ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : علت خاموش نشدن سيستم؟

hobab1987
25-07-2010, 21:21
سلام
چرا وقتي سيستم رو Turn Off ميكنم كامپيوتر خاموش نميشه؟!!
(اين مشكل بعد از نصب ويندوز هنوز وجود داره)

EXTREME
25-07-2010, 21:55
اگه بعد از نصب ویندوز این مشکل هنوز هست پس مشکل از ویندوز نیست
ممکنه تنظیمات power option دستکاری شده باشه
کابل برق رو هم چک کنید
در غیر اینصورت مشکل سخت افزاری است یا پاور ایراد داره یا مین

lebesgue
25-07-2010, 21:57
خاموش نمیشه یعنی توی محیط ویندوز میمونه؟ یا اینکه تصویر میره و فقط کیس خاموش نمیشه؟
اگر گزینه دومه، یکبار کلید پاورتون(پشت کیس) رو خاموش و بعد روشن کنید، و این رو بگید که آیا به محض روشن کردن کلید پاور، کیس به طور خودکار روشن میشه؟
(این رو از این جهت میگم که قبلا مشکل مشابهی برای خودم پیش اومده بود)

hobab1987
26-07-2010, 21:21
خاموش نمیشه یعنی توی محیط ویندوز میمونه؟ یا اینکه تصویر میره و فقط کیس خاموش نمیشه؟
اگر گزینه دومه، یکبار کلید پاورتون(پشت کیس) رو خاموش و بعد روشن کنید، و این رو بگید که آیا به محض روشن کردن کلید پاور، کیس به طور خودکار روشن میشه؟
(این رو از این جهت میگم که قبلا مشکل مشابهی برای خودم پیش اومده بود)

از محيط ويندوز خارج ميشه و پيغامي هم كه براي اماده شدن براي خاموشي بعد از Turn OFF وجود داره ظاهر ميشه و همونجا ميموونه!!
براي روشن شدن هم مثل كامپيوتر هاي ديگه طبيعي روشن ميشه مشكلي نداره
فقط يادمه كه قبل از نصب ويندوز از كيس يه صداي جيغي اومد كه قطع نميشد منم يه بار خاموش و روشنش كردم! تا حالا كه جيغ نزده!

Behrouz_se60
27-07-2010, 12:10
برای برادرم همین مشکل پیش آمد و جالب این بود که روی سیستم پاور گرین با ورژن 2 (380 وات) بو.د همنی مشکل داشت وقتی کلید خاموش /روشن می زدی کامپیوتر روشن می شد یا فن سی پی سو می چرخید ولی کامپیوتر خاموش بود .راه حل که گذاشتم برای همیشه درست شد این بود که پاور با ورژن قدیمی ولی سالم عوض کردم حالا همه پیز درست شده.ولی من خودم روی کامپیوتر خورم تست کردم پاور 380 وات کاملا سالمه.

msit.ir
04-08-2010, 00:57
مشخصات پاور ؟

EHSANRF
04-08-2010, 08:09
درایور کارت گرافیک رو تعویض کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.

TREASURES
04-08-2010, 08:48
اگه مینویسه ITS SAFE TO TURN OFF COMPUTER مشکلی نیست شما به صورت دستی دکمه ی پاور رو برای چند لحظه فشار میدی سیستم خاموش میشه ( یه نسخه ی ویندوز دیگه امتحان کن مشکلت حل میشه ) :20:

hobab1987
08-08-2010, 13:43
ميدونيد اين سيستم براي يك اموزشگاهه كه سيستم هاشون خيلي قديميه از لحاظ سخت افزاري انگار اشكالي نداره!

V i r u s e r
08-08-2010, 14:10
ویندوزش چیه
سیستمای قدیمی به خاطر مین بورد تو بعضی ویندوزا نمیشه از طریق نرم افزاری خاموش کرد
و پیغام Its now safe to turn off your computer میاد که اصلا مهم نیست و با زدن دکمه ی پاور سیستم خاموش میشه

beckham7
09-08-2010, 08:57
ببخشید اشتباه شد!!مشکل حلشده

Life24
09-08-2010, 11:02
اگه مینویسه ITS SAFE TO TURN OFF COMPUTER مشکلی نیست شما به صورت دستی دکمه ی پاور رو برای چند لحظه فشار میدی سیستم خاموش میشه ( یه نسخه ی ویندوز دیگه امتحان کن مشکلت حل میشه ) :20:
اقا سلام
میگم من موقع نصب ویندوز اول کار یک پیغامی میده و گزینه ای دیگه نمیشه انتخاب کرد فکر کنم
Standard system هست پیغامش
اینکه بزنی این پیغام میاد و باید با ددست سیستم خاموش کنی
بعد اگر چند دقیقه بعد بری با همون سی دی ویندوز رو عوض کنی دیگه فقط گزینه استاندارد سیستم نمیاد و انتخاب های دیگر هم بزنی دیگه بعد از نصب سیستم مشکل حل میشه
باور کنید چند وقت هست به هر که میگم بلد نیست
مال دوستم هم ویندوز عوص کردم همین ارور میدادچه کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:

hobab1987
10-08-2010, 20:56
ویندوزش چیه
سیستمای قدیمی به خاطر مین بورد تو بعضی ویندوزا نمیشه از طریق نرم افزاری خاموش کرد
و پیغام Its now safe to turn off your computer میاد که اصلا مهم نیست و با زدن دکمه ی پاور سیستم خاموش میشه

بله دقيقاً همين پيغام بود و ويندوز XP .
تشكر از راهنمايي همه دوستان خوبم!!:40:

Life24
18-08-2010, 11:48
کمک نمیکنید>؟

rambo929
27-09-2010, 20:25
با عرض سلام بايد بگم براي من هم همين مشكل بيش اومده يعني وقتي ويندوز رو تورن اف ميكني ويندوز بايين ميره ولي سيستم خوموش نميشه يعني كيس هنوز برق داره وبايد ازبشت سيستم دكمه خاموش رو بزنيم براي روشن روشن كردن هم بايد دكمه بشت كيس رو بزنيم ايا كسي ميتونه كمك كنه ممنون

EXTREME
27-09-2010, 21:58
با عرض سلام بايد بگم براي من هم همين مشكل بيش اومده يعني وقتي ويندوز رو تورن اف ميكني ويندوز بايين ميره ولي سيستم خوموش نميشه يعني كيس هنوز برق داره وبايد ازبشت سيستم دكمه خاموش رو بزنيم براي روشن روشن كردن هم بايد دكمه بشت كيس رو بزنيم ايا كسي ميتونه كمك كنه ممنون
ممکنه از تنظیمات power option باشه
شما اول از همه ویندوز رو عوض کنید ممکنه ویندوز ایراد داشته باشه
اگه با تعویض ویندوز مشکل حل نشد ممکنه کابل برق ایراد داشته باشه
یا ایراد از پاوره یا مین

xlife
30-09-2010, 07:23
سلام خدمت دوستان .
مشکلی که من دارم اینه که وقتی کامپیوترم روshut down ‎میکنم کامپیوتر خاموش میشه اما بعد از 1 ثانیه یهو روشن میشه مشکل چیه?

xlife
30-09-2010, 11:16
از محيط ويندوز خارج ميشه و پيغامي هم كه براي اماده شدن براي خاموشي بعد از Turn OFF وجود داره ظاهر ميشه و همونجا ميموونه!!
براي روشن شدن هم مثل كامپيوتر هاي ديگه طبيعي روشن ميشه مشكلي نداره
فقط يادمه كه قبل از نصب ويندوز از كيس يه صداي جيغي اومد كه قطع نميشد منم يه بار خاموش و روشنش كردم! تا حالا كه جيغ نزده!

احتمالا اون جیغ از رمتون بوده که دادش دراومده بوق به صورت پشت سرهم یکسره مشکل از رم سیستمه اگه اینطور باشه با صفحه آبی و ریستارت شدند مواجه میشید و دیگه ناشی از سی پی یو یا درست جاش نداداند یا دمای توی کیس واسش جهنم شده و فنش خرابه یا خمیرش دیگه خمیر نیست که اگه اینطور باشه از همون بوت سیستم خاموش میشه
و چون شما گفتید قبل از نصب ویندوز شاید دیسکت ویندوز توش بوده یک جورایی با سی دی رام کل کلش شده زورش نرسیده جیغ زده تا شما یک کار کنید یا از خود سی دی رام بود یا از هارد دیسک من شنیدام زیاد که هارد صدا داره اما خودم ندیدام
واسه مشکل خاموش نشدن سیستم همونطور که دوستمون گفتن یا قدیمی بودن سیستم هستش که سیستمهای قدیمی از پشت خاموش میشداند و این فرضیه فسخ میشه اخه این سیستمهای عصربوق الان تو موزه هستند تا آموزشگاه هر چند به قول دوستان (اینجا ایران است)
اما این مشکل درسیستمها جدید کم وبیش دیده شده که به احتمال زیاد عیب از رم باشه که سوخته یا اسلاتی که توی اون جا خوش کرده از کار افتاده باید رم رو درصورت خراب بودن عوض کرد یا اگه دلتون خوشه که سالمه توی یک اسلات دیگه قرارش بداید یا رمتون توان نداره از همچین سیستم مدرنی پشتیبانی بکنه و راه حل دیگه رست کردن تنظیمات مادربورد وبرگردوندن اون به تنظیمات کارخانه و روشی که شاید هم بهترین پیشنهاد باشه هم بدترین آپدیت بایوس مادربورد که حلال تمام مشکلاته ازما گفتن اگه بعد از آپدیت مشکلات دیگه پیش بیاد تقصیر بنده نیست واخرین راه حل که خیلی هم آسونه نصب ویندوز دیگه شما که چیزی از نصب سیستم عامل جدید حرف نزداید فقط همون ویندوز سابق رو دوباره نصب کرداید%
درضمن خدا خیرتون بده حل مشکل بنده رو هم فراموش نکنید

Perpetual
30-09-2010, 11:39
احتمالا hibernate میشه
تو تنظیمات power option برو ببین .

xlife
30-09-2010, 17:46
سلام خدمت دوستان .
مشکلی که من دارم اینه که وقتی کامپیوترم روshut down ‎میکنم کامپیوتر خاموش میشه اما بعد از 1 ثانیه یهو روشن میشه مشکل چیه?

دوستان لطفا واسه مشکل من یه جوابی بدید.

alireza1411
30-09-2010, 19:32
دوستان لطفا واسه مشکل من یه جوابی بدید.

ببین من از این مدل مشکلات با چند تا پی سی داشتم. اگه میتونی بایوس آپدیت کن. من به گارانتی هم مراجعه کردم ولی حرف تو مخشون نمیره مشکل مادربورده و میگن رم رو عوض کن و گرافیک رو عوض کن و ....

به نظر من مادربورد رو یه آپگرید بایوس بزنی احتمال جواب دادنش زیاده.

من شبیه این مشکل رو داشتم. یعنی اسلیپ میکردم ولی ویندوز بوت نمیشد !!!! باید ری استارت میکردم و عادی میومدم بالا. بایوس آپدیت کردم خیلی مشکل کمتر شد. شاید 10 برابر کم شد.

m_biparva
28-10-2010, 14:43
خدمت داداشای گلم بگم از رم نی. این حرفا رو هم نزنین که زشته یه نفر بخونه میگه سواد یخدی...از درایوره کارت گرافیک هستش ...احتمالاهمه ورژن 526 geforce (درایور رو میگم ها) استفاده میکنید نه؟
حالا زود ویندوز عوض کنید و درایور قدیمی نصب کنید حل میشه ..100%...یا که شمنا درایور کارت گرافیکتون خود اپدیت باشه و دوباره بخاد خراب کاری کنه...خلاصه از درایوره...سیستم هم چیزیش نی نگران نباشید.

saadatyar
28-08-2014, 16:49
سلام
چرا وقتي سيستم رو Turn Off ميكنم كامپيوتر خاموش نميشه؟!!
(اين مشكل بعد از نصب ويندوز هنوز وجود داره)

این مشکل در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پاسخ داده شده است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

prong
28-08-2014, 17:31
اشتباه شد............