مشاهده نسخه کامل
: یه دانش آموز سال دوم به سوم باید در تابستان چی کار کنه؟
M A M M U T
24-07-2010, 15:59
سلام دوستان
من الآن سال دومم که میرم سوم.می خوام پزشکی قبول شم.(که می شم:21:)
حالا خواستم ببینم الآن باید تو تابستون چی بخونم؟
متاسفانه پارسال مدیر مدرسمون همه ی دانش آموزای سال اول رو فرستاد رشته ی ریاضی و الآن من باید برا تغییر رشته بخونم.به نظرتون خیلی ضروریه که درسای دیگه رو هم بخونم؟
معدلم هم خوبه(خوبه؟) 19.56 تو آزمون های قلمچی هم ترازم بین 6700 تا 7000 بود.
یه سوال دیگه آزمون تغییر رشته تاریخش کیه؟سخته؟
متشکر
M A M M U T
27-07-2010, 06:36
آقا یکی نیست نظر بده؟
BioHazard
27-07-2010, 08:30
من اگه الان جای تو بودم ، دروس سال دومم رو یک بار کامل مرور میکردم و تست میزدم. بعدش توی سال سوم ، توی طول سال سوم رو هم جمع میکردم و برای اینکه دوم یادم نره ، باز مرورش میکردم
آزمون ها رو هم شرکت میکردم
(البته اگه اون موقع گوش شنوا داشتم :19::19:)
منم با دوستمون موافقم... بهترین کار مرور درس های سال قبل می تونه باشه..
اگه هدفت قبولي پزشكي نبود ، بايد از تابستونت حداكثر اسفاده رو ميكردي ، هر چقدر ميتوننستي بازي ميكردي تا تابستون سال بعد عقده بازي نشي. ولي براي قبول شدن تو پزشكي من هم نظر دوستان رو دارم .
M A M M U T
27-07-2010, 13:23
اگه هدفت قبولي پزشكي نبود ، بايد از تابستونت حداكثر اسفاده رو ميكردي ، هر چقدر ميتوننستي بازي ميكردي تا تابستون سال بعد عقده بازي نشي. ولي براي قبول شدن تو پزشكي من هم نظر دوستان رو دارم .
تصمیم گرفتم هر دو کارو انجام بدم یعنی هم بازی کنم هم درس بخونم.اما این زیست خوندن طوری وقتمو می گیره که به هیچ درس دیگه ای نمیرسم.
Lady Negar
28-07-2010, 20:28
سلام دوست عزيز.
شما مختاري ولي اشتباه منو نكنيد منم از تابستان دوم شروع كردم واسه كنكور:نتيجه اينكه واسه پيش دانشگاهي جوني واسم نمونده بود و خيلي از هم كلاسيام كه از پيش يا تايستون پيش شروع كردن از من بشاش تر و با بافعاليت تر بودن!
تابستون و عيد مال استراحته بجز تابستون و عيد پيش!
پيشنهاد من تفريح رفتن به كلاس زبان و موسيقي و ورزشه!البته همون طور كه گفتم مختاريد!:46:
من زمانی که هم سن شما بودم تابستون رو می رفتم سرکار!!!
mostafa_360
28-07-2010, 23:39
من جای شما بودم 2 تا کار رو حتمآ انجام می دادم:
1.رفتن به کلاس زبان چون به شدت بهش نیاز پیدا می کنی.
2.کار بر روی دروسی که درشون ضعیفی تا جایی که بر مطالب سال های قبل مسلط بشی می توانی با گرفتن کتاب های کمک اموزشی این کار رو انجام بدی مطمئن باش خیلی کمکت می کنه.
در ضمن از الان به فکر کنکور و تست زدن نباش فقط سعی کن پایتو قوی کنی (به خصوص از لحاظ تشریحی) و سعی کن تمام هدفتو بر روی گرفتن یک معدل کتبی خوب در سال سوم (امتحان نهایی) بکنی.
راستی تفریح رو فراموش نکن اما سعی کن بهش وابسته نشی:31:
blak hole
29-07-2010, 13:24
سلام :8:برو کلا س نجوم هونم تو انجمن نجوم اماتوری راستی منم دومم دارم میرم سوم ببینم مگه توالان مدرسه نمیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟:23:
خیلی زود نیست به فکر کنکور باشی؟؟؟؟
هنوز خیلی وقت داری ، کلاس زبان و ورزش از همه چی بهتره.
راستی اگه شما بتونی همون رشته ریاضی رو بخونی و در کنارش زیست رو خودت بخونی فکر کنم مزیت اون اینه که تو درسهای فیزیک و ریاضی یه سر و گردن از بچه های تجربی قویتری که خودش خیلی مهمه. فکر کنم نوع دیپلم تو گروه آزمایشی مهم نباشه.
اگه این راهو خواستی امتحان کنی تابستونو زیست بخون یا کلاس برو.
farid0485
29-07-2010, 22:38
راستی اگه شما بتونی همون رشته ریاضی رو بخونی و در کنارش زیست رو خودت بخونی فکر کنم مزیت اون اینه که تو درسهای فیزیک و ریاضی یه سر و گردن از بچه های تجربی قویتری که خودش خیلی مهمه. فکر کنم نوع دیپلم تو گروه آزمایشی مهم نباشه.
30-07-2010, 00:20
خیلی سخت میشه.زیست سه مثل دو نیست.خیلی مفهومیه.تنهایی و بی معلم نمیشه همین طور دانسته های رشته ی ریاضی اصلا بدرد تجربی نمی خوره.گرچه ممکنه ماهر تر بشم اما به وقت صرف کردنش نمی ارزه.
آخه برا پزشکی تهران باید زیر 500 بیارم.خب کار آسونی نیست.باید از الآن کار کنم.
برو کلا س نجوم هونم تو انجمن نجوم اماتوری راستی منم دومم دارم میرم سوم ببینم مگه توالان مدرسه نمیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا باید برم مدرسه؟
همچنین به نظرم من ریاضی رو حفظ میکنم.خیلی حس بدیه.مثلا سوالات مشابه رو تا یکم پیچیده شدن حل می کنم در سه سوت اما اگه فرم سوال عوض بشه اما همون راه حل رو نیاز داشته باشه نمی تونم.معدل ریاضیم هم زیاد بد نیست شدم 18.اینو چی کارش کنم؟
سلام
به نظرم از همین الان نباید واسه کنکور خوند.
تنها کاری که باید کنی که بعدا پشیمون نشی مرور و تقویت نقاط ضعفت تو سال دومه.باید سال دوم رو کامل مسلط باشی.
همینه و بس . البته کارای جانبی که دوستان هم معرفی کردن خوبه.بخصوص کلاس زبان.
موفق باشید :40:
Aryana_b
30-07-2010, 09:25
من که تو تابستان دوم به سوم هیچ کاری نکردم:31: چون میدونستم سال بعدش کنکور دارم و رنگ اسایش رو نمیبینم(همین الان):41:
توی سوم و امتحانای نهایی هم به مشکل نخوردم:20: شما میتونی از زندگی لذت ببری-بیرون بری-فیلم ببینی اگه خیلی نگرانی میتونی هفته ای 3ساعت درس بخونی اگه میخوای معلم بگیری زیست خوبه که جلو بیفتی یا ریاضی چون امسال برای تجربیا زیست و ریاضیشون خیلی سخت بوده اگرم نمیخوای معلم بگیری اون وقت نمیدونم میتونی cd اموزش درسارو بگیری بخونی ولی خیلی به کنکور فکر نکن الان که من از تابستون برا کنکور میخونم یه سری میگن زوده سخت نگیر بعد شما میخوای 2سال زودتر بخونی...
M A M M U T
30-07-2010, 10:22
اگه میخوای معلم بگیری زیست خوبه که جلو بیفتی یا ریاضی چون امسال برای تجربیا زیست و ریاضیشون خیلی سخت بوده
ریاضی رو گرفتم:20:
سلام
برو امسال رو حال كن كه ديگه وقت نمي شه!! كلا به نظرم اين تابستون رو بيخيال درس شو! بجاش از اول مهر با قدرت شروع كن ....
من زمانی که هم سن شما بودم تابستون رو می رفتم سرکار!!!
دمت گرم مرد عملی :10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.