مشاهده نسخه کامل
: ظاهراً مادر بورد asrock من مشكل داره
Pejvak61
23-04-2006, 14:46
من سيستمي دارم كه مادر بوردش asrock . چند هفته قبل ديدم اين سيستم وقتي كه مدتي كار ميكنه به حالتي مثل هنگ كردن فرو ميره بطوريكه نه ماوس و نه كيبورد هيچكدوم كار نميكنن و چراغ قرمز هارد هم ازروي كيس روشنه ولي اگه قبل از رفتن به اين حالت نشانگر ماوس من روي يك كادر تايپ متن قرار بگيره بعد از دچار شدن به اين حالت كار چشمك زدن علامت I ادامه داره. بعد از ديدن اين وضعيت ويندوز رو دوباره نصب كردم و اين ايراد برطرف شد . حالا دوباره سيستم به اين وضعيت دچار شده . من خودم فكر ميكنم ايراد از مادر بورده ولي دوست دارم نظر شما رو هم بدونم. متشكرم. ;)
reza12100
24-04-2006, 01:00
دو مورد را چک کن
1-پینهایی که روی مادربور هست و cpu روی ان نصب میشه اگر یک دو تاش کج شده باشه ویندوز کند شده و تا حدودی هنگ میکنه
پس از سالم بودن ان پینها مطمئن شو
2-درجه حرارت cpu را چک که از مقدار مجاز بالاتر نرفته باشه البته بعد از اینکه سیستم یک مدتی کار کرد درجه را چک کن
اگر هیچ کدوم از این دو مورد نبود بایوس مادربوردت را اپدیت کنن و اگر باز هم مشکل برطرف نشد دوباره مطرح کن
مشکلت نرم افزاریه!
ویروس نداره؟
Pejvak61
25-04-2006, 16:17
كارهاي reza12100 رو اجام دادم ولي همه چيز طبيعي بود . الآن هم كه چند ساعتي سيستم داشت كار ميكرد سالم بود ولي ميدونم كه بعداَ امكان داره همچين مشكلي پيش بياد . البته هنوز آنتي ويروس روش نصب نكردم ولي قبل از نصب دوباره ويندوز نورتون روش نصب بود و قبل از نصب ويندوز درايو c رو فرمت كامل كردم. پس نبايد مشكل ويروسي باشه. به هرحال از كمكتون ممنونم.
شاید یک درایو دیگه ویروسی باشه
بعضی از ویروس ها به شکل فایل exe نیست که حتما نیاز به اجرا داشته باشه همینقدر که درایو D: رو باز کنی ممکنه ویروسی بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.