ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای کرک کردن یک نرم افزار ایرانی

ALI_ADMIN
24-07-2010, 09:40
سلام دوستان یه نرم افزار هست که برای کنترل تابلو روان هست و کد فعالسازی داره :13:من هر کاری می تونستم کردم و از هر کی یه حرف شنیدم کسی هست که بتونه قفل این نرم افزار رو باز کنه ؟؟؟
لینک نرم افزار اینه ..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این نرم افزار خیلی منو سر کار گذاشته ببینم شما چی کار می کنید ...:41:
مرسی از راهنمایی شما....

!Plus
24-07-2010, 13:06
در خواست کرک کردن نرم افزار های ایرانی خلاف قوانین ه...! :13:

تازه از لحاظ شرعی هم مشکل داره...! (فتوای جدید مراجع تقلید ه...!) :27:

هر کی تو این دنیا نرم افزار ایرانی کرک کنه...! تو اون دنیا خودش رو کرک می کنن...! :41:

شوخی هم نکردم...! کاملاً جدی گفتم...! قانون کپی رایت ه...! :5:

موفق باشی...! :46:

ALI_ADMIN
24-07-2010, 15:03
نمی دونستم شما هم فتوا می دید!!!:41:

یعنی اونقدر عقب موندیم که برنامه خارجی رو کرک کنیم اما ایرونی رو نه !!!:41:

ایرونی ها همه مثل تو نیستن که به جای کمک فتوا بدن!!!:27:
مرسی

!Plus
24-07-2010, 16:24

مرسی

گفتم که... مراجع تقلید فتوا دادن...! نه من...! :19:

من کی هستم که بخوام فتوا بدم...! :31:

فکر کردی دارم باهات شوخی می کنم...! کاملاً جدی گفتم...! :5:

خبرش یه جا تو انجمن خبر بود...! :27:

برو بگرد پیدا می کنی...! :27:

غیر از کشور های آمریکا و انگلیس و اسراییل...! برنامه های هر کشور دیگه ای رو کرک کنی...! گناه محسوب میشه...! :27:

تازه... جزء قوانین اینجا هم هست...! کسی نباید درخواست کرک نرم افزار های ایرانی رو کنه...! فهمیدی...! :19:

ALI_ADMIN
24-07-2010, 17:12
حالا نمی شه این نزم افزارم جز نرم افزار های مثلا آمریکا حساب کنی؟؟؟؟

!Plus
24-07-2010, 18:47
حالا نمی شه این نزم افزارم جز نرم افزار های مثلا آمریکا حساب کنی؟؟؟؟

یعنی به خودم دروغ بگم و سر خودم کلاه بذارم و ... بعد هم گناه کنم...! :41:

من هرگز این کار رو نمی کنم...! بگو... شاید بقیه برات بکنن...! :13:

موفق باشی...! :46:

قانون کپی رایت هم یادت نره...! :5:

mimic
24-07-2010, 21:26

مرسی

خارجی ها خونشان مباح است
برای همین کرک کردن نرم افزار هایشان صواب دارد
پس تا میتوانی این کار را انجام بده

Gladiator_Cracker
24-07-2010, 23:14
خارجی ها خونشان مباح است
برای همین کرک کردن نرم افزار هایشان صواب دارد
پس تا میتوانی این کار را انجام بده

تروخدا نفرمائید ؛ این چه حرفیه آخه ؟!!! :41:
کرک کردن نرم افزار در کل کار خوبی نیست ولی میشه ازش به عنوان یک ابزار در جهت بهبود استفاده کرد ، در مورد نرم افزارهای خارجی هم ایرانی جماعت به هزار و یک دلیل امکان خرید نرم افزار ارجینال خارجی رو ندارن برای همین کسی در مورد کرک کردن اونها صحبتی نمیکنه ولی اگر ما قرار باشه اینطوری راحت در مورد یک آدم ناشناس ( خارجی ) نظر بدیم و رای صادر کنیم بعد از مدتی مطمئن باشید بدتر از بلایی که سر این خارجی ها آوردیم سر همدیگه میاریم.

Sharim
24-07-2010, 23:28
به نظر من هم کرک کردن نرم افزار ایرانی کار درستی نیست .
ما برای دسترسی به نرم افزار های خارجی از همه نظر محدودیت داریم و از طرفی نمیتونیم از دنیا عقب بمونیم . اون ها نرم افزار ها رو برای ما تولید نمیکنن و بازار فروش خودشون رو هم دارن . قوانین کشور خود اون ها از نرم افزارهاشون حمایت میکنه . پس دلایلی وجود داره که ما خودمون رو مجاب کنیم برای استفاده از نرم افزار های روز دنیا . حالا به هر قیمتی .
ولی زحمتی که توی کشور خودمون کشیده شده و تمام جوانب ایران هم توش مد نظر قرار گرفته شده (از جمله تناسب قیمت ها با درآمد ها و ...)اگر ما نخوایم حمایت کنیم پس کی میخواد حمایت کنه ؟
اینطوری علم برنامه نویسی توی کشورمون بعد از یه مدت منقرض میشه !!
البته اینم بگم که جلوی سوئ استفاده بعضی ها رو باید گرفت مثلا نرم افزار های نتخاب رشته کنکور به قیمت بالای یک ملیون میفروختن . خوب این نرم افزار باید کرک بشه تا یه تو دهنی باشه واسه کسایی که از آب گل آلود ماهی میگیرن .

sefareshcrack
24-07-2010, 23:54
به نظر من کار درستی است : انقدر هم مثل بچهای ابتدای : آخه کیفش خراب شد نگید : اگه بچه خوبی بود کرک نمی شد : پش حقش بوده که شده :
البته از این حرفها 1000000000 بارهاااااااا گفته شده ولی بازم هم هی میان و میگن !!!!

طرف گفته یکی بیاد برام کرک کنه نه این که هی بده : هی جیزه : هی فتوا دادن : جدیدا ما چقدر مجتهد داریم !!!!!!!!!!

برنامه رو باز کردم : گرچند ویروسی وین 32 داشت !!!! و الان برنامه نمایشی است ؟: تو برنامه هم نوشته که بعضی از امکاتاتش نیست و...... برنامه با winlicense پک شد !!!!!

شما برنامه کامل بزار : که کرک شده زحمت ها به هدر نره !!!!! اکه از کسی که این برنامه رو داره کی تونی تهییه اش کنی و اونوقت بیار کرک ....

یا علی .

Gladiator_Cracker
25-07-2010, 01:35
به نظر من کار درستی است : انقدر هم مثل بچهای ابتدای : آخه کیفش خراب شد نگید : اگه بچه خوبی بود کرک نمی شد : پش حقش بوده که شده :
البته از این حرفها 1000000000 بارهاااااااا گفته شده ولی بازم هم هی میان و میگن !!!!

طرف گفته یکی بیاد برام کرک کنه نه این که هی بده : هی جیزه : هی فتوا دادن : جدیدا ما چقدر مجتهد داریم !!!!!!!!!!

برنامه رو باز کردم : گرچند ویروسی وین 32 داشت !!!! و الان برنامه نمایشی است ؟: تو برنامه هم نوشته که بعضی از امکاتاتش نیست و...... برنامه با winlicense پک شد !!!!!

شما برنامه کامل بزار : که کرک شده زحمت ها به هدر نره !!!!! اکه از کسی که این برنامه رو داره کی تونی تهییه اش کنی و اونوقت بیار کرک ....

یا علی .

البته از اینکه ادب رو در کلامتون رعایت کنید ممنون خواهم شد.
ولی قبول کنید که قفلهایی در بازار هستن که توانایی ایجاد محافظت های قوی رو دارن که جلوی جوجه کراکرها رو بگیره ولی هدف مبارزه نیست بلکه ایجاد فرهنگ بین عموم کاربران هست که آقا ؛ برادر من ، خواهر من...
نرم افزار ایرانی تو کشوری تولید شده که تورم 25% داره ، تو مملکتی تولید شده که پدر برنامه نویس در میاد ؛ به قول امام حسین اگر دین نداری آزاد مرد باش ، به فکر هموطن خودت باش.

amirgooran
25-07-2010, 09:15
قوانین را مطالعه فرمایید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاپیک قفل شد.