PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید یک پرینتر

borzeh
25-07-2010, 20:04
سلام
راستش قصد خرید یک پرینتر رو دارم
همه کارم متن هست و اگه تصویری هم باشه سیاه و سفید

البته لیزری نمی خوام
حقیقتش پول زیادی هم ندارم
می خوام به صرفه ترین پرینتر رو بخرم
از خیلیا شنیدم lq300 اپسون
ولی خوب فکر کنم تازگیا جوهر افشان ها هم کارتریجشون ارزون شده

به صرفه ترین پرینتری که به خوام بخرم چی می تونه باشه؟
ممنون از وقتی که گذاشتین

borzeh
31-07-2010, 14:19
من اینجا رو فروم تخصصی خوبی می دونستم
یعنی یه نفر مطلع از پرینتر اینجا نیست؟! :13:

meisam317
31-07-2010, 17:06
تو جوهر افشانا اپسون خوبه ،

borzeh
31-07-2010, 23:20
ممنون از جوابتون

می دونید ، من بیشتر می خوام بدونم برای کارهای غیر رنگی چه پرینتری مناسب تره؟ البته غیر از لیزری
هم از نظر هزینه جوهر ، هم کیفیت
؟
در مورد جوهر افشان ها کدوم مدلو پیشنهاد می دین؟

ENASAP
01-08-2010, 01:20
براي انتخاب پرينتر مناسب اول از همه بايد حجم و نوع كاربردتون رو مشخص كنيد. :20:حدودا" روزي چند برگ پرينت مي خواهيد بگيريد؟:46:
نكته مهم ديگه هزينه مواد مصرفي پرينتر است كه بايد در نظر بگيرد.
براي پرينت متن بنده پرينتري مناسبتر از ليزري نمي شناسم! :31:ميشه بگيد چرا ليزري نمي خواهيد؟:21:
در مورد پرينتر سوزني Epson LQ-300 بايد خدمتون عرض كنم كه 3 نوع داره:
Epson LQ-300 كه فقط پورت پارالل داره.
LQ-300+ كه همون بالايي است كه بهينه شده.
LQ-300+II كه پورت USB هم داره و از همه جديدتره.
فقط چند تا نكته كه بهتر قبل از خريد در نظر بگيريد:
1- قيمت اين پرينتر بالاي 200 هزار تومان است.
2- سر و صداي خيلي زيادي داره.
3- به نسبت پرينترهاي ليزري سرعت خيلي پايين تري داره.
4- به نسبت پرينترهاي ليزري كيفيت پايين تري داره.
و ...
در مجموع اين پرينتر بيشتر براي پرينت فاكتور و رسيد و ... كارهايي مثل حسابداري توصيه ميشه و با اينكه مي تونيد با هاش روي كاغذهاي آ4 معمولي 80 گرمي هم پرينت بگيريد ولي اين پرينتر براي پرينت روي كاغذهاي تراكتور (رولي) ساخته شده است. اين پرينتر مي تونه روي كاغذهاي رولي يك، دو و سه نسخه كه بين شون كاربن داره هم پرينت بگيره و چون قبلا" اكثر نرم افزارهاي حسابداري تحت داس بودند اين خودش يك امتياز بزرگ به حساب مي شد. ولي حالا اكثريت نرم افزارهاي حسابداري تحت ويندوز هستند.
از نظر هزينه مواد مصرفي يك ريبون 1500 تومني داره كه خيلي بصرفه است و ....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اما پرينترهاي جوهرافشان بيشتر براي چاپ عكس ساخته شده اند و مدلهاي ارزان قيمت آنها استهلاك و هزينه مواد مصرفي بالايي دارند و ... در اين مورد پيشنهادي ندارم :41:

و اما پيشنهاد بنده براي نوع كاربرد شما (پرينت متن) پرينتر ليزري تك رنگ است. حالا كدوم مدل؟ اگر حجم كارتون رو مشخص مي كرديد بهتر مي شد پيشنهاد داد ولي براي كاربرد يك دفتر كوچك مي تونم چند مدل رو پيشنهاد كنم:
قبلا" اچ پي مدلهاي خيلي خوبي مثل: 1100 و 1018 و 1020 و ... رو داشت كه براحتي مي شد كارترج اونها رو شارژ كرد و از نظر هزينه مواد مصرفي واقعا" عالي بودند ولي متاسفانه الان ديگه توليد نمي شوند.
مدل هاي ارزان قيمتي هم كه الان توي بازار هست متاسفانه مشكل شارژ دارند. يا آي سي دارند كه بايد هر دفعه تعويض بشه كه اين خودش هزينه رو بالا مي بره و يا كارتيج اونها بقدري بي كيفيت هست كه هر بار براي شارژ بايستي درام و ... اونها رو هم عوض كرد.
در كل اگر بخواهيد زير 200 هزار تومن هزينه كنيد پيشنهاد من Samsung ML-2525 هست كه مشكلات بالا رو نداره و در نوع خودش پرينتر مناسبي هست:

اگر هم مي تونيد حدود 300 هزار تومني هزينه كنيد پيشنهاد من HP Laserjet 2055 هست كه اين مدل هم مشكلات بالا رو نداشته و پرينتر كم مصرفي هست. اين مدل چند سري داره كه مدل 2055D اون پرينت 2 رو هم مي زنه و مدل 2055DN اون هم كه كارت شبكه هم داره. اين دو مدل گرونتر هست.

در كل به نظر من يك مقدار هزينه اوليه بيشتر بهتر چون با خريد يك پرينتر ارزان قيمت چند برابر پول اون رو در دراز مدت بابت مواد مصرفي و خرابي و ... بايد پرداخت كنيد.
پرينتر سوزني Epson LQ-300+II هم پرينتر كم مصرف و بادوامي هست ولي به جزء پرينت فاكتور و رسيد براي پرينت متن با كيفيت توصيه نمي كنم.

borzeh
01-08-2010, 22:30
:46: خیلی توضییح کاملی بود

حقیقتش من لیزری دارم ، ولی یکی از آشناها از استرالیا اومده - پزشکه - میگه اینا سرطانزا هستن:13: ، باید اتاق کارتون تهویه خوبی داشته باشه
اتاق کار من هم نه تهویه داره ، نه پنجره درستی

واسه همین تصمیم به تغییر دادنش گرفتم

من زیاد با کیفیت چاپ مشکلی ندارم
راستش فقط برای متن می خوامش

حدودا روزی 10-20 برگ پرینت

ولی usb واجبه
لای سوزنی ها کدوم مدل رو پیشنهاد می دین؟
همین LQ-300+II خوبه؟

ممنون از کمکتون