مشاهده نسخه کامل
: نحوه استفاده از شی ADO با بانک SQL
با سلام
در vb.net می خوام از شی ado استفاده کنم + از بانک اطلاعاتی sql برای برنامه می خوام استفاده کنم میشه این کار ها را مرحله به مرحله بگین از کدوم منوها باید انجام بدم و دیگه اینکه من می تونم از داخل خود محیط vb.net یک دیتابیس sql تعریف کنم و جدول بسازم یا باید جداگانه sql server رو نصب کنم اگه میشه ، لطفاً بگین چه جوری ؟؟ :19:
علیک سلام :20:
خب برای این کار توی وی بی دات نت ابتدا باید پایگاه داده ی خودت رو درست کنی و بعد یه جدول واسه پایگاه داده ت بسازی و ...
اگه با پی دی اف آموزشی زبان انگلیسی مشکلی نداری فکر کنم یه پی دی اف دارم که به دردت میخوره.
میتونم آپ کنم دانلود کنی.
اگرم مشکل داری که مشکلت رو بگو همینجا راهنماییت کنیم :11:
اینجور که معلومه تازه میخوای شروع کنی.
sobhan1990
25-07-2010, 10:14
سلام
برای ساخت دیتابیس sql حتما باید نرم افزار sql server نصب کنی.
وقتی نصب کردی میتونی هم در محیط sql و هم visual studio دیتابیس بسازی.
در visual studio، باید از پنجره solution explorer یه کانکشن به sql ایجاد کنی و بعدش میتونی دیتابیست رو بسازی و تغییرات بدی.
برای ارتباط با دیتابیس میخوای از ado استفاده کنی یا ado.net؟
در هر صورت شما استارت بزنید؛ اگر مشکلی بود دوستان پاسخ میدن.
سلام
برای ساخت دیتابیس sql حتما باید نرم افزار sql server نصب کنی.
وقتی نصب کردی میتونی هم در محیط sql و هم visual studio دیتابیس بسازی.
در visual studio، باید از پنجره solution explorer یه کانکشن به sql ایجاد کنی و بعدش میتونی دیتابیست رو بسازی و تغییرات بدی.
برای ارتباط با دیتابیس میخوای از ado استفاده کنی یا ado.net؟
در هر صورت شما استارت بزنید؛ اگر مشکلی بود دوستان پاسخ میدن.
من به نازگی شروع به کار کردم و الان چون مبتدی هستم می خوام برنامه دفترچه تلفن را بنویسم حالا من برای اینکه بتونم از ado.net استفاده کنم باید شی ado را از کجا باید به toolbar اضافه کنم و این ado.net برای برنامه های تحت وب هست یا برای windows application هم میشه استفاده کرد و به عنوان سوال آخر یک text Box رو چه جوری به بانک اطلاعاتی وصل کنم البته با استفاده از قسمت properties ؟؟ :46:
بهتره قدم به قدم کار رو شروع کنی :11:
اول باید یه دیتابیس بسازی.
از پنجره ی Solution Explorer روی پروژه کلیک راست کن و بعد از Add گزینه ی New Item رو بزن.
حالا از Common Items گزینه ی Data رو انتخاب کن و یه Service Based Database ایجاد کن.
دو به مرحله از ویزاردی که واست باز میشه Next کن تا Finish بشه.
الان دیتابیس تو ایجاد شده ... حالا باید یه جدول به دیتابیست اضافه کنی.
تو پنجره ی Server Explorer زیر مجموعه ی Data Connections باید دیتابیس خودت رو ببینی ... یه گزینه به اسم Tables اونجاس، روش راست کلیک کن و گزینه ی Add New Table رو بزن ... حالا باید فیلدهای جدولت رو تعریف کنی (مثل برنامه ی Access که فکر کنم باهاش کار کرده باشی)
البته این چیزی که ما الان داریم ازش استفاده میکنیم SQL هست.
در قسمت Column Name اسم فیلدت رو بنویس و توی Data Type نوع داده ش رو مشخص کن.
حالا باید جدول رو ذخیره کنی. روی دکمه ی ضربدر کلیک کن و جدولت رو ببند و اون رو با اسم دلخواهت ذخیره کن.
اگه میخوای توی جدولت داده هایی رو وارد کنی روی جدول راست کلیک کن و گزینه ی Show Table Data رو بزن، حالا میتونی تو جدولت سطر وارد کنی.
خب الان یه دیتابیس ساختیم که یه جدول داره و آمادس تا ما توی برنامه ازش استفاده کنیم. :11:
نمیدونم با مفهوم DataAdapter و Connection و DataSet و DataRow و ... آشنایی داری یا نه ؟
چون برای کار با دیتابیس باید با این ها آشنایی داشته باشی.
خب نه آشنا نیستم یه کوچولو توضیح بده چون می خوام یک رکورد جدید ایجاد و ذخیره کنم تا بتونم رسما کد نویسی روی این برنامه شروع کنم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.