مشاهده نسخه کامل
: ژل ، تافت ، کتیرا یا ... ؟
من به خاطر حالت موهام بعضی از مواقع از ژل استفاده می کنم. ولی وقتی از ژل استفاده می کنم مو یک کمی سنگین میشه و می خوابه . می خواستم بدونم راه دیگه ای وجود داره که من موهام را آن طوری که می خواهم حالت بدهم ( ژل ، تافت ، کتیرا یا ... ؟ )
- برای مدل هایی خیلی عجیب و غریب هم نمی خواهم فقط می خواهم حالت موهام را حفظ کند.
armin_punisher6
24-07-2010, 22:17
شما از واکس بلک ارکید استفاده کنین.(Black orchid bergamot)
mohsen.ghasemi
24-07-2010, 22:26
ژل سینره هم خوبه...مو رو سفت نمیکنه...خوب هم حالت میده.
از هیچ چی استفاده نکن . موهات میریزه ها:31:
واقعا میگم .
nafe-bandar
24-07-2010, 23:03
وقتی موهات میریزه یعنی مو هات نرمه نه صاف باشه ها نرمه!
مثل خودم
راست میگه هیچی استفاده نکن من فقط بعضی اوقات اتو می کشم موهام رو اونم وقتی از حموم میام بیرون تازه قبلش سروم اون میزنم که موهام رو نسوزونه
به مواهت چیزه دیگه ای نزن چسب و مسب و ... :31:
آینده نداره برادر :31:
فک کنم ژل از همه بهتر باشه و کمتر ضرر داشته باشه..
نیترو هم اصلا استفاده نشه بهتره..!
از این چسب موهای کرم مانند ( واکس 9 خیلی خوبه ، خشکی مناسب داره ، موهاتو سنگین نمیکنه ، خیلی راحت شسته میشه ، اصلا مثل تافت نیست که موهاتو مرخت کنه و حتی تو حموم ه درست شسته نشه ، خیلی راحت بدون شامپو هم پاک میشه ..
تو این مایه ها هست جعبش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا این :
ژل پرمون هم خوبه کتیراست!اصلا از تافت استفاده نکن که بدترین فاجعه ای که تاحالا دیدم!!!
shahab47
24-07-2010, 23:42
ژل سینره هم خوبه...مو رو سفت نمیکنه...خوب هم حالت میده.
تایید میشه ولی روی هر مویی خوب جواب نمیده من میزنم خیلی خوبه ولی به دوستمم پیشنهاد کردم فوشم داد :31:
فک کنم ژل از همه بهتر باشه و کمتر ضرر داشته باشه..
نیترو هم اصلا استفاده نشه بهتره..!
این نیتروها خیلی مزرفن .. فقط سفت می کنن و مو تابلو می شه به درد سیخ کردن می خوره.:8::21:
hamed malekpour
25-07-2010, 09:31
من که از کتیرا استفاده می کنم وراضی هستم.
A L I E N
25-07-2010, 09:43
منم که چون موهام بلنده بعد حموم و یه کم واکس اتو میکشم
به نظرتون واکس مشکلی نداره واسه مو؟:41:
واکس ارکید بلندر که دوستان می گن به درد موهای بلند نمی خوره و اصلا زیاد حالت نمی ده و کلا خیلی چرب هست به دردموهای فر هم نمی خوره .. این ارکید والا سردرد گرفتم من هنگامی که می زدم.
ولی در کل بهترین و بی ضررترین حالت دهنده مو ژل هست با مارک های نیوا / لندر/ اتوسا / عطر اگین .
تافت نوعی اسپری برای تثبیت حالت مو است که در نوع های قوی و ضعیف وجود دارد مانند تافت با مارک خود تافت که بسیار قوی است و و البورای قرمز که تثبیت کننده ی ضعیف تری می باشد .. تافت بیشتر به درد موهای زن ها می خوره برای حالت هایی که می خوان بدن ولی برای موی مرد هم خوبه . ماندن تافت به مدت طولانی رو سر باعث ریزش و خارش می شود ..
واکس 9
ژل با کدام مارک ؟
کتیرا
- از بین این ها یا چیزی که تا الان گفته نشده چی پیشنهاد می کنید ؟
نیترو یه نوع واکس هست که موتو سنگ می کنه باید به موی کاملا خشک بزنی باهاهش موتو سیخ می کنی بعد دیگه هیچ نمی تونه بهش بریزتش .. باید هر شب شسته بشه وگرنه مو به سفیدی می زنه .
ژل نیوا یا اتوسا خوبه .
برای براقی و حالت دهی ژل خوبه .
میشه یکی راه درست استفاده از ژل را بگه که حداکثر تاثیر را داشته باشد ؟
بعد از حموم ژل بزن -- روی موی مرطوب خیلی بهتر جواب می ده.
M A M M U T
26-07-2010, 01:09
آقا از این کرم موها جواب نمی ده؟من یکی دوبار زدم باحال بود.:8:
ScKAT LeFT
26-07-2010, 11:18
کرم مو بهترین چیزه !
البته برای اونایی که میخوان اتو بکشن قبل از اتو کرم موی GetWare پیشنهاد میشه !
Ultra_Black
26-07-2010, 11:19
من از کرم موی Jwanan استفاده می کنم و خیلی راضیم!
به موها حالت طبیعی میده و خیلی هم چرب نیست و خیلی هم معطر و خوشبو هست
می خواهم یک چیزی باشد که همان موقع مو را خیس کنم و حالت بدهم و باعث بشه حالت مو همانطور بمونه و به راحتی تغییر حالت نده . البته نه اینکه مو سنگ بشه
Azerbaycan
26-07-2010, 11:39
از هیچ چی استفاده نکن . موهات میریزه ها:31:
واقعا میگم .
این حرفها دیگه خریدار نداره!!!
شرکتهای ژل سازی و کرم، تافت و... امروز دیگه با استانداردهای بهداشتی روز میرن جلو... پس منفعت شون از ضررشون به مراطب بیشتره!
این حرفها دیگه خریدار نداره!!!
شرکتهای ژل سازی و کرم، تافت و... امروز دیگه با استانداردهای بهداشتی روز میرن جلو... پس منفعت شون از ضررشون به مراطب بیشتره!
اتفاقا حرفشون برای اون دسته از دوستانی که از ژل و تافت و ... استفاده میکنن و بعد تنبلیشون میاد که همون شب سرشون رو بشورن کاملا درسته : دی
A L I E N
30-07-2010, 20:58
کرم مو دیگه چه صیغه یی هست ؟:31:
من بخاطر بلندی موهام اتو میکشم
بهترین گزینه برای قبل از اتو چیه ؟
همین کرم ؟
اگه کرم چه مارکی باشه و چطور استفاده بشه ؟:13:
اره کرم .. خوبه . قبل از اتو کمی بزن به موت و قشنگ به به خورد مو البته مقدارش کم باشه بعد اتو هم بزن برای حالت دهی !
نوع مارک هم باید از داروخانه های معتبر و متخصص بپرسید ! کرم موی nivea بد نیست.
A L I E N
31-07-2010, 19:01
:13:
من الان رفتم یه کرم مو بخرم روش نوشته بود
موارد استفاده : موهای ضعیف و مرده :18:
طریقه مصرف : روی موهای مرطوب بمالید و 15 دقیقه بعد اب بکشید
مطمئنید اینو قبل از اتو بزنم ؟
گوش شیطون کر:31: موهام خیلی سرحال و پرپشت هستن:19:
بگو کرم مو قبل از اتو می خوام خودشون می فهمن.
salmankhan9989
17-01-2011, 21:10
سلام من وقتی میرم حموم خیلی پف می کنه و وز میشه وبد شکل میشه بهترین کاری که می تونم بکنم چیه که موهام خوش حالت بشه وبعد از حموم بد ترکیب نشه؟:31:
hamed malekpour
18-01-2011, 12:23
سلام من وقتی میرم حموم خیلی پف می کنه و وز میشه وبد شکل میشه بهترین کاری که می تونم بکنم چیه که موهام خوش حالت بشه وبعد از حموم بد ترکیب نشه؟:31:
مثل من وقتی می خواهی بری بیرون اول موهاتو آب بزن وبعد ژل بمال بعدش شونه کن وبرو بیرون.
hamed malekpour
11-05-2011, 23:05
یه سوال بعد از زدن تافت آیا باید همون روز رفت حموم وآیا شامپو پروتیینه برای مو خوبه یا نه؟
راهی نیست که هم بشه مو ها رو صاف و مرتب نگه داشت و هم هر شب نریم حموم؟!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.