مشاهده نسخه کامل
: اضافه کردن کنترل به Listview ؟
shadmehrshadow1
25-07-2010, 11:29
میخوام وقتی که روی یک دکمه کلیک میکنم یه کنترل مثل یه دکمه توی ستون سوم لیست ویو اضافه بشه. و هر بار که روی دکمه ی
اول کلیک میکنم این اتفاق بیفته توی سطر بعد . البته اینم میخوام که وقتی روی دکمه ی سطر سوم که در لیست وییو هست کلیک میکنم
مقدار تکست همون دکمه در ستون دوم همون سطر قرار بگیره .
واینکه من دوتا کد از ویبی 6 دارم که میخوام اونا رو توی ویبی دات نت هم داشته باشم . چه جوری ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میخوام وقتی که روی یک دکمه کلیک میکنم یه کنترل مثل یه دکمه توی ستون سوم لیست ویو اضافه بشه. و هر بار که روی دکمه ی
اول کلیک میکنم این اتفاق بیفته توی سطر بعد . البته اینم میخوام که وقتی روی دکمه ی سطر سوم که در لیست وییو هست کلیک میکنم
مقدار تکست همون دکمه در ستون دوم همون سطر قرار بگیره .
والا من که هیچی نفهمیدم!
واینکه من دوتا کد از ویبی 6 دارم که میخوام اونا رو توی ویبی دات نت هم داشته باشم . چه جوری ؟
[URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL
با تبدیل کردن در اصل قدرت دات نت را گذاشته اید کنار و دارید از همان ویبی 6 استفاده می کنید
مثلا برای کنترلر ساعت می توانید از کامپوننتی که دوست عزیز _H2_ زحمتش رو کشیدن استفاده کنید.
لینک دانلود:
کد 3dBall رو هم نتونستم کامپایل کنم ولی خودم یک انیمیشن گردش زمین رو به وسیله WPF و چند نرم افزار دیگر ساخته ام که باید جالب توجه باشد! یعنی در اصل یک کره در حال گردش است که با یک عکس از زمین روکش شده است.
لینک دانلود:
راستی خواندن یک کتاب یا پی دی اف VB.Net یا C# رو به شما پیشنهاد می کنم
موفق باشید
shadmehrshadow1
25-07-2010, 18:53
ببینید من میخوام که وقتیهر بار روی یک دکمه کلیک میکنم :
یه کنترل مثلا دکمه توی ستون سوم لیست ویئو قرار بگیره . و همچنین وقتی روی دکمه ای که درون لیست ویئو هست کلیک میکنیم متن دکمه ای که روش کلیک کردیم توی ستون اول لیست ویو قرار بگیره . حالا اگه بازم متوجه نشدید به صورت یه کد براتون میذارم.
بله درمورد ساعت هم باید بگم دیدمش واقعا خیلی خوبه . ولی توی اون کد یه چیزهایی بود که خیلی دوست دارم توی دات نت استفاده شون کنم . مثلا وقتی روی ساعت کلیک راست میکنیم انگار روی دسکتاپ کلیک کردیم و ساعتی وجود نداره . و همچنین قابلین Aero
از کد کره هم ممنونم .فقط نمیشد لینک مستقیم بذارید آخه من دایل آپ دارم سرعت اینترنتم کمه.
ببینید من میخوام که وقتیهر بار روی یک دکمه کلیک میکنم :
یه کنترل مثلا دکمه توی ستون سوم لیست ویئو قرار بگیره . و همچنین وقتی روی دکمه ای که درون لیست ویئو هست کلیک میکنیم متن دکمه ای که روش کلیک کردیم توی ستون اول لیست ویو قرار بگیره . حالا اگه بازم متوجه نشدید به صورت یه کد براتون میذارم.
به نظر می رسد کنترلر ListView این امکان را ندارد ...
چند راه موجود است : تصمیم گیری بهتر در مورد کاری که می خواهید انجام دهید و انتخاب راه بهتر
اگر مورد فوق را مطئن شدید : 1-ایجاد یک ListView جدید 2-استفاده از ListView در WPF و هاست کردن آن در ویندوز فرم.
ولی توی اون کد یه چیزهایی بود که خیلی دوست دارم توی دات نت استفاده شون کنم . مثلا وقتی روی ساعت کلیک راست میکنیم انگار روی دسکتاپ کلیک کردیم و ساعتی وجود نداره . و همچنین قابلین Aero
نهایتا اگر می خواهید آن کدها را تبدیل کنید یادم است قبلا در پستی یک برنامه تبدیل کننده را به شما معرفی کردم که باید از اون استفاده کنید ...
از کد کره هم ممنونم .فقط نمیشد لینک مستقیم بذارید آخه من دایل آپ دارم سرعت اینترنتم کمه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
shadmehrshadow1
26-07-2010, 10:32
یه لیست ویو با دوستون و یک دکمه به فرم اضافه کن . و کد های زیر رو توی فرم کپی کن:
متوجه میشی!:5:
دادش تو اومدی یک پنل جدا به کنترلرهای ListView اضافه کردی و بعدی با چند اندازه گیری اون دکمه رو در جای ستون دوم بر روی پنل قرار دادی و خوب این کد مشکل کم ندارد مثلا اگر اندازه ستون دوم رو با دو بار کلیک کردن فیت کنی می بینی اصلا توجهی به اون دکمه نداره و خیلی کوچیک میشه و دکمه در مکانی قرار می گیره که نمی خوای قرار بگیره
راه حل چیست؟
خود کنترلر ListView این امکان را نداره که شما یک کنترلر رو به عنوان آیتم بهش اضافه کنی پس :
به نظر می رسد کنترلر ListView این امکان را ندارد ...
چند راه موجود است : تصمیم گیری بهتر در مورد کاری که می خواهید انجام دهید و انتخاب راه بهتر
اگر مورد فوق را مطئن شدید : 1-ایجاد یک ListView جدید 2-استفاده از ListView در WPF و هاست کردن آن در ویندوز فرم.
برای مثال در دو لینک زیر برای حل این مشکل یک ListView جدید با ارث بری از این کلاس ساخته اند:
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.