مشاهده نسخه کامل
: ویروس نامشخص
farhadnamir_2003
24-07-2010, 17:24
سلام و خسته نباشید.
من ویندوز ام xp هست و آنتی ویروسم bitdefender با آخرین آپدیت.
یه ویروسی گرفتم که یه سری کارا میکنه که اعصاب خورد کنه.مشکلاتش ایناس که زیر مینویسم:
xp یه user داره ولی حتما باید روش click کنم تا ویندوز run شه.
بعضی وقت ها microsoft office word برا خودش اجرا میشه.
چند تا از برنامه ها تو لیست startup اظافه شدن.یا مثلا بعضی برنامه ها مثل power dvd با اینکه اون گزینش که تا dvd بزاری اوتومات اجرا بشه غیر فعاله,ولی وقتی میزاری اجرا میشه.یا مثلا yahoo messenger تو startup نیست ولی میاد.
اگه میتونین راهنمایی کنین ممنون میشم دوستان
farhadnamir_2003
25-07-2010, 11:18
دوستان عزیز کسی نمیدونه چیکار کنم؟
picher_s
25-07-2010, 17:19
درود
مثله همیشه Log برنامه combofix را اینجا بزارید.
سپس آویرا بنصبید.
برای اون مشکل که میگید اون User login نمیشه به صورت اتوماتیک، یه فایل رجیستری هست که باید اونو اجرا کنید. فردا براتون میزارمش.
یا اینا رو خودت دستی اجرا کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیروز باشید.
farhadnamir_2003
01-08-2010, 09:58
درود
مثله همیشه Log برنامه combofix را اینجا بزارید.
سپس آویرا بنصبید.
برای اون مشکل که میگید اون User login نمیشه به صورت اتوماتیک، یه فایل رجیستری هست که باید اونو اجرا کنید. فردا براتون میزارمش.
یا اینا رو خودت دستی اجرا کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپیروز باشید.
ممنون ولی چیزه زیادی نفهمیدم.اگه میشه دوباره با جزئیات توضیح بدین
rozbahani
01-08-2010, 18:51
سلام باعرض معذرت آقا سیستم من یه مشکلی داره نمیدونم ویروسه یا تو رو خدا کمکم کنید
یه مدتی بود سیستم ویروسی بود بعد با هزار بدبختی با nod 32 و کاسپرسی پاکسازی کردم حالا هر بار می رم تو بازی بازی فریمش بعد چند دقیقه کاهش پیدا می کنه تو task managerا usage cpu صفره هر چیم می گردم ویروسی تروجانی . ... چیز پیدا نمی کنم دمای gpu هم 75 70-هست دیگه نمی دونم چیکار کنم راستی بگم هر دو آنتی ویروسم به روز کردم بعد گشتم چیزی پیدا نشد. سه وچهار بارم ویندوز عوض کردم فرقی نکرد ویندوزم xp دیگه اعصابم واسم نمونده کمکم کنید.
به احتمال مشكلت سخت افزاريه!
فن هاي رو چك كن....
خمير سيليكون جديد بزن ;)
ashkan_enrique7
02-08-2010, 03:49
سلام و خسته نباشید.
من ویندوز ام xp هست و آنتی ویروسم bitdefender با آخرین آپدیت.
یه ویروسی گرفتم که یه سری کارا میکنه که اعصاب خورد کنه.مشکلاتش ایناس که زیر مینویسم:
xp یه user داره ولی حتما باید روش click کنم تا ویندوز run شه.
بعضی وقت ها microsoft office word برا خودش اجرا میشه.
چند تا از برنامه ها تو لیست startup اظافه شدن.یا مثلا بعضی برنامه ها مثل power dvd با اینکه اون گزینش که تا dvd بزاری اوتومات اجرا بشه غیر فعاله,ولی وقتی میزاری اجرا میشه.یا مثلا yahoo messenger تو startup نیست ولی میاد.
اگه میتونین راهنمایی کنین ممنون میشم دوستان
آنتی ویروس AVG رو نصب کن آپدیتش کن اگر ویروسی باشه حتما پیدا میکنه اگه چیزی پیدا نکنه بدون سیستمت ویروسی نیست. یه ویندوز هم نصب کن تا خیالت راحت بشه.
(((sign in automatically یاهو تو چک کن بعد پاور دی وی دی هم همین جوری هستش بخوای نخوای اینطوری میشه به نظر من از nero show time استفاده کن که کاملا بی درد سره.)))
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.