ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید هارد اکسترنال ضد ضربه

XSS
25-07-2010, 16:09
با سلام
میخوام یه هارد اکسترنال ضد ضربه بگیرم، خودم هاردهای Transcend رو مد نظر دارم، البته هر چی گشتم چیزی در مورد اینکه هاردهای مارک های دیگه ضد ضربه هستن ندیدم.
هارد مورد نظر من JetStore 25M هست که سه لایه ضد ضربه داره و اگر از ارتفاع 120 سانتی سقوط کنه مشکلی براش پیش نمیاد.

میخواستم ببینم آیا هاردهای ترسند خوب هست؟ کسانی که از این مارک استفاده کردن راضی هستن؟
اصلا ارزش اینو داره که آدم بخواد هارد ضد ضربه بگیره؟
مارک های دیگه ای هم هست که هارد ضد ضربه عرضه بکنن؟
نظرتون در مورد خرید هارد USB 3 چیه؟ با توجه به اینکه قیمتش حداقل 30 هزار تومان بیشتره و برای بعضی سیستم ها حتما باید یک کابل USB اضافه برای تامین برق هم به دستگاه متصل بشه خریدش کار درستیه؟
لطفا نظر بدید و راهنمایی کنید.
با تشکر.

XSS
26-07-2010, 00:21
امروز مدل JetStore25M رو قیمت کردم.

320 GB - قیمت: 71.000 تومان
500 GB - قیمت: 77.000 تومان

هارد اکسترنال با ساپورت USB3 هم اصلا ندیدیم، گرچه یکی از شرکت های وارد کننده Transcend تو ایران اعلام کرده بود وارد کرده این نوع هارد ها رو.

لطفا راهنمایی کنید.

XSS
29-07-2010, 14:55
کسی نبود راهنمایی کنه؟ یعنی تا حالا کسی Transcend نداشته؟ خیلی برام ضروریه لطفا اگر اطلاعاتی در مورد کیفیت هاردهای ترنسند دارید بگید.
-------------------------------------------------
من یه سری اطلاعات دیگه در مورد این هارد تو سایتهای خارجی پیدا کردم، اینجا میذارم تا کسایی که دنبال هارد ترنسند هستن هم این اطلاعات رو داشته باشن، چون هر جا گشتم تو سایتای ایرانی اطلاعاتی در موردش نبود، برای همین چیزای مهم رو همینجا تو همین پست مینویسم و دسته بندی میکنم.

مطالبی در موردش مینویسم:

تست کارایی هارد های StoreJet 25M (انجام شده توسط سایت CNET)
تست سلامتی هارد توسط نرم افزار Hard Disk Utilitty
تست کارایی هارد توسط نرم افزار Hard Disk Utilitty
تست کارایی هارد توسط نرم افزار ATTO Disk Benchmark (معروفترین برنامه تست کارایی هارد دیسک)
مشخصات فنی
عکس هارد

کارایی هارد StoreJet 25M (توسط سایت CNET)
جدولی که عکسش رو در زیر براتون گذاشتم، مقایسه سرعت خواندن و نوشتن هاردهای اکسترنال JetStore25M با هاردهای مختلف از جمله Seagate هست.
این آزمایش توسط سایت CNET که یکی از سایت های معتبر در زمینه نقد و بررسی تجهیزات کامپیوتری هست انجام شده.

تست کارایی /بر اساس مگابایت بر ثانیه/
(میله های بلند تر کارایی بهتری را نشان میدهد.)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همانطور که میبینید JetStore 25M با سرعت خواندن 28.49 مگابایت بر ثانیه و سرعت نوشتن 23.43 مگابایت در ثانیه هم در خواندن و هم در نوشتن سرعت بالاتری داره.
این آزمایش بر روی یک پوشه اطلاعاتی ده گیگابایتی و در تاریخ 03/25/2009 انجام شده بود.

این محصول بطور کلی امتیاز 8 (چهار ستاره) رو از CNET گرفته که در رده Excellent یا عالی قرار میگیره.

تست کارایی و سلامتی توسط نرم افزار Hard Disk Utility و نرم افزار ATTO Disk Benchmark:

آزمایش زیر توسط سایت Benchmark.pl انجام شده است که سرعت خواندن و نوشتن و همچنین سلامتی هارد دیسک توسط دو برنامه معروف برای محک زنی در این زمینه انجام شده است.
هارد مورد آزمایش قرار گرفته یک هارد 250 گیگابایتی میباشد.

تست سلامتی /توسط نرم افزار Hard Disk Utility/
تصویر زیر تست سلامتی این هارد دیسک را نشان میدهد که سلامتی کامل این هارد دیسک را نمایش میدهد:

همانطور که مشاهده میکنید هارد از همه نظر کاملا سالم و عاری از هرگونه مشکل و بدسکتور هست و سرعت اسکن 27.8 مگابایت بر ثانیه میباشد.

تست سرعت خواندن و نوشتن /توسط نرم افزار Hard Disk Utility/

با توجه به این آزمایش، سرعت خواندن پیاپی اطلاعات 27.6 مگابایت بر ثانیه و زمان دسترسی برابر 20 میلی ثانیه هست. در نمودار نیز خط عمودی (سمت راست) نمایش دهنده سرعت انقال اطلاعات بر حسب مگابایت بر ثانیه و خط افقی (پایین) نمایش دهنده درصد اتمام تست میباشد که در بازه زمانی تست شده، سرعت انتقال از 5 مگابایت بر ثانیه بصورت خطی افزایش پیدا کرده و به حداکثر سرعت یعنی 33.3 مگابایت بر ثانیه رسیده.
حداقل سرعت انتقال اطلاعات نیز 32.5 مگابایت بر ثانیه بوده که بطور میانگین سرعت 33.2 مگابایت بر ثانیه سرعت انتقال اطلاعات معرفی شده است.

تست سرعت خواندن و نوشتن /توسط برنامه ATTO Disk Benchmark/

در نمودار بالا محور عمودی نمایانگر مقدار اطلاعات بر حسب کیلوبایت میباشد، یعنی برنامه سرعت خواندن و نوشتن را بر روی فایل های 500 بایتی تا 8 مگابایتی اندازه گیری کرده است.
محور افقی نیز نمایش دهنده سرعت انتقال اطلاعات است. همچنین میله های قرمز نماد خواندن و میله های آبی نماد نوشتن است.
با توجه به این تست، سرعت خواندن اطلاعات در این هارد حدودا 34 مگابایت بر ثانیه و سرعت نوشتن حدودا 33 مگابایت بر ثانیه میباشد.
با توجه این این اطلاعات، در حالت تئوری:

میتوان یک فیلم 700 مگابایتی را از کامپیوتر به این هارد در زمان 25 ثانیه منتقل کرد و همچنین زمان انتقال یک فیلم 700 از این هارد به کامپیوتر در حدود 22 ثانیه انجام میگیرد.
سایت Benchmark.pl به این محصول امتیاز کامل یعنی 5 ستاره داده است.

مشخصات فنی

اندازه: 134mm×80.8mm×18.8mm
ولتاز کارکرد: 5 ولت دی سی (از همان پورت USB تامین میشود)
دمای کارکرد: 5 درجه سانتی گراد تا 55 درجه سانتی گراد.
رسانه ذخیره سازی: هارد دیسک 2.5 اینچی SATA
وزن: 206 گرم
گواهینامه ها: CE, FCC ClassB, BSMI
دور در دقیقه: 5400
اندازه بافر: 8 مگابایت
رابط: USB 2.0

عکس این هارد
-----------------------------------

من دیگه هر چی پیدا کردم ریختم وسط، به نظر خودم خوبه. فقط میمونه نظر شما در مورد کیفیت هاردهای ترنسند و اینکه آیا با وجود معرفی تکنولوژی USB3 خرید یک هارد با تکنولوژی USB 2 کار درستی هست یا خیر.

aminkh17
20-09-2010, 08:31
این رو هم ببینید تاییدیه ارتش رو هم داره
مال Pqi

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

tatu_mail
21-09-2010, 23:17
منم یه مدل خریدم Power Silicon خیلی عالی 640 گیگ خریدم 107 ولی سرعتش 25 مگ نیس ضد آب ضد ضربه ضد پرس شدن هارد خوبی تا الان که کار کردم ولی پرش کردم . حالا میخوام این ترنسد بگریم اینم ببینم چیه فردا صبح میرم میخرم
کسی نظر خواسی نداره؟

Arash4484
12-10-2010, 23:18
منم یه مدل خریدم Power Silicon خیلی عالی 640 گیگ خریدم 107 ولی سرعتش 25 مگ نیس ضد آب ضد ضربه ضد پرس شدن هارد خوبی تا الان که کار کردم ولی پرش کردم . حالا میخوام این ترنسد بگریم اینم ببینم چیه فردا صبح میرم میخرم
کسی نظر خاصی نداره؟

منم دقیقن همین مدل رو دارم: A70

مدل بالاترش اگه اشتباه نکنم A90 که usb3 هستش.
کیفیت کار عالی/ ضربه خور ملس(چک شده!!:27:)/ با امکانات خاص..-استانداردکامل us military

اینم یک اکتشاف شخصی نوید بخش!:
بیس کار مال ((توشیبا)) است , جون نرم افزار های تست هارد به این مارک تشخیصش میدن, توشیبا هم که میدونید یکی شرکت های بزرگ وصاحب نظر در امر ذخیره سازی دیتاست

بگردی بجز ترنسند(که اونم عالیه)و سیلیکون پاور هارد ضد ضرب -ضد شوک- ضدآب و... زیاده منتها اکثرن گرون(وحتا ضد آتش سوزی هم هست!!!!:weird: که خیلی هم گرونه:800-900$)
مثلن همین a70 که من ودوستمون داریم دست کم 30-35 از یه هارد عادی پاسپورتی و 50-60 تومن از یه هارد آداپتوری گرونتره:18:

Arash4484
12-10-2010, 23:44
در مورد سوالت هم بیشک usb3بسیار بسیار پر سرعت تر وحتا بعللی چون سرعت تماس و پاور قویتر مورد اطمینانتر و دارای رنج عمر بالاتریست

eSataیا firewire)ieee1394)یا در مورد اینتر نال هاsata3یا scsiهمین وضع رو دارند واز usb2وp-ata)ide)وساتای قدیمی بهترند.

شخصن تجربه منحصر بفردی در کار باتک تک این تکنولوژی ها دارم-مثلن در مورد usb3 یا firewire شما واقعن تفاوت رو توشون با usb عادی حس میکنید
فرض کنیم شما یه هاردفوق العاده سریع وکارا دارید مثلن sec / 15000 دور دارید یا اصلن هاردssd داری - وقتی با یه پورت ودرگاه کم سرعت به سیستمت وصل بشن چه سودی داره!؟

البته چند وقت دیگه همه اینها میرند کنار باlight peak !
بهتر و به صرفتر اینه که باید بروز بود.اصلن اجباریه!!

اما آیا مینت ساپورت میکنه usb3رو؟
اگه نه که نیازمند بوردی, آداپتوری ]چیزی ... هستی که بخوره به pci (احتمالن.)

من که به شخصه دل خوشی ندارم از تبدیل - مگر اینکه اصولی طراحی و همچنین از یک کمپانی عالی باشه

Arash4484
13-10-2010, 00:37
امیدوارم با وجود اینکه این که 1-2 ماه قبل قصد خرید داشتی هنوز این حرف ها بدرت بخوره:

اگه بخای هارد ضد ضربه بگیری حتمن توی خانواده"3.5هاست(موسوم به پاسپورتی یا...) اینها هم که میدونی آداپتور برق ندارند-برقشون رو از همن usbمستقیم میگیرن -یعنی از خود سیستم و پاور

پس اگه مثل من وسیله اکسترنال زیاد داری وهمیشه4-5تا فلش از سیستمت آویزونه وکلن مصرفت بالاست! برای جلوگیری از استهلاک پاور-مین-هارد حتمن یه پاور قوی گرین یا کولر ترجیحن450به بالا بگیر.

حتا ممکنه پاورت اگه قدرت کافی نداشته باشه سیستمت بالا نیاد ومجبور شی چند تا وسیله روجدا کنی!!!!

حتمن دقت کت هاردت کابل دوبل usb داسته باشه(یکی از این کابل ها مختص برقند) اینها که کابل تک دارند آشغالند- بعضی از حسابیها هر دو را دارند (هم دوقلو بلند-هم تک کوتاه/برای لپ تاپ و جا های اجباری)[/B]

roozbeh99
18-10-2010, 10:07
البته چند وقت دیگه همه اینها میرند کنار باlight peak !
بهتر و به صرفتر اینه که باید بروز بود.اصلن اجباریه!!

این Light Peak که گفتی , ای یعنی چه؟:31:

Arash4484
22-10-2010, 00:23
این Light Peak که گفتی , ای یعنی چه؟:31:

بطور خلاصه تکنولوژی حدیدیی است با سرعت نجومی انتقال داده ,معرفی شده توسط Intel .

و2-3سال دیگر عرضه عمومی خواهد شد

armin_punisher6
22-10-2010, 10:30
بچه ها این هاردهای mypassport وسترن چنده؟500 gb رو میگم.

armin_punisher6
27-10-2010, 08:45
یعنی هیچکی اینجا نیست؟

Arash4484
31-10-2010, 17:29
یعنی هیچکی اینجا نیست؟

برو به

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید