مشاهده نسخه کامل
: حذف ويستا از بوت منو بعد از نصب xp
FOURTH RETURN
23-07-2010, 23:00
سلام من يه xp نصب كردم روي درايو دي يه ويستا هم قبلا در درايو سي داشتم اما الان ويستا از منوي انتخاب ويندوز حذف شده و من مستقيم وارد xp ميشم ضمنا من در قسمت تنظيمات مربوط به زمان انتظار براي انتخاب ويندوز در ويندوز xp رفتم زمانش 30 ثانيه بود اما فقط ويندوز xp رو داشت اثري از ويستا نبود راهي هست يا بايد دوباره ويستا رو نصب كنم?
سلام شما ميتوني برنامه ي Vista Boot Pro رو دانلود و با اون تنظيمات رو ست كني يا دستي يه فايل مخفي تو درايو سي به نام Boot.ini هست اون رو ويرايش كني،به اين صورت :
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
D:\WINDOWS="Windows Vista" /noexecute=optin /fastdetect
اگر نفهميدين جريان چيه تو پيغام خصوصي اطلاع بدين.
FOURTH RETURN
24-07-2010, 08:34
ممنون امتحان ميكنم بهت اطلاع ميدم ضمنا يه سوال: اين برنامه ويستا بوت رو بايد روي xp نصب كنم و ويستا رو از محيط xp اجرا كنم? و سوال آخر اينكه علت اجرا نشدن ويستا بعد از نصب xp جي ميتونه باشه? با تشكر
FOURTH RETURN
24-07-2010, 14:08
فولدر مخفي اي به نام Boot.ini در درايو سي نجستم كجاس?
mehdi_halla
24-07-2010, 20:06
نه دوست عزیز فایل هستش اون BOOt.ini که البته فرقی نمیکنه.شما با تغییر تنظیماتش نمیتونین ویستا رو برگردونین .چون این فایل فقط میتونه ویندوز xp رو بوت کنه!
شما یا باید از برنامه vita boot pro و یا Easybcd استفاه کنین.
اینجا رو هم نگاه کنین بهتون کمک میکنه.
SiyahVash
24-07-2010, 23:00
اگه میخواین بدون استفاده از نرم افزار خاصی (به صورت دستی) این کار رو انجام بدین، در Command Prompt تایپ کنید BCDEdit و اطلاعاتی که نمایش میده اینجا بذارین تا با دستورات درستش کنیم...
FOURTH RETURN
25-07-2010, 11:00
من ميخوام در منوي بوت هم xp رو داشته باشم هم ويستا رو آيا روشهاي بالا من رو به نتيجه ميرسونه?ضمنا سياوش منظورت منوي run در xp هست? اونجا بايد دستور رو بنويسم? اين برنامه ويستابوت فقط ويستا رو بالا مياره يا xp هم بالا مياره منظورم اينكه دو تا ويندوز رو توي منوي انتخاب دارم يا نه?
Dew Drop
25-07-2010, 11:30
سلام
کار با با نرم افزار easy bcd خیلی راحت تره.تو قسمت add/remove entries قسمت پایینش add entry تو قسمت type ویندوزویستا رو انتخاب کنید و تو قسمت drive هم درایو ویندوز ویستا رو بزاریدبعد add entry رو کلیک کنید.این هم لینک دانلود این نرم افزار.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SiyahVash
25-07-2010, 11:52
من ميخوام در منوي بوت هم xp رو داشته باشم هم ويستا رو آيا روشهاي بالا من رو به نتيجه ميرسونه?ضمنا سياوش منظورت منوي run در xp هست? اونجا بايد دستور رو بنويسم? اين برنامه ويستابوت فقط ويستا رو بالا مياره يا xp هم بالا مياره منظورم اينكه دو تا ويندوز رو توي منوي انتخاب دارم يا نه?
خوب، فکر کنم اینطوری پیش بریم یک هفته دیگه هم مشکلتون حل نشه!!
شما از این لینک آخرین ورژن برنامه EasyBCD رو نصب کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رایگان هم هست و احتیاج به کرک و ... نداره.
با همین ویندوز XP که دارین کار می کنین، اجراش کنید.
می بینید که خیلی ساده ست کار کردن باهاش، همه چی مشخصه.
در حالت View Settings اطلاعات کلی رو می بینید.
حالا برای اینکه منوی بوت رو درست کنید، از سمت چپ Edit Boot Menu رو بزنید، اگه ورودی ویندوز ویستا اصلا تو این قسمت نبود، گزینه پایینیش Add New Entry رو بزنید و ...
فکر کنم همش واضحه، اگه جایی رو متوجه نشدین بگین، در خدمتم.
فقط اگه قبلا باهاش کار نکردین برای اطمینان بهتره قبل از تغییرات از گزینه BCD Backup/Repair یه بک آپ بگیرین.
موفق باشین.
FOURTH RETURN
25-07-2010, 15:20
من ميخوام دوتا ويندوز رو توي منوي انتخاب داشته باشم شما درست نفهميدين مشكل من رو اينطوري يا فقط xp مياد بالا يا ويستا من دوتاشون رو با هم ميخوام
Dew Drop
25-07-2010, 16:23
نه ما منظور شما رو فهمیدیم.با این کارهر دوتا بالا میاد.شما حالا xp رو دارید با این کارها ویستا هم به منوی بوت اضافه میشه و موقع بالا اومدن سیستمتون دوتا منو برای انتخاب خواهید داشت.من همین مشکل رو با xp ,7 داشتم که با استفاده از این نرم افزار مشکلم حل شد.
SiyahVash
25-07-2010, 19:49
بله عزیز، ما کاملا فهمیدیم مشکل شما رو، ولی شما بدون اینکه از این برنامه استفاده کنین میگین نمیشه!!
کافیه برنامه رو اجرا کنید تا ببینید هر کاری می تونید با منوی بوت انجام بدین.
موفق باشین
FOURTH RETURN
25-07-2010, 23:48
آقا بدبخت شدم با تنظيمات برنامه easy bcd بازي كردم ويندوزم ديكه بالا نمياد صحفه بوت ويستا مياد نوشته سي دي ويندوز رو وارد كنيد و repair رو انتخاب كنيد من هم اينكارو ميكنم اما باز همون صحفه مياد وحشتناكتر از همه اينكه نميتونم ويندوز رو دوباره نصب كنم يعني سي دي رو ميذارم و ريست ميكنم اما صحفه نصب ويندوز نمياد و بجاش همون صحفه لعنتي مياد به دادم برسيد اصلا دوتا ويندوز نخواستيم الان يكxp و يك ويستا دارم كه بالا نميان راهي هست?
Dew Drop
26-07-2010, 00:27
آقا بدبخت شدم با تنظيمات برنامه easy bcd بازي كردم ويندوزم ديكه بالا نمياد صحفه بوت ويستا مياد نوشته سي دي ويندوز رو وارد كنيد و repair رو انتخاب كنيد من هم اينكارو ميكنم اما باز همون صحفه مياد وحشتناكتر از همه اينكه نميتونم ويندوز رو دوباره نصب كنم يعني سي دي رو ميذارم و ريست ميكنم اما صحفه نصب ويندوز نمياد و بجاش همون صحفه لعنتي مياد به دادم برسيد اصلا دوتا ويندوز نخواستيم الان يكxp و يك ويستا دارم كه بالا نميان راهي هست?
first boot سیستمتون روی سی دی تنظیم شده یا هارد؟اگه رو هارد بزارید رو سی دی که با سی دی بوت بشه اون وقت می تونید repair کنید.مگه چی کار کردید که اینجوری شده؟فقط باید قسمت add entry رو تنظیمش میکردید.
FOURTH RETURN
26-07-2010, 06:21
روي سي دي اما هر كار ميكنم صحفه نصب نمياد يعني وقتي منتظر ميمونم تا press any key بياد نمياد و فقط boot from cd مياد اما باز همون صحفه مياد بذار بازم امتحان ميكنم با سي دي xp هم امتحان ميكنم اطلاع ميدم ضمنا با قسمت فكر كنم نصب ويستا بوتلودر برنامه ور رفتم داشت نصب ميكرد كنسلش كردم بعد نوشت سيستم به خاطر نصب نشدن درست بوتلودر دفعه بعد بالا نمياد من هم ريست كردم ديدم راست ميكه اي داد بي داد
SiyahVash
26-07-2010, 19:48
روي سي دي اما هر كار ميكنم صحفه نصب نمياد يعني وقتي منتظر ميمونم تا press any key بياد نمياد و فقط boot from cd مياد اما باز همون صحفه مياد بذار بازم امتحان ميكنم با سي دي xp هم امتحان ميكنم اطلاع ميدم ضمنا با قسمت فكر كنم نصب ويستا بوتلودر برنامه ور رفتم داشت نصب ميكرد كنسلش كردم بعد نوشت سيستم به خاطر نصب نشدن درست بوتلودر دفعه بعد بالا نمياد من هم ريست كردم ديدم راست ميكه اي داد بي داد
برای حل مشکلتون سعی کنید با سی دی نصب ویستا بوت کنید (قاعدتا باید بشه)، بعد این کارایی که میگم انجام بدین:
بعد از ورود اطلاعات زبان و زمان و ...، Next رو بزنید؛ حالا از پایین صفحه گزینه Repair your computer رو بزنید؛ Vista رو انتخاب کنید و Next رو بزنید؛ Command Prompt رو بزنید؛
(در هر صورت شما باید به Command Prompt وارد بشین و سی دی نصب ویستا داخل سی دی رام باشه)
حالا این دستورات رو تایپ کنید:
Drive:\boot\Bootsect.exe /NT60 All
در ابنجا Drive نام درایو سی دی و boot هم فولدری در سی دی نصبه
حالا اینو بنویسید:
"C:\Windows\system32\Bcdedit /create {ntldr} /d "Windows XP Professional
C نام درایو ویستا هستش
حالا بنویسید:
:C:\Windows\system32\Bcdedit /set {ntldr} device partition=D
C نام درایو ویستا و D نام درایو XP هستش
این هم دو دستور پایانی:
C:\Windows\system32\Bcdedit /set {ntldr} path \ntldr
C:\Windows\system32\Bcdedit /displayorder {ntldr} /addlast
حالا Restart کنید، و از هارد هم بوت کنید، نباید مشکلی باشه (امیدوارم!)
FOURTH RETURN
26-07-2010, 22:43
ممنون هركار كردم با دي وي ويستا نتونستم وارد صحفه نصب بشم كه تعميرش كنم دليلش معلوم نيست اما سي دي xp راحت صحفه نصب رو آورد الان هم دارم xp رو دوباره روي درايو دي نصب ميكنم فكر كنم ويستا رو بعد از نصب xp روي درايو سي دوباره نصب كنم توي بوت منو دوتا ويندوز رو خواهم داشت بدون نياز به برنامه خاصي اينو يكي از دوستام ميكه منم يه امتحاني ميكنم بعد نتيجه رو به اطلاع دوستان ميرسانم
Dew Drop
27-07-2010, 07:15
خوشحالم که حالا تونستین نجاتش بدین ولی بهتره که xp رو روی اولین درایوتون و بعد ویستا یا سون رو بعد نصب xp روی درایو های دیگه نصب کنید که در این صورت مشکلی پیش نمیاد.
mehdi_halla
27-07-2010, 15:25
ممنون هركار كردم با دي وي ويستا نتونستم وارد صحفه نصب بشم كه تعميرش كنم دليلش معلوم نيست اما سي دي xp راحت صحفه نصب رو آورد الان هم دارم xp رو دوباره روي درايو دي نصب ميكنم فكر كنم ويستا رو بعد از نصب xp روي درايو سي دوباره نصب كنم توي بوت منو دوتا ويندوز رو خواهم داشت بدون نياز به برنامه خاصي اينو يكي از دوستام ميكه منم يه امتحاني ميكنم بعد نتيجه رو به اطلاع دوستان ميرسانم
دوست عزیز فقط مواظب باشین زمانی که ویستا (به نظرتون 7 بهتر نیست؟!)رو میخواین روی C نصب کنین فرمت نکنینش که XP رو دوباره از دست میدین و دوباره همین آش و همین کاسه!
FOURTH RETURN
27-07-2010, 21:17
متوجه منظورتون نشدم ميشه توضيح بديد?
mehdi_halla
27-07-2010, 22:08
متوجه منظورتون نشدم ميشه توضيح بديد?
شما اگه xp رو روی D بریزی فایل های بوت روی C ریخته میشن(از جمله Boot.ini) و هنگام نصب ویستا از شما میپرسه که فرمت میکینین C رو یا نه .اگه فرمت کنین این فایل ها پاک میشن وشما تنها ویستا رو دارین.(البته الان به شک افتادم !!!) ولی خوب فرمت نکنین تا به مشکل احتمالی برنخورین .
بعدا پوشه ویندوز مربوط به ویستای قدیمی که اسمش رو عوض میکنه میتونین راحت پاک کنین.
سلام
من هم همچنین مشکلی دارم.
از ایکس پی و 7 استفاده میکنم. میخوام بطور پیش فر ض وارد ایکس پی بشه تو فایل بوت اینی یه سیستم عامل هست .کسی میدونه چطوری میشه سیستم عامل پیشفرض رو عوض کرد؟
;
;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems.
;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options.
;
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.