ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : HD mini

pesaremehraboun
24-07-2010, 11:41
سلام دوستان . HTC HD mini مي خوام بخرم ،‌به نظرتون خوبه گوشيه خوبيه ؟؟
چرابعضيا به ويندوز موبايل اعتقاد ندارن ؟؟ واقعا آندرويد بهتره ؟؟
ممنون ميشم كمك كنيد

AryanLand
24-07-2010, 12:09
سلام.

جای سوالتون اینجاست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohammadkarami
17-10-2010, 06:42
salam . man ye HTC mini HD kharidam. vali ye moshkel daram. vaghti SMS farsi daryaft mikonam , ghabele khoondan nist. chi kar bayad bokonam ke betoonam sms farsi ham daryaft konam ?
mamnoon misham agar komak befarmayeed.

r0zeabi
20-10-2010, 22:56
salam . man ye HTC mini HD kharidam. vali ye moshkel daram. vaghti SMS farsi daryaft mikonam , ghabele khoondan nist. chi kar bayad bokonam ke betoonam sms farsi ham daryaft konam ?
mamnoon misham agar komak befarmayeed.
سلام
منم hd mini دارم ازش راضیم درکل مینی با فارسی مشکل داره یا باید رام عوض کنید که من اینکارو نکردم یا باید فارسی ساز مرصاد رو از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نصب کنید که یک مشکلاتی داره مثلن تو مسیج و تقویم فارسی رو نمیخونه من خودم کپیش میکنم تو ورد اونوقت میشه خوند ولی تو اپرا و افیس و ... مشکل نداره
توصیه میکنم تو انجمنهای سایت فوق فعال باشید مشکلتون رفع میشه
پیروز باشید
بجای نقطه چین بنویسید (ای ار-تی سی ای دات او ار جی )ظاهرن انجمنها با هم مشکل دارن
نمیدونستم چجور بنویسم تا متوجه بشید تا حالا هم چین چیزی ندیده بودم این انجمنها اصولن برا آموزشه نه رقابت
خوبه همشون یه قالب (کپی شده فرومهای خارجین اگه نه چکار میکردن این مدیرا) دارن

مهدي31
12-01-2011, 10:38
سلام
من میخوام این گوشی را بخرم ولی در چند جا خوندم که بخاطر رزولیشنش بیشتر نرم افزارها یا براش کوچیک هستن یا بزرگ
بخاطر همین روش نصب نمیشن:41:
واقعا این مشکل را داره یا نه ؟؟؟؟
در ضمن رام آسیایی برای این گوشی آمده ومشکل فارسی این گوشی بااین رام که کیبرد فارسی هم داره حل شد:46: