مشاهده نسخه کامل
: درخواست اموزش دیوار خراب شده یا فرسوده
Lord-Voldemort
23-07-2010, 12:59
یا حق سلام یه اموزش می خواستم که با تکسچر درست شه مثلا یه دیوار کچی که تکه هاش ریخته بعد زیرش اجر ها پیدا شده !
توی این مایه ها اگه لینک بدین بهتره فقط با تکسچر می خوام :8:
یه آموزش ویدوئی هست به نام Nextgen Texturing(اسم دقیقش این نیست). توی مجموعه آموزشی Digital Tutors که توی فروشگاه هم موجود هست می تونی پیداش کنی. البته کار خود Digital Tutors نیست. فکر کنم به دردت بخوره. اگه تونستم فردا اطلاعات دقیقش رو با عکس می ذارم.
اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Next Gen Texturing Techniques - 3DS Max 2009 : آموزش ترکیبی تری دی مکس 2009 و فتوشاپ CS3 برای خلق اثری فوق العاده زیباری سه بعدی تخیلی !این آموزش به عنوان نسل نوینی از مبحث Texturing از سوی شرکت 3D Total منتشر شده است!
فکر کنم چند جا هم لینک دانلودش رو دیدم.
روش کارش هم اینجوریه که اول یه مدل با مکس میسازه میبره تو مود باکس بهش جزئیات میده. بعد چون مدلش فوق العاده سنگین میشه( چون هدف نهایی آموزش ، استفاده از این مدل توی بازی سازیه) میاد با تکسچر و دیسپلیس مپ و این جور چیزا مدل رو سبک میکنه و جزئیات رو با یه روش دیگه اعمال میکنه.
Lord-Voldemort
25-07-2010, 19:41
اون که با مکس نمی سازه
younes ebrahimi
29-07-2010, 14:04
تکسچرینگ و نور پردازی رو با مکس انجام میده..
.:PAR3A:.
29-07-2010, 14:52
من دارمش.
بد نیست فقط قسمت اعظمش توی فتوشاپه.
یه سری تیکه هاشم تو مکس.
meysam 3d
29-07-2010, 16:34
آیا منظورت یه چنین چیزیه برادر ممد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه همینا میخای بگو تا براد بنویسم.
آیا منظورت یه چنین چیزیه برادر ممد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه همینا میخای بگو تا براد بنویسم.
درود
برادر حتما آموزششو بذار :40:داش ممد هم همینو میخواد نه!! ((تهدید)):21:
meysam 3d
29-07-2010, 21:31
برادر حتما آموزششو بذار :40:داش ممد هم همینو میخواد نه!! ((تهدید)):21:
صد تومن وشه :21:
کار خاصی نیست فقط باید خلاقیت به خرج بدی باور کن قبل از اینکه این تاپیکو بخونم تاحالا این کارو نکرده بودم.
برا شروع
اول برو تو google خودمون یه بسته براش برای فتوشاپ بجور که برای خرابی و ترک باشه
2-خوب دانلودش کن
چون شمایی اینم لینک (این یه مدلشه چزای زیادی هست):
البته ما از فتوشاپ فقط این بافت ترک رو میخایم اگه عکس خاصی داری میتونی از او استفاده کنی.
باید چیزی شبیه این در آورده باشی:
3-مکس رو باز کن
4-یه باکس رسم کن، مثلا دیوارت باشه
5-m رو بزن تا متریال ادیتور باز شه
یه اسلت خالی رو انتخواب کن روی دکمه استاندارد اون بالا کلیل کن تا پنجره مپ بوزر باز شه
6- شدر blend رو انتخواب کن و oK رو بزن
7-متریال بالایی رو انتخواب کنید تا بره توی تنظیماتش.
8-مربع جلوی رنگ دیفیوز رو انتخواب کنید و از لیست باز شده mix رو انتخواب کنید.
9-روی دکمه بالییش کلید کنید و تصویر زیر دیوار (که در بالا دیوار آجریه) رو نسبت بدید.
10-یه بار go to parent رو بزنید تا به صفحه قبل بره و حالا روی دکمه پایینی کلیک کنیدو تصویر ترک رو به اون نسبت بدید.
11-حالا برگردیدو برای اینکه یکم طبیعی تر بشه روی دکمه سومی کلیک و یه نوز بهش بدید و نوع نویز رو turbulence تنظیم کنید و سایزش رو نسبت به کار خودتون تنظیم کنید. با رنگو پارامتراش کارکنید تا بهترین حالت به دست بیاد
12-همینجا که هستید دوبارgo to parent بزنید و به bump عکس ترک رو نسبت بدین و مقدارش رو به اندازه نیاز زیاد کنید من 109 گذاشتم
13- یه بار دیگه go to parent رو بزنید متریال دومی رو انتخواب کنید خوب به این هرچی دوس داری بده چون دیوار رویه. من سیمانی فرض کرده بودم و با نویز و رنگ سفید و کمی bump و خوب هم زدم تا پفکرد:27:
14-باید ببخشید ولی یه بار دیگهgo to parent رو بزنید تا برگردیم، سومین دکمه رو هم بزنید و عکس ترک رو یه بار دیگه به اون بدین. دیوار بدبخت شما آمادست.متش باید اینطوری شده باشه
یادتون نره اینو به جسم نسبت بدین و شرط خوب دیده شدنش نور پردازی صحیحه.
فقط به یاد داشته باشید این فقط یه مثال پیشنهاد مانند بود شما میتونید از هزاران روش دیگه میشه زیبا تر از این حرفارو ساخت.:5:
دلتون همیشه بی ترک:40:
یاعلی...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.