مشاهده نسخه کامل
: مشکل با FN و بلوتوث در sony (خواهشا کمک کنید)
john nash
23-07-2010, 12:18
سلام
من یه CW 18fx دارم
از وقتی ویندوز عوض کردم ، دکمه FN فقط صدا رو زیاد و کم میکنه و با بقیه چیزای دیگه کار نمیکنه !!
ولی قبلا که ویندوز ارجینال داشت کار میکرد
چیکار باید بکنم
در مورد بلوتوث
وقتی درایورشو که از سایت SONY دانلود کردم نصب میکنم کار میکنه ( یعنی چیزا رو درست دریافت میکنه ) اما وقتی میخام چیزی بفرستم مشکل پیدا میکنه و میگه Peripheral Device نصب نیست
تو منوی Send هم دیگه بلوتوث نمیاد
تو Device Maneger هم که میرم اینجوریه:41:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم کمک کنید
majid_3ma
24-07-2010, 12:22
ویندوز ارجینال رو اگه باهاش مشکلی نداشتی همون رو نصب کن
مشکل FN ها با Vaio Launcher حل میشه
اونم توی دیوایس منیجر یه بار بطور دستی درایور رو نصب کن(جایی که بلوتوٍ نصب میشه احتمالا درایور هاش هم هست)
john nash
24-07-2010, 18:16
ویندوز ارجینال رو اگه باهاش مشکلی نداشتی همون رو نصب کن
مشکل FN ها با Vaio Launcher حل میشه
اونم توی دیوایس منیجر یه بار بطور دستی درایور رو نصب کن(جایی که بلوتوٍ نصب میشه احتمالا درایور هاش هم هست)
vaio launcher چیه ؟ از کجا بیارم؟
در مورد bluetooth چی گفتی؟
میشه بیشتر توضیح بدی لطفا؟
majid_3ma
25-07-2010, 09:24
ویندوزت چی هستش بگو تا لینکشو بهت بدم
john nash
25-07-2010, 12:37
ویندوزت چی هستش بگو تا لینکشو بهت بدم
win 7 64bit
bluetooth رو هم حل کنی مشکلمو که دیگه خیلی اقایی :11:
majid_3ma
26-07-2010, 11:03
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین واسه FN هاست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم واسه بلوتوث هستش اگه باز درست نشد بگو یه کار دیگه انجام بدم
چرا از ریکاوری خود سونی استفاده نمیکنی؟
آقا منم همین مشکلو داشتم . برو تو سایت سونی قسمت ساپورت و درایورهاش و مدل لپ تاپ خودتو وارد بکن . و البته نوع ویندوزت رو هم وارد بکن . مثلن این مدل مال من هست که با ویندوز من هم خونی داره :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد که لیست درایورهاش اومد این درایور رو دانلود بکن :
VAIO® Event Service ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این رو که نصب بکنی اون دکمه FN برای همه چی فعال میشه .
در مورد بلوتوث هم باید از همون قسمت درایور بلوتوث رو دانلود کنی و نصبش کنی و خلاص . مثلن مال من این میشه :
Alps® Bluetooth® Driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همه اینا مجانی هم هست و نیاز به ثبت نام و اینا نداره !
john nash
28-07-2010, 00:38
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین واسه FN هاست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم واسه بلوتوث هستش اگه باز درست نشد بگو یه کار دیگه انجام بدم
چرا از ریکاوری خود سونی استفاده نمیکنی؟
اقا ممنون ، ولی هیچکدوم درست نشد
بلد نیستم ، چجوریه ؟
بگو انجام بدم ، 3 تا دی وی دی که ازش اول با vaio care گرفتمم دارم ؟
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
آقا منم همین مشکلو داشتم . برو تو سایت سونی قسمت ساپورت و درایورهاش و مدل لپ تاپ خودتو وارد بکن . و البته نوع ویندوزت رو هم وارد بکن . مثلن این مدل مال من هست که با ویندوز من هم خونی داره :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد که لیست درایورهاش اومد این درایور رو دانلود بکن :
VAIO® Event Service ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این رو که نصب بکنی اون دکمه FN برای همه چی فعال میشه .
در مورد بلوتوث هم باید از همون قسمت درایور بلوتوث رو دانلود کنی و نصبش کنی و خلاص . مثلن مال من این میشه :
Alps® Bluetooth® Driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همه اینا مجانی هم هست و نیاز به ثبت نام و اینا نداره !
واسه FN رو نداشت !
واسه Blue رو 2 تا بود دانلود کردم ولی بازم مشکل داره
واسه تو هم 2 تا بود؟
majid_3ma
28-07-2010, 01:33
دی وی دی 1 رو میزاری و از روش بوت میکنی
توی وایو ریکاوری سنتر ری استور کمپلت سیستم رو میزنی
و بعد نکست نکست
john nash
30-07-2010, 19:27
دی وی دی 1 رو میزاری و از روش بوت میکنی
توی وایو ریکاوری سنتر ری استور کمپلت سیستم رو میزنی
و بعد نکست نکست
حاجی این که میگه همه چیت پاک میشه؟؟؟؟؟؟:41:
از نوع دیگه هاش نمیشه استفاده کرد؟؟؟
اون برنامه هایی که روز اول نصب بودنم نیاد ؛ اخه موجب کندی سیستم میشه
majid_3ma
30-07-2010, 19:46
آخه راه دیگه نداره واسه ریکاوری
ftp://download.sony.com/US/pc/BRDBLT-00204049-764.EXE
[
این بلوتوث هس یه نرم افزار universal Extractor دانلود کن بعد فایل دانلود سونی رو باهاش اکسترکت کن
بعد از توی دیوایس منیجر درایور این قسمت که ارور میده پاک کن یه ریست کن بعد بزن آدرس توی فولدر داخل فولدری که اکسترکت شده درایور رو سرچ کنه پیدا کنه احتمالا این دیگه جواب میده
واسه FN
اینم اکسترکت کن و بعد برو تو فولدر اکسترکت شده دستی نصب کن نرم افزار و
john nash
30-07-2010, 20:00
آخه راه دیگه نداره واسه ریکاوری
ftp://download.sony.com/US/pc/BRDBLT-00204049-764.EXE
[
این بلوتوث هس یه نرم افزار universal Extractor دانلود کن بعد فایل دانلود سونی رو باهاش اکسترکت کن
بعد از توی دیوایس منیجر درایور این قسمت که ارور میده پاک کن یه ریست کن بعد بزن آدرس توی فولدر داخل فولدری که اکسترکت شده درایور رو سرچ کنه پیدا کنه احتمالا این دیگه جواب میده
واسه FN
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم اکسترکت کن و بعد برو تو فولدر اکسترکت شده دستی نصب کن نرم افزار و
restore c چطور ؟
از اون نمیشه استفاده کرد؟
fire.angle
30-07-2010, 22:14
من خودم لپ تاپ cw2dgx دارم
توي يک وب سايت که متن خبري رو نقل مي کرد گفته بود که شرکت سوني اعلام کرده که اين سري لپ تاپ هاي نام برده شده رو که از ابتداي ژانويه 2010 عرضه شده اند رو پس ميگيره . نکته مهم اينجاست که اونجا نوشته بود که يکي از مديران سوني اعلام کرده بود که با آپديت بايوس اين سري از لپ تاپ ها مشکل حل نمشه و اين امر رو تکذيب کرده بود و از همه مشتري هاي خودشون خواسته بود که لپ تاپ هاشون رو به شرکت سوني مرجوع کنند (البته غير از ايران عزيز) تحريم ديگه
با اين حال نميدونم آيا مشکل گرم کردن اين سري از لپتاپ ها با آپديت بايوس حل ميشه يا نه ؟؟؟؟
در ضمن اين لپ تاپ ها در کارهاي معمولي گرم نميکنند ولي در کارهاي گرافيکي سنگين مانن بازي کردن چرا گرم ميکنن .
حالا لطفآ دوستاني که ميدونن راهنمايي کنن که ما سوني دار ها چيکار بايد بکنيم ؟؟؟؟
با سپاس
john nash
01-08-2010, 10:21
اقا ممنون
Restore c رو زدم درست شد جز بلوتوثم:19:
فقط قبلا رو همین windows ، rate بهم داده بود 5.7 ولی الان داده به CPU 5.6
یعنی به نظر شما مشکل CPU چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
H@mid-Vista
06-08-2010, 08:55
اقا ممنون
Restore c رو زدم درست شد جز بلوتوثم:19:
فقط قبلا رو همین windows ، rate بهم داده بود 5.7 ولی الان داده به CPU 5.6
یعنی به نظر شما مشکل CPU چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
مشكل خاصی نیست
موقعی كه داره امتیاز میده حتی به ماوس و كیبرد دست هم نباید بزنی
آنتی ویورس هم باید غیر فعال باشه
نت هم كارنكنه
هر كدوم از سی پی یو كار بگیرن در این حین موجب امتیاز پایینتر میشه
---------- Post added at 08:55 AM ---------- Previous post was at 08:52 AM ----------
توي يک وب سايت که متن خبري رو نقل مي کرد گفته بود که شرکت سوني اعلام کرده که اين سري لپ تاپ هاي نام برده شده رو که از ابتداي ژانويه 2010 عرضه شده اند رو پس ميگيره . نکته مهم اينجاست که اونجا نوشته بود که يکي از مديران سوني اعلام کرده بود که با آپديت بايوس اين سري از لپ تاپ ها مشکل حل نمشه و اين امر رو تکذيب کرده بود و از همه مشتري هاي خودشون خواسته بود که لپ تاپ هاشون رو به شرکت سوني مرجوع کنند (البته غير از ايران عزيز) تحريم ديگه
با اين حال نميدونم آيا مشکل گرم کردن اين سري از لپتاپ ها با آپديت بايوس حل ميشه يا نه ؟؟؟؟
در ضمن اين لپ تاپ ها در کارهاي معمولي گرم نميکنند ولي در کارهاي گرافيکي سنگين مانن بازي کردن چرا گرم ميکنن .
حالا لطفآ دوستاني که ميدونن راهنمايي کنن که ما سوني دار ها چيکار بايد بکنيم ؟؟؟؟
با سپاس
شما اول برو بایوس رو آپدیت كن و بعد كنترل دمایی كن ببین مشكلی داره یا نه
به احتمال قوی حل میشه
مشكل به سازنده نوت بوك ربط نداره سازنده بایوس مشكل داره
پارسال هم یكبار این مدلی همه برندها مجبور به به روزرسانی شدند
نصب بایوس:
دانلود بایوس:
molix666
04-09-2010, 13:33
سلام
من Sony EE23fx دارم. وقتی ویندوز ریختم کلیدهای روشنایی مانیتورم کار نمیکنه، ولی ولومش که اونم مثل مانیتور ترکیبیه کار میکنه. درایورشم نصب کردم ولی به عنوان 64بیت ارائه شده بود که من روی 32 بیت نصب کردم. سایت سونی هم فقط 64بیت ارائه داده
sargardan64
22-09-2010, 18:58
با سپاس
دو ماه پیش زمانی که من می خواستم لپ تاپ بگیرم فروشنده ها یه همچین چیزی میگفتن... منم در موردش تحقیق کردم. اما خود سونی گفته این سری ممکنه که داغ بکنه و به دست و بدنه لپ تاپ آسیب بزنه. برای رفع مشکل هم یک فایل آپ دیت بایوس گذاشته.
می تونی متن اعلانیه ی سونی و لینک فایل آپ دیت رو تو قسمت e support سایت سونی ببینی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.