنده گیرنده که تو بازار هست و برای راه اندازی نیاز به میکروکنترلر داره استفاده کنید میتونم یه مدار بذارم اینجا ولی نمیتونم تضمین کنم که درست کار میکنه. قطعاتش هم پیدا میشه فقط برای ساختنش چند تا کار عجیب غریب لازمه. حالا اگه خاستید مدارشو میذارم ولی اصلا" نمیدونم درست کار میکنه یا نه.
coder1984
27-07-2010, 01:14
اگه مدارشو داری که ممنون میشم ببینم
فقط برای ساختنش چند تا کار عجیب غریب لازمه
چه کاری باید انجام بدیم؟!
Peji2010
27-07-2010, 21:31
این مدار فرستنده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اینم مدار گیرنده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو مدار فرستنده اون قسمتی که با منحنی مشخص شده حکم سلف رو داره و باید رو PCB دقیقا" به این شکل و اندازه باشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو مدار گیرنده هم آیسی کوچیکه باید UPC358 یا LM358 باشه و طرز ساخت دوتا سیم پیچ به این صورته که یه سیم لاکی به طول 28 میلیمتر تهیه میکنید و لاکش رو کامل میتراشید و بعد بهش روغن لحیم میزنید و طوری لحیم کاریش میکنید که یه لایه ی نازک از قلع سطح سیم رو بپوشونه. بعد سیمو از وسط بذارید رو یه استوانه به قطر 3.5 میلیمتر و خم کنید تا یک میله به شکل U ساخته بشه(هر دو سیم پیج شبیه هم هستن):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآنتنها هم باید 20 سانت باشن.
وقتی سوییچ فرستنده فشار داده بشه باید LED2 روشن بشه (که اگه مدار درست کار کرد میشه به جاش ترانزیستور گذاشت برای راه اندازی رله ) و وقتی اطلاعات به درستی از فرستنده به گیرنده برسه و هر دو مدار سالم باشن LED1 روشن میشه.
برای تنظیم هم بهتره سوییچ فرستنده رو اتصال کوتاه کنید و هر دو مدارو کنار هم بذارید و تریمرها رو تنظیم کنید تا حداقل یکی از LED ها روشن بشه.
یه چیزو یادم رفت بگم. قطر سیم لاکی برای سیم پیجهای گیرنده 1 میلیمتره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.