مشاهده نسخه کامل
: ولتاژ 2000V
arashyty
25-07-2010, 10:49
دوستان من یه پشه کش برقی خریدم(ازونا که شبیه راکت تنیسه)
ولتاج خروجیش خیلی زیاده حدود 2000v همه چیزاشو در آوردم...میخام قوی ترش کنم...
میشه یکی دیگه بخرم بعد ببندمشون به هم که بشه 4000تا؟
اگه میشه یکم توضیح میدید؟
یک خازن بزرگ داره روش نوشته 2000ولت میخوام یکی دیگه بهش اضافه کنم میشه یادم بدید
بعد اگه بخوای ولتاژ رو اندازه بگیری باید از چی استفاده کنیم؟آخه این مالتیمترا تا1999 بیشتر نشون نمیدن:41:
ممنون از همگی
arashyty
27-07-2010, 07:50
بسیار ممنونم از راهنمایی همتون!!!!!
anti_girl
28-07-2010, 12:49
دوست عزیز در این نوع حشر کش ها ولتاژ فقط نقش ایفا میکنه و خبری از جریان نیست.
میشه بفرمایین ولتاژ ورودی چد ولته؟ساختار داخلیش جز اون خازن چی داره میخوام بدوم از کدوم روش استفاده شده تا بتونم بیشتر کمک کنم!
arashyty
28-07-2010, 20:12
ولتاژ ورودی 3 ولته (دوتا باطری قلمی)
این طور که من دیدم اول ولتاژ میره توی یک سیم پیچ (شبیه ترانس) بعد ولتاژش زیاد میشه ولی جریان کم میشه...بعد توی همون خازن انرژی جمع میشه وبعد جرقه میزنه...
همینا رو فهمیدم فقط میخواستم بدونم که اگه یکی دیگه عین همینو داشته باشم چطوری زیاد ترش کنم؟
ممنون دستتون درد نکنه:11:
من از این مدل پشه کشا ندیدم ولی اگه باتری که جریان مستقیمه به ترانس وصله پس قبل ترانسفورمر باید یه مبدل دی سی به ای سی (dc to ac) داشته باشه.با این اوصاف ساده ترین چیزی که به ذهنم میرسه اینکه یک خازن دیگه مثل خازن خودش با خازن خودش موازی کنی اینجوری ولتاز دو سرش دوبرابر میشه.ولی اگه ترانس نداشته باشه شاید با یک مدار چند برابر کننده بشه این کارو کرد.من که اینا به ذهنم رسید.شاید دوستان دیگه نظر های بهتری داشته باشن.
arashyty
29-07-2010, 08:10
این انگار ولتاج خروجیش هم dc هستش
مبدل نداره فقط چند تا دیود با دوتا خازن بزرگ با یه ترانس
arashyty
30-07-2010, 19:39
دوستای گلم کسی نیست به من کمی کمک کنه تا اینو تا 100kv زیاد کنم؟
اونقدر نميشه !!! خازن با اين ولتاژ تقريبا نيست. اون مدار هم ممكنه خازن به خروجي وصل نباشه يا اصلا در قسمت ولتاژ بالا كار نكنه ! اون مدار همونطوري طراحي شده و نميشه راحت زيادش كرد.
ضمنا اگه 100kv بسازي اونوقت از كجا ميفهمي كار ميكنه يا نه ؟ تو كه ديگه نيستي !! :31:
تازه يكي ميخواست يه مدار ولتاژ بالا بسازه بعد كنتور خونه ش رو باهاش روشن كنه ! شايدم به اداره برق ، برق بفروشه !! :31:
anti_girl
02-08-2010, 17:20
میشه یه عکس از مداراتش برازی؟
arashyty
03-08-2010, 13:17
بفرما:
البته من دوربین یا گوشی درست حسابی ندارم..ببخشید خیلی بی کیفیته...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم از زاوییه دیگه:
اینم وسایلم برا تقویت:
تورور خدا نخندید...
فقط اینو باید چکار کرد؟
متشکرم از همگی:11:
arashyty
05-08-2010, 08:38
بیا یه مالتیمتر دیگه سوزوندم:41:
لطفا کمک
arashyty
11-08-2010, 09:54
خوب خودم جواب خودمو میدم...نمیخواد شما زحمت بکشید...به مغزتون فشار بیارید!!!!
4 تا ازینا سری میبندم به هم و بیخیال....
خیلی خوشحال شدم از راهنماییتون...
دیگه نمیخواد شما پست بزنید!!!
Saeed ghanbari sar
04-06-2018, 03:17
سلام دوستان من تازه عضو شدم
مدار زیاد درست کردم از حشره کش تا موش کش برقی که تو هر دوتا از دیود ݕل استفاده کردم و چند تا خازن قوی که برای راه اندازی موتور الکتریکی استفاده میشه استفاده کردم اونم سری چون در مدار سری ولتاڙ زیاد میشه دو روز ازمایشی گزاشتم سه تا موشو درجا خشک کرد ولی تو مدار حشره کشم از سیم مسواح استفاده کردم و با لوله سفید مال کولر سرو ته سیم رو عایق کردم که اتصال نکنه و ازهم فاصله داشته باشه بعد با سیم مسی ۲/۵لحیم کاری کردم که یک سر حشره کش مثبت و اون سر منفی باشه ولی ترانسی برای بالا بردن ولتاڙ ݕیدا نکردم از کجا تهیه کنم؟ الان ولتاڙ کاری من ۴۴۰ الا ۵۰۰ ولت شک اولیه هستش چون برق شهری ماکزیموم ۲۲۰هست و خازن هم ۲۲۰ولت ذخیره میکنه اما ولتاڙ لازم برای نابودی حشرات نیست و باید ولتاڙ رو بالا ببرم بین ۱الا۲kv راهنماییم کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.