ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فروش موفق

yunesking2008
23-07-2010, 16:48
با سلام دوستان من یک دامنه به نام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روی سیستم تبلیغاتی ایران مارکت سنتر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بهترین روش تبلیغات برای فروش خوب چیست
لطفا روشهای اینترنتی موثر
ممنون

ali zi zeperto
26-07-2010, 15:28
با سلام دوستان من یک دامنه به نام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روی سیستم تبلیغاتی ایران مارکت سنتر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بهترین روش تبلیغات برای فروش خوب چیست
لطفا روشهای اینترنتی موثر
ممنون
بیشتر از هر چیز سعی کن که رنکینگ سایتت توی موتورهای جستجو بالا بره.بهترین و ارزانترین تبلیغات.
یه کتاب هست به اسم رازهای طراحی وب سایت یه کتاب نارنجی رنگه و اگه اشتباه نکنم مال انتشارات ناقوسه.خیلی هم حجیم نیست.توش یه فصل داره که راهکارهای تبلیغات رو توصیه کرده.یه فصل هم برای شناسوندن بهتر سایت به موتورهای جستجو داره.درکل کتاب خیلی مفیدیه و از خوندنش پشیمون نمی شی.من از کتابخونه گرفته بودم.نمی دونم الان هم تو بازار هست یا نه.ولی در کل کتاب خوبیه.