مشاهده نسخه کامل
: كمك براي قفل كردن فلش
madadnoki
25-07-2010, 17:37
سلام به همه.....كسي ميدونه با نرم افزار TrueCrypt يا pgp چه جوري.....ميشه فلش رو رمز گذاري كرد:41:
لطفا كمك كنيد
Morteza561
25-07-2010, 18:00
TrueCrypt یك نرم افزار قدرتمند و سریع جهت رمزنگاری و محافظت از اطلاعات هارد دیسك است. ویژگی منحصر به فرد این نرم افزار این است كه اطلاعات دقیقا بعد از درخواست كاربر و ذخیره آن رمزنگاری خواهد شد. هیچ اطلاعاتی قبل از ارائه پسورد قابل خواندن نخواهد بود. این نرم افزار مخصوصا برای لپ تاپ ها بسیار مفید بوده و همچنین از آن می توانید برای محافظت از اطلاعات فلش مموری استفاده نمایید.
اين نرمافزار قابليت ساختن درايوهاي مجازي رمز شده و mount کردن آنها براي استفاده کردن از آنها را ميدهد.
همچنين از ديگر قابليتهاي آن رمز کردن يک پارتيشن يا کل فايل سيستم است. اين برنامه قابليت رمز کردن پارتيشن بوت کننده ويندوز را نيز دارد. Truecrypt براي سيستمهاي عامل ويندوز، مک و لينوکس قابل استفاده است. اين نرمافزار از چند الگوريتم براي رمزگذاري استفاده ميکند.
همیشه گرانتر بودن به معنی بهتر بودن نیست ، لازم نیست دنبال کرک برنامه های پولی کدگذاری اطلاعات ها باشید که 90% آنها آلوده به کد های مخرب هستند وقتی غول کدگذاری به رایگان در اختیار شماست.
TrueCrypt یک برنامه رایگان و متن باز برای کدگذاری (Encrypt) کردن اطلاعات کامپیوتر است.
این برنامه توانایی استفاده از 11 الگوریتم کدگذاری مختلف را دارد و می تواند کل درایو یا مثلآ کول دیسک شما را کدگذاری کند تا اطلاعات آن از دسترسی دیگران در امان بماند.
شما می توانید درایو های مجازی محافظت شده بسازید و اطلاعات محرمانه خود را در آن نگهداری کنید. از ویژگی های خوب این برنامه می توان به داشتن نسخه قابل حمل (Portable) ، سرعت خوب و پشتیبانی از ویستا و لینوکس اشاره کرد.
تا کنون 3,509,190 نفر این برنامه را از سایت رسمی آن دریافت کرده اند ، شما نمی خواهید امتحان کنید؟
آموزش كار با TrueCrypt
با استفاده از نرم افزار رایگان و بسیار مفید TrueCrypt میتوان یک و یا چند درایو مجازی درست کرد و اطلاعات مهم را در داخل این درایوهای مجازی کپی کرد . این درایوهای مجازی را میتوان از طریق خود نرم افزار و با وارد کردن پسورد در پنجره MY computer فعال کرد و زمانی که به این درایوها احتیاجی نداریم آنها را غیر فعال و مخفی کنیم . ( علت اینکه این نرم افزار را معرفی کردم این میباشد که اولا در هنگام رمز گذاری از تکنیک on-the-fly استفاده میکند ، ثانیا دارای امنیت بسیار خوبی میباشد و براحتی نمیتوان از محیط داس وارد پوشه ها و درایو های ساخته شده توسط این نرم افزار شد )
بعد از نصب نرم افزار آنرا اجرا کنید و بروی دکمه Create Volume کلیک کنید . بعد از کلیک بروی این دکمه پنجره TrueCrypt Volume Creation Wizard باز میشود که در این پنجره بدون تغییر تنظیمات بروی دکمه Next کلیک کنید با کلیک بروی دکمه Next پنجره جدیدی نمایش داده میشود که حاوی دو گزینه میباشد که گزینه اول یعنی standard TrueCrypt volume را انتخاب کنید و بروی دکمه Next کلیک کنید
اینک در پنجره جدید که پنجره بسیار مهمی میباشد باید یک پوشه در هر جایی از هارد کامپیوتر که تمایل دارید ایجاد کنید . برای این کار با کلیک بروی دکمه Select File محل پوشه را مشخص کنید
بعد از ایجاد پوشه مربوطه بروی دکمه Next کلیک کنید . در پنجره جدید باید نوع الگوریتم رمز دار کردن اطلاعات و نوع الگوریتم خرد کردن اطلاعات را مشخص کنید که من توصیه میکنم تنظیمات پیش فرض را تغییر ندهید و بروی دکمه Next کلیک کنید . در پنجره جدید شما حجم درایو مجازی خود را مشخص می کنید .بعد از مشخص کردن سایز بروی دکمه Next کلیک کنید . اینک در پنجره جدید که یکی از بخش های مهم در ساخت درایو مجازی میباشد باید پسورد مورد نظر خود را وارد کنید . بعد از دو بار وارد کردن پسورد بروی دکمه Next کلیک کنید . در پنجره جدید بروی دکمه فرمت Format کلیک کنید (با کلیک بروی این دکمه به هیچ عنوان اطلاعات شما از بین نمیرود و یا درایو هارد شما فرمت نخواهد شد ) بعد از کلیک بروی این دکمه و بعد از گذشت چند ثانیه صفحه جدیدی باز میشود که در این صفحه بروی گزینه Exit کلیک کنید .
حال اگر بعد از انجام مراحل بالا به سراغ پوشه ای که ساخته اید بروید میبینید که این پوشه قابل باز شدن نیست و آیکون آن عوض شده است . برای باز کردن این پوشه نرم افزار TrueCrypt را اجرا کنید و در صفحه اصلی نرم افزار ، یکی از درایو های مجازی بالای صفحه را انتخاب ( مثلا درایو W ) و با کلیک بروی دکمه Select File پوشه ای که قبلا ساخته بودید را باز کنید .
حال بروی دکمه Mount کلیک کنید و پسوردی که قبلا در ساخت درایو مجازی انتخاب کرده بودید را وارد کنید و بروی دکمه Ok کلیک کنید . اینک یک درایو مجازی در صفحه MY computer نمایش داده میشود که که در این درایو مجازی میتوانید هر نوع اطلاعاتی مهمی که میخواهید وارد کنید و بعد از انجام این کار و برای مخفی کردن این درایو از طریق نرم افزار بروی دکمه Dismount کلیک کنید .
منبع: انجمن بچه های علوم و تحقیقات
اگر خواستید این هم آموزش تصویریشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sirchicco
25-07-2010, 22:59
بنده به شخصه گفته دوستمونو تایید می کنم ، خودم با این نرم افزار کار کردم فوق العاده است!
madadnoki
25-07-2010, 23:29
من مراحل بالا رو انجام دادم ولي نتيجه نگرفتم .........ميخوا كول ديسكم رو رمز گذاري كنم.........لطفا راهنمايي كنيد
Morteza561
25-07-2010, 23:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آموزش واقعا کامل بود. شما کامل انجام دادید؟ کجاش رو مشکل دارید؟
madadnoki
26-07-2010, 10:13
سوال اينه كه
1.اصلا password روي flash قرار نميگيرد
بعد از انتخاب create volume و انجام مراحل بعد از اون password ي نمياد.........
madadnoki
03-08-2010, 09:06
سلام يه سوال..........من روي flash رمز گذاري كردم......ميخاهم بدونم كه روي هر سيستمي كه ميروم تا از flash استفاده كنم حتما بايد روي اون سيستم نرم افزار truecrypt نصب باشه؟؟؟
ممنون ميشم اگه جواب بديد!!!!!!!!!
اين نرم افزار ها به درد نميخورن . درد سرشون زياده.
از يان نرم افزار استفاده كن. كار باهاش خيلي سادست. رايگان هم هست. احتياج به نصب نداره.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فك نكنم براي فلش مموري كاربد داشته باشه.. اين برنامه مياد برنامه هاي دسكتاژ رو محافظت مي كنه..!
madadnoki
20-08-2010, 21:58
فك نكنم براي فلش مموري كاربد داشته باشه.. اين برنامه مياد برنامه هاي دسكتاژ رو محافظت مي كنه..!
چرا روي فلش هم من امتحان كردم جواب داد
True Crypt عالیه . قوی کار میکنه . ولی دردسرش زیاده .
برنامه Lockdir هم خوبه ولی رو بعضی از سیستمها مثل سیستم درفترم ارور میده (I/O Error 21 ) اینم اررورشه .
نمیدونم چه کنم .
خیلی تو سایتها گشتم ولی روشهایی که گفتن چاره ساز نبود .
از برنامه های Optimizer هم استفاده کردم درست نشد .
اگه کسی میدونه کمک کنه Please
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.