مشاهده نسخه کامل
: ما بالاخره نفهمیدیم intel و amd چه فرقی با هم دارن؟!
سلام
خیلی ها از اینتل خوششون میاد و خیلی ها از amd !
چرا amd اینقدر ارزونه و intel گرون؟
6 هسته ایه اینتل 1 میلیون و 400 هست ولی مال amd چهار صد تومن هست
کلا چه فرقی باهم دارن که اینقدر تفاوت قیمته ولی هیچکس نگفته که از amd ناراضی هست!
HardWare Professor
25-07-2010, 13:33
سلام
خیلی ها از اینتل خوششون میاد و خیلی ها از amd !
چرا amd اینقدر ارزونه و intel گرون؟
6 هسته ایه اینتل 1 میلیون و 400 هست ولی مال amd چهار صد تومن هست
کلا چه فرقی باهم دارن که اینقدر تفاوت قیمته ولی هیچکس نگفته که از amd ناراضی هست!
به طور کلی میتونی با قیمت پایین تر یک CPU از AMD بگیری که برای این کارایی با CPU اینتل باید 30-50 تومن بیشتر بدی////
ای ام دی فناوری های عرضه شده اینتل رو پس از مدتی با قیمت پایین تر میده به بازار در اصل ابتدا همیشه اینتل به بازار ارائه میکنه فناوری جدید رو بعدش ای ام دی به این خاطر ارزون تر هست ... در اصل شیوه فروش ای ام دی همینه دیر تر بده ارزونتر بفروش
meisam317
25-07-2010, 14:49
ای ام دی فناوری های عرضه شده اینتل رو پس از مدتی با قیمت پایین تر میده به بازار در اصل ابتدا همیشه اینتل به بازار ارائه میکنه فناوری جدید رو بعدش ای ام دی به این خاطر ارزون تر هست ... در اصل شیوه فروش ای ام دی همینه دیر تر بده ارزونتر بفروش
پس چرا دو هسته ای رو زودتر ارائه کردش .حالا که ATI رو خریده حتما قویتر به صحنه میادش :31:
معماری پردازنده های ای ام دی با اینتل فرق داره عزیز و اصلا اینطور نیست که اینتل فناوری ها رو اول ارایه میده بعد ای ام دی میاد از روش کپی میگیره !
معماري ساخت اين دو شركت با هم فرق داره.
خيلي وقت ها پيش ، شايد در حدود 8 سال پيش بود كه AMD مشكلات زيادي مثل حرارت و عدم پايداري رو داشت.
ولي الان AMD تمام اون مشكلات رو حل كرد و با محصولات بسيار عالي به بازار اومده.
به طور كلي محصولاتش قيمت بسيار بسيار مناسب و خوبي دارن.
من خودم در حال حاضر محصولات AMD رو ترجيح ميدم . كامپيوتر خودم هم از نوع AMD Athlon II X4 620 هستش كه من ازش واقعا راضيم.
قدرت پردازش بسيار بالا داره
قيمت بسيار مناسب داره
فنش بسيار كم صداست
داغ نميكنه
واقعا توي سنگين ترين كارها آخ نميگه.
Smoke_1110
27-07-2010, 23:08
من حدود 8 سال با اینتل کار کردم در این مدت اصلا بد کار نکرد و از طرفدارای پرو پا قرص اینتل بودم ولی بعدش فهمیدم AMD برای من بهتره و در نتیجه از یوزرای AMD شدم و حالا هم تنها توصیه من به دوستان AMD هست البته این نظر منه فقط یه کولر مناسب براش انتخاب بشه تمومه
M A M M U T
27-07-2010, 23:11
برا قیمت های پایین AMD اما برای سیستم های گرون قیمت INTEL بهتره.
malkemid
27-07-2010, 23:14
خوب حالا هر کدوم از اینها برای چه کاری بهتره؟ بقیه سخت افزارها هم باید باهاشون مچ باشه یا فرقی نداره؟
mortezaon
27-07-2010, 23:18
برای مثال الان core i 7 اینتل تو amd رقیب داره ؟
.
نمیشه گفت core i7 توی amd رقیب داره.شما باید دقیقا مشخص کنید که چه مدلی از سری core اینتل منظورتونه و اونوقت میشه یه پردازنده مشابه توی ای ام دی پیدا کرد و یا ممکنه که در حال حاضر چند مدل از اینتل پردازند های مشابهی توی ای ام دی نداشته باشند(مثل شش هسته ای ها.هرچند ای ام دی هم شش هسته ای داره ولی این کجا و آن کجا!).
اگر شما از دوستان فعال در زمیته اورکلاک همین فروم در مورد این که کدوم یکی از دو این گروه پردازنده بهترند بپرسید،بیشترشون میگن اینتل.به دلایل زیادی.مثلا پردازنده های اینتل از خودشون پایداری بیشتری نشون میدن.البته منظورم این نیست که پردازنده های ای ام دی رو نمیشه اورکلاک کرد.خیلی هم خوب میشه.ولی پردازنده های اینتل توی فرکانس های بالا پایدار ترند.نمی خوام بحث رو بپیچونم.پردازنده های ای ام دی در حال حاضر گزینه ی اول کاربرای خونگیه(ولی این وضعیت همیشگی نیست).به طور مثال شما می تونید هزینه ی یک پردازنده دو هسته ای اینتل از سری (core i 3) رو برای یک پردازنده چهار هسته ای از خانواده اتلن ای ام دی بدی.و همه این رو می دونند که تعداد هسته های بیشتر برابر کارآیی بهتره مخصوصا در مورد سیستم عامل های جدید و نرم افزار های جدید.حتی اگه پردازنده core گفته شده،فناوری هایپر تریدینگ هم داشته باشه(یعنی سیستم عامل پردازنده دو هسته ای رو با چهار هسته ی منطقی شناسایی می کنه)باز هم نمی تونه جای دو هسته ی فیزیکی اضافی در ای ام دی رو بگیره.به طور کلی اگر پردازنده های اینتل هم مثل ای ام دی قیمت پایین تر داشتند،دلیلی برای خرید ای ام دی به جز سلیقه(و گاهی وقت ها هم فناوری های رقابتی) وجود نداشت.ولی عامل اصلی که باعث توجه کاربرای خانگی به ای ام دی میشه،قیمت پایین در برابر کارایی نزدیک به اینتله(البته همیشه اینطور نیست)همه ی اینا در مورد کاربرای خانگی بود.ولی به طور کلی کاربرای حرفه ای که به سیستم استرس زیادی وارد می کنند،ترجیح میدن به طرف اینتل برن.البته شما می تونید برای یه سیستم گیم حرفه ای از پردازنده های ای ام دی هم استفاده کنی و به پایداری مناسبی برسی چون سیستم گیم نیاز بیشتری به گرافیک قدرتمند داره!
دقیقاً مثل مقایسه مرسدس و BMW هست، مثلاً سری 3 BMW (شامل M3) عالیه درصورتی که کلاس C مرسدس که در یکردست شاید آنچنان جالب نباشه یا مرسدس SLS رو داره خدای ماشین ولی BMW تقریباً ماشینی تو این رده نداره حالا میشه گفت BMW مزخرفه یا مرسدس. :31:
kiyani_behzad
28-07-2010, 01:13
هیچ وقت دوتا برند رو نمیشه همینجوری مقایسه کرد مثل اینه که بگید بنز بهتر هست یا BMW باید یک معیاری برای مقایسه وجود داشته باشه مثلاً کارایی به قیمت که معمولاً توی قطعات کامپیوتری از این معیار استفاده، یا مقایسه دو مدل پردازنده هم رده
کلاً همینجوری کشکی و بدون داشتن تخصص نمیشه نظری داد
به طور کلی اگر پردازنده های اینتل هم مثل ای ام دی قیمت پایین تر داشتند،دلیلی برای خرید ای ام دی به جز سلیقه(و گاهی وقت ها هم فناوری های رقابتی) وجود نداشت.ولی عامل اصلی که باعث توجه کاربرای خانگی به ای ام دی میشه،قیمت پایین در برابر کارایی نزدیک به اینتله
در راستاي مقايسه ماشيني دو پست بالايي و و متن كوت شده
اگه قيمت فراري انزو اندازه مرسدس SLR بود ديگه دليلي به جز سليقه براي خريد بنز وجود نداشت:weird:
Smoke_1110
28-07-2010, 11:18
بارها و بارها در انجمن های مختلف این مقایسه انجام شده و اصلا به نتیجه درستی هم دست پیدا نکردن عده ای با AMD موافقا و عدهء دیگه هم با INTEL و کلی هم کل کل می کنن و آخرشم یا دعوا یا قفل شدن تاپیک .
در کل یه سری فاکتورها وجود داره که میشه از بین این دو یکی را متناسب با کار انتخاب کرد . و انتخاب یکی دلیل بر رد دیگری هم نیست .
Mehrdadtk
28-07-2010, 12:13
خوب حالا هر کدوم از اینها برای چه کاری بهتره؟ بقیه سخت افزارها هم باید باهاشون مچ باشه یا فرقی نداره؟
با تکنولوژی core i که از ساختارهای بالایی بر خوردار هستند الان Intel در تمام کارهای حسابی و ریاضی و گرافیکی و طراحی بسیار قدرتمند عمل می کنه، اما در گذشته کار گرافیکی با خطای پایین تر از amd بر می آمد و همین امر در کارهای ریاضی بری Intel. در مورد مچ کردن اون ها که Intel با همه نوع برند و ساختار مچ میشه، اما AMD بیشتر با ATI و MSI جواب میده.
salarhiv
28-07-2010, 20:20
نه,اصلا این طور نیست که AMD با کپی تکنولوژی اینتل محصولاتش رو دیرتر ارایه کنه و دقیقا برعکسه. در دو سری پردازنده این اینتل بود که از تکنولوژی که AMD به دست اورده بود به صورت کاملتر استفاده کرد.
مثلا همین پردازنده های Core i7 تماما از روی سری اول Phenom ورداشته شده. ولی AMD نتونست اونو به خوبی عملی کنه.
برای مثال حذف کنترلر حافظه از درون چیپست و مجمع کردن اون با پردازنده و از همه مهمتر چینش 4 هسته ی پردازشی فیزیکی در کنار هم به صورت مستقل.(اساس ساخت 4 هسته ایها)
چون همونطور که میدونید سری quad اینتل یک 4هسته ای واقعی نبود.بلکه دوتا پردازنده ی دو هسته بود که با هم به صورت ضربدری کار میکردن.
همچنین استفاده از حافظه ی اشترکی سطح سوم هم که الان دلیل قدرتمند بودن core i7 هست از ابداعات AMD در phenom I هستو
ولی در کل نمیشه این دو رو با هم مقایسه کرد چون اساس کار بازایابی اونا از اول هم متفاوت بود. اینتل کاربران حرفه ای و متمول رو هدف گرفته بود(Extreme) و AMD سطح کاربران متوسط که قشر عظیمی هم هستن رو در نظر گرفته بود.ولی امروزه میبینیم که ب هم در سطوح مختلف رقابت میکنن.
malkemid
28-07-2010, 23:23
یعنی الان من بخوام یه سیستم برای گیم و کارهای روزمره ببندم amd پیشنهاد میشه؟
دادا جوابت رو در دو کلام خلاصه میکنم :
پول داری و سیستم بالا می خوای درش شک نکن اینتل بخر
غیر از اینه ای ام دی بخر
A.M.D.D.E.V.I.L
29-07-2010, 00:03
2 کلمه
AMD بهتره
shir_farhad
29-07-2010, 00:16
با اینکه به خاطر قیمت مجبورم بگم AMD ولی INTEL
Mehrdadtk
29-07-2010, 00:32
من فقط و فقط اینتل رو قبول دارم از همه لحاظ؛ به این تصویر برای مقایسه اینتل و AMD از سایتهای بزرگ می توانید نگاه کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با دیدن این تصاویر می توانیم بفهمیم که اینتل با دو تکنولوژی Nehalem و Lynnfield خیلی سرتر از AMD جواب می دهد،بطور مثال شما می توانید I5 750 اینتل رو می توانید با بالاترین AMD که 1090T هستش از نظ GAMING مقایسه کنید.:20:
malkemid
29-07-2010, 01:28
منظور من این نیست که قویترین سیستم رو می خوام ببندم ها...
سوالم اینه که با یه بودجه مشخص کدوم بهتره...مثلا یه سی پی یو 100 تومنی اینتل قویتره یا ای ام دی؟
salarhiv
29-07-2010, 02:49
بذار همه چیزو برات خلاصه کنم که قطعا اینو تمام فعالان بازار قبول دارن.
با بودجه ی 100 تومان,حتی تا 150 تومان فقط به AMD فکر کن که در این سطح اصلا اینتل نمی تونه با AMD رقابت کنه.
از 150 تا 250 هم الان کاملا سلیقه ایه,چون از زمانی که AMD به این بازار حمله کرد,خوب ظاهر شده.(به جز افتضاح Phenom I!!)
بالاتر از 250 هم اصلا به AMD فکر نکن که تو این سطح بازار نه فعالیت بخصوصی داره و نه علاقه ای بهش داره و کاملا در تسلط اینتله.
این چکیده ی کل تجربه ی من از بحث خرید cpu بود!!!
2 کلمه
AMD بهتره
دلایل؟
با اینکه به خاطر قیمت مجبورم بگم AMD ولی INTEL
شما هم میشه دلیل بگید؟
Smoke_1110
29-07-2010, 15:02
ببینید من خودم از طرفدارهای AMD هستم ولی اینکه مطلقا بگم AMD فقط خودم رو سرکار گذاشتم یا برعکس در مورد INTEL .بحث خرید سی پی یو از بحث های داغی هست که همه پیگیر اون هستن و همه 100% کارایی سیستم رو در CPU می بینند که این تفکر خودش همواره باعث سوال AMD بهتره یا INTEL ؟ میشه. اما کمتر کسی پیدا میشه که برای کارهای خانگی بیاد و از CPU هایی گران قیمت استفاده کنه(بالای 500 ) و عکس این مورد . در کل فرمولهایی برای خرید سیستم خانگی و سیستم هایی با اهداف حرفه ای وجود داره که با اونها میشه به راحتی برند قطعات رو انتخاب کرد و نه فقط در سی پی یو .
مثلا برای خرید یک سیستم خانگی :قیمت مناسب + کارایی بالا یعنی ارزون تر و کارایی بهتر = میشه جواب رو تشخیص داد.
سیستم حرفه ای : نوع هدف باید مشخص باشه . چون کاراهای گرافیکی با محاسباتی و کنترلی سیستم های مورد نیازشون فرق میکنه. البته این نظر منه.
HardWare Professor
29-07-2010, 15:10
تا 100 فقط amd
تا 200 فقط amd
تا 300 amd/intel
بالاتر هم فقط اینتل////
من الان دارم با اینتل کار میکنم 5 سال و خیلی خوب هم کار میده و اصلا فنش صدا نداره نه داغ میکنه نه حرارت ولی amdبدرد امروزی ها میخوره نه ما:31:
راستش تو بخواین من خودم هم الان اینتل دارم(پنتیوم 4)
ولی چه باورتون بشه چه نشه همه بازی های امروزی مثل COD 6-GTA EFLC-NFS shift و... رو بازی میکنم و اگه گرافیک هارو بیارم پایین کند نیست
Smoke_1110
29-07-2010, 17:34
من الان دارم با اینتل کار میکنم 5 سال و خیلی خوب هم کار میده و اصلا فنش صدا نداره نه داغ میکنه نه حرارت ولی amdبدرد امروزی ها میخوره نه ما:31:
اگه اولین پست منو خونده باشید من گفتم حدود 8 سال بود که با اینتل کار می کردم .بعدش گفتم بیام با AMD یه مدت کار کنم دیدم AMD بهتر پاسخگوی کارهای من بود حالا هم که دارم از AMD استفاده می کنم اصلا از اینتل ناراضی نیستم چون حتی یه بار هم در این مدت باعث اذیت نشد( من حدود 8 سال یکضرب از Pentium 4 2.4GHz استفاده کردم)
حالا دیگه نمی دونم امروزیها و دیروزیها و فردایی ها از چه برندی استفاده می کنند؟!
amd>intel
30-07-2010, 01:27
AMD fot ever
salarhiv
30-07-2010, 01:32
عزیز خییلی نباید وسواس نشون داد.فرمت پردازش یکی هست و فقط تکنولوژی های معادل با هم متفاوته.
تفاوت و رنج قیمت رو هم که براتون توضیح دادم.اگه قصد خرید با بودجه ی 100 تومان داری اصلا اینتل چیز مهمی در این رنج نداره.ولی اصل بازار AMD همین جاست.
بستم
من خودم تا حالا 50 تا سیستم حرفه ای چه PenomII چهqx , core i7 بستم.ولی سیستم خودم رو یک پردازنده ی AMD Athlon II x2 250 پردازش میکنه که باهاش همه کاری می کنم و هیچ مشکلی نداره(برنامه نویسی,بازی ,تدوین فیلم با پریمیر و ...).حتی قابلیت اورکلاک بالایی هم داره.!!!
---------- Post added at 02:32 AM ---------- Previous post was at 02:28 AM ----------
AMD fot ever
بدون تعصب 100% تایید میشه!!!
البته پای مشاوره که باشه هیچ فرقی ندارن.ولی خودم تا زمانی که ورشکست نشه دست از سرش برنمیدارم!!
ممنون به خاطر نظر ها
نظر دیگه ای هست؟
alil1369
30-07-2010, 14:33
مقایسه مثل سونی و سامسونگ هست
اینتل پیشنهاد حرفه ای هاست و تمام سرور ها و لب تاپ های خوب و سیستم های اماده سونی و دل و .... از اینتل استفاده میکنن
حرفه ای ، کیفیت و امکانات بالاتر ، قیمت بالاتر ، و تایید شده از نظر حرفه ای ها !!
کیفیت و سرعت هم جای خود داره
AMD هم مثل سامسونگ میمونه ! ارزان تر ولی شناخته شده و کیفیت و کارایی بالا ولی به پای سونی نمیرسه و قدمت اونو نداره
جفتشون رو نمیشه اصلا مقایسه کرد ، فناوری ساختشون متفاوته و فقط برای کارای حرفه ای میشه این تفاوت ها رو احساس کرد
باید دو تا سیستم با مشخصات یکسان جمع کرد و تو یکی از اینتل و تو اون یکی از ای ام دی استفاده کرد ( با مشخصات یکسان )
بعد تو بازی یا کار های گرافیکی و استفاده از سایر برنامه ها میشه تفاوت رو حس کرد !
alil1369
30-07-2010, 14:40
من خودم از جفتشون استفاده میکنم ولی اینتل یه چیز دیگه ای هست !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pooriya_hp
30-07-2010, 14:57
تو اروپا که بیشتر از amd استفاده می کنند و فروشندگان کشورهای اروپای amd رو پیشنهاد می کنند
و معتقد هستند که سرعت بیشتری نسبت به intel داره.
ولی به نظر من اگه در ایران زندگی می کنند (( بخصوص مناطق گرم و خشک )) از cpuهای شرکت intel استفاده کنید
چون amd بدرد هوای ایران نمیخوره (( زیاد داغ میکنه ))
در کل شامل تفاوت خاصی نمیشن.
Mehrdadtk
30-07-2010, 15:26
منم کاملا با حرفای ALIL 1369 موافقم چرا که اینتل بزگترینه،من و داداشم دو تاسیستم با سی پی یو های 1090T AMD و CORE I7 870 داریم که خدا وکیلی سیستم من (CORE I7) خیلی بهتر عمل می کنه، حتی داداشم تصمیم به تعویض سیستمش داره.البته اینو هم اضافه کنم که در همه کارها(گرافیک،بازی،3D،حسابر ی و ریاضی) ما این تستا رو گرفتیم.**ONLY INTEL** :10::8::11::40:
Smoke_1110
30-07-2010, 16:30
مقایسه مثل سونی و سامسونگ هست
اینتل پیشنهاد حرفه ای هاست و تمام سرور ها و لب تاپ های خوب و سیستم های اماده سونی و دل و .... از اینتل استفاده میکنن
حرفه ای ، کیفیت و امکانات بالاتر ، قیمت بالاتر ، و تایید شده از نظر حرفه ای ها !!
کیفیت و سرعت هم جای خود داره
AMD هم مثل سامسونگ میمونه ! ارزان تر ولی شناخته شده و کیفیت و کارایی بالا ولی به پای سونی نمیرسه و قدمت اونو نداره
جفتشون رو نمیشه اصلا مقایسه کرد ، فناوری ساختشون متفاوته و فقط برای کارای حرفه ای میشه این تفاوت ها رو احساس کرد
باید دو تا سیستم با مشخصات یکسان جمع کرد و تو یکی از اینتل و تو اون یکی از ای ام دی استفاده کرد ( با مشخصات یکسان )
بعد تو بازی یا کار های گرافیکی و استفاده از سایر برنامه ها میشه تفاوت رو حس کرد !
به این قیاس شما در اصطلاح علمی میگن قیاس مع الفارق ولی با خط آخرتون موافقم
salarhiv
30-07-2010, 18:00
باز این بحث اینتل,AMD بالا گرفت!!!
بابا بخدا AMD تو هیچ جای کنفرانس هاش حرفی از حرفه ای بودن نمی زنهودر حال که فقط 2 سال وارد بازار extreme stream شده الان محصولات خیلی خوبی در برابر اینتل با قدمت ارایه کرده..تمرکز AMD فقط رو بازار mainstream هست.و تکنولوژیو هزینه ی ساخت بالای پردازنده های اینتل بهش اصلا اجازه نمی ده تو این بازار پر فروش وارد شه.
مثلا در بدو ورود PhenomII 955 خیلی بین این پردازنده با پردازنده های Core i7 ,core i5 مقایسه می شد.
اونموقع core i7 870قویترین پردازنده اینتل و core i7 860 میان قیمت!! و core i5 750 ارزون ترین بود.
ارزان ترین پردازنده ی اینتل core i5 750, قیمت خیلی بیشتری از 955 داشت. ,ولی در تست فاصله های کمی بین این دو پردازنده بود و حتی در خیلی از تست ها مثل تست معتبر PC MARK 2005 PenomII 955 بالاتر از core i7 860 قرار می گرفت.در حالی اختلاف قیمت این دوتا 200 هزار تومانه!!
الانم که روز به روز AMD داره خودش رو به اکستریم های اینتل نزدیک میکنه و خطری برای اینتله.
چون تا دو سال پیش فقط اینتل در این کلاس فعالیت می کرد و توی دو سال این پیشرف یه معجزه واسه AMD هست!!
االبته ما نباید بر اساس تعصب از این رقابت ناراحت بشیم.چون هر چی رقابت نزدیکتر شه این به
نفع END User یعنی ما هست=قیمت ارزونتر+تکنولوژی بالاتر
Smoke_1110
30-07-2010, 18:37
در ایران متاسفانه خیلی کم بر اساس معیارهای واقعی چیزی انتخاب میشه و این در بحث خرید قطعات نیز صادقه . به عنوان مثال شخصی بعد از سرچ در اینترنت و کلی مطلب سلیقه ای خوندن در مورد مثلا CPU به این نتیجه میرسه که بره AMD بخره بعد وارد بازار واقعی که میشه با شنیدن اولین ایراد و نقص فروشنده ای که معلوم نیست اصلا صلاحیت علمی و تجربی داره یا نه نظرش 180 درجه تغییر کرده و دشمن AMD میشه و INTEL میخره بعد همون شخص وقتی میاد تو انجمن ها خوب مسلما باید از کالای خردیداری شده توسط خودش دفاع کنه و تو پست هاش از اون برند خریداری شده دفاع کنه بدون دلیل و ...چرا؟ چون فروشنده گفته .
من از دوستان خواهش میکنم نه فقط در اینتل و ای ام دی بلکه در تمامی برندها مثل همین سونی و سامسونگ , نوکیا و سونی اریکسون ...بنز و بی ام و تا آدیداس و نایک با دقت ویژه و علمی دو محصول را که در یک سطح هستند رو باید مورد بررسی و تحلیل قرار بدند نه یکی بیاد یک سی پی یو تک هسته ای اینتل رو با 4 هسته ای AMD مقایسه کنه بعد بگه نه AMD بهتره و کل شرکت اینتل رو به زیر سوال ببره
Reza Razor
30-07-2010, 18:39
لطفا پردازنده هارو بر اساس قیمت مقایسه کنین
من تعصبی به هیچکدوم ندارم ول یچیزی که مشخصه اینه که یه 6 هسته ایه اینتل با فرکانس 3.33 که قیمتی بین 1 تا 1.5 میلیون داره یه تفاوت اساسی با 6هسته ای AMD با همین فرکانس داره که 4 برابرش قیمت داره ... اینتل مرض که نداره توی همچین بازار رقابتی یه همچین اختلاف قیمتی ایجاد کنه .
با این حرف مواقم که AMD بیشتر دنبال گرفتن بازار پردازشگرهای ارزون و با پردازنده های خوش قیمتشه و اینتل بازار میانه و high end
AMD در رده ی میان قیمت و ارزون قیمت بسیار بهتر از اینتله و خرید یک سیستم اینتلی معادلش حداقل 50 درصد بودجه ی بیشتری میخواد.اینتل بیشتر برای سیستمهای High End و رده ی Performance مناسبه
لطفا پردازنده هارو بر اساس قیمت مقایسه کنین
من تعصبی به هیچکدوم ندارم ول یچیزی که مشخصه اینه که یه 6 هسته ایه اینتل با فرکانس 3.33 که قیمتی بین 1 تا 1.5 میلیون داره یه تفاوت اساسی با 6هسته ای AMD با همین فرکانس داره که 4 برابرش قیمت داره ... اینتل مرض که نداره توی همچین بازار رقابتی یه همچین اختلاف قیمتی ایجاد کنه .
با این حرف مواقم که AMD بیشتر دنبال گرفتن بازار پردازشگرهای ارزون و با پردازنده های خوش قیمتشه و اینتل بازار میانه و high end
علتش اینه که اینتل گذشته از معماری قدرتمندش،خیلی داره نون تبلیغاتش رو میخوره
به نمایشگاههای خارجی که بری متوجه میشی چی میگم
کافیه AMD چند تا مدل جدید در رده ی High End بده بازار اونوقت میبینی همون 6 هسته ای اینتل که میگی 1 میلیون قیمتشه یهویی در کمال ناباوری کسانیکه قبلا 1 میلیون بالاش پول دادن میبینی اینتل قیمت خرده فروشیش رو 30 درصد شکست و آورد پایین!
salarhiv
30-07-2010, 19:55
AMD
کافیه AMD چند تا مدل جدید در رده ی High End بده بازار اونوقت میبینی همون 6 هسته ای اینتل که میگی 1 میلیون قیمتشه یهویی در کمال ناباوری کسانیکه قبلا 1 میلیون بالاش پول دادن میبینی اینتل قیمت خرده فروشیش رو 30 درصد شکست و آورد پایین!
با این حرف کاملا موافقم.من تا دو سال پیش بشدت طرفدار انویدیا/اینتل بودم. و همیشه سیستم خودم رو از این دو برتد انتخاب می کردم.
ولی وقتی دیدم با ورود سری 4xxx ATI ,انویدیا قیمت GTX 260 و GTX280 رو تا نصف کاهش داد تا بتونه با ATI رقابت کنه واقعا متوجه شدم که انویدیا پول تکنولوژیش رو نمی خوره و تا حالا داشته به نوعی از بازار سو استفاده میکرده و پول مفت می گرفته در حالی رقیبش که تا اون موقع حرفی برای گفتن نداشت محصولی بهتر با قیمتی نصف ارایه کرده بود.
همین قضیه با ورود سری PheomII و کاهش قیمت 100 دلاری Quad 6600 و 6700 کاملا برام روشن شد.و دو ماه بعد سیستم خودم رو با AMD/ATI بستم.
خب البته اینتل این کارو بشدت انویدیا انجام نمیده.Nvidia که واقعا میسلفه جماعت رو.
بحث اصلی سر همین قیمته
میخوام بدونم چه برتری و بدی نسبت به هم دارن
HardWare Professor
30-07-2010, 21:27
راستی چرا 6 هسته ایه and حدودا 400 تومنه و لی مال اینتل 1400؟!
I7 980X 1400
X6 1055 210
X6 1090 310
ممنون ولی من قیمت نخواستم
من فرق بینشون رو خواستم
HardWare Professor
30-07-2010, 21:43
من فرق بینشون رو خواستم
خوب هم رده نیستن که برات مقایسشون کنم//
بعنی محصول 1400 با 300 مقایسه نمیشه//
بر اساس صرفه و ارزش در مقابل قیمت به نظر من X6 1090 بهتره//
از لحاظ قدرت محصول اینتل بسیار قویتره////
ولی 1090 ارزش بیشتری در مقابل قیمتش داره////
چون ممکنه این تاپیک به دست بعضی ها! بسته بشه،از دوستان خواهش میکنم در صورت بسته شدن به گروه اجتماعی این تاپیک مراجعه کنن:
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
یکی مال گرافیک هست و یکی مال سی پی یو
من فرق بینشون رو خواستم
در مورد دستورالعملهای پردازشی هم اینتل و هم AMD از Instructions پا به پای هم استفاده میکنند
فرکانس کاری در هر دو بالاست
گذرگاره QPI اینتل با گذرگاه HT3.1 در AMD پهنای باند یکسانی دارند.مثلاً در 3.2GHz هر دو 25.6 GB/s
قابل توجه اوناییکه صحبت گرم کار کردن رو پیش میکشن
گرمایی که Intel core i7 داره واقعا بالاست و مخصوصا در حالت اورکلاک باید خنک سازی مناسبی داشت.حتی سری اکستریم رو واقعا بسختی میشه با کولینگ عادی مهار کرد.هم تجربه ی خودمه و هم میتونید در بخش اشکالات سخت افزاری یه جستجویی بکنید
درصورتیکه در مورد َAthlon II و Phenom II تا این حد شکایت دیده نشده
همونی که گفتند درسته
تبلیغات اینتل اونقدر هزینه رو دستش گذاشته که باید مشتری بدبختشو بچلونه تا خرج تبلیغاتش درآد
salarhiv
01-08-2010, 13:04
رو دستش گذاشته که باید مشتری بدبختشو بچلونه تا خرج تبلیغاتش درآد
موافقم,انویدیا هم همینطوره.فقط یه نگاه به معرفی کارت های سری GTX 4xx بکنید.ده ها کنفرانس مختلف با هزینه های سرسام اور . مخصوصا فستیوال 3 روزه ای که تو بوستون گرفت.که البته از کنفرانس و فستیوال گذشته بود و به یک کارناوال تبدیل شده بود!!! خب این هزینه ی سرسام اور در برابر یک کنفرانس مطبوعاتی کوچک از AMD/ATi برای معرفی سری 5xxx یا شاهکار 4xxx رو انویدیا از خیریه که نمی گیره!! از جیب همین user های از همه جا بی خبر میگیره دیگه.
حالا کارتهای 240 واتی که روش میشه تخم مرغ نیمرو کرد رو با قیمت و کاربرد ATI مقایسه کنید ببینید این همه بزن بکوب داره یا نه!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب چیز باحالی هست
یکی از اینا میخرم صبحونه باهاش درست کنم! :دی
واقعا این تصویر فتوشاپی هست یا واقعی؟عکس نیمرو شدش رو دارین؟! :دی
Bobby Sands
02-08-2010, 15:13
بنا به تجربه شخصی خودم با حدود 70 تا سیستم توی شرکتمون میگم گه قطعا اینتل بهتره.
تقریبا اکثر سیستم هایی که AMD بودن بعد حدود 2 سال به مشکل برخوردن(دقیقا تا الان 43 تا از 70 تا) در حالی که اینتل ها درصد خرابیشون خیلی خیلی خیلی کمتر بود .
از قدیم گفتن که هیچ ارزونی بی علت نیست . مثل اینکه واقعا درسته .
بنا به تجربه شخصی خودم با حدود 70 تا سیستم توی شرکتمون میگم گه قطعا اینتل بهتره.
تقریبا اکثر سیستم هایی که AMD بودن بعد حدود 2 سال به مشکل برخوردن(دقیقا تا الان 43 تا از 70 تا) در حالی که اینتل ها درصد خرابیشون خیلی خیلی خیلی کمتر بود .
نه عزیز به اسمبلرش برمیگرده که چقدر سواد داشته باشه و قطعات جانبی سیستم رو خوب انتخاب کنه
ضمنا اصلا این صحبت شما هیچ ربطی به سوال و مباحث این تاپیک نداره!
چون اینجا پرسیدند CPU اینتل بهتره یا AMD
ولی ایرادی که شما داری مطرح میکنی به مادربورد یا پاور یا سایر قطعات فرعی برمیگرده نه به CPU
متاسفانه با چنین اظهار نظرهای سطحی و اشتباه افراد رو گمراه میکنید
[/COLOR]
از قدیم گفتن که هیچ ارزونی بی علت نیست
شما میتونی یه کت و شلوار اصل مارک X رو در تهران تجریش و یک فروشگاه عادی بخری 100تومن و دقیقا همون رو در پاسداران و فروشگاهی که داره ماهانه 10میلیون اجاره میده همونو بخری 700 تومن بدون هیچ نکته ی اضافی یا پشتیبانی بهتر
ضرب المثلت باگ داره!
salarhiv
02-08-2010, 20:41
چه حرفی میزنیا دوست عزیز . CPU مگه ,پاور یا فنه که بعد از یه مدت کاراییش بیاد پایین,یا به مشکل بخوره!! بدون تعصب و قاطعانه میگم که اینتل و AMD و اصلا هیچ cpu در دنیا با کا کردن بهره وریش پایین نمیاد و به مشکل نمیخوره.
و همینطور که hektor عزیز هم گفتن اگه مشکلی قراره پیش بیاد به دلیل اختلال در سیستم برق و یا عدم دفع حرارت و... همه از اسمبلینگ سیستم می تونه باشه که اونم ظرف 2,3 ماه سیستم رو از پا میندازه نه 2,3 سال!!!
من خودم به این نتیجه رسیدم که کاملا سلیقه ای هست!
هرکی اینتل داره میگه amd بده و برعکس
و در ئواقع فرق بخصوصی با هم ندارن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.