ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : .: كاهش زمان رندر از چند ساعت به چند ثانيه با Fry Render :.

Borhan72
23-07-2010, 15:37
نوشته شده توسط دوست عزيزمون عيسی شادمانی (P30Server)

تو این تاپیک چیزی رو می بینید که تا دو روز باورتون نمیشه
من خودم تا وقتی که خودم با دستای خودم نزدم باورم نشد!!!
اگه بهتون بگن که رندر های چند ساعتتون رو توی چند ثانیه می تونید بگیرید حتما تعجب می کنید ولی حقیقت داره.اگر باورتون نمیشه این ویدئو رو نگاه کنید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبریم سر اصل مطلب!!
حدودا دو سه سال پیش بود که از طریق یکی از بچه ها با خبر شدم که یه انجین توپ واسه رنمدر به نام FryRender قراره بیاد!!
بعد از کمی انتظار اولین ورژن کرک شده ی فرای رندر رو تونستم از اینترنت دانلود کنم.فرای انجین خیلی جالبیه و اصطلاحا جزو گروه رندرر های Physically based هست!! در نتیجه نتیجه ی کار خیلی به واقعیت نزدیک میشه.فقط یه مشکل بزرگ وجود داشت!! سیستمی که من از همون چند سال پیش تا الان دارم باحاش کار می کنم یه سیستم معمولیه و رندر هایی که با فرای گرفته میشه به خاطر اینکه موتور رندر تمامی قواعد نور و فیزیک رو محاسبه می کنه خیلی طولانی بودند!! خصوصا وقتی که صحنه سنگین بود

رندری که در ادامه خواهید دید مدل AudiR8 خودمه که رندرهایی که ازش می گرفتم حدود 6 ساعت زمان می بردند!

جدیدا شرکت RandomControl موتور رندر RealTime خودشو روانه ی بازار کرده!قیمت این محصول 900دلاره ولی ارزشش خیلی بیشتر از این حرفاست!!

مثل بازی های کامپیوتری که همزمان با بازی کردن به طور پیوسته فرایند رندر داره صورت می گیره

برای نمونه من مدل آئودی R8 خودمو هم با FryRender هم با Arion رندر کردم!! توجه کنید Fry و Arion هردو متعلق به کمپانی Random Control هستن و شما میتونید صحنه ای رو که با پلاگین فرای از نرم افزار سه بعدیتون(مکس ومایاوسافت ایمیج و ... )با فرمت Fry. اکسپورت می کنید توی هر دوی اینا رندر کنید با این تفاوت که اگر از Arion استفاده کنید زمان رندرتون به 5 دقیقع هم نمی کشه

و اما بریم سر اصل مطلب!

برای شروع آموزش شما باید FryRender و Arion رو دانلود کنید.+پلاگین نرم افزار تری دی که مدلتونو توی اون ساختید.البته Arion از فرمت OBJ. هم پشتیبانی می کنه ولی راحت تر و بهتره که پلاگین فرای رو دانلود کنید.

فرای رندر و Arion رو میتونید از اینجا دانلود کنید: Arion همونطور که گفتم به صورت Realtime عملیات رندر رو انجام میده!!با بالا ترین کیفیت و کمترین زمان.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد ازینکه این دوتا رو نصب کردید پلاگینشو نصب کنید و از نرم افزار مدل سازیتون پلاگینشو لود کنید.
برای این کار وارد منوی Customize بشید و گزینه ی Plugin Manager رو انتخاب کنید.
روی لیست پلاگینا کلیک راست کنید و گزینه ی Load New Plugin رو بزنید.

توی Maya هم از به آدرس Window/setting/preferences/plugin manager بشید و بعد دکمه ی Brows رو بزنید و پلاگینی که از فرای دارید روی سیستمتون رو انتخاب کنید.

توی سافت ایمیج به جای پلاگین منیجر باید از منوی فایل گزینه ی Add-on رو بزنید و از اونجا پلاگین رو نصب کنید.

خودم توی 3تا نرم افزار مکس-مایا و سافت ایمیج رسما تست کردم و مشکل خاصی پیش نیومده

بعد از اینکه پلاگین روی نرم افزار 3d سوار شد از لیست موتور های رندر گزینه ی FryRnder رو انتخاب کنید.

بعد از اون وارد بخش متریال های نرم افزارتون بشید و نوع متریال هایی که می خواید به آبجکتاتون بدید به جای متریال استاندارد توی مکس یا phong و ... توی مایا و سافت ایمیج از متریال Fry استفاده کنید!!

محیط ادیتور متریال فرای رو میتونید اینجا ببینید:
این تصویر کوچک شده است.انداره واقعی : (766x623).برای دیدن در اندازه واقعی روی تصویر کلیک کنید.

از داخل ادیتور میتونید هر نوع متریالی که خواستید ایجاد کنید.

بعد از اینکه دکمه ی رندر رو زدید فرای صحنه ی شما رو در مسیری که از تنظیمات رندر به اون دادید اکسپورت می کنه(توی لینک بالا کل چیزای مربوط فرای رو توضیح دادم)

وقتی که صحنه ی شما اکسپورت شد حالا نرم افزار Arion رو باز می کنید و از منوی file گزینه ی Import Scene رو میزنید و به مسیر فایل Fry. رو که توی تنظیمات رندر از نرم افزار 3d مشخص کردید برید.
دقت کنید که توی تنظیمات رندر توی نرم افزار تری دیتون میتونید انتخاب کنید که فقط صحنهی شما رو اکسپورت کنه و رندر رو شروع نکنه.اگر این حالت رو انتخاب نکنید بعد از اینکه توی نرم افرزار تری دیتون دکمه ی رندر رو زدید اتوماتیم بعد از اکسپورت صحنه محیط Stand alone فرای باز میشه و شروع به رندر کردن می کنه.اکر همچین اتفاقی افتاد رندر رو متوقف کنید و فرای رو ببندید و بعد از اون وارد Arion بشید و از اونجا صحنتون رو باز کنید.

بسته به سنگینی صحنه اید چند لحظه صبر کنید تا عملیات لودینگ به صورت کامل انجام بشه.

همینکه لودینگ تموم شد عملیات رندر به صورت Real Time شروع میشه.. یعنی شما در حالت رندر میتونید مدلتون رو بچرخونید...متریالشو تغییر بدید .همچنین امکان استفاده از HDRi هم وجود داره.میتونید میزان روشنایی وحیط رو به صورت RealTime کم و زیاد کنید.

همینطور که میبینید رندری که قبلا چند ساعت زمان برد حد اکثر توی چند دقسقه تمام نویزاش بر طرف میشه !! قدرت خدا :31:

حالا بریم سر وقت محیط و نتظیمات Arion.
اگر فرای کار کرده باشید خوب دیگه همه چیز آریونو میدونید چونکه رسما شبیه به هم هستن.

این تصویر کوچک شده است.انداره واقعی : (1265x837).برای دیدن در اندازه واقعی روی تصویر کلیک کنید.

پنل سمت چپ شامل بخش های:

Sky که مربوط به تنظیمات Sunlight و Physically sky هست. Mat هم که دیگه مربوط به متریال هاست و شما میتونید هر متریالی رو که می خواید از اینجا ایجاد کنید و به صورت RealTime ببینید نتیجش چی میشه. CFG که مربوط به نمایش پروگرس رندر و همچنین تنظیمات عمومی از قبیل سایز رندر و .. ENV سا همون Environment -- از اینجا میشه هم HDRi توی کار به کار برد هم Background image و میشه اینا رو با هم ترکیب کرد.یعنی رفلکت ها رو از روی اچ دی آر بگیره و پس زمینش یه عکس با کیفیت باشه.

از بالای ویو پورت گزینه های Iso Film و گاما هم وجود دارن که میتونید با استفاده از اون به روشنایی دلخواهتون برسید.
البته از Bloom و Glare به خاطر سنگین بودن محاسباتش دیگه خبری نیست.
همچنین از قسمت سمت راست میتونید به لایه های مختلف رندر از قبیل AO - normal- Mat ID-Obj ID-Alpha و .. دسترسی داشته باشید.

متریال دهی و چرخاندن صحنه

برای چرخیدن توی صحنه از کلیک سمت راست و گشیدن اون استفاده کنید.
برای انتخاب آبجکت روش کلیک کنید
برای دادن متریال به آبجکت از ALT + کلیک استفاده کنید.

این چیزا رو توی دکمه ی Help که توی محیط Arion هست میتونید ببینید.

فعلا برای امروز تا همینجا کافیه.اگر فرصتب پیش اومد آموزش های دیگه هم میزارم از این غول بی شاخ و دم

یه نکترو هم بگم اونم اینکه اگه کارت گرافیکتون از Cuda ساپورت میکنه پرفورمنس کارتون خیلی بالا میره در غیر این صورت Cuda رو از تنظیمات فرای غیر فعال کنید.
پس من فعلا برم.موفق باشید

منبع: CGShopper
نوشته شده توسط دوست عزيزمون عيسی شادمانی (P30Server)

.:PAR3A:.
23-07-2010, 16:45
:18:
ها ای که وگفتی ای یعنی چه؟!
خیلی چیز کاردرستی باید باشه.
فقط من یه نکته ای رو نگرفتم :
باید اول با فرای صحنه مورد نظر رو اکسپورت کنیم با با Areon بازش کنیم و رندر؟
به به بسی کول!
عجب چیزیه!

P30SERVER
23-07-2010, 16:51
صحنرو با فرای توی مکس و مایا و ... متریال میدی بعدش دکمه ی رندر رو که زدی اکسپورت میشه.
بعدش دیگه فرای رو بیخیال میشی و میری سراغ Arion و با آریون بازش می کنی.

mortezaon
24-07-2010, 07:02
سلام
این نسخه هایی که برای دانلود لینک دادین
برای تمام نسخه های 3dmax هست یا برای ورژن خاصی

.

Borhan72
24-07-2010, 08:08
برای تمام نرم افزار های سه بعدی ساز هستش...
شما دانلود كن خودت متوجه ميشی كه طرز كارش چطوريه... :7:

P30SERVER
24-07-2010, 22:42
سلام
این نسخه هایی که برای دانلود لینک دادین
برای تمام نسخه های 3dmax هست یا برای ورژن خاصی

کلا فرای و آریون استند الون هستند یعنی اینکه نرم افزار جدا هستند ولی با ایتفاده از پلاگینشون میتونید توی همه ی ورژن های مکس و سایر نرم افزارای سه بعدی که پلاگینش موجوده از این موتور رندر استفاده کنید.
لینک دانلود پلاگینها رو دوستم مسلم اینجا گذاشته:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مکس تا ورژن 2011 که آخرین ورژنش هست پلاگینش موجوده.

روش کار هم که توی آموزش توضیح دادم.آموزش های دقیق تری هم بعدا اگر وقت شد میزارم.

25-07-2010, 22:21
ببخشید من هم خود فرای هم آریون هم پلاگین ها رو دانلود کردم.
فرای رو نصب کردم.
اون پلاگین ها واسه چیه؟

25-07-2010, 22:52
مشکل حل شد.
فقط یه سوال : نورپردازی خود مکس رو ساپورت میکنه یا حتما باید از FRY Sun استفاده کرد؟
یا میشه بیارم توی خود نرم افزار فرای و نورپردازی کنم؟

hossein.d
25-07-2010, 23:02
خیلی خیلی ممنونم.
واقعا توپ بود.
نرم افزار توپیه.
فقط یه سوال تو خود arion چطور میشه متریال داد به آبجکت ها.
من هر کاری کردم نتونستم.
ممنونم.:11:

Lord-Voldemort
27-07-2010, 16:51
من نمی تونیم اریون رو توی سون نصب کنم چرا ؟

29-07-2010, 13:06
اوه اوه چه جالبه ولی رندر خوشگل گرفتن باهاش سخته.
یه رندر رفتم بگیرم اصلا خوب نشد :13:

mortezaon
29-07-2010, 13:30
اوه اوه چه جالبه ولی رندر خوشگل گرفتن باهاش سخته.
یه رندر رفتم بگیرم اصلا خوب نشد :13:
میشه رندر که گرفتی را بذاری تا ببینیم :11:

.

P30SERVER
29-07-2010, 23:29
خیلی خیلی ممنونم.
واقعا توپ بود.
نرم افزار توپیه.
فقط یه سوال تو خود arion چطور میشه متریال داد به آبجکت ها.
من هر کاری کردم نتونستم.
ممنونم.:11:

2راه داری:
1-برای استفاده از متریال های آماده متریالتو انتخاب می کنی و روی آبجکتات Alt + کلیک می کنی.
2-آبجکتتو انتخاب می کنی از پنل Mat تنظیمات متریالتو اعمال می کنی و بعدش هم می تونی متریالتو سیو کنی و برای آبجکتای دیگه استاده کنی

ببخشید من هم خود فرای هم آریون هم پلاگین ها رو دانلود کردم.
فرای رو نصب کردم.
اون پلاگین ها واسه چیه؟

خوب پلاگینا واسه این هستن که توی نرم افزار سه بعدی که مدلتو ساختی لودشون کنی و از اونجا بتونی متریال بدی ئ تنظیمات رندر رو انجام بدی و بعد ازینکه رندر رو زدی فایل .fry رو اکسپورت می کنه که هم میتونی با خود فرای بازش کنی هم لقمه ی آماده بزاری دهن آریون حالشو ببری.

مشکل حل شد.
فقط یه سوال : نورپردازی خود مکس رو ساپورت میکنه یا حتما باید از FRY Sun استفاده کرد؟
یا میشه بیارم توی خود نرم افزار فرای و نورپردازی کنم؟

نه-نور های مکس رو نمیتونی استفاده کنی.
3.- راه داری:
1-فرای سان
2:اچ دی آر
3-فعال کردن امیتر لایر برای متریالی که به آبجکتی که نقش لایت رو بازی می کنه.

من نمی تونیم اریون رو توی سون نصب کنم چرا ؟

خوب چونکه یه فایل رو توی سیستم 32 کپی می کنه احتمالا باید Run as Administrator کنی حتما جواب میده.

در پایان هم این نمونه کار ریل تایم منو میتونید از لینک زیر میتونید ببینید.متاسفانه اینجا قابلیت گذاشتن ویدئو وجود نداره پس باید برید تو این صفحه:

Amin CG
01-08-2010, 20:07
maya 2011 ساپورت نمی کنه

P30SERVER
04-08-2010, 01:30
خوب پلاگینش واسه مایا تا 2010 هست 2011 هم همین روزا میاد(اگه تا الان نیو مده باشه) در ضمن با آبجکت میتونی اکپ.رت کنی تو آریون لودش کنی.

*Forgotten*
06-08-2010, 22:31
الا که میشه تو این زمان کم رندری با کیفت بالا گرفت یک سوال دارم:
میشه برای رندر انیمیشن تو مکس 2010 ازش استفاده کنم ؟

بعدشم کسانی که رندر در چند دقیقه گرفتن سیستمشون چی بوده؟[

w13rasol
12-08-2010, 09:09
05]کلا فرای و آریون استند الون هستند یعنی اینکه نرم افزار جدا هستند ولی با ایتفاده از پلاگینشون میتونید توی همه ی ورژن های مکس و سایر نرم افزارای سه بعدی که پلاگینش موجوده از این موتور رندر استفاده کنید.[/SIZE]

روش کار هم که توی آموزش توضیح دادم.آموزش های دقیق تری هم بعدا اگر وقت شد میزارم.

سلام دوست من :10:
من نمی تونم لینک مربوط به پلاگینشون رو دانلود کنم
اگه امکان داره مراحل نصب و کرک کردن ، نصب پلاگین و استفاده از اون رو بصورت pdf دربیارید البته من با مکس کار می کنم
اگر بشه مراحل کار با اون رو با یکی از نرم افزار های سه بعدی مثل مکس رو بصورت pdf در بیارید

esfehanei
12-08-2010, 17:27
جنابw13rasolخوب گفتند
روش کار رو با یکی از برنامه ها بزارید
برای من فرقی نمی کنه هم مکس بلدم مایا رو هم دارم یاد میگیرم
ولی اگه یه نفر آموزشو بزاره عالی میشه
یه سوال
چه جور میشه تصویر رو به صورت ریال تایم نگیریم چون من میخوام رندر رو به صورت یه تصویر بدم به یکی ویدیو نمی خوام
ممنون میشم کمک کنید با تشکر

Borhan72
12-08-2010, 19:40
من اين كارو به خود عيسی جان متحول ميكنم :31:

esfehanei
12-08-2010, 20:09
فرقی نمیکنه
یکی داوطلب بشه و بزاره دیگه
اگه من بلد بودم داوطلب میشدم

w13rasol
23-08-2010, 18:49
کلا فرای و آریون استند الون هستند یعنی اینکه نرم افزار جدا هستند ولی با ایتفاده از پلاگینشون میتونید توی همه ی ورژن های مکس و سایر نرم افزارای سه بعدی که پلاگینش موجوده از این موتور رندر استفاده کنید.

لينك دانلود پلاگينهاي باز نمي شن لطفا چك كنيد

---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------

اين پيست مدتي است همين طوري رها شده ، كسي نيست جواب بده ؟:41:

graphic86
05-09-2010, 20:46
salam
mishe tozih kamelbai darbare marahel anjam karo begin
be sorat kamel
mamnon

dath-king
11-09-2010, 12:04
لطفا جوابم رو سریع بدید
من هر دو رو نصب کردم اما نمی دونم چه جوری باید وارد مایا 2011 کنم هر کاری می کنم پلاگین فرای رو پیدا نمی کنم لطفا راه نمایی کنید

mahbaan
31-10-2010, 01:53
یعنی بیخیال وی ری شیم؟

mashkoook
01-02-2011, 20:14
سلام
کارت گرافیک من cdua رو ساپورت نمی کنه می خواستم بدونم تو سرعت رندر خیلی فرق می کنه !!!!!!؟؟؟؟ اگه تاثیرش زیاده برم کارنمو عوض کنم لطفا راهنماییم کنین !!

Dark000prince
01-02-2011, 21:33
سلام
من هیچ عکسی نمی بینم .
عکسی وجود داره ؟؟/

اگه کسی دانلود کرده می تونه بگه اونقدر که گفته شده خفنه یا نه ؟؟؟
TNX

matlab76
03-02-2011, 13:32
سلام
کارت گرافیک من cdua رو ساپورت نمی کنه می خواستم بدونم تو سرعت رندر خیلی فرق می کنه !!!!!!؟؟؟؟ اگه تاثیرش زیاده برم کارنمو عوض کنم لطفا راهنماییم کنین !!

شما میتونین از توی تنظیمات اون رو غیر فعال کنید مهم نیست چه سیستمی داشته باشید مهم اینه که نرم افزار کرک شده با پلاگیناشو داشته باشی

---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------

سلام
من هیچ عکسی نمی بینم .
عکسی وجود داره ؟؟/

اگه کسی دانلود کرده می تونه بگه اونقدر که گفته شده خفنه یا نه ؟؟؟
TNX

کلا نرم افزار عالی ای هستش البته به سیستم و حجم محیط کار هم میتوان اشاره کرد

---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------

لطفا جوابم رو سریع بدید
من هر دو رو نصب کردم اما نمی دونم چه جوری باید وارد مایا 2011 کنم هر کاری می کنم پلاگین فرای رو پیدا نمی کنم لطفا راه نمایی کنید

برای وارد کردن در مایا باید طبق صفحه اول عمل کنید یهنی از منوی ویندوز - ستینگ اند پرفورمانس - پلاگین منیجر - لو را بزنید و نرم افزار را اجرا کنید

شما میتونین همه ی رندر های خودتون رو با این نرم افزار ها انجام دهید

danial9000
14-09-2013, 07:25
بابا دیگه خسته شدم از این همه لینک خراب صفحه باز نمیشن - چرا لینک خراب وب ها رو الکی منتشر میکنید - عزیزه من خودت یه لینک سالم بساز - برییییدم از 6 غروب تا 6 صبح پا این اینترنت زغالی - از مدیر محترم و دوستانی که همش میگن دانلود کردم خواش میکنم به این ایمیل daniel.9000@yahoo.com یا setup .rar برنامه یا لینک سالمممممم بفرستید متشکرم

*Forgotten*
16-09-2013, 00:28
بابا دیگه خسته شدم از این همه لینک خراب صفحه باز نمیشن - چرا لینک خراب وب ها رو الکی منتشر میکنید - عزیزه من خودت یه لینک سالم بساز - برییییدم از 6 غروب تا 6 صبح پا این اینترنت زغالی - از مدیر محترم و دوستانی که همش میگن دانلود کردم خواش میکنم به این ایمیل daniel.9000@yahoo.com یا setup .rar برنامه یا لینک سالمممممم بفرستید متشکرم

شما به تاریخ تاپیک توجه کنید بعد بگید چرا لینکا خرابه :n24: