مشاهده نسخه کامل
: مینی لپتاپ بخرم یا combo ؟!
Dark.Life
24-07-2010, 19:50
دوستان جریان این combo ها چیه ؟
منظورم از ایناست که یه بورد + vga + cpu هست ... قیمتشون مثکه 120 30 تومنه
بعد میشه اینارو به یک مانیتور تاچ کوچیک وصل کرد که قابل حمل باشه یا کلاً قابل حمل نیستن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون از اینا بگیرم بهتره یا یه مینی لپتاپ ؟
جفتش بدرد نخوره
الان مینی لپ تاپ acer کنارمه دارم ویندوز نصب می کنم روش
1000 تومنم زیاده آدم بده اینارو بخره
----
Dark.Life
24-07-2010, 20:52
چرا ؟! :دی
واسه کارای سبک خوبن که !
دوستم یه دونه Eee pc 1001 داره باهاش کار کردم سرعتش بد نیست ... واسه اینترنت و فیلم دیدن مشکلی نداره
ninja3000sh
24-07-2010, 21:23
چرا ؟! :دی
واسه کارای سبک خوبن که !
دوستم یه دونه Eee pc 1001 داره باهاش کار کردم سرعتش بد نیست ... واسه اینترنت و فیلم دیدن مشکلی نداره
سلام.
قیافت برام آشنا میاد.:27::27:
آقا یه دونه asus t91 بخر باهاش حال کن.قیمتش هم دور بر 500 تومن هستش و ال سی دیش تاچ هم هستش.
فکر این کمبو و ممبو:31: رو هم از سرت بنداز بیرون فایده ندارن.
Lenovo S10-t3 هم گزینه خوبی هست تو تاچ اسکرین ها ، طراحی بهتری هم داره قیمتش هم مناسبه
Lenovo S10-t3 هم گزینه خوبی هست تو تاچ اسکرین ها ، طراحی بهتری هم داره قیمتش هم مناسبه
pami جان،شرمنده اگه سوالم خارج از تاپیکه،ولی تکنولوژی تاچ تبلت ها چه سیستمی هستش؟خازنی هستن یا قلم نوری؟
pami جان،شرمنده اگه سوالم خارج از تاپیکه،ولی تکنولوژی تاچ تبلت ها چه سیستمی هستش؟خازنی هستن یا قلم نوری؟
اون مدلی که گفتم خازنی هست ، اکثرا خازنی هستن مخصوصا تبلت های جدید دل و لنوو و اپل و ...
Dark.Life
25-07-2010, 21:21
سلام.
قیافت برام آشنا میاد.:27::27:
آقا یه دونه asus t91 بخر باهاش حال کن.قیمتش هم دور بر 500 تومن هستش و ال سی دیش تاچ هم هستش.
فکر این کمبو و ممبو:31: رو هم از سرت بنداز بیرون فایده ندارن.
hasanmotori هستم :دی
من اصلاً هدفم تاچ نیست ... گفتم یه lcd تاچ باشه که به این کمبو بخوره که دیگه کیبرد و موس نخاد که قابل حمل باشه که انگار نیست
پس من میرم دنبال Eee pc 1001 یا 1005
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.